FJÄDERholmen


schtek på klipporna

massvis med folk på fjäderholmens klippor

i väntan på båten

vi gled runt på djurgårn efter maten med caben, härlig kvällssol

schtekte då också.. hhe

statshuset i kvällsol

mami & jag tog lite egopicks.

vällingby


hejhej! vilken härlig dag det har varit! Det började med att jag,mamma och Kalle tog buss&tunnelbana in till slussen vid typ 10. Klockan 11 gick båten ut till Fjäderholmen (haha yes jag skrev rätt!) Där var det skit mysigt och mycket folk. Vi gick till klipporna och la oss. Kände lite på vattnet. ISKALLT!!! sHit, så mycket varmare här i hässelby. Men jag lyckades iallfall komma i vattnet även fast jag inte kände mina fötter. Vid 5 var vi tillbaka i stan igen, gick i lite brukier. Kötpte två par vita shorts på rean på Bikbok. Ett par mysshorts typ, och ett par lite mer jeansshorts. Sen kom pappa och hämta oss med caben, åkte till nån restaurang på djurgårn, mamma och pappa har bröllopsdag idag så vi "firade" det. Det var mysigt & gott. Efter maten gled vi hemåt i caben tillsammans med Håkan Hellström musik på cd:n. SOMMARFEEELING!

stockholms skärgård

Imorgon ska jag, mamma & Kalle ut till typ Fjäderholmen (HAHA, jag skrev fel. pap&mam garvade mycket åt det.. fjäderholmen ska det va inte liljeholmen!) tror jag, det är iallfall en ö i stockholms skärgård. Det ska bli mysigt, vi ville göra nått som är typsikt stockholmssommar och vad är inte det om att åka ut till skärgården? På kvällen ska vi in till stan för att käka på nån resturang med hela familjen, mami & papi har brölopsdag imorgon, så vi firar det!
Imorgon blir det förmodligen ingen bloggning förens senare på kvällen, men ni får ha en bra dag! Godnatt!


"fiske i stockholms skärgård" hette den här bilden på google. fan vad härligt det ser ut.

nolifer

Dagens låt: Runaway - Darin!
Dagens frisyr: Bulle
Dagens smink: Inget
Dagens klädsel: bikini
Dagens planer: typ.. bli brun? haha
Dagens händelse: VAXAT BENEN!
Dagens saknad: liiiiiiiiizen!
Dagens vill ha: en liten hundvalp
Dagens köp: vax & en deo
Dagens mat: tomatsoppa, och nån ris & kyklingrej
Dagens humör: glaaaaaaad av solen

upside down



runaway

Ojoj, vilken varm dag. Det var fan över 30 grader typ! Stört.. och shit vad skönt det var i vattnet! Jag & Romina var fan i i minst typ en kvart och simma. Skitskönt. Träffade Louise, Klara (helvete vad brun hon var! hon har varit på grancanaria.), Sophie och Felicia som vi typ snacka & bada med lite. Vi gick hem till mig vid typ kvart över 5, sen drog vi upp till vällingby, Romina köpte en skitsöt bikini och jag köpte vax och en deo. Sen hände det.... Jag vaxade benen..! S M Ä R T A. säger jag bara. Har röda prickar nu, men det lägger sig. hoppas jag. Haha, synd annars... Det känns iallfall fett bra att ha gjort det, har tänkt på det skitlänge nu. Nu kommer det inte växa ut på 4 veckor, i hope! Haha =)


här får ni kvällens låt: Runaway med sötnosen Darin! Så jäkla bra.

almänna

Nu drar jag och Romina till allmänna för att bada och sola =) puss!


kvällen

Hejhej. Nu är vi hemma från att ha varit på hby strandbad med Rebecka & Romina. Efter typ 40 minuter gick Rebecka hem för hon mådde tydligen skit dåligt, då mötte vi upp Kasper & hans kompis Axel. Vi typ gick en skit omväg till spången, eller vi kom aldrig dit. Spången var målet för Romina ville bada där. Hon badade aldrig på hbystrandbad.
Men vi stannade hemma istället eftersom klockan var typ kvart i 11 när vi var vid mig, så det blev lite för sent.
Kasper & Axel har nyss gått, vi typ låg i sängen och snackade.
 Nu ska typ jag och Romina göra oss iårdning för att typ kolla på nån film eller nått, godnatt sötisar!


picknick

Nu ska jag ut och picknicka med Romina och Rebecka. Skriver sen. Puss♥

Broken strings



   -   You can't play our broken strings
You can't feel anything
That your heart don't want to feel
I can't tell you something that aint real

långt inlägg om fotboll

HEEEEEEEEEEEJ! SAKNAT MIG?
varför frågar jag? självklart ni har! hehe.

Örebrocupen gick.. bra! Vi vann alla matcher utom 1 i gruppen, dom flesta blev storsegrar. 9-0 i en, 9-1 i den andra. Vi kom till A-slutspel, vann 8ondelsfinalen, kom till kvartsfinal & där tog det stopp. Vi mötte Boo och dom är skitgrymma! Sist vi mötte dom med HSK förlorade vi med.. tvåsiffrigt, mer säger jag inte. Haha, men nu hade vi ju Viksjö tjejer med oss (så jääääävla grymma dom är!) och dom hade tydligen vunnit mot dom varje gång med deras riktiga lag, men nu blev det förlust med 4-0 tror jag. Men jag var iallfall nöjd. Vi fick spela på en riktig arena! Det var ballt. Vi förlorade ju iallfall inte mot ett dåligt lag, så, jag är nöjd.

Färg i ansiktet har jag fått också! Har ju varit ute hela dagarna, sprunit, sprutat vatten i ansiktet. Röra på sig = mera brun! Det här var ju det sista som vi gjorde med HSK. Lite synd faktiskt. Kommer sakna laget skitmycket, vi var galet bra när vi spelade 7manna. Aja, that's life.
Jag tog faktiskt inga bilder! Karin tog en ful bild på mig, thats all. Får se om typ Louise lägger upp nåra bilder. Menemn, inte så mycket att se. Hoppas ni har haft det bra dom här dagarna, det har jag haft iallfall!

bilder från hela veckan

Förlåt för att jag inte har uppdaterat idag! Skyll på vädret! När det är såhär galet fint väder så vill iallfall inte jag sitta inne vid datan & uggla. Dagen har spenderas med Felicia & Malin nere på allmänna. Vi skulle åkt vattenskoter hela dagen, men Felicias pappa fick nått jobb han var tvungen att göra, så det blev inte så. Men vid 5 kom han hem och då körde vi för fulla muggar! Så SJUUUUUUUKT kul! Jag döööör.. Haha =).

Imorgon ska jag & laget till Örebrocupen, vi åker redan vid halv 7 för vår första match är imorgon klockan 11. Så dum tid! Aja, det ska bli kul att åka bort iallfall. Skönt att springa bort allt fett som jag har ätit under den här typ 1 ½ veckan jag inte har tränat. Haha, sluta nu Lotta..
Nu har jag laddat in massa bilder från mobilen, och det kommer bli det sista från mig frams till söndag. Kommer somsagt hem på söndag, om vi inte åker ut på lördagen, men det hoppas jag inte! Sakna mig inte för mycket nu, hehe. :)

Louise söta lillesyster Tilde =)

jag & Louise mös i solen med frukt för typ.. en vecka sen.

dagen då jag var med Bella som hade varit i turkiet i en vecka. Kolla vad brun hon är!  Fast jag är så mycket brunare nu än vad jag var på bilden (a)

sov över med Romina älsklingen.

såhär har dom två senaste dagarna sett ut. twilight, solbrillor, vatten & trasiga boksidor. Min bok går sönder mer och mer ju mer jag läser, illa..

det här var min bikinilinje.. igår tror jag. jag har blivit lite brun iallfall =)

Felicias & mina fötter igår innan vattenskoteråktnigen.

här kommer vattenskotern!

