Baby don't go



Grymt.

Valborg

Jag har typ inte orkat någonting idag. Eller jo, på dagen var jag pigg och skit. Men nu på eftermiddagen så typ dog jag. Det var meningen att jag och Felicia skulle upp till vällingby en snabbis. Men hennes pappa skutsade hem oss istället för att skutsa oss till vällongbu, så det blev helt fel. Efter typ en timmes degande framför tvn så erbjöd hennes mamma oss skuts. Men då orkade inte jag, så ag fick skuts hem istället.. Haha, förlåt Felicia!

Valborg idag då. Några planer för ikväll? Själv ska jag typ ut med Julia Wittrin, vi ska typ först till riddersvik, sen om vi typ har lust kanske en sväng till ip. Senare ska vi typ dra till allmänna, "alla" är tydligen där. Så, jag tror det kommer bli en kul kväll fan.
Kram.


Sommras

Cool snybbe

FYFAN. Gissa vad?! Jag har blivigt små allergisk mot pollen! Eller vafan nu det är jag får kli i näsan av, nyser gör jag också. Har aldrig vart det, och nu så ba pooooff, så blev man det. Usch. Mamma säger att man typ kan bli det nån vår sen går det över. Tror det är sån, för jag har aldrig haft besfär förut .. Är det någon av er som har det?
Skoldagen idag var, lång. Fast helt okej. Vid 3 tiden hade vi uttagning till skollaget. Eller vi tjejer hade inte det, för vi var tillräckligt många spelare. Killarna var däremot typ 30 stycken. Och man skulle bara vara ca 15.. Haha, stackars dom som inte fick va med. Kul att höra ba "nej, tyvärr. Vi behöver inte dig grabben." Det var det jag var mest rädd för att höra.
Vår första match är på torsdag nästa vecka. Det ska bli kul, jag har ju spelat i skollaget förut. När jag gick i 6an spelade jag med 7orna för att dom behövde spelare osv.. Man möter alltså andra skolor, inte vet jag om man får något pris. Men jag tror det kommer gå rätt bra för oss, eftersom typ hela vårt lag går i villastan. Vi känner varandra ochså.. :-)

Kom hem från dansen för ett tag sen. Nu finns det inte så mycket mer att göra där, vi har gjort allting och så. Så nu går vi typ bara egenom den några gånger.. Inte så kul. Alice och Julia säger typ att dom ska börja på disco nästa termin. Får hoppas att Maja och Bea ska gå kvar. Annars får jag gå själv.. För jag vill jättegärna fortsätta! Ju längre man går, destå bättre blir man. Och när man är duktig, blir det roligare! Fett smart jag är. :$

Jag är så jävla trött på senaste tiden! Fattar inte varför.. Så det jag ska göra nu är att äta upp mina kära potatisbullar, och gå nysandes till sängs. Jag tänker hela tiden att det ska bli jävligt skönt att lägga sig tidigt för en gångs skull, men sen blir det ändå så att jag somnar typ 1 timme senare. Jag har rätt svårt för att somna, kom jag på nu. Ligger jämt och vrider mig och tänker på massa olika saker. Haha, slut snackat för mig va! Långt inlägg, men nu får ni inga mer idag. Vi hörs imorgon, då är det valborg! Puuuussar.


´Det här var den ända bilden jag hitta på mammas dator. Kalle typ 15-16 år, med sin moppe. Hahaha, bilder har dock ingenitng med inlägget att göra. Allt för att piffa upp bloggen, ha?

Tired


Om ungefär en halvtimme börjar Desperate Housewifes. Men eftersom jag inte har ätit än efter träningen, så ska jag stänga av datorn, äta sen lägga mig i sängen för att plugga & se på tv. Så godnatt!

Meningslöst



Är hemma från träningen nu. Men orkar inte skriva. HAR inte något att skriva. Kanske skriver sen. Om jag har nått att skriva. HahahHAHAHA det där lät fett stört.

Skollaget

Heeeej. Jag är med Louise idag! Vi är hemma hos henne, och har nyss ätit typ pizzabullar och kladdkaka. Taha, bra mat innan en träning liksom.. Jag tränar bort det. XD Imorgon är det uttagning till skollaget också. Jag pallar inte att det är uttagning, alla som vill vara med kan väl få vara med liksom. Men iförsig går typ hela mitt lag i skolan så. Jag borde fan ha förtur för att jag spelade med 7orna när jag gick i 6an. Hahaha, och för att jag har Kenna som gympalärare, och det är han som sköter det där med uttagningen. Haha, jaja nog tjatat om det! Nu ska jag ta på mig fotbollskläder, puuuusspuss.


