Hiss & Diss - Melodifestivalen är i Malmö.

I kvällens Melodifestval, som befann sig i Malmö, så vill jag hissa;
Agnes! Hon är så otroligt söt, och hon hade den klart bästa låten ikväll också. På senaste tiden så har ju hon ryckt upp sig från sitt typ ballad tema till lite mer disco. Forstätt så! Darin! Ååååh, är han inte för söt?! Eller vad tycker ni? Låten passade inte han, men jag kan bara inte motstå att gilla han iallfall. Sarah Dawn Finer har en grym röst, och låten va inte den bästa, men när man lyssnade vad texten handlade om så var den fin. Och programledaren, som förut var för mycket!, har blivit bättre & roligare tycker jag.
Men jag vill dissa;
Dansbanden! Åh herreguuud. Det här är faktiskt en melodifestival, då kan ju ingen jävla dansbandsmusik vara med! Nej, ni får faktiskt ta och stanna vid era platser på dansgolvet för 50 plusarna. Operasångerskan.. som gick till finalen?! HALLÅ? Vad har hänt med Sverige egentligen? Opera, seriöst. Det platsar absolut inte i en melodifestival. Gammla tanter som sjunger galet tråkiga ballader. Vissa ballader är fina och bra, men inte den ikväll!

Vad tycker ni om kvällens Melodifestival? Hiss eller diss?


Aaaaaah, seriöst kolla vad het Darin är! *dregglar med vidöppen mun*

Saknar dig gumman


Every girl loves shoes

Vilket vinterväder det har blivit nu igen! För några dagar sen så trodde jag att det va påväg mot vår, och nu ser man det här..! I vällingby gick jag och Malin in på Dinsko. Åååååh! Hittade ett par skor som jag blev kär i direkt :( men jag la undan dom så ska jag och mami åka upp till vällingby imorgon. =) Nej, nu måste jag fortsätta med engelskan.. Bilderna kommer när Malin har skickat dom till mig, vi tog alla bilder med hennes kamera ;-) puss!


Lördag

Kvällen va sjukt bra. Vi hade verkligen jättekul. Vi dansade och gjorde en annan grej... hahaha det kan jag inte säga hära ;-) Nu ska jag och Malin och Kanske Julia till vby, Malin ska dit med hennes mamma och ska kolla på lite saker =) sen kommer jag hem och laddar upp bilder från gårdagen. Puss!

Liten vs Stor

Har nyss ätit en smaskig måltid, typ lövbiff gryta med ris =). Haha det låg en paprikabit på bordet, så kastar jag den på Kalle, hahahaha och så fastnar den på hans kind! *ASG* hahaha fan vad det såg kul ut :D hihi.
Idag har jag, Malin och Julia haft riktigt kul :) Vi gick ner till åkis och köpte glass & banan, sen gjorde vi en härlig smoothie :) gott!
Dom kommer snart igen, dom ska sova hos mig :) dom har vart och köpt godis och blablalba.. Vi får se vad vi gör, och jag tror inte det blir så mycket uppdatering för min del ikväll. Ha en najs kväll nu som jag kommer ha. Kramar!




Haha jag, när jag typ precis hade fått msn och jag ville ha den här bilden som visningsbild... HEEEEEEHEEE .


Jag, igår. Haha jag såg den bilden och tänkte att jag skulle göra en likadan idag. Hm, rätt likt eller? ;-)


 


Sweet

Godmorgon :) vaknade runt 10, låg somvanligt och degade i sängen. Har nyss ätit frukost och pluggat lite till engelska provet som vi har på måndag.. :@ Idag ska jag vara med Malin och Julia, och kanske Alice da random kid :D hahahaha vete fan varför jag säger det, säkert för att hon hade en bög-färgad boll på gympan (a) jaja. Igår när jag va i vby så köpte jag lite saker :)


Nattkläder från H&M, 129 kronor tror jag.


3 st stringtrosor. Från TopShop. Det va ta 3 betala för 2 :) det gick på 118 :-

Vädret ser bra ut, satt det kanske bir att vi är ute eller något :-)
Har ni nåra speciella planer för idag?
Nej, nu ska jag hoppa in i duschen och klä på mig. Ciao!

Lotta is very glödhet











Haha såhär kul har jag just nu.. =) Kom nyss på också att jag har ''two minutes talk'' tiss på fredag! Aaaah, man ska prata om någonting inför klassen som ska ta runt 2 minuter.. ''/ NÅGRA FÖRSLAG, SNÄLLA? :D
Annars säger jag godnatt! :) <3

Sorry people

Fööööörlåååt! Jag vet, jag kom hem i onsdags, men då va jag med Romina och Bella och orkade verkligen inte blogga varken igår eller idag! Men nu får ni veta hur mina senaste dagar har varit =)
Tisdag. Vi åkte hemifrån, upp till Romme, det tog typ 2 timmar. Vi åkte skidor hela dagen, tills typ klockan 4. As härligt va det! Nästan folktomt (okej kanske inte, men inte mkt folk iallfall!) Vi åkte till hotellet och sen stack jag, mamma och Joanna till Kupolen, Bårås shopping lya. Inget vidare asså.
Onsdag. Vi åt en god hotell frukost, och stack till backen igen. Vi fick favoritbackar och vi dyrkade dom. Vid typ halv 4 började vi packa in oss i bilen igen, och vi åkte hem. När vi åt lunch vid nån stuga i backen så blev det soligt, satt vi satt ute och sola =). På kvällen ringde Romina och Bella och undra om jag ville slagga med dom, satt dom kom hit och vi dansade och hade kul :)
Torsdag. Idag vaknade vi runt 12. Vi åt nudelsoppa till lunch och sen chillade vi ett tag. Sen följde jag och Roman Bellan till bussen och sen gick jag och Roman på en härlig prommis runt vattnet, ånbåtsbryggan ''spången''. Mysigt! Vi satte oss där vi hade badat en gång i somras, och pratade om hur mycket vi saknade sommaren. Åååååh! =( Ge mig sommar! Well, ska ge er lite bilder nu :) Enjoy!