Felicia & jag gumman!

kvällssol

här får ni en blick på den berömda vattenskotern, haha.

påvägen hem, kvällsol.

jag & Felicia

<3

haha Felicias min!


puss!

smile bitch

lotta




cykeltur

Felicia & jag i väntan på bussen

MALIN PÅ ALLSÅNG! hon var med 9 gånger i tv =) !

Här får ni en sista kram från mig på några dagar, KRAM!

rearearea

Hejhejhej! Sitter hemma hos Felicia nu. Klippningen blev bra, mina toppar är underbart lena. ME LOVE! Btw! Det är rea Ö V E R A L L T i k:fem! Seriöst, i varje affär är det 50 % - 70 % rabatt. Fast jag håller på att spara pengar till berlin i sommar. wiiii =)
Kvällen har varit chill. Först såg vi på allsång på skansen för att Malin är där & kolla. Asså live. Hon var i tv 9 gånger!!! Fick bilder på det =) Lägger upp det typ imorgon tillsammans med dom andra bilderna.
Snart kommer Malin hit också, var ett tag sen jag träffa henne.
Nejfan, jag orkar inte skriva mer. puss!

bålgeting

Godmorgon! Jag och Felicia vaknade vid halv 12, och vet ni vad vi såg vid typ 12? En bålgeting. IGEN. I MITT JÄVLA RUM!!!! Det var skitläskigt, jag sslår vad om att vi har nått bålgetingbo vid huset för det här var den andra bålgetingen vi har sett här. Riktigt skarrit iallfall.
Nu har vi nyss värmt mat, nu ska vi sätta oss ute och käka, sen blir det solning. Vid kvart över 4 ska jag klippa mig, så vid kanske halv 4 drar vi upp till vällingby. Skriver efter det! Puss.

nattinlägg

Här sitter jag 20 i två på natten, trött som fan efter en skitrolig kväll. Att åka vattenskoter är fan det roligaste som finns! Seriöst, om ni får chansen någon gång, åk förfan!! Jag körde så att mina tårar rann, haha.
Vi kom hem till mig vid typ 10, då satte vi oss framför nån film med jordgubbar & ben&jerrys. Den filmen var inte så bra, så vi satte på twilight. Haha, geeks, i know! Men den är så jävla bra. Och helvete vad edward cullen är snyyyyyyyyyyggg !!!!!!!!!! jag kan inte ens kolla på han, typ. Haha =D

Nu ska jag bädda sängen innan Felicia kommer tillbaka från badrummet. Och vi har tagit fett mycket bilder som jag laddar över imorgon! Godnatt sötnosar.


det här är min favoritbild på robert! =) snyggingsnygging! (haha r & f you know what I mean)

vattenskoter!

Omg, vet ni vad jag ska göra nu? ÅKA PÅ FELICIAS VATTENSKOTER!!!!! Fyhelvete vad kul :D åkte det för typ ett år sen hos våra kompisar i örebro, haha kalle ramlade av när jag körde, så akta dig feilcia!! ;p hon fick iallfall den i julklapp.
Sen ska vi hem till mig, hon ska sova över =)
Nej, nu ska jag ta nått att äta sen ska jag cykla ner till vattnet. So looooooooooong! :D


Roger & jag på deras vattenskoter typ förra året. Jag kör! =)

trött på NRJ

Ojojoj. Vad varmt det är ute!! Jag håller på att svettas ihjäl. Men jag har vattenslangen som jag sköljer mig med då & då. Jag är på sidan 200 i engelska twilight boken! Wohoo.. jag kan inte släppa ifrån mig den, så jävla bra!
Nejfan, ska inte sitta här inne nu. Skulle bara gå in och göra lite mackor.
En till sak; fan vad sur jag blir på NRJ! Har lyssnat på dom hela dagen nu, dom spelar samma låtar HELA fucking tiden!!! Så jävla störande. Bara "right round" "hot n cold" "if i where a boy" och dom där tråkiga låtarna. Visst vissa är bra, men iallfall! Aja, hejdå.

njut av solen folks!

Vilken dag det är!! Och den här dagen ska inte slösas bort. Nu ska jag ut och äta i solen, sen blir det solning för min del! Jag vet inte, kanske det blir att jag är med någon också. Vi får se. Jag ville bara visa att jag levde! njut idag folks. kyss



bilder från midsommar!


Mamma, jag (fan vad liten jag ser ut!) & papi

jag som ligger och chillar i deras hamock

påväg mot midsommarstången...

..så började det regna! typiskt..

oj, sne bild. men vädret årdnade sig! midsommarstången.

den biten jag hade i munnen skulle vi tydligen dela i mindre bitar. men det sket jag i! jag tog åt mig!

senare kom Kalle, då satte vi oss och kollade på fotbollen.

8a-kamp. Där ser ni lite av vad jag hade på mig. Inget speciellt, jeans från gina. spetslinne från h&m, senare tog jag på mig en vanlig vit kofta från h&m som jag fick av romina för att den var för liten för henne.. :)

jag & bror!

golf! tyvärr lusa jag på det..

basketen..

mamma står och berättar hur man kör boul..

typ plattgång eller vad det nu hette.

ser ni dropparna som landar på bordet? det var stört! jag har nog aldrig sett att det regnar så mycket någon gång i hela mitt liv.. !

Det var allt från midsommarafton!
Tog lite bilder idag också.


fin kvällsbild efter regnskuren.

foto: jag. ingen redigering

fotade en rosenknopp av nån anledning..


Thats it! Jag tror jag ska börja avsluta nu.. är så jävla trött. Mina ögon typ svider av ljuset från datan. Haha, klenis..? Aja, vi hörs imrogon gullisar! Godnatt på er.

midsommarbild 2006




Somewhere over the rainbow
Blue birds fly
And the dreams that you dreamed of
Dreams really do come true

whats the weather like today?

hej sötnosar..!
fan vilket konstigt väder det är ute just nu, när jag och Romina gick "powerwalk" (haha eller inte!) hem så regnade det. I vällingby regnade det lite sådär mysigt, men här i hässelby regnade det så mycket så att Kalle fick komma och hämta upp mig med bilen, det fick fan inte att vara ute. Och nu helt plötsligt är det klarblå himmel..! Konstigt.. men imrogon ska det iallfall bli bra väder! hello schteeeeeeeeeeeka.. =D

Har jag sagt att jag & laget/viksjö ska till örebrocupen på torsdag morgon? Kanske inte. 6 viksjöspelare har iallfall sagt att dom ska hjälpa oss, det kommer bli skitbra. Det blir sista saken jag gör ihop med laget. Jag slutar på fotboll sen. Det känns ändå bra. Jag och några vänner ska köpa kort i vällingby hallen så vi få gå på alla pass som finns. (aerobic, vattengympa, spinning mm.)

Och juste! Nu har pappa hämtat kameran så lite senare ikväll kanske det blir bilder från midsommar! =)

sommarsmak

Hej! Filmen igår... var skitrolig. Haha, man garvade fett mycket. Det är ett klart filmtips! Ni som inte har sett den, gå och se den. Bilderna i slutet är bäst. Taha.

Idag har jag och Romina suttit på hennes balkong och solat gärnet. Det har varit fett skönt väder ute idag. När det blev lite moln så gick vi upp till centrum och köpte den nya marabo chokladen som heter "sommar" med jordgubbsbitar i. Den var sådär, ibörjan var den helt okej, men jag tröttnade på den efter typ 4 bitar. Någon som har smakat den?

