dampdampdamp

Bilder säger mer än 1000 ord, så om min dator är vän med mig idag så ska jag försöka få upp bilder ifrån tjejmiddagen!


malin, jag & kristina!



haha fick hålla i min klänning hela tiden, eftersom när jag dansade så åkte den ner, sjukt störande

all the girls, förutom kristina. och alice (längst ner)
är verkligen inte sådär smal in real!! hon drar bara in magen jävligt mycket, tänkte att ni skulle läsa det så ni inte tror att hon har typ anaroxia eller nått!!


shake what your mama gave yoooooooouuuu biiithc
påväg dit - jag, felicia & hanna


ahahha kvällens bästa bild - julia råkade slicka felicia på kinden, när vi egentligen skulle pussat henne, hahaha, felicias min asså!

daaans.

faaaaaaan dom här bilderna har tagit fucking 1 timme eller mer att ladda upp!! inte min dag idag asså. facebook har krånglat när man ska ladda upp bilder, bloggen också, blev på piss emohumör för ett tag sen, men nu är jag glad igen..! bara datan är snabbare nästa gång, annars kommer jag få ett dampanfall. men, godnatt kära läsare!


hejjjjjj

Heeeejj bloggen. Just nu är jag hemma hos Felicia baby! Vi sitter och kollar på Top Model, Felicia är deras största fan så jag är tvungen att se det också, haha. Vi, eller jag har pluggat lite, så helvetes mycket läxor!

iKVäll får ni bilder också! Just so you know :) puss


godnatt

Jag hinner & orkar inte skriva något om dagen idag. Men nu ikväll så har jag iallfall varit med Arvin. Vi låg och kollade på "Pretty Woman" och mös lite. Men jag skriver mer om iraniefesten imorgon eller nått! Har jättemycket bilder också! Puss, godnatt. '


haha jag dansar järnet på julias tjejmiddag! galet kul

byebye





Haha nu drar jag, Julia och Felicia iväg på iranie feeeeest hos Romina. Hennes syrra fyller 18, så det kommer bli vääärsta fekken ! Wohoooo, ha en bra kväll för det sk jag haaaa :)


meee löööööööve

FYFAN vilken jävla lyckat kväll det blev! Så jävla roligt det va asså. Vi kom dit, Julia hade värsta högtalarna, så kvällen bestod av att käka & dansa! Det va jag, Hanna, Malin, Alice, Julia, Julia, Felicia, Kristina och Rebecka. M A D !!!! Ni får lite bilder, dom bilder som har kommit upp på facebook. Enjoy!


malin sötis!

värdinnan! julia baby

kristina!

me and malin babe

haha kristina och rebecka var galna!

galet fin bild på felicia älskling!

jag älskar er bästavänner! julia, felicia & jag.

daaaaaans!!!

aa, vad tycker ni? galet lyckad kväll..


kvällens outfit

Hallåhallå! Sitter här lite smått stressad, ska på Julias tjejmiddag snart! Efter plugget stack jag, Felicia, Hanna, Malin och Alice upp till vby och köpte present! Hoppas hon blir glad..!
Hinner/orkar nite skriva så mycket nu, men ni får se vad jag har på mig!






Outfit for tonight
Klänning - B-young
Skor - dinsko


Haha ser fett tjock ut på nästsista bilden, men det är klänningens tyg som har åkt ut! Och jag är inte klar med håret och sånt haha så ni vet.. ;) men ha en bra kväll! puss

ni får en godnattvidio på köpet - av malin & julia w



Hahaha, okej jag måste bara lägga upp den här, annars kommer jag glömma det!
Så jäääävla rolig asså, Julia i slutet ba "OMG JAG KISSA PÅ MIG!!! *skit skummt garv* AAAAAH JAG KISSA PÅ MIG!!!" hAHAa hon brukar inte skratta så i vanliga fall, haha aja sjukt rolig iallfall. Men visst var låten ganska bra annars!

2227


haha liten?

vad vi hade köpt! kladdkaka, munkar, chips & dricka! och såklart hade jag med mig dom kända högtalarna, haha!

julia sötnos

haha im so seexxy... ;)

HAHA, jag & malin babe

malin, julia och jag!