Riktigt kalla och shhöööna va vi när vi åkte omkring =)

Bror och jag. HAAHAHAHAAAAA kolla min sexiga hjälm (aaa) :D

Här bär det aaav!

Haha vilken jävla min jag gör!

Snö

Wiiiiiiheeeo


Fuckyoufingret kom upp mot lilla Kalle.....

..... för att han sa att han ''lekte mig'' genom att ta ''egobilder'', bara för att jag skulle kolla hur jag såg ut, så va han såklart tvungen att spela mig -.- daaaaah

tisdan, redo för att åka skidor!


Om du nånsin skulle läsa min blogg kalle och se det här, så är det hämden för allt du gjorde mot mig i romme :) extremt snygg när han sover.
Det va allt från Romme.. Nu får ni se från promenaden! *wohooo*


Hehhheeee , jag typ slår(?!) romina.

Här badade vi i somras en gång, ah va kul det va ''/


Romina kommer hoppa upp och pussa mig när hon ser att jag har lagt upp den här såsöta bilden på henne! :D

Älskar dig bästavän!

Det smälte regält på bergen. Våren är påväg :D :D :D

Haha jiddrans massa bilder ni fick där :) och en sak till! Jag har klippt mig :) topparna. Det blev bra. Det är alltid skönt att känna på håret och känna att topparna är lena än att känna att det är sjukt slitet. Jája. Ciao!

Picasa 3

Håller på och trixar lite i Picasa3. Kenza skrev att det är där hon redigerar sina bilder, så jag ladda ner det och det är riktigt kul faktiskt. Jag fattar ju ingenting om photoshop, men det här är precis lagom konplicerat för min del :)
Somsagt va jag med Alice da random kid idag, vi hade kul som vanligt :D sen så gick jag och mamma på ett aerobik pass! Ohhh, det va ju riktigt svettigt. Mina danskunskaper lönade sig liiiite. Jobbigt va ordet!
Och imorgon åker jag och familjen till romma! Wohooo :D har längtat efter att få åka skidor igen ända sedan skolan åkte till romme. Jag kommer vara borta till onsdag, satt ingen bloggning för mig då!


Hej, jag hatar min fågeljävel galet mycket

Heeej! Vaknade för kanske 1 timme sen, låg kvar i sängen och degade. Har precis ätit frukost. OCH jag vill bara säga att min GRYMT STÖRANDE FÅGEL sitter på min hand nu medans jag skriver -.- !!!!1
Vill också säga lycka till till bästavännen Louise som ska opereras idag, det kommer bli jättebra gumman!
OCH NU JUCKADE FÅGELJÄVELN PÅ MIN HAND OCKSÅ :@ !!!!
Idag ska jag vara med my brother from another mother, ALICE DA RANDOM KID =) Det kommer bli kul. Vi hörs senare!



ÅÅÅH NU SPELAS "HOT N COLD" PÅ MTV :@ JAG HATAR LÅTEN GRYMT MYCKET! SAMMA MED POKERFACE, SERIÖST ALLA RADIOKANALER/MTV. NI BEHÖVER INTE SPELA DOM LÅTARNA 98249324712 GÅNGER PER TIMME!!!!!!!!!


Hahaha AS gammal bild på HSK. Fan vad små vi va :D

Saknar sommaren ''/































Sommaren 2008 va nog den bästa sommaren jag har haft. Hoppas 2009 blir lika bra ♥

Vinterkris

Tjeenna :) Har precis kommit hem från Daniel och Simon. Alltid lika kul att träffa dom, har kännt dom hela mitt liv. Vi åt först en god middag, sen så efterrätt. Ja, det va en som heter Felicia där också, hon är typ 93 tror jag. Vi hade det kul, Simon skulle visa mig hur man spelar spel på facebook fast det blev aldrig av för hans cp data cpade. Någon som vet hur man gör? :D Jävlar vad juligt det är ute nu! Värsta vintervädret fan.







CIAO!

Hot stuff

Fan vad gym va kul! Så härligt att vara där :) fick typ en egen instruktör, hahah feeeeeta VIP hahaha nerå :D men jag körde på typ pilatus boll, gjorde olika maskiner som typ armarna arbetade med. Och så sprang jag på löpband och cyklade på en cykel :) woho! Känner mig jäkligt duktig ;) Nu är det duschen som gäller. Kramar! <3


gran canaria på jullovet, saknar!

Gym

Godmorgon på er :) Jag gick up för ett tag sen och åt lite frukost. Mamma och jag har snackat om att gå på gym nu på sportlovet, satt det ska vi göra idag =) Sen har jag inga andra planer, förutom att på kvällen typ vid 5 ska vi iväg till Daniel Hållbro, han har fyller 18 satt vi ska gratta han :) Skriver sen hur det va på gymmet! Puss/L

TIDSFÖRDRIV

Hur svarar du i hemtelefonen?
"Hallå?!"

Hur svarar du i mobiltelefonen?
"Hallååå?"

Ringer det mycket till dig?
Ja

Ringer du mycket?
Ja, fast tror jag smsar mera

Vem ringde du senast?
Alice

Hur mycket pengar har du?
Rätt mycket på mitt kort :)

Senast kramat och när?
Alice vid typ kvart över 9

Antal timmar sömn inatt?
7-8

Sov du ensam?
Nej, louise sov på sängen bredvid

Vem sov du hos senast?
Louise

Vem sov hos dig senast?
Julia Wittrin

Vem vet mest om dig? 
Hm, Louise, Romina och Felicia tror jag.
Vem vet du mest om?
Svååårt, Louise kanske.

