maaaaammmaaaa

MAMI IS IN DA HOUSEEEEEE NOW :D wiii. Har faktiskt saknat henne, lite. ;) Hon fick en ljusstake jag gjorde på slöjden, & hennes halsband jag gjorde till henne som födelsedagspresent, hon älskar det! Hon fick det då, men jag har satt dit en sak som gör att det blev bättre, så nu älskar hon det ännu mer! Hehe..
Nu ska jag hoppa in i duschen, så tyävrr stänger jag av datan! FÖRLÅT, men ni får bilderna typ, imrogon eller nått. Ni har ingen aning om hur trött jag är! Så ikväll måste det fan bli en tidig kväll.. *suck* hoppasv erkligen det blir det. Annars blir jag sur på mig själv =(
Godnatt ..


my lovely mamiii , hon var också med på modell grejen =) där kommer fotot ifrån..

thats my day.

Ajajaj. Mina axlar bränner en del. Fast dom är inte typ röda, det har lagt sig. Jag har blivit brun den här helgen asså! Fast det tror jag att alla har =). Idag på HBY dagen så var det så jäääääääävla varmt. Plus att vi stod vid grillen också. Bara på en timme fick jag en rand efter linnet/bh:n. Fan! Jag som alltid tar bort den dära knytgrejen däruppe på bikinin, just för att jag inte vill ha några ränder där. Aja, det solas bort efter ett tag.

Efter grillningen så satte vi oss för att kolla på 95 killarna. Alla spelade mot ledare, så dom spelade mot manliga ledare. Tror dom vann med 3-1 faktiskt! Vi körde en V Ä L D I G T oseriös match mot kvinnorna. (haha vad fult det låter!) Alla typ gick runt och garva på planen.. lite pinsamt var det faktiskt. Vi vann med 2-1, men vi kunde sååååå mkt bättre! Vid typ halv 3 gick jag & Louise hem till mig. Louise gjorde någon jävla dipp som hade 92384723984 st olika kryddor i.. Hehe, men den blev faktiskt god! Vi hade vattenkrig, jag vann överlägset. (jag hade vattenslangen, HAHA!). Sen har vi bara typ solat & tagit lite bilder som jag lägger upp senare.

Nu har jag typ gått runt och plockat lite i huset, så det blir snyggt tills mamma kommer hem! Hon har varit hos mormor som bor i falkenberg (halland) sen typ onsdags. Mors dag idag också, så då måste hon ju minst få ett bra intryck på huset! Dom är påväg hem nu, med mat! Wiiihoo.
Långt inlägg.. men nu ska jag inte tråka ut er mera! Haha. Lägger somsagt upp bilder senare, kjam.


sjukt gammal bild på mig & bästis
!

soooool

Hej igen.
Vi förlorade tyvärr. MEd 3-2. Men åkersberga var grymt bra, hade fett bra spel och allting. Men gissa vem som gjode andra målet för oss? *trummvirvel* JAG !!!!!!!! hihihi =) . Ganska snyggt var det också. Men det orkar jag inte ta nu.
Om en timme ungefär ska vi upp till Hässelby IP, vi ska typ stå i grillen och blabla.. Sen ska vi spela match mot kvinnliga ledare, 7manna. Haha, undra hur det kommer gå.. Bra hoppas jag!
Nej, nu ska jag gå ut och sätta mig i solen med en bok och lite mat. Ta vara på solen idag folk!


sommras

önska mig lycka till!

Godmorgon! Inte för jag tror att det är någon som är vaken 20 i 8 på en söndag, men iallfall!
Nu är jag klar & ska snart gå ner och ta på mig fotbollsskor och det där. Ska möta Julia kvart i utanför mitt hus.
Vet inte vilka vi spelar mot, men jag skriver hur det gick senare. Puss!

let me upgrade u

Ni vet inte hur trött jag är! Vi somnade typ vid 4/halv 5 igår.. vid 2 tiden gick vi ut och satte oss på felicias terass, vi satt där i typ 1 ½ timme.. det var skit mysigt ! solen hade redan börjat gå upp då..! Men jag sov iallfall 6 timmar inatt, men iallfall ! Ska upp klockan 7 imrogon.. gaaaaaaah. Orkar inte! Aja, inte alls lång tid kvar till sommarlov nu. Det blir typ 3 riktiga skoldagar för mig, för torsdagen & fredagen är mentorsdagar. Fan vad chill =)
NEJ nu måste jag sova om jag ska orka upp imorgon. Pussar!


jag & malin i måndags.

dangerous



jag, max & felicia

max, jag (haha minen!!!) & adam.

jag, felicia & adam. obs!: det är solen som typ skiner så vi är ju inte sådär bruna i verkligheten..!


hemsk bild! hahaha.