älskar dig julia bästavän!

sötisar

Dom här bilderna var innan Hanna och födelsedagsbarnet Julia Wittrin kom! Resten av bilderna får ni se nån annan gång!

Kvällen spenderades med Malin, Hanna och Julia! Vid typ halv 5 tiden stack jag hem till M där J var, och eftersom Hanna och Malin bor grannar så kom Hanna också över. Vi hade det hur jävla kul som helst, som vanligt. Malin och Julia hade hittat på en sketa bra låt! Den är fatkiskt uppe på youtube, så jag kan lägga upp den här på bloggen någongång!
Vid 7 stack vi till åkis för J ville köpa nån dricka, sen stack jag och J hem till mig, och M stack hem och åt. Det var meningen att vi skulle mötas efter maten, men ingen orkade. Så det slutade med att jag och J satt här hemma hos mig och kollde lite på NO läxan som va tiss imrogon, sen vid 9 stack hon hem.

Haha det var min kväll det! FAN, varför kan jag aldrig lägga mig tidigt?! Vi som alltid snackar om "aa idag ska jag lägga mig skittidigt, typ 9 eller nått..!" Haha yeah right! Vad är klockan nu liksom? Aja, måste plocka iårdning lite på rummet och sånt. Hörs imorgon! Godnatt.


i love you honeyboney


Mitt mellanmål, matte boken & mitt hår som Julia drog i så det blev längre..


jag & julia på matten, och julia i nått konsigt fönster i omklädningsrummet, haha!

önskelista



Fyller ju fan år om 11 dagar!!! Fan vad najs. Igår satt jag och klurade lite vad jag önskade mig.. hoppas som in i helvete på navelpercingen! Imorse satte jag ett örhänge och visa mamma.

Mamma: Ja, jag vet gumman, jag tycker det är jättefint på dig!! Men det är inte det..
Jag: Jaaa, visst är det?! Men... vafan... vad är det då?!
M: Men du är ju så ung..
J: Och?! Det spelar fan ingen roll!
M: Jo, det är lättare att få infektion när man är så ung..!
J: Men neeeeeeejjj!!!!!
*går argt ut ur rummet*

Men hon såg ändå lite klurig ut, såååååå man får väl hoppas på det bästa..!

godnatt




jag just nu..

Förlåt för jag inte har skrivit något ikväll, men jag har inte haft någon som helst lust! Har snackat med massa folk på msn, har varit inne på facebook, har lyssnat på galet mycket musik + laddat ner musik + laddat över det till mobilen, och blablablaaaaa. och nu ska ag sova, puss!

ösregn


midsommar

Hejhej!
Orkar inte skriva så mycket, men skoldagen var rolig faktiskt. Love my class så det är ruuligt på lektionerna. Speciellt på gympan.. och idag på NO:n såg vi nån weird film, och så va det typ nån skalbagge som två personer kollade på, så helt plösligt kommer det ett annat djur fram, och alla hoppar till av rädsla. Förutom Felicia, för hon skriker ett dödsskrik och typ flyger av stolen, hahahha sjukt roligt!

Och påvägen hem till Julia, hör jag J och Romina åska, vi ba shiiiiet och ser alla übermörka moln, sen svänger vi in på en väg, sen längre bort på den vägen ser vi ÖSREGN som rör sig galet snabbt mot oss, ahhah vi ba OOOOOH FUCK NOOO!!!!! Hahaha, sen slutar det med att vi kommer hem till Julia sköblöta. Det var som att vi hade badat. Jag kunde krama ut mina byxor OCH mina tygskor. Haha lyckat!

Nu ska jag käka, seyah.

vafan ska jag göra?


hahhahahaha ännu än skitful & rolig bild, fast nu på romina & mig. visst är vi vackra? HAHAHA fan vad snygg man känner sig när man kollar sig i spegeln efter man har kollat på den här..!!