Lotta


Godnatt alla söta







"det har gått mer än att år nu bästavän, det finns ingen som du och det är därför jag älskar dig så otroligt mycket. har jag dig, har jag allt jag behöver. du är min livskraft lotta./ din louise"

Det här läste jag nyss på min pa press..
Jag är så jävla glad att jag har dig vid min sida Louise. Även fast vi inte går i samma klass så känns det så jävla bra att veta att du finns där. Det har du alltid gjort. Vad det än är. Det finns ingen som du gumman.. Duvet att jag alltid kommer finnas här för dig! Jag älskar dig mest, bästavän. ♥

Inget speciellt



Håller på att prova kläder jag kan ha imorgon. Vet inte riktigt vad jag har kommit fram till, eftersom det ska bli typ galet varmt imorgon så ska jag nog ha en jeanskjol och en ljusrosa body. Är lite osäker på det, men jag tror ändå att det kanske blir det. Hahaha.. Sen när har jag börjat blivit såhär? Har aldrig vart sån som bestämmer kläder dagen innan och skit. Vet inte om det är bra eller dåligt. Jaja. Nu ska jag hoppa in i duschen. Ciao!

It WAS a joke

Tjohooo! Efter en skön skoldag sitter jag nu hemma hos Malin. Medans Malins mentorsgrupp hade no labb, så gick jag, Felicia och Hanna hem till Hanna. Vi gjorde mellamål och gick ut till Malins studsmatta, eftersom dom typ bor grannar. Vi tänkte skrämma/överaska henne när hon kom hem. Jävligt lyckat. När vi såg att hon kom gående på gatan, så springer vi och lägger oss på studsmattan. En stund senare kommer Hannas lillebror och säger typ "hon kommer!!" . Sen när vi vänder huvuna åt andra hållet så står Malin där och är as sur.. Hahahahahahahah, ni skulle sett hennes min asså! Så var hon sur resten av tiden, när vi blockat upp allt skit så gick vi in till henne och prata. Vi tyckte det var skummt att hon blev sur, eftersom vi bara drev.. Men, vi är vänner nu igen :-) Hihihi.

Ska nog gå hem snart, dels för att mamma fyller år idag, och för att dom har dans snart. Skriver mer senare. Seeeeeeeeeeyaa.


Vecka 17 is now over

Nej, nu ska jag ta och gå och lägga mig. Hoppas ni har haft en lika bra helg som jag har haft! Och nästa vecka går man bara fyra dar i skolan! Fredag är en röd dag, alltså ledighet. Fyfan vad skönt. Jaja. Godnatt på er ! <3

Kära mobil..



Vem har INTE haft den här godingen till mobil? Själv var det här min allra första mobil, som jag var jävligt stolt över. Jag hade 10000 olika skal till den. Bla nalle puh, tommy&jerry, eldflammor mm. Jag var som galen. Haha. Men jäkligt bra va den! Till skillnad från dom nya mobilerna så tål den här typ vad som helst. Höhöhöhö.. Jag vete fan varfrö jag skriver om en gammal mobil , men såg bilden på google och fick lust att skriva om den.

Ps! Mina besökare har sjunkit sjukt mycket sen barcelona resan. Det är synd tycker jag. Är det något specillt ni tkr jag ska skriva om eller nått? Skriv gärna förslag.. om det skulle vara så.

Klippta naglar


Före

Efter.

Yes. Jag har gjort det. Klippt mina fina naglar. Var tvungen, såg lite halvt fint ut när 2 var überlånga och resten sådär halvlånga. Nu är dom ändå rätt fina. Har målat i ett rosa nagellack. Men på något sätt så ser mina händer mycket mindre och knubbigare ut med korta naglar. Hm, det är någon jag får fundera vidare på..



Passade också på att ta kort på min ursöta skolavslutningsklänning från Gina Tricot! Visst, alla kommer väl säkert ha såna här, men who cares? Om det ens stavas så, men who cares?? Haha, driver.



Fin va? :-)


Mamma köpte även passande hårspännen och örhängen. Sen fick jag en söt liten kofta/bolero. Den är vit, sen typ knyter man den där framme. Nu vill jag bara hitta ett par snygga vita pumps! Då har vi min förmodliga skolavslutsoutfit.