Bilder från dagen! Vi är ju såklart inte sådär bruna.. på bilderna så va det solen som lyste som in i helvete..
På eftermiddagen gick Adam och Max förbi Felicias hus, så vi snacka lite med dom. En timme senare kommer dom igen, så då följer vi med dom. Vi cyklade runt till ite olika badställen. Vi stannade vid ångbåtsbryggan, Max badade! Fyfan, fast vi var jävligt sugna.. Det har vart så jäkla varmt idag! Jag och Felicia sprutade ner oss i felicias vattenslang varannan minut typ. Sen så åkte vi tillbaka till Felicia och var där i typ 2 timmar och bara snackade. Vid 7 följde max & adam mig hem. Och nu gör jag ingenting. Har nyss vart och hämtat en tröja jag glömde hos Felicia.

Kvällen blir lugnt för min del, har matchsamling klockan 8 imorgon! Fan, vad jobbigt. Jaja.
Senare på dagen har vi typ någon HSK dag, så vi ska spela en match mot hby ledare, tjejer såklart. Sen ska vi stå i nått himla cafe på dagen. Men det är bara en timme. Sen blir det väl mer sola förhoppningsvis!

In the darkness

Tjoho alla sötnosar! Jag sitter just nu hemma hos Felicia. Jag orkar inte skriva allt vi har gjort, men jag, Romina, Julia och Felicia sov iallfall över hos Felicia igår. Jag, julia och romina kom typ vid halv 12 till felicia.. haha stackarn. Men vi kom hem rätt sent från den dära packa-påsar grejen. .Det var inte så tråkigt som jag trodde. Eller det var bara den första 1 ½ timmen. Sen blev det skitjobbigt och alla typ langade påsarna och det blev helt kaos. Haha.

Nu ska vi ut i solen igen. Sammanfattning om dagen som har gått;
Vakna vid halv 11.
Sola
Vattenkrig
Hårborttagningsmedel
Natchos & scones
Span på killar
Sola.

Observera att romina och julia gick hem vid halv 11 ;p

skyndaskynda

Heeej! Nu måste jag skynda mig. Julia är här nu och vi ska ta bussen till vällingby om typ 20 minuter. Vi ska in till östermalms IP med fotbollslaget, vi ska typ packa maraton påsar till dom som springer. Suck. Vi tillsammans ska packa 15.000 påsar!!!! Vi måste vara jävligt snabba.. Shit, jag kommer döö. Så är det så jävla varmt också.
Nej, nu måste jag äta upp min pirog, skriver ikväll. Puss.

Godnatt!!!


foto: jag. ingen redigering.

-   I'd pull a sunshine story in the pouring rain
The more I have to change I just stay the same

Madeleine

Im home! Matchen gick bra. Det blev lika, 3-3. Vi spelade väl ganska bra tycker jag, men vi kunde dubbelt så mycket bättre. Under hela matchen S P Ö regnade det. Fyfan, jag kände inte mina armar! (hade kortärmad matchtröja..). Allas armar var helt röda och kalla. Det slutade med att jag fick sätta på mig min tjocktröja under matchtröjan.. hehe, såg ut som en riktigt liten tjockis!
Sen i duschen när man spolar hett vatten på en iskall hud... ingen bra känsla asså. Det svider som in ihelvete! Det känns typ som om miljarder av isbitar attackerar en. Alla har väl säkert vart med om det, någon gång.