Har inget att göra... Tror att jag ska göra mig iårdning och lägga mig i sängen.. kanske kolla på tv? Kanske läsa ur älskade Twilight boken? Kanske ligga och lyssna på musiccc och smsa med A ? Hm.. kanske allt på samma gång? We will se .. :) Är iallfall klar med alla jävla läxor, eller väntar på att Felicia ska ringa så jag ska få lite svar på engelska grejjer. Haha. Hörs imorgon! Puuusussss.

skut mig





JAG ORKAR INTE MED ENGELSKA!!!!! Jag och Julia sitter och diskuterar hur man ska förklara orden vi har.. hur fan ska man kunne beskriva "is said to be" och "the 14th century" gaaaaah skut mig skut mig skut mig !

kortärmad





Outfit
 ett svart linne från ginatricot
Ljusgrå "kofta" från Gekås
& svarta leggings från H&M

skolan om 20 minuter

Godmorgon alla som kollar min blogg såhär på morgonkvisten!! Jag va uppe rätt tidigt idag, 20 i 8. Käka frulle sen hoppa jag in i en skön varm dusch. Älskar att duscha på morgonen! Nu har jag valt kläder & sminkat mig, och det är typ 20 minuter kvar tills jag ska möta JuliaC och Felicia! Får väl typ.. sminka mig lite till eller nått? Haha, aja. Ha en bra dag!

2203




haha såhär kul hade jag & julia på mattelektionen!
schtääääk i poolen ;D

älskar dig gumman!

Nu har jag fått ett nytt Limewire!! Woho, mitt gamla va fett jävla segt, men det här funkar hur bra som helst! Så jag ahr suttit och lyssnat på låtar från spotify och laddat ner dom från limewire, sen lagt in dom på itunes och mobilen. Haha sån är jag.. Nu ska jag iallafall sova, troooor att ajg ska duscha imrogon på morgonen så då får man vara uppe lite tidigare!

Dröm söta drömmar folk! puss.

kors




Outfit for today
shorts som jag själv har klippt
oversize tröja från gina
halsband från gekås

Per Gessle - Jag tycker om när du tar på mig




Kommer du ihåg, en vinter tid
Du såg ett famlande ramlande ångande lokomotiv
Sen kom förvandlingen, den stora ljusa sommaren, igen

Jag tycker om när du tar på mig.
Jag tycker om när jag ser dig vid min sida
Jag tycker om när du finns hos mig.
Jag tror det aldig kan bli bättre än så här

För mig

Kommer du ihåg
Var det igår
Du tog en främande skrämmande människa
Och kysste hans hår
Och sen förde vindarna
dom vackra vilda fåglarna
till mig

Jag tycker om när du tar på mig.
Jag tycker om dina fingrar mot min panna
Tycker om när jag betyder nåt för dig
Det kan aldrig kännas bättre än så här


För nån
För mig

Jag tycker om när du tar på mig.
Jag tycker om dina bröst i morgon ljuset
Tycker om när jag betyder nåt för dig
Det kan aldrig kännas bättre än så här

Jag tycker om när du tar på mig.
Jag tycker om när jag har dig vid min sida
Jag tycker om när du ler en stund mot mig
De kan aldrig kännas bättre än så här

För nån
För mig
För mig

<3

drivbild

Hejhej. Första skoldagen idag, var ju mest bara typ betygsnack, men iallfall. Hade dom rooooligaste ämnena, matte, no, so, hemkunskap och engelska.. -.- fyfan vilken rivstart! Såklart fick vi skitmycket läxor och sånt av Barbro fucking Bernt. Aja, thats life i guess? Sitter iallfal hemma hos min kära vän Julia Wittrin och lyssnar på madagaskar 2's soundtrack. Sjukt bra låtar haha! Julia hade en chokladask som vi tog med till hennes pyttelilla uppblåsbara pool som vi satte oss i (vi satte oss på madrassen och skit) Blev asblöt i asset pga att Julia inte kunde sitta stilla, så vattnet åkte upp på madrassen.. ;p fett najs.

Skriver mer när jag kommer hem, puss!


HAHAHAH asgammal, eller typ rfån mitten av 7an, drivbild på mig, julia och alice :D

puss

När som helst ska jag gå och möta Arvin. Vet inte riktigt vad vi ska göra men nått hittar vi säkert på.. :) Ha en bra kväll! ♥

favoritbild i repris



-   tonight will be the night that i will fall for you
over again
Don't make me change my mind

juliacenners blogg






Bilder från igår/idag! Tagna från Julias blogg  ;-) www.juliacenner.blogg.se 

löööve



Sjukt bra låt! <3

besöksrekord

Tre saker! Ett; har gjort ny stil på texten & ny färg på överskriften! Två; Besöksrekord igår! 70 unika besökare, taaack. Fortsätt med det, hih :) Tre; har köpt nya jeans leggings från Ginatricot!


inte världens bästa bild, i know. Men, det är iallfall ett par vanliga svarta.

haha puss på er sötnosar!


omigår



jag & felicia på vällingehus igår!