Thank you darling

Nu ska jag ta och sega mig upp till åkermyntan och lämna tillbaka filmerna. Tack Julia för att du kunde följa med mig. Haha, jag är feeeeeeeeeett jävla seg just nu. Jag vet inte vaför, men jag tror det var filmen jag såg. Den var väl rätt läskig. Men ändå lik the grudge. Alla filmer som dom skapar handlar om garderober. Haha, skit läskigt.
Aja, nu ska jag sätta på mig nått varmare sen kila upp till Julia. Puss

I want to be like the sunshine





Hej cuties! Hur är det? Själv är det hur bra som helst. Har nyss vart och spelat match, första s:t eriksmatchen som jag sa. Det gick bra. Vi vann med 4-2. Men vi kunde spelat grymt mycket bättre. Men alla blir väl trötta av värmen. Själv har jag fett ont i huvudet nu. Icke braaaaa.
Nu; äta. Sen; se på "apartment 1303" (från skaparna av the grudge.. aaah!!) senare; ut och slöa i solen ett tag.

Ps. Se inte "flickan i källarnen". Jag, Feicia och Julia såg den igår. Den var en sann händelse, det gjorde den liiiiite bättre. Men den sög fortfarande. Det hände ingenting. Så det är verkligen inget tips.

Never gona give up


KOLLA FELICIAS SKOR!!!!!!!!!!!!!!! I'M IN FUCKING LOVE.

Felicia och jag i fredas.

Fina strumpbyxor va?

Julia, Felicia.

Fiiiika.

Felicia, jag.


Bjuder VÄRKLIGEN på den här. Så jäkla snell som man är..

Fredag/lördag i bilder. Nu ska jag och Julia ut och vandra lite tills Felicia har ätit klart. Tjingeling!<3

Sommar

Guuuud vilket skönt väder det är ute!! Fast det var jävligt jobbigt att spela match när det va så varmt. Men det gick bra iallfall. Vi vann med 3-1! Synd bara att det var en träningsmatch. S:t erikscupen börjar imorgon! Jag vet inte hur det kommer att gå, eftersom vi har tappat jättemånga spelare. Förut var vi typ 25 stycken i laget, nu är vi typ 15.. Några har bytt lag, men dom flesta har slutat. Menmen. Vi kämpar på! :-)
Nu sitter jag och väntar på att Felicia ska ringa. Hon, jag och Julia wittrin ska ut nånstans. Förmodligen allmänna eller spången. Men först ska vi ner till åkis och köpa godiiis. =) Hihi.

Njut av det fina vädret nu gott folk, så hörs vi senare!

Fredag kväll

Förlåtförlåtförlåt!! Jag har inte hunnit uppdatera något idag. Men efter skolan så gick jag, Hanna, Malin, Felicia, Julia och Alice ner till lidl och köpte läsk, godis och chips. Vi begav oss hem till Felicia där två tårtor väntade. Hennes mamma hade gjort dom. Fan dom godaste tårtorna jag har ätit!! Typ choklad- banan smak. Galet gott.
Vid typ 7 gick jag hem och åt, sen ringde Julia C och fråga om jag kunde göra henne sällskap upp till åkermyntan. Där uppe träffa vi Alice Kajsa och Emma. Vi var med dom nån timme kanske. När dom gick hem till Emma, så stötte vi på Julia Wittrin, Sophie och Patrizia. Vi är med dom också. Ända tills nu. Eller jag kom hem för kanske en kvart sen, har tvättat bort sminket och sånt.
Imorgon har vi träningsmatch klockan typ 9 på morgonen. Det är därför jag inte gör något speciellt på en fredag kväll. Är så jävla trött också. Aja, får tänka att allt fett vi åt på oss idag kommer försvinna imorgon under matchen. Hahaha.. Jävla komplex jag har asså.
Jaja. Nu måste ag verkligen sova. Imrgon får ni lite bilder och kanske vidios från veckan som har gått. Sov sött gullungar !♥


Favoritbild på min älskling Felicia! Hur söt?!

Älskling


Imorgon fyller du fjortis gumman. Är så jäkla glad att jag har dig, jag älskar dig så jävla mycket.





Fredag imorgon! Härligt som fan. Veckorna flyger fan bara fram nu. Imorgon ska jag nog ha shorts, ska tydligen bli as varmt (: yippi! Nu måste jag ta och sova, godnatt!