Nu sitter jag iallfall och äter mjölk & flingor. Kspecial red berries! Så jävla gott.
Ska typ öva lite på en redovisning jag & två till har imorgon. En såkallad nyhetsrapportering. Istället för att läsa Metro så får 2/3 st redovisa lite kort om vad som har hänt under veckan. Jag har valt om den försvunna Madeleine. Stackars! Fatta vad hemskt att vara borta, vart som helst, i två år nu! Shit. Skulle aldrig klarat det. Vem vet vad hon har varit med om..?
Får verkligen hoppas att hon hittas. Tycker så synd om henne..

louise



 Nu ska jag och Louise cykla hem till Louise. Vi har match med 93orna, eftersom dom suger balle & är bara typ 5 spelare i sitt lag, lånar dom jämt från oss eller 94orna. Men nu måste vi skynda oss, samling om mindre än en timme! Kraaaaaaaamkram.

my looooooooove

Förlåt för den dåliga uppdateringen ikväll. Men jag kollade på final matchen mellan Barcelona & Manchester United.
Jag hejade inte på något av lagen, fast jag hejar på Cristiano Ronaldo i Manchester, bara för att han är så jäääääääääääääääääääääääääävla het. Och så är han ju bra också =) Men det var en av deras sämsta matcher (haha, kommentatorerna sa det, så jag säger det också!) Men. Bättre lycka nästa gång liksom.
Bra Lotta, du sa inte vem som vann... Barcelona vann med 2-0. Det är bra & dåligt. Taha.
Nog pratat om det! Imorgon är det vandring, sen ska jag vara med Louise.
Och som tur var fick vi den sista tiden att samlas. Dom andra klasserna samlas vid 10 i 8. Vi samlas kvart över 9! Hahahaha.. synd asså! ;)
Och fan, det blev inget "gå-och-lägga-sig-tidigt" ikväll heller. Bajs. Får bli imorgon...
GODNATT!


Vem vet inte vem han är liksom? Inte hetaste bilden på han, men jag orkar inte leta efter någon annan.. Men han är iaf gaaaalet söt , het, snygg och allt annat bra man kan vara. Hehe, vadå desperat? :O

pastasallad


Bild tagen från Google.

Nu är det pastasallads tillvärkning! Fan att vi inte har avokado hemma.. Det verkar fett gott att ha i en pastasallad. Aja, tagen vad man haver, eller vafan man säger.. ;p

i dont remeber

Tjaaafan! Hur äre? Själv är det skitbra, förutom att jag är trött, somvanligt. VET NI?! jAG gick inte och la mig tidigt igår... släckte lampan vid 12 typ.. gah. Vad är det med mig?! Idag MÅSTE jag lägga mig tidigt. Gooooooodddddluck.
Man märker inte att det är senaste dagen idag. För dagarna går så jäkla fort iallfall, tiden bara flyger förbi. Vi gör inget jobbigt på lektionerna heller. Förutom på so:n som vi håller på att förbereda en redovisning... aaah. Kommer vara fett nervös, hatar redovisningar! Men jag har blivit bättre, faksitkt =) .

Kvällen idag blir galet lugnt, ska se om det är nått bra på tv eller nått. Måste göra matsäck också, vi ska ha frilufsdag imorgon.. Vi ska åka tuben till hby strand. Sen ska vi gå  därifrån till typ .... fan.... bara för det glömmer jag vart vi skulle gå. Men långt var det iallfall! På vägen ska vi typ göra lite stationer, typ sätta upp tält och skit.. blääääääää. Men vi får iallfall ta tunnelbanan hem. Me like :)

Simma lugnt, människor! Bye.


Hanna, jag & Malin idag.

Tired bear

Har vart hemma i typ 20 minuter nu. Men har kollat lite bloggar, ja ni vet väl säkert hur det blir när man sätter sig framför datan.. allt annat än det man vill blir gjort. Always.
Träningen idag var helt okej. Det började regna ett tag, sen gick det över. Ett tag senare började det regna mera. Gaaah, vilket väder asså! Vfan, det är maj. Det borde vara rätt stabilt..
Nu ska jag iallfall hoppa in i duschen, sen byta örhängerna, sen sova! I måndags somnade jag halv 1, när jag gick och la mig typ halv 11.. Gah. Thats baaaaaaaad. Så nu måste jag somna tidigt (yeah right) . Säger vi.
Aja, jag skriver mer imorgon. Längsta skoldagen imrogon. 20 över 4... Men det går ändå ganska snabbt, typ.
JAJA. HEJDÅ!