Vad ser du fram emot?

SOMMAREN ! <3

Vad vill du ha just nu?
En kille och mysa med ! (a)

Vem längtar du mest efter?
:(

Vem vill du helst slippa?
NO COMMENTS HEEEEEEEEHE

Vem stör du dig på?
Dt finns nåra

Vem vill du sova bredvid inatt?
Nån söt kille :)

Vilken buss åker du oftast?
541 , 119

Vilken årstid är det nu?
Vinter

Anser du dig själv snygg?
hahaha

Har du varit kär?
ja

Är du kär nu?
Nej

Är du en bra partner?
hope so

Har någon varit otrogen mot dig?
hoppas jag inte

Har någon varit otrogen mot någon, med dig?
Tss nej

Har du varit otrogen?
nej!

Brukar du oftast ragga eller bli uppraggad? 
:S

Pratar du fortfarande med personen du kysste senast?

??

Vad åt du senast?

PIZZAAA :D

Är du polare med grannarna?
haha nej

Har du varit på ett party?
jadå

Har du varit utomlands?
Ja

Var är dina syskon just nu?
Hm, antingen så drog han till COOP eller så sitter han nere i sitt rum och spelar töntigt wow ellr cs -.- haha .. 18 åringar.. HAHAHAHEHEHE

Vilken tid gick du upp imorse?
typ gick ur sängen vid 12

Vad gjorde du kl 2 inatt?
Låg och snacka med Louise :)

Vad är det första du gör på morgonen?
Trycker på snooze

Vad ska du göra efter det här?
Har lust att sätta på nån film, sen sova :)

In your dreams baby

Kom precis hem, och har precis lyssnat på E.M.D. Ja men vafan dom va ju rätt bra.
Den söta hunden hette Elvis. Hahahaha fyfan vad jobbig den va! Nej men den va assnäll, men den drog som inihelvete!!! Fast jag vill ändå ha en hund (aaa) så himla mysigt att ha något att gosa med :D Fast mami och papi säger typ nej. Det får bli i mina drömmar :(

Ute

Nu ska jag Felicia och Alice ta en promenad med Felicias gästers hund :) HÖRS

Bilder från fredag & lördag.

Tjaaa! :) Ojojoj, vilken dålig uppdatering det har vart. Men när vi kom hem igår från inspelningen så drog jag och Louise hem till hennes mamma så sov vi där. Och sen idag så åkte jag till fika hos mina kusiner för Mimmi fyllde år =) Får TYVÄRR inte avslöja något om vad reklamen handlade om. Haha synd för er :) när vi kom dit blev Julia sminkad och sånt.. Ingen annan blev sminkad förutom Felicia, för hon syntes rätt så mycket. Vi fick se den engelska versionen av filmen, den va fan bra. Jaja. Ni får se hur den blir när den kmr på televsiooooooonnn :) Bilder kommer nu.


Julia och Felicia ♥


Vi åt på da macie, såhär mycket ketchup åt snubben bredvid oss..! UI.


Jag, Julia & Romina, utanför typ rådhuset(?)


Julia blir sminkad!


Min smarriga glass!




När vi kom hem till Louise blev Tilde glad att se oss. Eller oss, mest Louise. Hon kolla på mig som ett jävla frågetecken, sen blev hon glad mot lilla mig också =)


När vi åkte mot kusinerna, så åkte vi förbi ett par såna hära. Elledningar(?). När jag va liten (10 och under) så trodde jag att såna här va det såkallade Eifeltornet. HAHAHAHAHAHA hur borta får man vara? :')




Fick en söt rosarandig skorta av mamma! =)

Så va min fredag & lördag. Hur har eran start på sportlovet varit?
OMG JUSTE DET ÄR JU SPORTLOV :D :D HÄÄÄÄRLIGT!
Pussar ♥


vIDIOS


lotta & hanna, singstar (jag i vitt =) )

jag, alice och julia, knas påväg til bussen.

GODNATT!

Wrong Number

HEjdär! Kom precis ut från duschen, har vart på träning. Ah fan vad det är jobbigt att träna när det är sånt här väder!

Hmm.. juste! Jag sa ju förut att jag skulle göra en kul sak imorgon.. Undrar ni inte vad det är? ;o Jag tror fan det här är det sista ni gissar på. Jag ska spela in en reklamfilm imorgon!! :D Eller jag, Louise, Felicia och Romina ska vara statister, alltså vara i bakrunden. Julia Cenner (hon som va med på den dära anaroxia reklamen förut blabla..) Hon ska stå och göra nått där framme :) Riktigt kul ska det bli!!!! :D VÄRSTA KÄNDIS JAAAAAAAO. HAHAHAH nerå, Men den kmr ju visas på tv senare.. =) hihi. Jaja, nu ska jag gå och äta stuvade makaroner med korv , woho :D

Du som undra vilken skola jag går i, jag går i Hässelby Villastad.

Den flygande gräsklipparen.....




HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA, FY FAN VAD DEN SER FJANTIG UT xD HAHAHAHAHA !!!! Jag Felicia och Hanna titta på den och AAAAH FAN VAD ROLIG DEN ÄR.