Nu säger Romina att det blev solit igen, skriver mer senare! Puss.


filmtime

Nu är jag hemma hos Romina efter en lång & härlig promenad hemifrån mig till vällingby. Det var skitskönt att komma ut lite. Men nu ska vi gå och se baksmällan! Fan vad kul det ska bli. Alla säger att den är skitrolig =) någon som har sett den?

slapp dag

Jag har legat framför tvn i säkert 2 timmar nu. Har vart fast framför "Made" som går på MTV. Inte världens roligaste program, men jag är så jävla trött så det funkar. Efter lunchen la jag mig i en "säng" på trädäcket och solade. Jag skönk ner i den + att solen kom från vänster sida, så jag fick en rand på benet&magen!! Asså, att mitt vänster bakben blev mycket brunare än frambenet. Haha, fattar ni? Det var iallfall stört. Sen försvann det fina vädret och jag har inte gjort något speciellt.

Ikväll ska jag typ sova över med Romina tror jag. Vet inte riktigt vart vi ska vara, vi sa bara att vi skulle göra nått ikväll.


(bloggar från köksdatorn, så jag har inga andra bilder.)

inga planer

Godmorgon sömntutor! Vakna? Jag vaknade redan klockan 6 imorse! Men somnade såklart om tills typ 11. Har precis duschat, ska äta lunch nu. Det är ju ganska bra väder ute så jag tror jag ska lägga mig i solstolen och läsa tills jag hittar något bättre att göra.
Vetni... förlåt... men vi glömde våran kamera igår hos kusinerna. Så det blir inga bilder!! =( Pappa skulle hämta den någon dag, då jävlar. :)
Nej, nu skriker min mage efter mat. Njut av den lilla solen som finns nu! kram.

hos kusinen

Heeeeeeeeeej! Bloggar från kusinens data. Vi har varit här ända sen vid typ 12, och vi har haft skitkul hela dagen. Vi har haft feeeeeeeett tur med vädret, när vi kom så var det skinande sol, sen började det regna när vi käkade. När vi skulle gå & se midsommarstång var det skinande sol, när vi kom in i huset började det regna. När vi skulle ha 8a-kamp var det sol, när vi kom in för att äta middag började det S P Ö regna/hagla/blixtra&åska. Haha, vi satt på ett uterum också så vi fick skrika til varandra för att vi skulle höra lite vad någon sa, så mycket regnade det.

Nu sitter min familj + kusinens familj och kör nått bilspel på playstation. Haha, det är skitkul. Mamma körde som en jävla dåre & hon skratta så mycket så hon börja gråta. Lite småkul..
Jag vet inte när vi ska hem, snart tror jag. Kommer nog inte blogga då, så ni får alla bilder imorgon troligen! Hoppas jag, jag är ju så dålig med att lägga upp bilder som jag lovar... Haha. Jag får säga godnatt nudå! GODNATT! haha =) höres!

baby we can runaway

Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig! Jag ska upp tidigt imorgon.. kanske inte, klockan 10 typ men iallfall. Det är tidigt för mig just nu! Vi söa nämligen dra ut till täby där min pappas bror och hans familj bor. Det blir bara vi den här gången. Det är ju midsommarafton imorgon, så jag hoppas iallfall på bra väder så man kan ha klänning eller nått. Kommer inte uppdatera imorgonbittti, så ni får ha en skitbra midsommar sötnosar! Godnatt.

mammas favoritbild på mig - midsommar 2006. fan vad liten jag va då..!

saker ni inte visste om mig..



Jag ÄLSKAR mjölk, dricker det varje dag.
Jag har aldrig brutit något.
Jag gillar inte att bada i badhus.
Första gången jag flög var år 2005, till grancanaria.
Jag gillar att borsta tänderna.
Jag MÅSTE  ha det snyggt & rent i mitt rum när jag går och lägger mig, annars får jag panik.
Jag har haft 10 djur samtidigt.

i'm a maker

Har gäster just nu. Våra gamla grannar från när vi bodde på neptunistigen eller hur det nu stavas. Jag har vart så jävla osocial så jag gick därifrån.. orkar inte vara med nån just nu. Är skittrött och massa.
Ska iallfall börja fippla lite med en ny header till Louise. Får se hur den blir!

Ny design!

Ny design... Vad tycker ni? Jag själv tyckte att den gamla designen var skitfin, men jag var sugen på en ny. Jag blandade egentagna (?) bilder på saker & bilder på mig själv. Blev faktiskt ganska nöjd. Jag vänjer mig! :)

A drop in the ocean




A drop in the ocean,
A change in the weather,
I was praying that you and me might end up together.
It's like wishing for rain as I stand in the desert,
But I'm holding you closer than most,
Cause you are my heaven.

sunset

Nu har Bella nyss gått. Vi har pratat, cyklat ner till åkermyntan och köpt ben&jerrys, sett på sex and the city, pratat ännu mer. Det har vart skit kul & mysigt. Har saknat henne!


bella & jag på mitt land.

ska vara med bella!

Tjeeeenna! Jag har typ precis vaknat. Kanske inte, vaknade vid 11, men låg och kollade på tv i sängen och kom upp för typ 10 minuter sen. Har precis tagit mig lite att äta, taco/köttfärspaj som mammas kompis har gjort. Har ätit den i typ 5 dagar nu, så jääääävla gooood! =)

Idag tänkte jag typ kolla på film och sånt för helvetes solen vägrar komma fram, men så ringde Bella och fråga om vi skulle hitta på nått. Då säger man ju inte nej i första taget. Vi två var allra bästavänner och inget kunde skilja oss åt i 6an, hon var på mitt land & allt i sommras, men nu i 7an så har vi glidigt isär fullständigt. Så jävla synd! För vi hade alltid skitkul tillsammans. Så det ska bli kul att vara med henne.
Nejfan, nu ska jag återgå till maten. Puss!


sommaren 2008!

tidig kväll


brun...? kollot!

Nu ska jag krypa ner i sängen! Har lovat att jag skulle lägga mig tidigt idag. Så, now I do it. Bra Lotta! Hörs imorgon. Godnatt!

strawberrys

Sitter här och käkar skitgoda jordgubbar och glass medans jag snackar med folk på msn. Har laddat över massa musik från mobilen till datan som jag håller på att ladda in på itunes. Najs !


foto; jag. ingen redigering.

I miss that time



Jag, Julia & Romina förra sommaren. Kolla hur brun jag var då!!!! Hade precis kommit hem från 1 vecka på Kreta... Och det här var en vecka innan skolavslutningen... saknar det så mycket!


känner ni igen er?

Har blogg.se dampat för er också? Jag har försökt att skriva 2 inlägg idag, men båda har hamnat i utkast! Störande...
Nu har jag iallfall precis kommit hem ifrån fotbollsträningen med viksjö. Hela laget tränade med dom idag eftersom hsk 95orlaget ska läggas ner. Det var helt okej, tjejerna var fett roliga & snälla, men jag har tröttnat mycket på fotboll. Så jag ska sluta, tror jag.

Igår sov ju somsagt Felicia & Romina över hos mig, och vid 12 gick vi upp, åt, sen gick vi direkt och la oss i solstolarna. 3-4 timmar låg vi i solen. Härligt! Jag har blivit brun också, wiho =).
Nu ska jag ta nått att äta, sen duscha. skriver sen!


goodnight sweethearts!

Nu ska vi lägga oss i sängen och prata. Men först blir det städning & vädring i rummet.. luktar sourcream & onion chips i hela rummet.. Blä. Godnatt!


fan vad jag vill till långasand just nu..!

I know you want me!



Min favoritlåt just nu.

felicia har en blogg nu!

Nu har Felicia & Romina kommit =) Julia kunde tyvärr inte vara med och sova över. Tråkigt. Men, vi ska ha mysigt iallfall! Det är ju typ dubbelavsnitt av DHW nu så vi ligger och degar framför det. Romina hade med sig chips också som vi ska käka nu. Och juste! Felicia har skapat en blogg nu! Besök & komentera gärna den. www.tenheggeler.blogg.se ! :)


felicia&jag.