Såhär trött är jag just nu.. hehe. ganska söt , ha? ;)

seyaa

Nu kilar jag på träning! Hörs efter 21.00.

Skollaget..

Changes

 

Idag får jag byta örhängen i dom nytagna hålen! Det är dom två örhängerna som är längst upp, på bilden asså. Ja, ni kanske fattade det.. Jag har typ bara ett äkta guld örhänge som är snyggt. Vet dessverre inte i vilket av hålen jag ska sätta det...

Brownie

heeeeeeeeej!
Jag har nyss legat ute och solat/gjort läxor/ätit mellis. Allt samtidigt. Det sägs ju att tjejer kan göra flera saker samtidigt, till skillnad från killar, tror det stämmer! :)
Skolan idag.. var sådär. Eller det började skitbra, var på bra humör, från gårdagen & att vädret var bra. Sen på matten skönk mitt humör & jag var på diligt humör resten av dagen, eller a, två korta lektioner. På NOn blev jag glad igen =) Haha.
Nu blev det inte lika bra väder längre! Jävla moln som kommer in.. men jag har iallfall fått färg både från igår & säkert lite idag också! Wohoooo.


Jag ska bannemig bli sådär brun den här sommaren också!!! Bilden är ifrån förra sommaren, 2008..

Left here broken



Yours was the perfect love
I swear it was
Until I had your love my world was cold

I did what most men do and I messed it up
But when I got you back my world was whole
The player thing
I let it go
Thought our life was set in stone
But it wasn't and I'm here alone
Don't think that I can handle this
Baby I'm so

I'm so in agony
Look at the state of me
Left here broken
You said you'd never leave
Look what you've done to me
Left here broken

Where do I go from here
I'm so lost
Do you know how hard it is fighting my way through this

It shouldn't even be like this
I shouldn't have to feel like this
Can't even have company
Nobody can talk to me

I'm messed up
All that I find myself doing
Looking through my gallery
Drinking and smoking weed
I hate you for doing this to me
Girl I'm so

I'm so in agony
Look at the state of me
Left here broken
You said you'd never leave
Look what you've done to me
Left here broken

I'm so in agony
Look at the state of me
Left here broken
You said you'd never leave
Look what you've done to me
Left here broken
I never thought I'd feel this low down in my life
I swear I'm
Everyday I wished that it was me that had died and I'm

I'm so in agony
Look at the state of me
Left here broken
You said you'd never leave
Look what you've done to me
Left here broken
I'm so in agony
Look at the state of me
Left here broken

You said you'd never leave
Look what you've done to me
Left here broken
I'm so in agony
Look at the state of me
Left here broken
You said you'd never leave
Look what you've done to me
Left here broken

I'm so in agony
Look at the state of me
Left here broken
You said you'd never leave
Look what you've done to me
Left here broken

Digga - Broken
Låten är inte till någon speciell, tycker bara att texten & låten är så himla fin.

Duktig liten Lotta

FAN VAD JAG ÄR BRAAAAAAAAAAAAA! Jag sprang ca 5 km. På mindre än en halvtimme!! Haha, fast jag sprang aldrig på tid, men jag kollade klockan när jag gick ut. Det var iallfall en galet bra & skön jogging runda, förbi skolan ner till tempeludden, vi sprang på bryggan längst vattnet (där bilderna typ ett inlägg ner är tagna!) och sen hela vägen upp hem igen. Solen stekte som in i helvete! Jag låg typ 20-30 meter före dom andra hela tiden. DUKTIG LOTTAAA!!
Nu ska jag iallfall hoppa in i duschen en snabbis. ciao

het måndag

hejhej! Vilket jävla väder det är ute!! Och vad vi har tagit vara på solen! Efter skolan gick jag, Hanna & Felicia hem till mig, satte på oss bikinis, sprang i vattenspridare, blandade saft, och... såg en BÅLGETING!!! Fyfan. Har typ aldrig vart så rädd i hela mitt liv. Ni skulle sett hur jäkla stor den var!! Den var som tre (stoooora) humlor.. Usch.
Sen kom iallfall Malin & Julia också. Vi typ lyssnade på musik, stekte i solen. Snackade en massa. Malin & Hanna sprang lite mer i vattenspridaren. Haha, vi har lagt ut en fejk gräsmatta på tomten, så vi håller på och vattna förfullt där, det är därför vi har vattenspridaren framme. Jag sprang i dom kläderna jag hade i skolan! Alltså shorts och ett linne.. Haha.
Nu ska jag, Ingrid, kanske hennes pappa & Julia cenner ut och springa! Woho. Det är så jäkla härligt väder ute också. Så det kommer säkert bli hur varmt som helst. Man får fylla på med vatten efter.
Nej, nu måste jag kila. Önska mig lycka till! Kramar.