Är somsagt med H och F.  Vi slutade klcoakn kvart över 12 idag! *nöjd* Vi hade ingen hemkunskap. Fast vi gick ner till matsalen ochj käka pankakor :) wihooo. Sen gick vi hem till Felicia och har sjunit singstar - High school musical! Det va kul ,  fast låtarna va fan svårare än vad jag trodde. Spelade in lite, lägger in dom sen när jag kommer hem :) Men nu ska vi äta. Puss.
PS: IDAG VA SISTA LEKTONEN MED EVA !!!!!! :D HIHIHIHIHIHI. *LYCKLIG LITEN FLICKA*

Sovaöver

Dansen gick as bra !! Vi la på idag :D *gllaaaad* så det va kul :) Vi åkte hem, sen så smsar Julia och frågar om vi typ kunde sova över, hihi. Så nu sitter vi här och typ kollar gamla skolkataloger och säger hur mycket vi hatar vissa personer.. ahahah. Imorgon kommer det vidios från idag, eller aa =) OCH IMORGON SKA VI FIIRAAAAAAAA ATT EVA HENRIKSSON SKA SLUTA, ELLER SISTA LEKTIONEN MED HENNE !!!!!!!!! VET NI HUR GLAD JAG ÄR ELLER???? hihihiohoho. Well, ska väl gå och lägga oss snart. Pussar!


jag och julia :) <3

!#!&"#/!"#(!"#)=U/&#¤"

Tjena! Kom alldeles nyss hem, gick sent idag. FYFAN vad dagen var dålig. Eller själva dagen var bra, va as glad och hade glad och så.
Men det börjar på gympan.. Felicia får typ damp på 2 i vår klass, och sen på Kenne (vår idiotiska lärare) och så typ skäller vi på varandra. Och jag va inte med på gympan för jag glömde kläder, så säger jag nått med "men jag ska ju ändå inte vara med på gympan!" Och då säger han :"MEN DÅ HAR DU FAAAAN INGET ATT SÄGA, SÅ BACKA ETT STEG BAKÅT OCH SKIT I DET HÄRA" Asså han typ skrek åt mig. Och vi hade alla tre hallarna, satt jag gick in i hby hallen och skulle prcis dra från lektionen, för jag orkade fan inte vara kvar, men då typ kommer han fram och snackar med mig -.-

Och sen på matten, vi hade mattediagnos. Och Alice hade slut på pengar på sin mobil, så hon smsade sin typ pojkvän från min mobil, så ställer han hennes pojkvän en fråga till mig och då svarar ju jag såklart. Så lägger jag mobilen i knät. Sen så typ kollade Alice på sin mobil eller nått, så märker EVA FUCKING HENRIKSSON det, och sen så ser hon min mobil också så hon tar bådas mobiler -.- Sen typ snackade vi LIIITE. Ingird sa nått till mig, och Fie sa nått till Alice. Då säger Eva att hon ska snacka med oss efter.. Hm, och självklart så säger hon att vi inte kommer få godkänt på provet PGA DET !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ASSÅ JÄVLA "!#/!"#&!"#/!"%&!"/!½#!"/¤() !!!!!!!! Är så jäääkla arg på henne. FAAAN vad skönt att hon ska byta till Smedshagsskolan på fredag!!!!!!!! Imorgon är sista lektionen med henne, ska fan gå och fira.

LÅngt inlägg, men fan värt att läsa!
Dagen kommer bli bättre, det är nämligen dans idag :D:D:D Hoppas vi lägger på nått nytt på dansen! Hur har eran dag varit? KRAM!

Vidioblogg.. Inte så värst bra

Okej, jag ska våga lägga upp den hära vidiobloggen. Men den är skit mobbad och jag ser helt lost ut, anfådd och trött. Men ni får nöja er med det. Det kommer säkert flera sen. Inga intressanta inne på msn, facebook eller playahead, satt jag ska stänga av datorn nu och plugga lite till spanskan imrogon. SEEEEE YAAAH :) <3



Okej, mitt ansikte ser helt platt ut :S jaja. Ursäkta att det skakar, men jag går medans.

Tja

HEEEJSAN! Kom hem från Hanna för nån kvart sen och har förberidit mig för träningen, påvägen hem så spelade jag in en vidioblogg, haha den blev fan inte så lyckad. Men vi får se sen när jag kommer hem från träningen, då KANSKE jag lägger upp den, bara för att.. Haha den är fett mobbad, jaaaaja (: Hoppas Ingrids pappa kommer hem snart satt jag kan göra sällis med dom till träningen, pussar ! <3

Svengelska, plus spanska

TJOooo! Har precis pluggat spanska :) har a big test on miercoles. Wohooo lite av allt möjligt kom in dära :D haha nerå. Va ju hos frissan innan också, hade tid vid typ kvart i 6. Det tog bara en kvart, och jag fick det gratis också eftersom jag bara klippte luggen lite fint :) Jag klipper mig nivet dom dära nya affärerna i vby, typ "Hårskulptörerna" Dom är feeeeeta bra :) Jag är sjukt trött, skönt att vi börjar 10 över 9 imorgon. Puss/L


Jag och Alice älskling, bli frisk, jag saknar dig redan! <3

I am losing my breath..

Har precis druckit upp ett glas varm oboy med grädde i :) gott! Har dansat lite också! Det är så jäkla kul med street, fast jobbigt också. Dansar till Lose my breath med Desteny's Child, det är typ Beyoncé med i den :) M A D !

AAAAAH, bara för att jag hade tänk att sätta in youtube klippet til den låten så kan inte just den låten sättas in -.- snaaaaaaaaaaaaaaark. Aja, jag kan tipsa er om den låten, grymt bra anyway. Sök på lose my breath hihihih :)

Jag älskar dig Louise












Bilder på mig, vänner & hemvägen.

Hej på er! Alltid skönt att måndagar är över, och nu är det ju snart sportlov också!! Skönt att få sova ut varje dag :) Måndagar är annars chill, och på NOn så fick vi reda på provresultaten, hm . belv lite besviken.. jaja. Satt det ändå vi gjorde va att sitta och snacka medans Leif visade resultaten för alla. :)

Skoldagen annars var inte bra alls. I förra inlägget så skrev ju jag att jag va ledsen, så när jag skulle berätta för Louise vad som hade hänt så började jag storgråta.. Vi stod där och kramades i typ 10 minuter.. Tack för att du finns Louise gumman, det känns mycket bättre när du finns där och stöttar mig.. Well. Somsagt, det kommer gå över..