Hallådär sötnosar..! Hur mår ni?
Jag har plockat och fixat lite här i huset nu på eftermiddagen, mamma och pappa kommer hem idag så då är det väl bäst att det är snyggt, eller? Satte på en tvättmaskin och hängde upp tvätten ute, och såååklart ska det ju börja regna efter ett tag.. då springer jag som en galning ut och tar in allting.. suck.

Gårdagen blev iallfall skitlyckad! Jag och Romina gick och mötte Julia, och när vi kom tillbaka hade Kalle dragit för att lämna sina kompisar, men det visste ju inte vi så vi dampskrek och hade kul, eftersom vi var utelåsta. Efter en kvart kom Kalle hem och vi skällde ut honom. Vi drog upp och gjorde mat (klockan var 9 & jag och R hade inte käkat middag än, haha) och kollade på "The green mile" som gick på 3an, sjukt bra film! Vi förflyttade oss till mam&paps sovrum där vi sov senare, haha. När filmen var slut gick vi ut och satte oss och mös på verandan. Vid typ 2 gick vi in och la oss i sängen, Romina somna direkt men jag och Julia låg och snacka tills typ 3. Mys!


lunch i vällingby

Godmorgon! Shit, vet ni när jag vakna?! 10 i 12! Blev fett chockad.. brukar vakna vid halv 11 eller nått sånt där!
När jag kollade mobilen hade jag fått 2 sms, från Julia & Felicia. Jag sket i smsen och ringde dom istället. Felicia sa att hon och Roman skulle dra upp till vällingby vid 2 tiden och käka lunch där, självklart man hänkar! Julia sa att hon inte hade pengar till det, men sen ringer hon senare och säger att hon följer med iallfall. Så det ska bli jättekul att vara alla fyra!

Ikväll är jag och Kalle ensamma hemma, så jag tror att tjejerna ska sova över här, inte för att vi har bestämt nått men aa.
Hörs seanre sötnosar! Puss.

bråk

Haha inlägget nedan som jag skrev, där Julia showade i webben fick jag tydligen inte lägga upp, hon blev liiiiiiite sur bara.. Så jag är så snäll att ta bort det, även fast ajg hemskt gärna skulle ha kvar det, det va fett kul ju =)

Aja, nu är klockan ganska mycket.. den börjar närma sig 1! Så jag ska börja göra mig iårdning nu. Hörs imorgon gullugnar! Night :-)

bilder


lotta goes dricka kaffe & grilla marsmallos över ett ljus..

bjuder på den.. bara för att den där marsvammlososoosenenen var så jävla god :)

jag och romina älskling!

HAHA julia blev lite besatt av våran nya tändare...



jag, felicia och julia . LOVE EEEEER!!


lotta goes BRUNNET?!?!?! WFT????


haha elle inte, prövade bara julias löshår :) men passade jag i det tycker ni ?

hiss/diss?

Ny design! Gjorde den lite snabbt för jag var trött på den gamla. Men vad säger ni? Hiss eller diss?

-  Btw. Efter maten ringde Julia. "Nu jävlar Charlotta får du röra din lilla rumpa, sätta dig på cykeln och komma och hämta upp mig, för vi ska göra nåttttt!! Haha, gud vad glad jag blev av det! Hahah, nää men jag hämtade henne som hon sa, och vi cyklade hem till mig och såg SATC filmen, fast vi hann aldrig se klart den, för hon skulle dra.



Den nya

VS.




den gamla? Vilken tycker ni va snyggast?

by julia & lotta




HAHAHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHAAHHA FUCK VAD VI HAR GARVAT MYCKET ÅT DOM HÄR! Jag och Julia hitta dom på google... (haha eller inte, det va julia som sa att jag skulle skriva det) Vi tricksade lite med min photoshop, hahahahahah vi garva så vi grät... är det kul eller är det vi som har dålig humor?!