And I hate it

Jag är så jävla uttråkad. Gör engelska. Uttråkad. Arg. Hur fan ska man kunna beskriva ord som "except for" och "besides"?!?!?!?! Ååååh. Jag hatar verkligen engelska lektionerna. Man vet aldrig vad Barbro utsätter en för. Okej, hon är snäll. Men hennes lektioner är så J Ä V L A . T R Å K I G A . Seriöst. Ffyfaaaaaaaaan. Nu när jag verkligen tänker på dom, inser jag att dom är grymt jävla trista.

Presenter

Tjoho! Sitter hemma hos Malin just nu. Jag, Malin, Hanna och Felicia har vart i vällingby. Hanna och Malin köpte present åt Felicia som fyller fjortis imorgon! Gratta henne :-) . Och jag köpte iallfall present till min mamma som fyller år på fredag. Anledningen för att jag gick hem till Malin efter vby va för att jag skulle göra klart halsbandet till mamma som jag började med förut. Hoppas fan inte att hon läser det här nu. Haha..
Men nu är jag somsagt klar med det, så nu ska jag typ hem och äta. Min mage är typ döööd.
Pusss.

Bild på mig för ett tag sen.

Bilder







Favoritbild. För stora stövlar & hjälm, och det där smilet. Hahaha.






Gamla bilder från födelsedag och ridning. Hihi. Saknar barndomen så mycket, allt var enklare då.. Då var största rädslan monstret under sängen, och det värsta som kunde hända var att en barbiedocka gick sönder. Nu är det sååå mycket värre. Önskar fan att det skulle vara så nu också..
Aja, livet är kort, man måste passa på att njuta när man väl lever. Man vet aldrig när det kan ta slut.
Kom bara på en spåntan liten grej; Dagens fråga: När är du lycklig?

Inget att skriva

Hej bloggen! Dålig uppdatering igår, jag vet. Men vi var ju somsagt i stan och åt igår. Skit gott, vi åt fondue. Någon som ätit det? Man får typ rått kött och kykling så doppar man det i typ olja eller nått, så äter man det sen =) .
Dans idag då. Kul. Fast jag undrar vad vi ska göra, vi har ju gjort början och slut och sånt. Man vet ju aldrig, hon kanske lägger på nått eller så.
Har inte mer att säga, tråkigt inlägg i know. Men jag skriver när jag kommer hem. Puss


19 år

Eftersom min älskade bror fyller 19 år imorgon, så tänkte jag och mamma gå ner typ och städa i hans rum nu. Han är på studenskiva hos Alshammar. Fan, jag vill också ha några ynka veckor kvar tills jag tar studenten.. Hej frihet liksom! ;o
Jag ska nog ta och stänga av datorn nu. Orkar inte mera. Blir typ inget bloggande imorgon, för efter skolan ska jag in till aba till mammas jobb, sen ska vi direkt in till stan. Ska typ äta ute med några vänner. Puss!


Bild från sommras, orkar inte leta efter någon vackrare..

Brr

Snart ska jag kila iväg på fotbollsträning. Och för första gången i Sverige så spelar jag utan långkalsonger eller långbyxor! Alltså bara i shorts, sjukt skönt. Hoppas det inte blir allt för kallt bara. Hehe.


Det är sommar


Gammal bild på Kalle och mig. Haha, kolla hur jag såg ut XD


Hola sola!!!
Fyfan vad skönt att solen tittar fram nu. När jag öppnade uterummsdörren var det minst typ 30 grader!
Skoldagen idag var bra. På måndagar har vi bara sköna lektioner.
Jag hade inte tänkt att sitta vid datan en sån här dag, så nu ska jag göra hallonsmoothie och sätta mig ute i solen. Det tycker jag att ni också borde göra! :-)

Puss

Efter lite webbsnack med Felicia, så ska jag krypa ner i sängen. Hoppas ni har haft en bra helg nu! Godnat. :-)


Bilder från i fredags.



Felicia blev suddig på 98 % av alla bilder vi tog. Och det var många...



Fjortis..?

Ser så ut, men jag har inget smink, bara pyttelite maskade, som hade åkt bort under dagen, och sen rosa läppsyl..

KUL VA... hahaha

Skooooooooooooojja. Nu funkar det igen =)


Knas i bloggen

Vafan är det som har hänt med bloggen??????? Om jag skriver Å, Ä eller Ö blir det typ sjukt konstiga krumilurer istellet ;o wft... och min header ska också fixas. Jag måste ha hjälp med att sätta den i mitten.. Hahah. Nagon som kan hjalpa mig?