Snart ska jag upp och klippa till luggen i vby. Annars brukar mamma klippa mig, men nu så tänkte hon att det skulle bli snyggt gjort, ska nämligen göra en grej på fredag!! :D Gud vad kul det ska bli :) Skriver mer om vad det är för nått sen. Pussar! <3

Ledsen :'(

Sitter och tjockar i mig gårdagens godis. Ahhh jag ÄLSKAR godis! Fast, vilka gör inte det egentligen? Well, kvällen blev inte alls bra. Fick veta en grej under middan, och helvete vad ledsen jag blev.. Nej, det är ingen som har dött eller nått, en annan grej.. :'/ det kommer ta ett tag att smälta in det i huvudet... Puss.


Vällingby

Nu
har jag precis komit hem från vällingby! :D har vart shoppingsugen fett länge nu och äntigen köpte jag nått :D

Mamma skutsa upp mig till vby, där jag mötte romina. Vi gick runt i affärer och sånt a som man gör där . hahaha nerå. Sen när vi va på top shop så kom Rebecka :) Hon skulle byta lite grejer satt hon passade på att gå med oss. Det va kul. Vi gick i mer affärer och sen gick vi och åt på typ vällinge hus. Jag och Rebecka delade på nån god kykling grej :) Ja, sen så åkte jag och Rebecka hem. Och nu sitter jag här :) lyssnar på musik, och gör ingenintg som vanligt.. ;p Aja, här kommer det jag köpte :D



Svart lite hängig t-shirt med mönster längst upp - H&M.


Söt trekvarts tröja, med uringning  bak & fram - Top Shop.

Ciao!

Romajna

Tjeeennna sötnosar! Hur är det? Jag vakna vid typ kvart i 12 tiden (!!!), rätt ovanligt för mig, och jag gick inte och la mig så sent igår heller, typ vid 1 :S hm.. aja. Snart ska mamma skutsa upp mig till vällingby, ska vara med romina :) Vi har inte vart med varandra på rätt länge, satt det ska vi skit kul :D *ler* Vi ska gå lite i vällingby, jag ville titta på nån topp, satt vi får se om jag kommer hem med något :) skriver mer då. Pussar!


Tralalalla

Nu är det fan söndag .. ;o aaaaah jag orkar fan inte skola imorgon! Gud vad konsitg det låter, haha det känns ju fortfarande som att det är lördag . Well, får hoppas nästa vecka blir bättre än den som va bara! Med det säger jag godnatt :)

Så kan det gå.

Som för rätt många andra bloggare(de bloggar jag läser) så har även jag bara en härlig hemmakväll. Har nyss sett på "systrar i jeans - andra sommaren" Jag har läst alla dom böckerna, haha läste en per sommar.. Hm, dom är riktigt bra faktiskt.. Och filmen var också bra. Men den gör ju satt man längtar till sommaren grymt.
En och annan tår blev det också.. Nåra minnen av en person vecktes under filmen.. Ahh, inte bra! :'/ Aja, snart är alla hjärtans dag över, och min dag har varit bra faktiskt :) hugs.


Min alla hjärtans dag

Hejhej! Har precis käkat.. plankstek! Sjukt gott. Hm, idag så sålde vi ju först bullar och sånt i åkermyntan, vi fick ju fan mkt sålt :) jag, Emma, Ingird och Linn stod först utanför det dära konditoriet, hahaha, fast vi blev "sparkade" därifrån, bara för vi fick alla deras kunder, satt vi fick gå längre fram. Hahaha synd för dom.
Efter va det träning som gällde, så jäääkla jobbigt ! 2 timmar ... aah . Aja, efter det drog jag, Alice och Malin til vby :) vi skulle se på bio, men vi skippade det, Det blev inget köt för min del ;( förutom godis (a) Så ikväll blir det att tjocka sig framför tvn, har en film som jag ska se :)
Hur har eran allahjärtansdag varit? :D <3
Kramar.

såhär bra humor har vi..



BY LOTTAW OCH LOUIIIIIIISEEEEW HAHAHAHAHA . hahah nerå :) <3

Bara satt ni vet...

...Hhhahaha, nivet den nya msn? Laddade ner den för nåra veckor sen, och nu har jag kommit på att man kan byta "när-någon-loggar-in-ljud". Hmm.... så nu hörs det som att någon pussar och sen blåser iväg den. HAhahahaha, grymt störande, men rätt charmit. Hehe nu vet ni det! PUSSSSSSSS


Kläder

 





Jeans - Gina
Tröja - MQ
Bruna klackskorna - Scorett

Bilder

HEeeeej! Sitter hemma hos Louise nu :) hon har haft gympa satt hon är inne i duschen. Idag är kortaste dagen i skolan, slutar 20 över 1. Det är fan grymt skönt! På fredagar ska man sluta tidigt, inte typ 3 som Julia Cenners klass gör, eller gjorde iallfall ;p. Hm.. jag vet faktiskt inte vad vi ska göra.

Och juste! Imorgon är det ju alla hjärtans dag förfan, och vi ska typ stå i Åkermyntan och sälja alla hjärtans dag bullar blabla.. -.- palla! Mitt pass är typ från halv 11-halv 12, satt man har ju ändå hela dagen kvar. Jag, Felicia, Malin och kanske Alice planerade att dra upp till vby och typ se på bio eller nått. Mysigt! =) Har ni några särkilda planer? Synd att man inte hade pojkvän, då skulle jag självklart vart med han.. Hm, jaja sånt är livet :) puss på er!









kollade på bilder på louise data, hittade nåra gamla! 3 stycken är typ från när vi precis hade börjat vara med varandra, och den "sommriga" är ifrån kollot! :( saaakar..


HAHAHAHA...