äntligen bilderna från festen!


foto: jag. ingen redigering.

en lost fågelunge som sprang runt på framsidan, var såklart tvungen att fota!

jag älskar min mascara! ingen redigering.

fan vad mycket gott det var!

bål med jordgubbar & citron!

dom första som kom var inga mindre än louise & romina!

puss på dig älskling!

sen kom julia också! julia, jag & romina.

och nu kom felicia också! felicia & romina.

julia&louise sötnosar!

louise&jag, love ya!

rominas fina ögon.

felicia, kalle & maxi.

niclas ville va med på mina egopics. tyvärr kom inte jag med. (HAHA)

jag snodde kalles studentmössa som jag bar typ hela kvällen.


Och det var allt! Finns fler bilder, men det här är dom bästa. Festen var iallfall galet rolig.

till Louise



Louise. Min bästavän. Hon är snäll, rolig, omtänksam, hjälpsam, underbar. Hon betyder skitmycket för mig. Hon fyller år idag. Fjortis. Jag älskar henne gaaaalet mycket. Det är alltid lika kul att träffa henne. Jag glömmer aldrig våra minnen vi har haft tillsammans. Bowlingen med fotbollslaget. Det va så vi lärde känna varandra. Hon tog min mobil och dyrkade "big girls dont cry". Jag bad henne ta en bild på sig själv så jag kunde skriva en sida om henne på playahead. Sen har minnerna bara blivit fler och fler. Vi har lyssnat på låtar som påminner om minnerna. "No air" "killa" "stjärnorna finns här". GothiaCup, höstlovet, kollot. Minnen för livet. Grattis på födelsedagen Louise, jag älskar dig verkligen!

frukt

Det var helt dött på allmänna, så vi var inte så länge där. Efter det gick vi hem till mig igen, sen cyklade vi upp till åkis för att handla. Dels lite saker mamma hade skrivit upp, och dels frukt! Så nu har jag precis skärt klart frukten; vattenmelon, passionsfruk & mango. Mums! Nyttigare än typ chips som vi tänkte köpa. =) Nu ska vi ut & njuta av solen på min baksida. Ciao.

say hello people

Nu drar jag & Louise till allänna, hälsa om ni ser oss! =)

hola sola !

Godmorgon! Jag vaknade precis av att min lilla mami ringde och väckte mig. Men jag vaknade igentligen av att en jävla (f*tt) försäljare ringer klockan 10 på en tisdagmorgon och frågar efter mamma. Hur fucking dum i huvet får man vara?! Nästa gång ska jag skrika åt dom. Det har jag lovat mig själv. Hatar dom så jävla mycket!

Ja, det är sol nu för första gången på 1000 år!!!!! Fan vad najs. Och det är också najs eftersom det är Louises födelsedag idag! GRATTIS SÅ HIMLA MYCKET GUMMAN! (skriver ett bättre grattisinlägg sen när jag sitter vid min data!). Louise ska iallfall komma till nu snart, så får jag gratta henne.
Nej, nu ska jag ut och njuta av solen. Pöööööööööss!

Glöm inte att gratta Louise idag! www.magnusssons.blogg.se :)


23:54

Justefan! Måste ju hålla er bloggläsare sysselsatta också. Hurrni.. Jag tar tillbaka det där "jag lovar att lägga upp bilderna ikväll". Vet ni varför? För kamerans batterier var urladdade, och då kan man tydligen inte överföra bilderna till datan. Men jag håller på att ladda dom, så ni får dom garanterat imorgon ! Förlåt! :(

Den här kvällen har mest bestått av att slå in Louise's presenter. Älskar att göra det! Inte för jag är bra på det, men iallfall. Jag försöker iallfall. Det är tanken som är meningen eller vafan man nu säger, höhö. Men nu är jag klar. Det blev två små fina paket + ett litet hemmagjort kort. =) Hoppas fan att hon blir glad nu! Jag ska träffa henne imrogon på dagen innan hon ska käka hos sin farmor&farfar, så ska jag ge henne hennes saker.

Jag som skulle lägga mig tidigt idag =( Sa till Louise att jag skulle lägga mig efter jag hade duchat.. Och nu blev klockan plötsligt 12.. Men nu ska jag iallfall gå och lägga mig! Kanske läsa lite som jag inte har gjort på typ 100 år.. Aja, godnatt sötnosar! ♥


foto: jag. ingen redigering

i promes you!

Tja! Kom hem från den sista träningen med laget för typ... en halvtimme sen. Mer till&med. Och jag har fortfarande inte duschat. Bläääääääääääääääää. Men jag har varit upptagen med lite annat, har suttit & letat bilder på mig och Louise. Som jag ska använda till en grej... mohahha :D
Jag har ocskå tänkt på en annan sak. Eftersom vårat lag ska splittras och så, så har jag bestämt mig för att sluta på fotboll. Eller iallfall ta en paus. Om jag vill börja igen så kommer jag gå till hsk 94or. Så det känns faktiskt bra. Det blir efter Örebrocupen som är om ca 2 veckor. Now you know !

Efter att jag har duschat ska ni få bilderna från festen som jag lovade er för 2 dagar sen! Jag LOVAR.

no stress

Nu är jag hemma hos Louise igen. Det blev lite stressigt, vi kom hem precis och träningen börjar om en kvart. Men, vi hinner allt! Nu ska jag börja klä på mig fotbollskläderna, ciao!

såsöööööööööööt

Tjenatjena! Det blev en jäkligt sen morgon idag. Vi vaknade vid 1 ! Eller, jag vaknade vid 12, sen väckte jag Louise vid 1. Gullig ajag är som låter henne sova, ellerhur?
Nu har jag nyss duschat, sen ska vi ta bussen hem till mig en snabbis för att hämta pengar, sen ska vi dra upp till vällingby. Jag ska köpa en present till Louise. HAHA. Lyckat. Hon får sitta på typ donken eller nått, för jag måste köpa en, eftersom hon fyller år imorgon! Gratta henne då. www.magnusssons.blogg.se ! :)


tilde din lille tjockis ! :) det här är då louise lillesyrra som kom inkrypande 4 gånger den här morgonen.. det var det som väckte mig.

oooooooooold school


gammal bild på mig & louise

Hej bloggen! Haha, vad fult det låter. Men hej iallfall. Jag sitter här hemma hos Louise, vi gör tyå ingenting, kollar lite bloggar och sånt. Kvällen har vart kul, somsagt va hennes släkt här, eller säkten på hennes mammas sida.
Det ända vi har gjort ikväll är att svulla oss. Seriöst, vi har ätit onyttigt hela kvällen. JAG har ätit onyttigt hela veckan fan. usch. På sommarlovet har jag lovat mig sjäv att jag ska ut & springa MINST två gånger i veckan. Och jag ska bannemig hålla det. Annars blir jag aaaaaaaaaaarg. Haha, aja. Ses.

hemma hos louise!


Jag just nu.


Hej! Sitter hemma hos Louise just nu. Vid 5 över 2 tog vi bussen hit, hon ska nämligen dömma småttingar som spelar fotboll. Och jag ska kolla på. I det här skit vädret! Vi hade så jäkla stressit när vi skulle ta bussen, så jag glömde gummistövlarna som jag packade ner i en påse, fan! Jag tänkte ju ha på mig dom, fett mysigt ju.
Efter matchen ska vi dra hem till hennes mamma i spånga, Louise fyller nämligen år på tisdag! Så hennes mamma firar henne idag, eftersom hon ska vara hos sin pappa på tisdag. Så, jag får träffa hennes släkt, kul! Sen så sover jag där. Så jag skriver när jag kommer dit! Sakna mig inte för mycket ;)

our friend niki is very ... weird


lets get this party started!