Say Yeah


HAHAHAHAHHAHAHAHAH. Det här är Eriks lilla älskling. Som på en sekund blev alla andras älskling också. Vi typ bråkade om vem som skulle ha den. Så jävla rolig. Älskar Julias garv där också (:
Mitt och Rominas vardagssnack. Supersubba. Hahaha.
Tänk bort vårat prat, och fokusera på pianospelet i bakrunden. Två killar i nian gick upp i matsalen och spelade lite. Hör vad grymma?! Dom spelar först den här låten, sen mot slutet den här låtens början.
Jag tycker att det låter sjukt jävla likt, någon som håller med mig? (a)

New

Hejhopp. Nu har Romina nyss gått. Hon hade tydligen en massa hemmasaker hon skulle göra.
Igår; Vi gick till preem och hyrde Barnhemmet. När vi kom hem sa Kalle att han hade stängt av filmen när typ halva hade gått, för att han inte vågade se mer. Och han är typ aldrig rädd för skräckfilmer, och han är 19 år. Så vi blev bara liiiiiiite avtända (?) på att se den. Vi gick runt och skrek såfort vi såg typ en skugga. Så vi bestämde oss för att se den idag, på morgonen. Så vid typ 12 tiden satte vi på den. Fyfan säger jag bara. Fast den var inte alls lika läskig som jag hade tänkt mig! Men den vad bra, en av dom få skräckfilmer som har en handling iallfall.. Taha.

Aja, snart ska jag typ cykla ner till preem och lämna tillbaka den, och sen vet jag inte vad jag ska göra. Solen skiner, fast det är ju inte så varmt. Så det kanske blir att sitta ute, eller bara slöa framför datan. Vad ska ni göra idag?

Kissssssss.


Nya jeansleggings från salt.

Armbandet jag gjorde hos Malin!

Och här är halsbandet :-)

Jeansleggings

Jag har just ätit middag. Grillat blev det! Och tro det eller ej, men vi satt ute på vårat uterum och käka idag, härligt! Det är verkligen sommar för mig.. Haha. Vi har gäster också. Fast jag känner dom soppas bra så jag tror inte att dom bryr sig att jag inte är där. Tihihi..
Hemma hos Malin tillverkade vi egna smycken! Sjukt fint blev det. Jag gjorde ett armband och ett halsband. Sen håller jag på med ett till halsband, men jag blev aldrig klar med det. Slänger upp bilder senare.

Jag kommer även ge er bilder på mina nya jeans leggings från Salt. Mamma kom hem med dom till mig igår. Jag hade aldrig trott det; men hon köpte med hål i! Hon är typ über emot det, haha. Men hon tyckte tydligen att dom här var lite lagom snygga, och hon gillar den här idéen med jeansleggings. Jag tycker att dom är snygga, och sjukt tajta haha. Det första som hände när jag typ böjde på knäna, eller gick upp från typ soffan va att dom sprack vid knät. Treeeeevligt. Haha, fast man lägger bara märket till det när man sitter ner. Aja, så farligt såg det inte ut. :-)

Ikväll ska jag vara med Romina. Eller hon ska sova här. Jag tror att hon snart tar bussen, så ska gå och möta henne vid åkis så tror jag att vi ska hyra någon film eller nått. Vi får se hur det blir. Ha en bra lördag kväll, folks!

<3

Sleepover

Tjoooooooho! Jag sitter just nu hemma hos Malin. Jag tror inte att jag sa det igår, men vid typ nio tiden gick jag hem till Malin. Dom hade hyrt en film, Hostel. Jag har sett tvåan också, och jag tycker att tvåan var grymt mycket bättre.
Hennes kompisar Karro och Jenny var här, så vi sov över. Det va kul att träffa dom, kännde inte dom innan. :-)
Nu ska jag och Malin cykla ner till åkermyntan och lämna filmen, sen ska vi hem till Malin igen och bara chilla. BYYYYYEEE. <3


Malin, Hanna, Felicia och jag.

Vidios




JAG ÄR IRONSIK MED MITT ENORMT VACKRA SÅNG FRAMTRÄDANDE!!! Och pussen i slutet påminner om hur jag och Sebbe, och jag och Alice brukar hålla på på lektionerna :-) Vi ger nåra sånadär slängkyssar till varandra nåra gånger om dan sådär. Haha.