...HAHAHA, JUSTE, igår så typ diskuterade Alice, Hanna och nåra til tandställning. Hanna har det. Så säger alice "nej men jag kommer aldrig att få tandställning" och drar med fingret över sina tänder och sjunger "FREEEDOOM"
HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAH OCH GISSA VAD?!?!?!?!?!?!!? :')
Idag så va hon hos tandläkaren, och han sa att hon förmodligen skulle få tandställning! HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHA, RÄTT ÅT DIG ALICEEEEEEEEEEEEEEEE :'D

Don't worry

Hejsaaan! Kom precis ut ifrån duschen. Älskar att duscha länge och varmt, grymt skönt!
Skolan har fan blivit värre och värre, jag vet inte varför, men det är typ att jag bråkar mera med vännerna och sånt.. Jag är glad när jag kommer till skolan, sen typ är det ju mensverk, satt jag blir typ irriterad på det minsta lilla sak! Så jobbigt.. Kan inte göra något åt det heller. Men hemkunskapen gjorde allt bättre, jag och Ludvig hade deg-krig. Hahahaha, vi kasta typ bröd deg eller va det va på varandra, det va grymt kul!

Efter skolan gick jag och Felicia hem til mig och typ chillade, pluggade och snackade lite. Sen drog jag på träning, tur att Ingird går i fotbollslaget, haha det är fan hon som gör träningarna roliga (x . Nu gör jag ingeting, och ska fortsäta göra ingeitng, pussar! <3

Grattis min älskling


IDAG FYLLER MIN ÄLSKLING SOFIA ÅR! WOHOO :) GRATTIS GUMMAN. HAR KÄNT DIG I 2 ÅR NU. :D JAG ÄLSKAR DIG <33333333333333333333

Med det säger jag godnatt :) <3

Grahamsbröd

Vi gjorde inget nytt på dansen.. Fast det är kul iallfall :) fast det känns typ som att uppvärmningen tar halva lektionen ;o Satt nu är det bara öva på att göra stegen rätt blablabla..

Hm.. imorgon har vi typ hemkunskap prov, eller asså man ska kunna baka grahamsfrallor utan att få hjälp av läraren, inte så svårt faktiskt. För vi gjorde det för inte så länge sen..
Men för att friska upp minnet så håller jag faktiskt på att baka just nu .. (x, Det är rätt gott faksitst satt det spelar inte så stor roll :) Oj! Nu ringde klockan, hm nu ska jag typ göra dom till bullar och stoppa in dom i ugnen. / L


Dans

Hej på er. Sitter här med Julia, vi måste snart rusa till dansen :) äntligen! Har fan längtat hela veckan (a) hihi :) Idag gick vi en lång dag.. fast no labbet är ändå rätt skönt. Man gör inte så jättemycket, mest bara går runt och pratar med alla. Haha ... aja nu måste vi börja klä på oss och gå till bussen! Kram på er :) <3

Att plugga suger, visst

Nu har jag pluggat lite mer. Gaaash, det känns som jag pluggar hela tiden :S Men NO proven tidigare har inte gått så värst bra, satt hoppas att allt mitt slit lönar sig på fredag.. ;p
Träningen va sådär, va sur typ halva träningen, såfort nån tog tog bollen av mig gav jag upp och typ gick.. mensverk ;( men sen blev jag glad :) tack ingrid! ;)

Hm.. jag har inte laddat över bilderna satt ni kmr kanske inte se den dära roliga grejen på NO:n, hahaha.. Ni skulle ändå inte tyckt det va kul xD haha. Nu känns det som jag pladdrar på om ingenting, börjar bli riktigt trött nu också. Även fast klockan inte ens är 10 :S Jaja, godnatt på er :) <3

Funny

Hej! Sitter och äter pirog nu, ska på träning om ett tag. Idag gick jag hem och pluggade, eller jag kom hem för inte så länge sen. Hahaha idag på NOn så skulle våran no lärare rita typ en skift nyckel. Haha, han ritade den satt det såg ut som en annan sak.. Hahaha, tog bild! Ni får se sen hahah :'D Ser kanske inte så roligt ut men galet kul va det =) skriver senare. Puss/L

Söt väska!!

Btw, för nåra dagar sen så va jag inne på asos.com och kollade lite.. Hittade en skiiiiiiit söt väska! Så den blev min =) och idag så va vi och hämtade den i åkis :) såhär såg den söta saken ut :


HUR SÖT?! :D den sista bilden blev dåligt ljus och sånt, den ser mest ut som på den första bilden, som är tagen från asos.com (DEN ÄR INTE ORANGE, SOM DET SER UT PÅ DEN ANDRA BILDEN..) . hihi :D tänk på sommaren! LOOOOVE :) jaja . nu ska jag gå och göra mig iårdning för sängen. vi hörs! <3

Rosa




Jeans leggings - Bikbok. Asball tröja med typ en död gubbe på xD - min broshas, mina klackskor, + nya örhängen från New Yorker.

Bilder







Har tagit jättemånga bilder nyss, nåra av dom.. =)

Hejhopp! Sitter hemma hos Malin med Hanna och Felicia. Snart ska Felicia och Malin på dans. Hmm.. jag ska hem och plugga aldeles snart, som tur va vart NO provet framskutet till på fredag! Vilken lättnad. Lägger upp vad jag har på mig senare =) . Nej, nu ropar dom att jag ska komma ner och hålla dom sällis medan dom käkar. Pussar!

STÖRANDE

Nu ska jag gå och lägga mig, blir rätt trött av nåra stycken som loggar in och ut på msn 2928137 gånger per sekund -.- , snaaark! Aja, godnatt!