Jag är klar! Nu väntar jag bara på att gästerna ska komma.. vi sa vid 7, alla kommer väl när dom vill. Kommer ta mycket bilder, främst på mina vänner! Så, imorgon får ni dom. (tror jag)


festklädsel



Nya blusen - H&M
Guldskärp - Mammas
Jenasleggings - Ginatricot
Guldskor - Dinsko


Tror jag kommer ha uppsatt också.. Vad tycker ni? Var mitt klädval hiss eller diss? Tyck gärna tll!
Nu ska jag börja sminka mig och sånt. Det är en familj som kommer från örebro, så dom är här alldeles snart! Hurruhurru! Puss.

keep your head up

Hejhej! Vilket jävla väder det är ute..! Det har regnat sen jag vaknade, ungefär vid 11. Så jäkla synd, eftersom vi ska ha fest idag, vi hade tänkt att vara ute på våran mysiga nybyggda varanda, ta drinar i baren osv.. Men nej, nu går inte det. Vi har satt upp ett partytält som vi hoppas vi ska kunna använda utan att det blir för kallt. Vi har iallafall ett stort uterum som vi ska använda. Så, det kommer rulla på iaf.

Vaknade somsagt vid 11, slöa framför tvn till typ 12. Duschade, har städat lite i huset som mamma har bett mig om. Nu ska jag fixa lite i mitt rum, det ser inte riktigt klokt ut där. Skräp överallt osv. Skriver senare, om jag hinner. Kyss!


Tror det blir den här klädsen idag också.. utan väskan & kanske utan skorna. Mamma tycker iallfall att jag ska ha det. Jag vill helst ha en ny jättefin blus jag tydligen hade beställt från H&M. Men det här är en "fin" fest, så.. det blir väl det iaf.


PS! Nejmen! Nytt besöksrekord igår!! 90 stycken.. fan vad najs :D fortsätt så!

foto: jag. ingen redigering.



Fan, jag får inte vända på dygnen helt & hållet! Så, gooooooooodnatt!

partaj

Gah! Gissa hur länge jag spelade? 6 timmar! Shit.. Från klockan 6 till klockan prick 00:00. Och nu är mina ögon fyrkanter! Haha, nej men seriöst. Man blir så inne i spelet så det kändes som att jag typ spelade i högst 2 timmar. Anledningen till att jag slutade va för att jag trodde att vi hade match med 93orna imrogon klockan 12, så jag tänkte att jag behövde sova. Men nu när jag läser på vår hemsida står det att den var flyttad tills på söndag istället. Damn! Kunde ju ha spelat längre.. HAHA! Driver. Det var väl bra att jag slutade, eller? Hur skulle jag sett ut då imorgon.. till the big party you know!

Har jag sagt det? Att vi ska ha ett feta biggt party imrogon, för att fira Kalle ännuengång. Vi blir runt 40 pers tror jag! Allt från Kalles kompisar, familjens kompisar & släkten, till mina vänner! Jag har bjudit Romina, Felicia och Louise! Julia Cenner och hennes familj var redan bjuden, så hon kommer också =). Jag tror & hoppas det kommer bli fett kul!

ps! såg just att jag hade besöksrekord på nåra veckor i förrgår! 84 stycken hade letat sig in hos lilla mig! keep on rockin' bitches =) utan er skulle jag inte fortsätta skriva i den här bloggen! PÖSS

lets play the sims!

Jag vet vad jag ska göra! Efter alla bloggar jag har läst som skrivit "nu ska jag spela the sims!" "ååh, jag vill ha the sims" och blabla.. så ska jag spela the sims! Woho, fett längesen det var. Man blir fett beroende, så vi hörs ikväll, eller a när jag släppt spelet!


dock har jag bara the sims två, menmen! får väl önska mig 3an eller nått :)

Lotta som liten


haha, fan vad ful jag va!

Efter typ 2 timmar spelandes Wii så är jag rätt slut. Men kul var det!
Har precis gjort lite tomatsoppa, var sjukt sugen på det. Nu ska jag krypa ner i soffan & sappa lite mellan kanalerna. Helst skulla jag vilja ligga ute och sola & bada, men vädret är inte helt bra nu asså. Så det får bli nån annan gång.

this is the end

Godmorgon! Har precis ätit lite av studenttårtan... till lunch. Aaaaah, inte bra! Måste träna nu känner jag. Juste! Har jag sagt att vårt lag inte längre finns? Många har bytt lag och sånt så nu är vi bara 12 spelare i laget, och det funkar inte eftersom det ska vara 11 stycken ute på planen och spela. Så till hösten ska laget upphöra, fast vi ska typ flytta till nått annat lag. Antingen hsk 94or, eller viksjö 95or, dom är as bra! Fast deras lag är jäklitg toppat, så jag vet inte.. Får tänkta på den saken. Eller så slutar jag helt & hållet. Jag är inte den som brinner för fotboll, så det spelar egentligen ingen roll, det är väl att jag har velat ha träning och sånt. Nej, slutpratat om det!

Nu ska jag ner till brorsans rum för att spela nintendo wii eller vafan det nu va han hade köpt, woho! :D

Janet - Let go



The flicker on the TV
Dinner on my own
Got your last words on my mind
If only you could feel me
Pick up your phone
And tell me I'll be fine

Cause every choice is a new mistake
Every turn every step I take
To escape from your memory
Seems impossible for me

I run away but I can't let go
I said I don't but I need you so
Every thought in my head says no
But I can't let go
And everywhere all I see is you
I don't care what I have to do
I'm a mess and it starts to show
But I can't let go
But I can't let go

Putting on my makeup
I'm going out tonight
With your last words on my mind
I wear the dress of our break up
And it won't feel right
Please tell me I'll be fine

Cause every choice is a new mistake
Every turn every step I take
To escape from your memory
Seems impossible for me

I run away but I can't let go
I said I don't but I need you so
Every thought in my head says no
But I can't let go
And everywhere all I see is you
I don't care what I have to do
I'm a mess and it starts to show
But I can't let go

I don't know how to get by
Seems like we can't make it alright
Never wanna say goodbye
I can't let go
So give me one more try
You're everything I need

I run away but I can't let go
I say I don't but I need you so
Every thought in my head says no
But I can't let go

student & festivalbilder


haha! jag med kalles skylt & studentmössa. vad gullig man kan vara!


romina älskling<3

felicia & filip sötnosar!

julle och sofia var också med, gullungar!

julia babbbbyyy

månssssssss!

milow!

det var tydligen publikrekord idag! och det här var bara på min sida av scenen...

knappen & hakim! felicia fick en kram av hakim efteråt... fast jag klappade han på kinden :D


flipsyde! titta vad nära vi stod scen!

glada vinnare! felicia, jag & filip. ser fan inte riktigt klok ut, men det bjuder jag på.

hope and glory

Ser ni någon skillnad på bloggen? Kanske inte. Men! Det är en liten ändring. Ser ni överskriften till inläggen? Förut var den liten & med stora bokstäver. Nu är det stor med små bokstäver! Woho. Jag såg det i någons blogg, frågade hur hon hade gjort, and then I did the same thing! Bra jobbat lotttiiis.

Kom somsagt hem från NRJ in the park för nån timme sen kanske. Det var så jäääääääääävla kul! Alla ni som inte var där missade nått. SKYLL ER SJÄLVA! ;) Som vanligt stod vi längst fram & trängdes, så jävla kul. I väntan på pappa sen när det slutade spelade jag, Felicia & Filip på marabo hjulet. Vi delade på 5 brickor (erbjudande). OCH VI VANN!!!! VI VANN EN HEL JÄVLA STOR MARABO KARTONG!!!! Shit, vi typ skrek och alla kolla fett weird på oss. Men who cares! Vi vann, har aldrig vunnit en sån förut..! Vi delade upp det, fick 7 var, och jag fick kartongen! :D Haha.