JUUULIA


 GRATTIS JULIA WITTRIN MIN ÄLSKLING!!!!!!!!! LOVE YAAAAAAAH

rand


alice, romina, jag malin och hanna igår!

malin & me babe!

julia darling!


väldigt fina bilder på mig & min bikinilinje! lånade Julias bikini, som inte direkt passade mina andra ränder..

Hejhejhej! Hur är det? Det är skitbra hära. Har preics käkat lite på resterna av min matsäck från idag. Brännbollen var faktiskt rätt kul, bättre än att typ sitta i skolan och läsa i jävla 4 timmar som vi ska göra imorgon. Aja, det är bara att stå ut!

Efter brännbollen stack jag och Julia (Wittrin) hem till Alice, bytte och och lite sånt. Mötte upp Kajsa och Emma, sen gick vi till allmänna där Agnes och Maja va. Vi hade asroligt :-) Speciellt jga och Julia hahahaha !! WYou know what I mean babbeeee ;D

Imorgon fyller min älskling Julia Wittrin 14 år! Wohoooo. Aja, får skriva mer om det imrogon, för nu ska jag sova, godnatt cuties!

brännboll..

Hallådär. Kom hem från Arvin för ett tag sen. Han mötte upp mig, vi gick hem till han, gjorde inget speciellt. Snacka och sånt. Innan det så drog jag hem till Julia en snabbis, glömde mina kläder från idag där.

Imorgon är det brännbollstunering som gäller med alla 8or, skitkul.. verkligen. Har iaf gjort matsäck till och sånt.
Tror jag ska gå och lägga mig snart om jag ska orka upp, godnatt :)


helt okej, hahahahhehehehe



MY NEW FAVORITE SONG! Så damn goooood :)


- Skolan idag var helt okej, kul att träffa alla vänner igen! Vi fick ett schema, helt okej faktiskt! Fick veta att Tomas ska vara kvar, dock inte som våran mentor, men som mattelärare!! fan vad braaaaaaa! Vi fick ny mentor, Hm.. Anna eller nånting, hon var helt okej. Det ska tydligen också vara min nya spanskalärare eftersom Frederick har slutat :'( Inte helt okej.
Efter skolan stack jag, Julia och Felicia hem till F och käka världens godaste tårta, sen drog vi och mötte Hanna och Malin, sen gick vi till allmänna där alla andra tjejer var. Skitnajs! Har haft en skitbra första dag :-)

hejdå sommarlovet

Blev inget bloggande ikväll, dont know why. Men imrogon är det iallfall första dag i plugget. Damn, vad sommarn gick fort! Aja , jag har haft himla roligt ialflall. Och nu är det 8an som gäller, betyg och sånt skit, bajs.

Även fast vi börjar 11 imorgon så ska jag gå och lägga mig nu! Sov typ bara 5 timmar eller nått inatt, hahah. Back to business folk! Godnatt.

slitet




new mooon

The Twilight Saga: New Moon 'Meet Jacob Black' Preview in HD


OMG!!!!! DEN RIKTIGA NEW MOON TRAILEN, eller jacob snackar ju, men den här trailon var gaaaaaaalet bra. hihiihih längtar tills filkmeeeeeeeen...

i'm gay



Hahaha, "im gay" hade Julia satt på Rominas rygg, jag visste inget, snacka om att jag garvade när hon vände sig om! Hahah våran humor..



Heeeeej sötnosar!
Sitter här med Roman vi har precis varit ute på en liten cykeltur. Sjukt kul. Innan så skutsade Julia mig och romina, ja ni hörde rätt båda oss. Jag satt på sadeln och romina på bakethållaren. Gick skitbra! Eller inte..-........
Efter maten ska vi dra ner och bada, eller vafan jag ska inte bada, orkar inte, fast det kommer sökert bli så iallafall.. aja, ska äta nu pussspusssss

in your face

Nu ska jag sova, imrogon ska jag vara med Romina, Julia och säkert Felicia också! Pusspussspuss godnatt


moahhahaha, såhär går det julia cenner om man håller på och fottar med min webbis!