Jag och Felicia alldeles nyss, haha. Men nu har Felicia gått, och nu väntar jag på att Malin ska smsa, ska sova där ikväll.

Ajsomfan

Nyss körde jag över min lilltå med min skrivbords stol.


Hej

JAG VET att min blogg ser helt fucktup just nu, jag och Malin (haha verkligen jag också!!) trollade lite, försöte göra blå bakrund och blabla. Och nu ser ni resultatet. Ser ni den underbart sommar blå färgen? Och den peeeerfekt stora bilden på mig på sidan? Ääääh, nepp, inte jag. Min blogg är ju bara helt jävla vit. Och nu är det vår, så snart ska det in med nya färger!

Efter en sjukt najs dag i skolan, så gick jag och Malin hem till mig. Vi fixade lite på min misslyckade blogg, sen lärde hon mig sin dans. Hon går på disco med Felicia. Jag kunde början, men nu har jag lärt mig lite själv =). Malin har gått, hon har träning; på en fredag!!! Vad är det för tränare som sätter in en träning på en fredag?!
Men nu kommer Felicia som har vart i vby, nu ska jag impa på henne genom att visa dansen. Önska mig lycka till ;-)
Kram.


Väldigt gullig bild från i sommras. Den sommaren hade allt..

Örhängen




Vad tänker ni nu? Att jag tar kort på mina öron kanske? Nej, så är det inte. Eller haha, visst är det mina öron (och jag hatar öron i största allmännhet) men jag siktar på örhängerna! Jag har haft två hål i det västra ett tag nu, och ett i det högra, men i tisdags tog jag fler hål. Ett till i vänstra, och ett till i högra. Så nu har jag 3 st i det vänstra och 2 i det högra. Haha, det är dom plupparna som är högs upp på örat, a ni kanske fattar. Haha, ville bara att ni skulle veta det. ♥

Spanish

Tjena! Kom hem från Vällingby för ett tag sen. Det har ju vart "Bäst i väst" final idag. Fullproppat, verkligen! Det va as kul dära, synd bara att inte vår skolas bidrag vann, hon var klart bäst!! Istället var det någon jävel som sjöng "if i where a boy" .. Jag tyckte inte hon var så bra.. Och gissa vem som var gäst-domaren?!?!?!?! Laila Bagge från Idol och Lets dance!! Haha, det var fett coolt. Hon är sjukt söt.
Jag och min spanska grupp va inte i skolan idag, vi var med Frederick, våran snygga spanskalärare inne i stan på typ kungliga balletten/operan. Det var inte kul. Hahah, vi gick runt där bara, sen typ såg vi nåra som dansade lite smakprov av dom riktiga balletterna.. Och frederick hade sagt att han skulle dansa!! Men inte det heller.
Aja, jag tror ni känner igen Frederick från kanal 5! Nivet den dära reklamen för "Philip och Fredrik"? Innan är det ju typ en massa olika personer som ska typ leka nyhetsrapotärer eller vafan det heter, och den dära lite mörka killen är Frederick! Det är fett coolt =) han är modell också. Här är hans hemsida. Grymt snygg =)

Nej, nu håller min mage på att dö. Ska ta något att käka, hörs sen!



Frederick. Känner ni igen han? :-)

Bilder från Barcelona

Dansen gick somvanligt bra. Förra gången bestämde vi kläder, helvitt. Riktigt ballt faktiskt. Helst stora pösiga mjukisar, och tajt linne. Och det har jag fixat. På det såkallade "Ge-kås i Ullared" som ligger asnära mitt landställe, där hittade jag ett par perfekta mjukisbyxor. *nöjd* =) haha.

Men, nu ska ni bannemig få bilderna från Barcelona. Dom andra får ni någon annan dag! :-)


Okej, lets start. Vi kom till hotellet (som var 4-stjärnigt!!), det va verkligen galet fint.


Hotell utsikt. Hhahahaha, sophie stod sådär och var lite lagom söt varje gång vi gick ut på balkongen, trevlig utsikt! Hahahaha, nerå. Tänk bort henne, man ser ju faktiskt havet!

När vi kom dit, typ vid 3 tiden kanske, så stack vi direkt till planen och tränade. Det här är dagen efter, vi prickade in dom dagarna det var galet mycket sol! Cred till ossss.