Beautiful


Mina två nya tröjor - båda från h&m. Ett linne och en tjocktröja.

Hannas balla fiskbensfläta, gjord av Malin =)

Jag skulle sminka Hanna som om hon skulle gå till skolan. Blev missnöjd... Jag & Main gjorde henne istället till en fjortis! Vad säger du Hanna, skulle du gå sådär till skolan? ;)





Galet fina bilder från min, Felicias, Hannas & Elvis(hunden) kvällspromenad. Tänk att det var så ljust vid halv 10 tiden!
Btw! Tagna med mobil kamera, inte så pjåkit va? tyckte att dom var riktigt fina :)


Nu ska jag hoppa in i duschen för att tvätta håret. Sen ska jag krypa ner i sängen, kanske radera lite låtar på mobilen..? Har 346 låtar.. Får se. Eller så läser jag ur underbara twilight boken.
Imorgon är det 11 riktiga skoldagar kvar tills skolavslutningen!!! :D Jag har räknat bort våran idrottsdag som är på torsdag.. Helt galet vad tiden har gått fort! Sen är det sommarlov! Gaaaaaaaaaaah. Jag. LÄNGTAR.!!!!

Juste, jag skulle ju duscha! Haha, godnatt på er!

till ingen



-   right now you're the only thing that's making any sense to me
And I don't give a damn what they say, what they think

No shoes

Jag har hicka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Det är fan det värsta som finns. Att det aldrig går över, och att det kommer om&om igen när det väl har slutat! Får hoppas att helveteshickan tar slut snart.
Nu har jag precis ätit, två hamburgare.. Gott :)
Shit vad jag stör mig på vädret! Jag låg ute och sola i typ 2 timmar, sen vid fem tiden flyttade jag mig till soffan för att det blev lite monligt. En halvtimme seanre regnar det! Fattar inte.. Hoppas verklgien att det är bra väder på skolavslutningen..! Och justefan, jag har fortfarande inte hittat några vita klackar jag kan ha till min klänning =( någon som har sett några fina som ni kanske kan tipsa till mig..? (a)

sommarkänsla

Vi vann matchen! Efter två förlust matcher vann vi äntligen. Mot bollstanäs tror jag det var. Vi kämpade as bra. Ingrid gjorde våra två mål. Och  jag nickade fram till ett av dom! : )
Nu ska jag typ sätta på mig bikinin och gå ut och sola.


sommarkänsla! bild från google.

14 år till salu

Om 10 minuter är lördagen slut.. Sen kommer söndag. Gaaaaah. Veckorna går så jäkla fort nu för tiden. Men nästa vecka är det typ bara 2 veckor kvar tills vi slutar skolan!!!! Fyfan vad härligt. Längtar. Som. In. I. Helvete!!!!!!!! :)

Juste! Jag läste nyss ut boken "14 år till salu" . Haha, det har tagit typ 2 månader för mig att läsa den. Eller jag började i slutet av påsklovet.. *hehe* Men till skillnad från mina vänner så läser inte jag på kvällarna. Eller det händer ibland, om det är en bok som jag typ inte kunde sluta läsa, som twilight.. Haha. Så nu ska jag faktiskt börja läsa 1an. Läste ju ut 2an förut, orkade inte läsa 1an för jag såg ju filmen och blabla.. Men alla säger att den är bäst av alla böcker. Så jag ska läsa den - fast den engelska versionen! Den är typ mycketmycketmycket bättre då, plus att man lär sig engelska medans! Woho, lotta gott skills. ;p

Nej, nu ska jag sova. Har match imorgonbitti, eller det är samling kvart i 12. Men iallfall, så som jag har sovit dom här dagarna så måste jag nog gå och lägga mig nu om jag ska ha en chans att komma upp imorgon.. Sovgott cupcaces!