1 sek senare


i början av kvällen; jag och min babe romina!

agens och felicia sötnosar!

hahaha, klara och romina, ruuuuuligt

i slutet; felicia, agnes, jag och random romina lite i bakrunden. hade iallafall bra sällskap som livade upp stämningen lite! tack för det älsklingar

såhär bra (fast bättre in real) såg vi scenen, fast det varju tvar också så platserna var helt OOOKKKKK :)






har en ganska rolug konv. med julia dampbarn cenner på msn. haha hon är lite rolig/random/störd/cpdampbarn ibland.. lööööööööve yah babbbbbbbbooo

baks

Shit, bloggen fanns ju fan också. Orkar inte men jag är väl tvungen.. ;p

Får väl börja med The voice igår... Inte så mycket att säga. Kaos, kaos.. och typ ännu mer kaos. Alla har ju hört om den dära tårgasbomben som blev, somtur va så var inte jag & mina vänner i den! Vi hade ganska bra platser, men när man dansade så kollade allt folk snett, så vi va på den tråkiga sidan. Men vi hade redan vart inne i folkregnet, och dit ville vi INTE gå igen om man säger så, jag kunde fan inte andas. Nej, NRJ var dubbelt trippelt mycket bättre!

Felicia sov över hos mig, vi vakna idag.. hon gick hem. Jag, Julia Kajsa och Emma gick till gulan, beställde pizza, gick ut i helvetes blåsten upp till allmänna där våra pizzor nästan flög iväg, käka upp dom, gick hem till Kajsa och kolla på nån weird men bra film på hennes überstora projector. Julia fick brottom, jag joggade i hennes gå-fort takt. Kom hem, hade inget att göra, satte mig och spela The Sims, det blev segt vid typ 9, gjorde middag, och nu sitter jag här.

Ppppff jag fick med typ allting jag har fjort! lite stav ffel men jag orkar inteeeeeeeeeeeeeeeeee. ni får snart lite bilder också hejdå

baddag

Sjukt bra väder idag!! Jag och Julia ska ner och bada & sola idag, måste passa på ju vafan! Felicia kanske kommer senare, hon hade tydligen lite ont i huvudet, stackarn! Du måste krya på dig tills The Voice ikväll! Faaaaaaaaaan vad kul det kommer bli... Aja, måste rusa! Puss.


saknar dig gumman!

bilder från idag & igår

 
haha jag & romina baby igår typ

jag, varför så feta lår?!?!

klara, julia och jag idag! va söta vi är :)

kvällen

Nu har precis Arvin, Erik & Julia dratt. Vi mötte upp dom vid gulan vid typ halv 10, vi drog hem till mig och kolla på "When a stranger calls", haha typ 11 gången för mig men iallfall. Snackade lite och sånt. När Julia skulle hem fråga vi dom om dom kunde skutsa runt oss på deras moppar, så vi åkte runt en del i hby, skithärligt! Var faktiskt första gången jag åkte moppe efter någon, förutom pappa och brosan dåra. Jag hade iallafall skitkul!

disney channel

Heej! Sitter hemma hos Felicia efter en ganska skön baddag. Vi kollar disney channel, haha (a)

Jag, Malin Felicia Julia och Klara stack och bada, det var inte så skönt, men iallfall.


Mamma och pappa är borta ikväll så jag ska käka hos Felicia. Sen ska jag hem och vara med Julia, Arvin och Erik. Första gåengen jag är med dom, så det ska bli kul :)
Aja, nu ska vi käka, puss!


hejdå

Nu ska lilla jag ta och gå och lägga mig! Sov gott!

a change

Bara så ni vet, så ska jag göra en ny header snart. När Louise kommer hem från Tyskland och jag får dom sista sommarbilderna, så jag ser vilka jag vill ha och så. Now you know !



den här har jag haft rätt länge nu, så det är dags att byta !

ni betyder allt









-  Många fina minnen med er bästavänner.
   Kan inte förklara med ord hur mycket jag älskar er.


för er som har bashögtalare, lyssna hela låten!



The way you look at me
The way you touch me
The fire are in your eyes
I swear, makes me shivers inside
There's nothing I can do about it

Cause nothing seems so truth
When I'm beside you
And my dream
Of all thing is all in my hand
Naked, perfect, so beautiful

jag har nått under




Outfit
Bikini (under tröjan) - H&M
Tröja - brorsans som jag hitta i min rena tvätt.. man passar på då!
Väska - gran canaria (vet att bilden är upp&ner)

bilder från igårkväll


felicia baby och jag

kolla solen!

hahaha, hett!

julia älskling & jag!

blev mycket tvekande innan vi hoppade..

wohoooo! julia & jag

we did it!

jag på bryggan

Visst såg det härligt ut? Najs som fan!


phonecall

Gogmorgongodmorgon!
Blev en rätt sen kväll igår eftersom några jävlar busringde minst 10 gånger, slutade med att jag stängde av mobilen helt & hållet. Och nu när jag vaknar och sätter på den igen, så kommer dels nåra sms, sen så ringer dom igen! Suck, vet dom när jag har på mobilen eller inte? Trött blir jag iallafall på dom.