Polen. Dock var den IS - kall. Fyfan. Jag kände att jag var tvungen att bada iallfall en gång, även fast jag typ dog när jag klev i med lilltån i vattnet.. Men jag och Julia lyckades kämpa oss i iallfall.

Schtek.


Haha, en rätt så snygg DJ som var där och spela lite låtar. Det märks att Spanien är efter i musiken, han spelade låtar som "Please don't stop the music" och typ "Lollipop". Fast det var grymt iallfall. Jag dansade lite, min dans. Och då typ kollade han på mig hela tiden och vinkade på mig att jag skulle komma upp på "dansgolvet" och dansa. Noway.

Stranden som man såg från hotellet. Jag måste ta och berätta vad som hände mig när vi skulle gå dit.. Inte kul säger jag bara. Vi tar det i slutet av det här inlägget. :-(

Påväg in till Barcelona!

Julia och Amanda sötnosar!

Hhahahha, jag och Louise inne på nån bio grej. Nivet när man har 3D brillor blir typ skärmen as nära en, det var rätt coolt. Dom visa en film när dom Barca spelade fotboll. Det kändes som att man typ stod på planen samtidigt!

Laget. Vi fick gå in i BORTA - lagets omklädningsrum. Shit, dom har typ egna massagebord, bubbelpool, fräsha duschar och allting. Tänk då hur Barcas omklädningsrum ser ut då. HAHA. Byta ut? Dom kan få typ Hby IPs omklädningsrum. HAHAHA. Fääätt najs.

Hm.

Laget.

Sen var det ju självaste areenan. Typ en av världens största. Den kan ta nästan 100 000 personer!! Galet.

Man fick verkligen inte röra gräset, men se vad nära jag var! :)

Lotta

Jag och Klaralee. =)

Vi gick högst upp på läktarna, fyfan vad högt det var. Fick nästan lite höjdskräck där XD
Jag och Shamim på bilden iallfall.

Patrizia, jag och Julia.

Julia, jag.

Efteråt gick vi till någon typ aaaaaskänd kyrka. Så känd satt jag inte kommer ihåg namnet på den. Nejdå, men känd var det tydligen.




Min händelse påväg till stranden;
Jag, Louise och Julia tappade vort hotellkort. Smidigt. Vi går tillbaka och hittar det, som tur var.
Påvägen tillbaka så stannar vi vid en bom. Nivet, typ en tågbom. När tåget kommer så är bomen nere så man inte kan gå, annars är den uppe. Illfalll, en sån var det iallfall till stranden. Och det var en snubbe i ett bås som satt och styde den. Vi står där och väntar på typ 2 st som var kvar på stranden eller nått, vi står iallfall vid bomen. Och jag står tydligen över den, jag hänger inte på den, men står så jag har den under mig. Efter typ några minuter så ville typ den dära killen skrämma oss eller nått, så han trycker på "fälla-upp-bomen-knappen". Och ja, den åker med fullrulle. Och träffar RAKT på min näsa och del av läppen. Jag trodde typ att jag skulle döööööö. Fyyyyfan. Jag började skrika som typ en stucken gris (haha) Och stor grät resten av kvällen. Och min läpp stod typ ut 2 cm ut än vad den skulle göra. Och mina ögonlock var svullna som in i helvete av allt gråt.. Shit. Tur att den inte träffa rakt på näsan, då kunde ju typ näsbenet åka in i hjärnan eller nått. Fett mysigt. Eller typ om nån tand skulle trillat ut. Jag fick nöja med en ENORM fläskläpp. Men den la sig dagen efter, som tur var. Men vilken treeevlig start på våran resa. Var lite deppig dagarna efter, men det gick över sen.

Ni får bilderna från landet senare. Det orkar jag inte lägga upp nu. Det här har redan tagit typ minst en timme.. xp
Vi hörs imorgon igen! Pussar.

Till dig "Anonym" som undrade om jag hade färgat håret eller nått; nej. Aldrig. Mitt hår blir sjukt ljust på sommaren av allt saltvatten och sol jag får. Och jag typ gjorde 2 slingor för typ 3 år sen. Men altid färgat håret, nej. :-)

Yeeeahaaaa

HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ. Yes. I am baaaaaaaack gott folk! Hoppas jag inte kommer tappa allt för många bloggläsare nu, men jag får jobba mig upp och skriva så myckt som möljigt!
Resan till Barcelona och till landet var grymt. Men det skriver jag mer som sen! Nu ska jag kila iväg på dans. Hm, nu börjar dom normala vardagarna igen. Kulkul! Eller inte. Skulle inte ha nått emot om man hade påsklov lite till.
Jaja,  nu vet ni iallfall att jag lever. Puss!