Ni får bilder om ett litet tag, när jag har laddat in dom.
Artister som var där; Måns Zelmerlöw, Janet, Dead by april, flipsyde, swingfly, milow & mando diao. Det var grymt!

dagens

Dagens humör: sur&glad
Dagens mående: lite ont i huvet, trött
Dagens låt: har haft "fairytal" eller vafan det stavas, alexander ryback i huvet, även fast jag inte gillar den.
Dagens smink: inget just nu. sen blir det det vanliga, fondation, mascara.
Dagens frisyr: bulle
Dagens klädsel: morgonrock just nu.
Dagens händelse:  NRRRRRRRRJJJJJJ!!!!
Dagens vill ha: nya kläder
Dagens saknad: liz på landet, och han...



(taget av www.magnusssons.blogg.se)

nrj in the park 2009

Hejhej! Gah allt är skit just nu. Är übersur på allt & alla, slängde min mobil i väggen, är på allmänt dåilgt humör. Det har blivit kaos till ikväll, alla vill hänka och vara med. Vi är redan lagom som ska gå och gaaaaaaaaah. Aja, får hoppas att det blir en bra kväll iallfall.

Jag vaknade iallfall vid halv 12, har nyss ätit och sånt. Ska nog börja göra mig iårdning, vi ska satsa på att åka vid 3 tiden, så vi får bra platser! Shit, jag har idé torka nuförtiden, har nada to skriva. Slänger kanske in nått inlägg innan vi drar, pussss!


GRAAATTIS BROR!

Dååååålig uppdatering idag, i know. Orkar inte skriva så mycekt nu heller, men ni får bilder istället !


kalles student skylt . med en liiiiiiiite förvånad pappa under ;d

mamma <3

HAHAHA !!! Mina gudföräldrars skylt till kalle. kolla dubbelhakan & frillan ! pinsamt kalle..

en väldigt VACKER (se ironin) bild på felicia, julia & mig. dom två var med mig idag =).

stört mycket folk ! i den där klungan där nere (studenter med vita mössor) stod blondinbella.. hon gick i kalles paralellklass, hon hade typ egna fotografet och allt. ;p

här kommer kalle nerspringande!! (vita byxor). vilken jävla känsla det va att se det asså, fick fett mycket rysningar..

jag, kalle & mamma.

mamma, kalle, pappa & jag. haha, vad gör jag..?

kalles klass flak.. haha, på skylten på sidan stod det "who let the dogs out?!" lite småkul.. eftersom dom var JÄKLIGT galna.

här åker dom runt.. fyfan vad dom kastade/hällde öl på varandra ! jag fick till&med på mig av ett annat flak när vi var påväg hem. jag ser att dom kollar skitmycket på mig, sen skriker dom "RIIIIIKSBEEEEEEERG!!!" sen.. flyger det öl & flaskor och allt. haha, var ganska kul faktiskt ;)

aa.. det där var min dag i bilder det. Imorgon är det nrj in the park som gäller! Jag, Romina, Julia, Felicia och hennes kopmis Filip ska gå! :) Min snälla pappa skutsar hem oss sen.. fem i bilden, busigt! Aja, sjukt kul att gå iallfall. Det kommer bli GRYYMT KUL ! Vi som tyckte rix fm var kul, och nu är det typ DUBBELT så bra artister.. och folk. Haha, skriver mer imorgon. Puss, godnatt.

tiiiiiiired

Shit, vad trött jag är. Kvällen var helt okej. Vi gick runt lite vid spången, riddersvik och tempeludden. Det var folk från vår skola överallt! Dom var överallt seriöst. Vi träffade Sofia, hon badade! Haha, shit. Vi träffade en massa, snackade med lite folk, och vid halv 12 drog vi hemmåt. Nu ska vi gå och lägga oss. Imorgon vid kvart över 12 springer Kalle ut, tar studenten. Så vi ska gå upp vid kanske 10 eller nått. Aja, GODNATT INNAN JAG DÖÖÖÖÖÖÖÖR !

sommarloooooooooooooov

SOOOOOOOOOOOOOMMARLOV! Men fyfan vad skööööööööööönt. Kan fan inte tro det. Nu är det bara vädret som får komma tillbaka, då kommer det verlkligen kännas som sommar. Skolavslutningen var som vanligt, lite prat med läraren, gick ut på skolgården. Kören sjöng, några sjöng solo. Rektorn snacka, och vid 11 var det över. Då gick vi ner till åkis, hyrde skräckis, köpte godis och det. Vi gick hem till Malin och såg filmen. "mirrors" hette den. Hoppade lite studsmatta, tog massvis med bilder med Julias systemkamera. Som jag FÖRHOPPNINGSVIS kommer få sen.

Kvällen ska spenderas med Felicia, Julia & Mailn. Vi ska ut och gå lite, får se vart vi hamnar. Troligtvis almänna, även fast det är grymt tråkigt där så kommer det säkert vara mycket folk, då blir det ju att man stannar där. Snackade med Saga & Sofia igår, vi kanske skulle träffas nu ikväll också. Aja, jag berättar mer senare. Här får ni iallfall bilder från idag!


My outfit; klänning, bolero & väska, ginatricot. Nyinköpta (köpta igår) skor från dinsko.

(ser helt cp ut på bilden) Jag & Frederick! Buhu, kommer sakna han som spanskalärare! Han ska sluta...

HAHA! Malin, Hanna, jag & Fanny.

jag, Fanny & Julia. FAN vad jag blev ful på alla bilder idag då!

Felicias skor, mina skor. :) TWINS! haha..

psst! rösta på mig.

http://fridasjoblom.blogg.se/2009/june/finalisterna-i-veckans-blogg.html ! Tryck på länken för att rösta på mig! Är nämligen med i tävlingen "veckans blogg". Skulle vara supergulligt om ni röstade på mig, jag är nummer 9 :) taaaaaaack sötnosar ! <3

Summerjam


Idag hade jag på mig vita slitna jenas, en långärmad tröja, båda från gina. En liten väska som är mammas gamla.




Nu är jag klar med allt jag ska göra inför imorgon. Gah, jag kan fan inte tänka mig att det är sommarlov imorgon. Tiden har gått så himla snabbt. För nån månad sen satt vi i matsalen, alla nya 7or, blev uppropade till vilken klass man kom till. Så känns det. Fy vad jag var ledsen över min klass. Det var typ största mardrömmen att komma till skolan då, hatade verkligen klassen. Älskade dessvärre att vi hade skåp. Tyckte det var fett ballt.. Men nu, är det tvärt om. Älskar min klass & tycker skåp är rätt jobbigt. Det ska bli skönt att få ett långt och jävligt skönt sommarlov nu. Kunna göra vad som helst utan att stressa över att man har läxor som ligger hemma och väntar på att bli gjorda.

Nu ska jag gå och lägga mig, lägger upp bilder på vad jag har på mig imorgon! Wiii... vi ses imorgon, då gäller det!

en liten tjockis

Tjatja! Kom precis hem från vällingby. Jag har hittat skor nu!!! Fyfan vad bra. Kommer ni ihåg Felicias gudiga skor som jag la upp en bild på? Dom är nästan likadana, fast inte samma mönster. Guldiga är dom iallfall. Jag la undan dom, så ska mamma åka upp och hämta dom + betala dom. Wiho =).
När vi skulle gå in och köpa glass på donken träffade vi Saga & Sofia som går i vår skola. Vi satte oss med dom och satt och snacka med dom i typ 2 timmar. Sen mötte vi Sofia påvägen hem också. Dom är sjukt snälla. Fan, jag vill inte att dom & alla andra 9or ska sluta! Alla är så jävla roliga.. Aja, ett år kvar tills vi går där. Härligthärligt.