Idag är det skitbra väder ju vafan! Jag och my girls ska bada tror jag, måste ju passa på!
Julia sa att jag sklle skynda mig lite, och eftersom jag bara sitter och käkar frukost så måste jag nog göra det! Hörs senare, puuuss.

godnatt



korset




Outfit
Jeansleggings - bikbok
linne och blus - H&M
halsband från gekås

myskväll

Hände en tabbe idag, hör här.
Jag och Felicia va inne på Stina-Lee's blogg, och så stod det att hon var från Malmö. Och jag tycker inte att det språket är så vackert, så jag ba: Nääää, fatta vad fult hon snackar då!
Så säger hennes lillebrosha Oskar; shhhhhhhhhh!!! min kompis (i rummet bredvid) är ifrån Malmö, käften!!
Hahaha, hmmmm! Goooooood work Lotta..! Fan vad jag och F garva.. ;p

Anyway, kvällen var galet mysig. vid halv 9 tiden stack jag Felicia och Julia ner till allmänna för att ta kvällsdopp. Det var sjukt jävla underbart där, inga folk, vattnet var helt stilla och det var en galet fin solnedgång. Tog massa pics men dock inte med min mobil, skulle skicka bilderna till den men det glömde vi såklart. Ni får dom imrgon eller nått!
Vi står iaf och tvekar i typ 10 minuter, sen hoppar jag och J. Sen hoppade vi om & om igen, najs som fan!


bild påväg till berlin


haha, glömde spara inlägget.

Hallådär! Det blir fett dålig uppdatering nu för tiden, men det är sommar, ni får leva med det.
Hm.. dagen idag har varit sjukt jävla rolig. Det börjar med att jag vaknar före Romina och Julia som sov över hos mig, jag sätter på en cp låt (haha louise) i deras öron, dom vaknar óch jag skriker GODMORGOOOOOOOOON!!!! Störande, i know. Men kul för mig ;)
Vi fixar oss, bäddar och allt det där, sen drar vi upp till Vby, fast Romina sticker hem. Vi går bara runt och kollar lite, käkade på vällingehus, satt och käka glass där och allting. Vi drog hem, såg på en film och käka. Sen stack vi ut och typ gick runt bara. Vi hamna vid Berghamsbrygga och typ lyssna på musik och dansa lite dirtydance, hehe. Vi gick hm till Felicia och beundrade hennes nya tv eller va det nu va, sen vid 11 gick jag och Julia hem.

Nu sitter jag här och typ.. lyssnar på musik, kollar facebook. Inte så intressant.


blipp

jag är hemma!!!!!!!! Eller okej, jag kom hem igår natt. Men iallfall! Fan vad najs det är att vara tillbaka i Hässelby igen, har saknat det! Och ovant att sitta vid en SNABB data igen, haha. Idag träffade jag Julia C, vi drog till allmänna. Lite senare kom Malin och Hanna också, och Sofia och Ellen, blev mycket prat. Har sakant malin hanna och julia gaaaaaaaaalet mycket! Dagen bestog iaf av bad, sol och umgänge. Va med Kalles kompisar Niklas, Maxi och Emil också, kAalle den stackaren jobbar. Haha.