Hejdå bloggen

Okej. Det här inlägget får bli nått sorts hejdå inlägg..
Jag åker somsagt till Barcelona imorgon. På träningsläger med mitt fotbollslag. (hässelby SK) Vi kommer vara där tills på tisdag, och vi hoppas på sol! Stranden ligger tydligen ett sten kast ifrån hotellet, najs!
På tisdag så kommer min familj plus Romina, att hämta upp mig på flygplatsen, sen kommer vi åka direkt ner till landet! Där kommer vi att vara tills på onsdag. Eller a jag kommer hem på tisdagen. Vi kanske kommer ha med datan till landet, men räkna inte med nått! Så om vi har det, så slänger jag säkert in nått inlägg då.
Men ni får ha det så jäkla bra här i Sverige. Och deppa inte för att vi åker, nu börjar ju bli vår här i Sverige också! Fast ni kommer nog troligtvis inte kunna ligga i bikini och sola och bada. HAHAHA..
Aja, vi hörs mina söta bloggläsare! Släng gärna nån komentar då och då, så jag blir riktigt glad när jag kommer hem! :-)
Puuuuuuuuuusspusspusspuss!!





Bilder från hotellet vi ska bo på..! Blir ni lite sugna att åka nu eller? :D

Ballerina

Och solen håller i sig idag också! Fyfan vad skönt. På mitt land (vid Falkenberg) så var det värmerekord igår! 16 grader, sjukt! Det gillar jag och Romina, eftersom på tisdagen när vi landar i Sverige igen, så drar vi direkt ner till mitt land. Då hoppas vi på riktigt bra väder asså! :-)
Nu är Louise påväg till mig. Hon ska sova över här, eftersom min pappa ska skutsa till flygplatsen typ klockan 7 imorgon, så är det ju lättast att hon är här direkt. Fan vad tur att vi kom i samma rum, jag Louise och Julia..! Vi kommer ha så jääkla kul asså. Även fast det kanske inte är suuuupervarmt nu, kanske 20-21 grader, så är det ju SOLEN som ger färg, inte VÄRMEN. Hello smaaaaaaarto!

Iallfall, skriver mer senare! Kram.

Ps. Gick i ballerina skor idag, fyfan vad härligt det var!

CREEEEEWWWWWW

Nu tror jag att jag har packat ner det sista, bara benskydd, en tröja och ett par brallor kvar. Väskan får typ högst väga 15 kg, om den väger mer måste man betala.. Och min väger iallfall nu 10 kilo! Tror den kommer väga så, eller HÖGST 11.. Det är bra, för man kommer säkert shoppa lite där! *woho* Jag snackar om Barcelona, så ni vet.. :-)
Dansen idag, som vanligt sjukt kul! Vi la på det sista, så hela dansen är klar nu. Slutet var fett ballt. Sen gjorde vi hur vi skulle byta rader också. Så bestämde vi att vi skulle ha helvita kläder på uppvisningen. Helst pösiga mjukisbyxor och en tajt vit tröja, och vita skor.. Hehe. Det kommer bli grymt.







Bilder på mig, och Alice, och Julia! Nu ska jag sova, godnatt!


Dans lektionen

HOLA SOLA!! HAHAHAHAH.. Det var så mamma väckte mig och Kalle varje morgon på gran canaria i julas. Så jäkla störande. Menmen, solen ligger på som fän nu, hoppas det håller i sig!
Idag i skolan hade ju vi våran dans lektion. FYFAN vad bra det gick!! Först var jag grymt nervös, men sen fick jag typ värsta adrelalinkicken, så gick det hur bra som helst! Jag hade förberätt en typ aerobic som ja gjorde som uppvärmning, sen körde vi typ 8 st diagonaler. Sen körde vi dansen i två olika tempon. Skit kul. Sen i slutet ville dom att vi skulle visa våran riktiga dans, så då gjorde vi det också.. Men det gick också rätt bra :-) förutom att jag tappade bort mig på ett steg.. Men sånt händer!!

Nu ska jag prov packa lite till Barca, sen ska jag iväg på dans ikväll =) ! Kraaaaamis.


RSS 2.0