Buuuulllaaar

Hahahahahahha, jag tror fan vår familj kommer bli feta. Kalle jobbar på ICA i Åkermyntan varanan vecka, torsdag & söndag.. Och varje gång kommer han hem med värsta bull/semel påsarna som har blivit över i affären! HAHAHAHA fett bra fan :D

Woho

Hejhej :) aah jag är så himla dålig på att uppdatera bloggen på helger, men jag gör så mycket saker då.. ber om ursäkt för det!
Igårkväll, eller typ runt 2 på natten stängde vi av SATC. Vi kollade kanske på halva filmen. Så när vi vakna imorse så satte vi på den igen och kolla färdigt. Himla bra film det där!
Vid halv 2 tiden gick Felicia hem, och vid 20 i 4 drog jag på match. Vi mötte nått lag, det va väl rätt jämt. Fast vi vann ändå med 1-0 :) Ingrid slog in ett mål med vänsterfoten! Det är fan bra gjort eftersom hon är högerfotad ;) jaja. Kramar!

my darling




HAHAHA. DET SER UT SOM JAG PETAR FELIICA I NÄSAN xD VI DRIVER..

SÅ JÄKLA SNYGG, ÄR GRYMT AVIS PÅ VANESSA :'/


Först så såg vi på melodifestivalen, ja det va väl sådär.. Tur att hon Emilia kom med! Haha. Sen satte vi på high scool musical 1, så gaaaalet bra! Ah asså den är så jävla bra, och man blir ju kär i Zac såfort man ser honom! :'/
Sen så bara satt vi och snacka, och nu kollar vi på SATC filmen =) efter det ska vi gå och lägga oss, godnatt!

Sötis!




Aaaaaah, hur söt får man bli?! ;o sjukt söt är han, Samuel. *KÄRLEK*

Loppis

Tjena!
Förlåt om jag inte har skrivit något idag. Men jag sov rätt länge, sen så va jag på loppis med mitt fotbollslag. Eller jag, Felun, Amanda, Rebecka och Ingrid stod sista passet, vi samlar in pengar till Barcelona resan på påsklovet .. :) satt vi hade loppis på brommaplan. Det gick väl bra, i slutet sålde vi ut alla saker för 1 krona styck. Haha, och det va ju liksom spel och krukor och massa fina grejer. Men det gick åt som attans då :)

Efter det så åkte vi på träning, och ja, sen har jag väl bara vart hemma. Duchat, pluggat lite. (fan vad jag haaatar att plugga på helgen!). Ikväll ska jag och Felicia sova över :) Mys! Vet inte riktigt vad vi ska göra.. Det är ju melodifestivalen ikväll, men vetefan om vi ska kolla på den. Menmen :) skriver mera då! Pussar.


Felicia & jag påväg till Romme :) Bild tagen av Malin.

Bussen åkte vid 7.

Nu är det på gränsen till att ögonen slås ihop helt, kanske inte så konsigt eftersom jag var uppe redan vid 5 idag. Satt nu ska jag krypa ner i min säng! Godnatt :) <3


ME LOOOOOVE ROMME

Ååååååh! Jag längtar fan redan tillbaka till Romme! Det va så himla kul & mysigt. Jag, Hanna, Malin, Felicia, Fanny & Lillfa åkte runt och snackade och skrek. Vi döpte oss själva till "hbys skrikar crew", eftersom alla hörde oss när vi kom, för alla skrek som fan! Hahahaha, det va grymt kul!

Jag har alltid trott att Romme va värsta lilla stället, fast det va faktiskt 23 backar! Och jag åkte för första gången i mitt liv en svart backe! (brukade åka i Idre förut, men åkte aldrig, aldrig svarta backar!!) Så jag är riktigt nöjd :D Ingen gjorde illa sig, förutom Felciai och Hanna som ramla nåra gånger i liften hahaha. Och jag som tappa min mobil i snön :'/ *panik* fast den funkar som tur va.

Bussresan dit & hem va 2 timmar. Men det va också galet kul. Dey visades filmer både dit och hem! Vi åkte ju med typ 1 9a och en 8a också. Så det mesta man hörde va 9ornas skrik, haha,  skit kul! :) Dom lät som jävla hulliganer! ;d Ja.. det va väl det som hände. Kommer aldrig att glömma Romme iallfall, tycker synd om er som valde skriskor eller vandring, för ni missade verkligen något! Nu kommer lite bilder, kunde inte ta så många eftersom min mobil hamna i snön. Puss!


Malin, Felicia & Fanny tog sig en vilopaos i backen!


Haha, ursäkta bilden.. Men såhär ball va jag när jag åkte HAHAHAAH. Hjälmen är min brors :)


Vi slöstartade med dom lätta backarna.


Från en av dom två 6-stolsliftarna. SE: längst upp på berget som man ser lite svagt, om ni kollar noga. Liften va inte kort. Ända upp dit + lite till!


Felicia & jag, on the bussssssssss!

When you grow up, you will be perfect..

Varför är inte killar extakt som man vill att dom ska vara? Visst, ingen är perfekt. Men ibland blir jag så jäkla trött på de flästa av dom. Ena gången är dom sjukt glada och as snälla! Den andra dagen är dom aaaaaas dryga som att man typ har sagt något grymt taskigt till dom.. Känner ni igen er..? Jag tror nog att det väldigt många som gör det..
Så OM det nu skulle vara nåra grabbar där ute som läser det här, visst, vi är bara 13 år, men komigen. Väx upp lite iallfall. Och ni som vet att ni är snälla och underbara. Ni rockar!

Va bara tvungen att skriva av mig. Ska försöka plugga till ett no prov nu, ses :) <3


Outfit



Jeans - Gina. Tröja - H&m, Pumps - Scorett.

Hej där! Nu gick precis Romina och Julia, vi va hemma hos mig och typ lyssnade på musik och snacka lite..
Idag har det inte hänt någonting, torsdagar är fett sköna dagar, bara fyra lektioner - matte, idrott, svenska och hemkunskap. På hemkunskapen idag gjorde vi bullar! =) Haha sjukt gott, gjorde både vanilj & kanel bullar. Annars har det inte hänt något annat. Puss!