Ikväll ska jag, Hanna, Malin och Julia sova hos mig. Nu på kvällen ska vi typ chilla ute nånstans med chips och sånt skit. Mys! Hörs kanske ikväll, puss.


jag på gekås, med vår kära vän blippmaskinen. varför finns inte såna i varje affärer?

funkade inte

Jag vet att man typ inte ser bilderna som jag la upp igår, det va bara för vi tänkte vara lite smarta och kopiera upp dom, men nej det gick inte.
Har inte tid att skriva nu, ska ner till stranden! Puss

NU får ni bilderna, haha














svar på tal

Faaaan vilken härlig dag det har varit idag! Varmt som sjutton. Vi stack ner till beachen redan vid 11, och vi kom hem vid 6. Ska snart ner dit igen, vi ska käka där! Mysigt.
Idag har det blivit mycket sol och bad, och bilder! Jag sitter vid pappas data igen så ni får bilder ikväll! Justefan, skulle ju ta kort på det jag köpte igår på Gekås... kanske nån annan gång, hehe (a)

Det var nån såkallad "Anonym" som kommenterade, och frågade om jag läste mogis.se , nån blogg antar jag. Svar: nupe! ;)

hahaha, konstigt det där lät. Aja, ska kolla på bilderna vi tog idag nu, hörs! Pusspusspuss

rööööösta

Ojoj, det blev ingen tidig kväll igår, vi somna vid typ 3. Vi hade sjukt kul. Vi körde sanning och konsekvens spel som jag fick av en FRIDA tidning, ahahaha. Louise fick blandannat skrika genom fönstret ba "JAG ÄR BÄST I VÄRLDEN!!!!" Och så var det massa roliga saker, jag skulle ringa nån och prata låtsasfranska, hahaha sjukt kul.

När alla kort var slut så busringde vi istället. Hahaha. Töntigt men sjukt kul ! ;)
Nu ska vi till Gekås! Lägger upp bilder senare på det jag handlar, puuuuuuuss!



ps! rösta på mig på veckans blogg på den här bloggen :D

heartbreak hotel

Hahaha förlåt för inlägget nedan. Jag visste inte vad jag skulle skriva, så kom vi fram till "hej ska äta korv nu hejdå". Hahah, dålig humor? Men, det stämde iaf, käkade korv till lunch, hehe.

Ikväll såg vi Heartbreak hotel, en bra svensk film. Och nu ska vi gå in i stugan igen, och förmodligen ligga och snacka och sånt. Blev rätt sent igår så vi kanske somnar rätt fort. Imorgon är det iallfall Gekås som gäller! Wohooooo! Men idag vid 12-tiden så var det 1 timmes kö för att komma in i affären.. hm, får fan hoppas att det INTE är så imorgon.

Aja, godnatt gullungar! :)

hehe

hej nu ska vi äta korv hejdå !



höhöö.ö gå¨tt ska det bl9i

uyhskjldöad

Hejhejhejhej! Sitter här med Louise, JAG vaknade för nån timme sen, jag väckte Louise nån halvtimme senare, så snäll som jag är.

Igår så sprang vi sådär härligt mot varandra när hon klev av tåget. Har saknat henne såååååå mycket! Vi typ bäddade sängarna och snacka, sen stack vi och Liz ner till stranden. Det fina vädret försvann då, men det var ändå gaaaanska skönt. Vi bada iallafall. När vi kom hem satte vi på rosa the movie, låg och dreggla åt Ville, sen så låg vi och snacka och skratta tills maten var klar. Sen gick vi tillbaka, vi har ett eget hus, satte på sorlig musik och satt och grubbla över killar. Haha, killar ger fan bara problem! ;p

Idag ska vi in till Falkenberg med Liz, ska kolla lite i dom få affärer som finns där. Ska hyra film också, aja ska äta nu. Puss!  

i brist på bilder

nya pyamasbyxor

Hallå i stugan. Allt bra? Förlåt för jag inte skrev något igår, hann inte med det.
Igår var jag i Varberg, helvete vad blåsigt det var! Fick med mig ett par pyamas brallor från H&M som jag hade sett i deras höst katalog, skitmysiga! Ni får bilder senare, sitter vid pappas data just nu.

Idag har det varit skitbra väder, men Liz och hennes kompisar stack till Sannarpsbadet, så jag hade ingen att gå till stranden med. Så jag låg hemma och solade och hade det. Har precis packat in alla mina kläder från stugan in till lill-stugan, där jag och Louise ska sova. Hon kommer imorgon btw! Ska bli så jävla kul, har saknat henne massor.
Imorgon ska det ju bli värsta bra vädret här med 25 grader varmt, så vi ska förmodligen käka på stranden på kvällen! Mys !

Nu ska jag göra nått annat, kolla bloggar eller så. Ni får bilder senare! Puss!

RSS 2.0