Läs den! Den var så jäkla bra & hemsk.. Det kändes typ som man blev en del av henne och var med när hon blev utsatt för alla hemska övergräpp.. Men det är verkligen en bra bok!

Promenad

HAHAHAHAHA. Jag, Felicia & Hanna var nyss ute på en promenad med Felicias gästers hund. Vid spången ser vi ett gäng ungdomar, dom gick säkert i typ 1:a ring.
En kille kollar på oss , men säger tydligen "Ey Erik! Ska vi gå och köpa snus?"
Jag hörde det som "Ey tjejer! Vill ni ha snus?"
Och eftersom han dessutom kollade på oss så tordde jag att han sa till oss.
Jag: "HA?!"
Killen kollar konstigt.
Jag: "VAD sa du?!"
Felicia viskar: "dom sa inte till oss lotta......"
Jag började as garva.
Jag: "OJ , förlåt!!!!"
Killen ler och säger "nej fan, det är lungt"
Sen går vi därifrån as garvadnes. Man hör skratt bakom oss också.
Det var faktiskt inte pinsamt, bara galet kul.. xD typsikt mig asså..

Nu ska jag lägga mig i soffan och kolla på nån film som mamma kollade på =) pusssii.


felicia & jag, älskling <3

Nu får ni bilderna!


Outfiten , jeanskjol & mitt nya linne från h&m.

felicia & malin

jag förstörde alla bilder.. eftersom jag suger på att studsa stutsmatta..

en glad liten tjockis

varför ska jag se så fuckad ut på alla bilder?!


SÅKLART ska mailn lyckas hamna i luften, men inte jag !

äntligen!

nu var det min och felicias tur att försöka...

det gick SÅ mycket bättre, kanske för att malin var en mycket bättre fotograf? eller vad säger du felicia... ;)

happpiiie

malin sötis<3


lottisen

And that's it! Var förstås inte alla bilder, men dom här vart mest lyckade :)


sammanfattning

Nu har (äntligen) Romina gått. Haha, nej jag skoja. Vi har haft as kul.
Hon skulle iallfall gå till Julia för att hämta pengar, sen skulle hon hem och ...
Mer får ni inte veta ;)

Sammanfattnig av gårkvällen.
Mat
Musik
Mamma Mia filmen
Vidioinlägg
Skratt
Sova.

En rolig fredagskväll med Romina helt enkelt!
Nu ska jag äta frukost sen ska jag typ göra lite hemma sysslor. Pussar!

störd

Back to reality nu lotta..
kämpa..
håll ögonen öppna...
måste...
kämpa...
!!!!

?

nu har jag fått bilderna från Malin sen i onsdags/torsdags.
Men jag är så jäkla trött just nu, så jag orkar inte lägga upp alla idag.
Nu ska vi nog gå och lägga oss också. Så, ni får dom imorgon efter en rejäl sovmorgon, som alla andra slöa mornar.
Godnatt på er alla söta !

guess hoowwwwww

heej bloggen :)
idag är har vi en nykomling i bloggskiten .... ( trumvirvel ) ROMAN ZENDEHDEL! jaa det är jag som alla era kompisar pratar om / vill vara / okeej det där lät äckligt ego... jag hatar ego.. sar... ajaj nu sitter i and the lotten vid datan och garvar åt mina dåliga skämt... i am funny... verry funny...


!"#"%&&%&//)&¤%"!"¤##¤!!%!#¤!¤&%¤"/&("¤%#!¤!"#!"¤!"'

så känner jag just nu .. vet inte .. kallas pms tror jag :)

ni får ha en underbar kväll och så måste ni komentera lottas blogg lite mer! ( när jag väl är inne här måste man göra reklam i guess ;)?

så slänger vi in en underbar bild på mig så ni ser vem som är the monkey !!!!!!!! ( internt skämt )