Orm

Tjoo! Dansen gick skit bra! Shit vad fort det gick, men kul va det! Dansade till Lose my breath med Beyonce, grymt. Nu kommer jag vara som en typ dans maksin eller nått här hemma och gå runt och dansa hela tiden =) hihihi.

20 över 9 börjar jag imorgon. Imorgon blire "dan före Romme" !!!! Wohooo. Kanske inte har sagt att vi ska til Romme på fredag med skolan, eller man får välja på Romme, skridskor eller typ vintervandring. Och dom flästa tar ju såklart skidor :) Det va sjukt längesen jag åkte skidor, brukade åka i Idre förr, satt det ska bli riktigt kul faktiskt :) får se hur det går bara (!!)

Vad händer för er i helgen? Kram!


Snyggaste bilen på Adam Tensta och en av Snook! Jag älskar snook så jäkla mycket, satt ni vet! Någon annan som gör det?

Street

Nu är jag hemma från skolan. Onsdagar är ju den längsta dagen.. Är det inte lite väl att gå till 20 över 4 är man går i 7an?! ;o Well, sitter och äter fil med flinogr, innan åt jag en nutella macka, så jäkla gott! Ikväll så är det ju dans :) är uppspelt som fan, på gympan idag så dansade typ jag Felicia och Julia medans alla andra spela innedanby eller vad det va. Felicia lärde mig sin disco dans, och jag lärde henne min street dans som jag dansade när jag gick på street för typ 1 år sen :) Aja, kul ska det bli iallfall! Tjing :)

Frederick - snyggaste spanska läraren, solklart!

Sitter och kämpar med spanska läxan. Eller kämpar och kämpar. Har öppnat böckerna, sen skitit i dom. Har spanska "prov" imorgon, typ på såhär alla rum i ett hus, säng, dator, affisch och blablabla... Varför ska spanska vara så krongligt? Men Frederick brukar typ ändå gå ut när vi har test/prov och typ hämta kaffe eller nått, satt då är det bara att fråga alla andra, tihi =)
Men nu ska jag plugga på riktigt. Kanske det här blir mitt första spanska test som jag inte kommer kolla på alla andra? Ciao!


Har jag inte världens heeeeeeetttaaste spanska lärare? Han är modell, nej jag skojar inte! Btw, han har en hemsida.. http://www.frederickvaamonde.com/ . där finns det mkt fler bilder på han =)

I'm cold.

Hejdär! Kom precis hem från Hanna, var där med Malin, och Hanna förstås.. :) Håller på att ta på mig fotbollskläderna nu, ska på träning om typ en kvart.. Har ingen lust att träna när det är såhär kallt ute! Längtar tills det blir sommar, men vilka gör inte det liksom? Min dag har varit chill, fast seeeg! Hur har eran dag varit? Puss! :)

Fotoalbum

Puh! Nu är jag äntligen klar med fotoalbumet. Nivet ett sånt där man sätter in foton från alla länder man har varit i. Fick den när jag va rätt liten, satt det är mycket kul att se där :) Nu satte jag in bilder från Tyskland, Kreta och Gran Canaria :)
Och nu gör jag absolut ingenting. Har fått in nått jävla damm eller nått i näsan, nyser hela tiden! ;o Skit störande!

Imorgon börjar jag 10 i 9. Skönt med sovmorgon.. Vi hörs imorgon! Kisses

Movie

Romina och Louise gick nyss. Och gissa vad? Vi såg "When a stranger calls"... igen!! Har sett den nu 2 gånger på inte mindre än 4 dagar :S Somsagt, lika läskig varje gång!
Btw, har jag sagt att jag börjar dansa igen på onsdag? Jag, Julia Wittrin & Alice är det den här gången :) Street dans. Galet kul ska det bli iallfall! Längtar som fan =)
Ciao!


Just a fucking t-shirt

Hej på er! =) Sitter och dricker nyprässad apelsinjusie (hur fan stavas det? :S) från våran nya aparat :) riktigt praktisk grej det där! Idag var dagen skön. Måndag är rätt sköna för vi slutar 2.. Sitter och väntar på iallafall Louise, jag vet inte om Romina kommer också, vi får se hur det blir :) Passar på att lägga upp dagens klädval.. Puss!



Chinos från Gina, "Just a fucking t-shirt" från danmark.

The rest is still unwritten



En av mina favorit låtar, så himla härlig! Nu ska jag krypa ner i sängen, godnatt!

Klickklack

Nu sitter jag här, utmattad.. Har vart en hel dag på stan. Det av trevligt =) Mmin brors flickvän Joanna, jobbar på ett café i närheten av där vi va, så vi gick in där och överaskade henne :) Åt en skitgod lunch, någon pasta grej. Vi gick runt i alla möjliga affärer. Sen åkte vi till vby för att typ hyra skidor för skolan ska till romme på fredag.. ;p

Har ju ingen megaultrasuperduper bra camera, jag kör med min mobil och familjens gamla digitalcamera, satt bilderna är som dom är. :)


Tog en smyg bild på Joanna, sjukt söt! Tihi :)


Lunchen var verkligen jättegod!





Marinblå chinos från Gina. Visst, alla har såna nu, men till sommarn tyckte jag att det skulle vara rätt snyggt att ha såna iallfall :)


I Vby gick vi en sväng på MQ. Hittade den här söta toppen!


Hemma hos Malin prövade jag såna här, fast svarta. Dom kostade 599 kr. När vi gick in på Scorett så såg mamma dom här bruna, och gissa? Det va 70 % på bara dom bruna. Inte dom svarta. Vilket jävla fynd! Priset blev 180 kr!! Mycker finare på än vad dom ser ut på bilden.. =)



Så... vad tycks? Puss! :)


City

Nu ska jag och mamma in till stan. Skriver senare. Ciao! :)

RSS 2.0