Sitter och äter pasta just nu. Har träning om typ en timme. Puss!


Visst var jag lite charmig när jag var mindre..? ;)

chillepill

Skoldagen slutade redan vid 10! Fett chill. Vi typ städade ut skåpen, slängde papper och böcker, tvättade skåpen, rengjorde bänkar.. sen gick vi hem. Man fick äta i skolan, men jag, Julia cenner & Felicia ska upp tioll vällingby nu för att käka på donken =). Bussen går 5 över 11. Ja.. har inte så mycket mer att säga. Skriver seanre. Tjing!


flower

Nu har jag precis laddad ner massa låtar från tobbeno1, målat både tå&handnaglarna, och duschat. Imorgon börjar vi klockan 9, har städdag.. suck, vad jobbigt! Aja, tror iallfall att vi slutar rätt tidigt. Efter skolan ska jag & mami åka till skoäffärer och leta avslutningsskor till mig, annars från jag väl gå barfota eller nått.. vill så gärna ha klackskor! :(
Nu ska jag gå och borsta tänderna. Godnatt!


foto: jag. ingen redigering.

September - Can't get over



You
Don't want hear your name
Don't wanna see your smile
Cause Baby I'm still crying.

And go, it's time for you to get out
I'm sick of standing my ground,
Cause I just end up running.
And I go to sleep believin' in tomorrow,
But I wake up screaming, half way through the night.

You know I can't get over,
And I don't know why
You know I can't get over,
No matter how I try,
And I don't know why

We
Will always be the same
You say it's time for a change,
But I don't see, one coming.

So I climb out of the darkness of your lovin,
But I end up falling back into your arms

You know I can't get over,
And I don't know why
You know I can't get over,
No matter how I try,
And I don't know why

From beginning to end,
once again right back to where we started.
I know, I'm right
We were wrong all along

You know I can't get over,
And I don't know why
You know I can't get over,
No matter how I try.

You know I can't get over,
And I don't know why
You know I can't get over,
No matter how I try
And I don't know why

You know I can't get over..

brown

Då var det väl dags att skriva lite på bloggen också.. har inte haft tid för det idag. Har gjort massa! Eller inte.
Match, städning, cykeltur, mat. Typ. Har putsat fönster. Får dels pengar för det men sen så har vi studentfest typ på lördag, Kalle tar studenten på onsdag! :) Vill också..!
Juste! Nu lägger jag upp bilder på det jag köpte igår =). se & njuuuuuuuuut. haha..


färgen är som på den första bilden, så nivet. ginatricot 199:-

vita slitna jeans, skulle kostat 400:-, rea; 199:- vilket kap! :) ska göra dom ännu mer slitna, för hålen är fett konstiga..

you and I collide

Gokväll! Sitter här klockan tolv på natten och är emo. (romina). Intärnt skämt bara, lite småkul. Louise är iallfall inne i badrummet och gör sig iårdning. Kvällen har vart rolig. Vi åt, gick ner till gulan för att köpa glass. Där träffade vi bella, julia wittrin och patrizia, tjockisar dom åt en familjepizza! Haha. Hemma satte vi på "i taket lyser stjärnorna". Håller på att läsa boken i skolan, och boken är såååå mycket bättre, filmer var inte alls som boken. Men, det var helt okej.
Sen satte vi på fotbollen, sverige spelade ju mot danmark. Dom soporna förlorade tyvärr.. Sen typ kollade vi på nån bra film på 3an, "miffot" tror jag den hette eller nått.

Imorgon vid kvart i 12 har vi samling till en match mot sollentuna har jag för mig. Tror inte att det blir nån bloggning på morgonen, men skriver isåfall när jag kommer hem! Gooooodnight!


hjäriiiiis.

inköp.

Jag fick med mig ett par shorts, ett par vita slitna jeans som det var grymt mycket rea på, fråb ginatricot. Sen ett typ hårborttagningsmedel från åhlens. (haha felicia). Seb köpte vi också filmen "i taket lyser stjärnorna"!!! Fan vad kul. Har aldrig sett den =) men jag läser boken i skolan. Louise ska sova hos mig ikväll, så vi ska ha en myskväll med chips & dip, och se den filmen =). Laddar in bilder på det jag köpt senare!


louiseeeeeeeeee<3

bilder från grönan

Godmorgon cupcaces! Hur är det? Själv är det... slött. Om man kan säga så. Vi somnade vid 2 igår, vaknade halv 12. Så det var ju ganska bra. Nu sitter jag hemma & väntar på att mamma ska sluta prata i helvetes telefonen! Vi ska åka upp till vällingby en snabbis för att byta ett par fula skor hon köpte till mig, sen la jag undan ett par shorts på gina som jag ska köpa. Sen ska jag hem och typ städa, kanske putsa fönster and shit. Får pengar för det! ;p kalle har nämligen snart studentfest, så det måste bli jäkligt fint i huset tills dess.
Nu får ni bilderna från grönan! Fast jag har inte lagt in dom på datan än, så jag snor dom av http://www.malinnilsson.blogg.se/ ! :)


malin & jag.

felicia & alice gullisar <3

julia & jag. (fett söt bild! NAT)

i kön till insane... galet.

jag och hanna var bara LITE rädda när vi skulle åka frittfall. haha, första gången you know ;)

jag & min söta nalle jag fick av en av dom dära killarna jag berättade om :)

suddig bild, men det är malin, jag & hanna i fittfall.

det var dom! :) kanske kommer nått mer sen om jag har några andra bilder på mobilen. nej,  nu ska jag dra. puss!

hos jennifer

Är hemma hos Jennifer just nu... med romina. Ddom två har kuddkrig tror jag.. fett störda... Vi ska typ kolla på white chicks snart. Om vi orkar. SKriver mer imorgon när jag kommer hem. puss. godnatt.

at rominas place

Hej snyggingar! Vilken dag det har vart idag asså.. Shit, den här morgonen var typ den stressigaste i mitt liv.
Jag, Malin & Hanna skulle mötas på skolgården klockan 5 i 9. Klockan 5 över 9 gick bussen till vällingby.
Mamma väcker mig kvart i 8. Jag somnar om..
Klockan 5 i 9 ringer Malin mig.
Jag tänker: Vafan ringer hon klockan 8 på morgonen för?!?!
Malin: Hallå!!!
Jag: hallåå.. *trött röst*
Malin: nej!! lotta!! du sover väl inte?!
Jag: *kollar på klockan* SHITSHITSHITSHIT (säger det typ 1000 gånger)
Sen lägger jag på, tror jag. Jag får panik. Tar på mig kläderna, deo, parfym och allt det där. Borstar tänderna skit fort, tvättar ögonen.. Hann inte mer. Tar väskan, låser dörren & kutar allt vad jag har. Pratar lite halvt med Malin påvägen. Men jag hinner! Klockan 5 över 9 är jag på bussen tillsammans med klassen. Hur grym är man?!

Nu sitter jag iallfall hemma hos Romina. Alla 7or såg bara en bio, sen slutade vi. Då typ gick jag och Roman och åt, sen gick vi runt lite i affärer. Prövade ett par skit fina shorts somjag tror jag ska köpa.
Nu ska jag & Romina gå upp till centrum igen för att byta en klänning, sen köpa en klänning. Haha. Kyss!

gröönnnaaa lund!

Hejhejhejhej! Jag är überspeedad just nu. Dagen har vart så jäääävla kul. Jag har åkt massa med saker jag aldrig har åkt förut. Åkte extreme 1 gång, INSANE(!!!) 2 gånger, frittfall(!!!!!!!!!!!) 2 gånger & uppskutet 1 gång. Det var ju inte bara det jag åkte, men det var dom sakerna som jag inte hade åkt förut. Shit, att jag vågade! Jag är fett stoooolt =).
VID typ 6-tiden åkte Hanna, Alice, Julia, Gustav & Jesper hem, så det blev bara jag & Malin kvar. Felicia hade gått vid 5. Då åkte vi popexpressen (så jävla klockren!) typ 3 gånger. Me looooooove.