Förlåt

Fööööööööööööörlåtförlåtförlåt!!! Har inte uppdaterat på typ två dagar. Men igår så gick jag hem till Malin efter maten, sen kom Hanna också. Vi typ satt ute och spela lite gitarr och mös i största allmänhet. Nästa morgon, elelr typ vid 12 så vaknade vi. Sov så jävla bra. Vakna inte någongång! Haha. Sen vid typ 2 åkte jag ifallll till vällingby för att möta Romina. Hon skule äta suchi, för hon vill lära sig att äta det.. FYFAN , jag fick smaka.. jag tugga och tugga, men det gick aldrig ner. Bara tanken på att det är sjögräs och typ råfisk fick mig att få kvälningar. Så jag spotta ut det på talriken. Där försvann lite av Rominas matlust.. Hahaha. Men, hon fick i sig allt. Hon fick PRESSA in laxrullarna. Fyfan, vad äckligt.
Sen typ va vi hemma hos Romina resten av dagen, och nu sitter vi här. Har nyss ätit och snackat. Vet inte vad vi ska göra. Kanske se på film? Jaja. Nu ska tydligen Romina välja en låt på datan. PUSS!

Småkakor

Tjenare! Jag, Felicia och Malin vaknade vid typ 12 av att Felicias mobil ringde.. hahaha. Bra väckning.
Efter frukosten så satte vi igång och bakade! Felicias mamma fyller nämligen år idag! Just nu är jordgubbsgrottorna i ugnen. Kladdkakan och chokladkakorna är klara. Nu ska vi bara göra havreflarn! Hahaha. Vi ville att Felicias familj skulle tjocka upp sig lite ;) . Oj, nu ringde klockan att kakorna var klara! Seyaa.


Bild från google.

O N S D A G !!

Nu har jag, Malin och Felicia hoppat runt och dansat som galningar till världens högsta musik. Eller vafan, dom har suttit och degat med chips medans jag har hoppat runt. Så var det . Haha.
Men nu ska vi iallfall gå coh göra oss irådning, sen ska vi typ sitta i sängen och prata tjejsnack, kansek se på nån film om det skulle va så. Ha det så bra!

Låtar



Erik Hassle - Hurtful . Den som har spelats hela tiden den senaste veckan.



Måns Zelmerlöw - Rewind. Vilken sommarplåga det här kommer bli, men fan vad bra den är!!


Snart kommer Felicia och Malin. Vi ska ha en liten mys tjejkväll =) . Vet faktiskt inte vad vi ska hitta på.

goodbye rockypocky



This is the last picture of my little Rocky. Nu är han bortskänkt.. Alla i famlijen tröttnade på han, ingen höll på och gosa med han osv.. hans nya familj hade en tjejfågel, så det blir säkert hur bra som helst. Visst kommer det bli tomt utan han i huset, att inte höra hans jävla kraxande när man kommer hem från skolan. Men jag klarar mig utan det. HAHA! Nej men, jag kommer sakna han, till en början.. ;p

knasiga bilder

Är ni berädda för ett gott skratt? Haha, jag garvar iallfall varje gång jag såg dom. Mamma skrattade så att hon började gråta.. Tror dom som var med mig och tog korten också kommer göra det. Hahaha! OCH - vi bjuder värkligen på dom här bilderna, bara för att dom är så jävla klockrena.


Jag, i nån konstig grej.

FELICIA & JAG ..

HAHAHAHAHA ! FELICIA !!!!

hanna, felicia & jag.

Felicia & jag..

Felicia & jag..

hanna, feilcia & jg.

jag, malin & hanna. HAHAHA

julia, jag & malin...

julia, jag & malin.

julia, jag & malin.

julia, jag (HAHA) & malin.

jag & malin.

jag & malin.

BITCH ÖGON?!! hahahaha ! jag.

jag

jag & malin..


GALET fula bilder, men så jävla värt det! ni kanske inte alls tycker att det är kul , men tro mig - om ni gör såna bilder själva , fyfan vad ni kommer garva :)

Hemma

Heeeeeeemma! Men ni får bilder liiiiiiite seanre iallafall. Jag ska nämligen ner och titta på DHW som pappa spelade in åt mig igår.. förhoppningsvis :)


Kul

Äntligen är veckan slut! Fan vad skönt. Och nu är man ledig i 4 dagar =) woho!
Tekniska museet idag var så jäääääääävla kul. Elller inte skälva museet, utan en fotoatomat som fanns där. Jag tror inte jag har skrattat så mycket i hela mitt liv! Seriöst, det var stört. Ni ska få se bilder sen. Hahaha!
Min vita munktröja jag köpte igår på H&M var hål i, så jag & Felicia gick och reklamera den (eller snarare Felicia, hon är bra på sånt) ;) . Så nu har jag en hely ny på mig. =)
Nu sittter jag hemma hos Malin, hon ska på träning snart.
Nej, nu vill hon skriva ett snabbt inlägg! Pussar.