Vi spelade också på dom dära spelgrejerna.. Det var två stycken typ 20-åringar som var galet sociala, vi prata med dom i typ 5 minuter. Först vid ett stånd, där jag spelade men inte Malin. Då började han kalla mig "vi är tillsammans" Hahaha, diss till Malin! Så när vi typ skakade hand och sa vad vi hette så kysste han mig på handen! HAHA. Sött. JAg fick nån nalle där det stod "i love you" , eller a vann den. Sen gav han mig en kram när vi gick. Hahaha. Sen ståndet bredvid spelade vi också på. Så visade jag nallen för han, sa att jag hade fått den & en kram av killen bredvid, då fick jag en kram av honom också :D Wiiiho. Dom var snygga också! ;)

Shit, det känns fan som jag åker fortfarande.. galet. Dagen har iallfall vart sjukt kul, och vädret höll i sig för det mästa. Vadå storm!?!?!? Det blåste typ ingenting.. regnade liiiite ibland. Dom lurade oss...

Imorgon är det skolbio som gäller, sen slutar vi efter det. Onödigt men iallfall.
Ett långt inlägg, jag vet. Men det är min dag som har gett mycket att berätta om!
Nu ska jag hoppa in i duschen, kraaaaaaaam!


Bilder kommer förmodligen imorgon!

där var jag..!!! iiiih, i can't belive that I did it.

du vågar, lotta..

Imorgon blir det gröna lund med klassen! Shit vad kul. En sak som är mindre kul är att det ska regna, blåsa, och typ bli 11 grader varmt. Menmen, vad gör man inte för att åka dit liksom? Jag tycker iallfall att det ska bli jäkligt kul, dels för att jag inte var där förra året, och för att nu iår ska jag bannemig våga åka lite mer saker! Förut åkte jag typ bara vilda musen, LILLA frittfall, nyckelpigan, och aa.. ni fattar. Jag tror fan att jag har åkt berg&dalbanan där, men jag är inte säker. Jag har iallfall åkt balder på liseberg AND I LÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖVE IT! Så, extreme blir det iallfall!!

Vi börjar inte förens kvart i 11 imorgon, men jag somnade nästan när jag kom hem idag så jag ska börja göra mig iårdning nu. Nattinatti! ♥


puss!

Lifehouse - Somewhere in between



I can't meet
Losing sleep over this
No I can't
And now I cannot stop pacing
Give me a few hours
I'll have this all sorted out
If my mind would just stop racing

Cause I cannot stand still
I can be this unsturdy
This cannot be happening

This is over my head
But underneath my feet
Cause by tomoroow morning I'll have this thing beat
And everything will be back to the way that it was
I wish that it was just that easy

Cause I'm waiting for tonight
Been waiting for tomoroow
I'm somewhere in between
What is real
Just a dream
What is real
Just a dream
What is real
Just a dream

Would you catch me if I fall out of what I fell in
Dont be surprised if I collapse down at your feet again
I don't want to run away from this
I know that I just don't need this

Cause I cannot stand still
I can be this unsturdy
This cannot be happening

Cause I'm waiting for tonight
Been waiting for tomorrow
And I'm somewhere in between
What is real
Just a dream
What is real
Just a dream
What is real
Just a dream
What is real just a dream

Det här var länge sedan..



Idag hade jag på mig en grå tjocktröja med katten gustav som tryck, från "new yorker", köpt i barcelona. Affären finns här i sverige också. På benen har jag ett par jeansleggings från ginatricot. Now you know!

suuuuuuuck(er)

Tjafan! Förlåt för jag inte har skrivit nått idag, men jag efter skolan la jag mig i soffan, sappade mellan kanalerna och lite sånt. Jag hade tänkt att se desperate housewifes som pappa spelade (INTE!) in.. Men så hade han glömt det.. haha, fandå. Får väl se reprisen på söndag eller nått.
På no:labbet idag så tävlade vi med våra bilar vi har gjort under den här vårterminen. Min & Felicias vann i kategorin "snyggast"! Woho, goood work. Nu tävlar vi mot Julia W & Malins.. haha, den var också fett fin :) Det avgörs efter sommarn.. spännande ;)


*blinkblink*

glömde!

 



GRATTIS ALICE GUMMAN PÅ 14 ÅRS DAGEN!

bikini

Har vart hemma ett tag nu, har suttit och degat framför lite bloggar. & Vet ni vad som låg på min säng när jag kom hem? En rosa bikini som jag typdligen hade beställt! Den är fett fin. Från H&m. Såklart.


There it is =) fin va?

Nu ska jag duscha, sen kanske äta något, sen blire sängen för min del! Godnatt.

chill

hejhejhej! Har nyss suttit inkurad i mitt täcke, i en skön soffa framför en bra film. Sex and the city. Var på sånt humör idag, asså filmhumör. Dagen har varit så jäkla chill. Både på spanskan, engelskan & NO:n såg vi på film! På mentorstiden bjöd våran mentor oss på glass & läsk. Vi gick ner till åkis så fick man välja vad man ville. Så jävla najs asså! Och han ska skula efter sommaren... BUHU!! Vilken lärare skulle göra så liksom?!
På so:n hade jag redovisning. Jag var skitnervös när den som redovisade innan mig gjorde sitt, men sen när jag gick upp där försvann allting, och jag var helt lugn. Skönt asså!

På no:n såg vi någon film av mr. bean. Den var asrolig, men jag var så jävla trött så jag somnade. Eller a, sov typ 10 minuter kanske, men jag låg iallfall ner på bänken typ en halvtimme. Bra lotta!

Nu ska jag iväg på träning! See you later.


foto; jag. ingen redigering.

summertime


louise schteker

jag blev lite bränd i fejjan..

bad i vattenslangen!

louise gungar

louise sötnos! <3

min nagel kom ivägen på nått sätt.. men bilden blev ganska ball faktiskt!

mitt röda fejs igen..

mina 2 örhängen (1 fattas). det som är högst upp är det nytagna. :)

eye.

Lite bilder från när jag och louise va i söndas :)




Shit! Mitt fejs bränner! hAR somsagt varit på allmänna hela dagen idag. Det var skitmånga från våran skola dära, alla killar i 8an nästan. Plus min brosha och hans kompis.. Kalle KASTADE i mig! Mitt första dopp i svensk vatten blev alltså ett ikast. Kulkul.. Men jag badade faktiskt 4 gånger! Det var bara galet kallt första gången, sen var det ganska skönt faktiskt ! Skönt att ha badat iallfall. Tror jag har fått mer färg idag, iallfall i ansiktet. Lite, haha ;p.

Imlorgon har jag kanske so redovisning! Eller så har jag det på onsdag. Men jag har förberedigt mig. Hoppas jag. Jag hatar redovisningar! Fast det är bra att öva på, men iallfall! Gaaah. Kommer vara fett nervös.. ;p. Jaja, skönt när det är över iallfall!

Nu ska jag ta på lite after sun, eller kanske duscha först. Sen ska jag gå och lägga mig. Solen tar på krafterna!
Höööööööörs. Kyssss.

in the school

Tjatja! Sitter just nu i skolan med Felicia & Hanna. Vet inte riktigt vad vi gör, hanna och felicia fixar OH - bilder. När julia wittrin & julia cenner slutar skadom två plus jag & felicia ner till allmänna för att bada! Jag ska bada! Det verkar typ som att alla har badat förutom jag.. XD Så nu måste jag fan bada.
Nej, nu ska vi dra. puss!

RSS 2.0