Tekniska museet

Godmorgon alla mogronpigga! Jag har precis borstat tänderna, sitter vid köksdatorn med mascara på ett öga. Idag ska vi somsagt in till tekniska museet, vet inte riktigt vad vi ska göra där, men det blir säkert helt okej. Med rätt sällskap funkar allt! Idag i skolan blir det tydligen pannkakor, så jävla onödigt att lägga det när alla är borta ! Vi får bara det en gång per termin.. buhuuuuuuuu . Men vi har matsäck med oss, jag har pastasallad.
Nejfan, nu rullar tiden iväg. Ska gå och sminka mig klart & packa min väska. Puss på er!

Favoritbilder

Här kommer dom bilder som jag tyckte blev allra bäst som jag tog idag! And remember - ingen redigering :)











Louises halsband.

Min fula fågel jävel.


Nu är jag nyduschad och klar för sängen. Inte så jättebra uppdatering idag, förlåt! Men det blir bättre imrogon, tror jag. Men hurrni, vad tyckte ni om bilderna? Själv är jag rätt nöjd.. haha :)
Nej, det ska inte bli lika sent som igår! (somnade 12!!) Så, godnatt sötnosar!

bästis

Tjoho! Sitter hemma hos mig med lilla Louise! Jag har nyss varit ute och fotat massa olika blommor med en kamera jag hitta i ett skåp. En del blev faktiskt jäkligt bra! Lägger kanske in dom seanre ikväll när jag laddar in dom på datan =).
Idag var vi på kungsholmen på stadsvandring. Det var inte så tråkigt som jag trodde att det skulle va. Vi gick runt, följde en beskrivning & karta om vart vi skulle gå. Sen svarade man typ på lite frågor också. Vid 11 tiden samlades vi vid stadshuset, satt där ett tag, sen var dagen slut. Jag, Malin, Hanna Felicia & Julia stannade kvar i stan, käkade på donken och kollade i lite affärer. Jag fick med mig en vit kofta hem, lägger upp bild senare! Sen så smsade Louise och frågade om vi kunde vara, så då åkte vi hem, för din skull Louise =) hihi.
Vi ska snart åka hem till Louise, vi har träning vid kvart över 7. Hon bor precis vid planen, så då är det ju smidigast om vi är hemma hos Louise.

Inga fler inlägg

Im home gott folk. Har somsagt nyss vart på träning. Fast det var u-lagsträning idag, alltså inte med vårat riktiga lag. Så det va kul!
Sitter här och äter spaggeti och köttfärssås, igen! Taha, men gott är det. Ska snart stänga av datorn för att duscha & sova. Så jag tror inet att det blir några fler inlägg idag. Kjam!

Cooling

Hej sötnosar! Har precis käkat en piråg, och innan det åt jag en mcflurry med extra mycket daim. Hahaha. Tur att jag ska på träning nu snart dåra!
Idag gjorde vi drakar som typ projekt. Min, Hannas och Felicias drake blev fett snyggast. Svansen hade rosetter som var blåa och knallrosa. Grymt!
Nejfan, nu måste jag börja klä på mig. Höres!


Såhär cool är jag just nu. (galet gammal!)

Godmorgon

Godmorgon godmorgon! Nu har jag fixat mig klart och allt det man gör. Jag har på mig ett par jeans & och en grå tröja från top shop, ni kanske får bild lite senare, om ni är snälla ;) Felicias mamma är snäll och skutsar oss till skolan, dom kommer till gulan vid kvart i. Så nu ska jag gå ner och sätta på mig jackan & skorna. Vi hörs senare!

Godnatt

Nu äntligen har jag printat ut både mitt och Felicias SO arbete. Eftersom inte Felicia har någon skrivare hemma hos sig så sa jag att hon kunde skicka över det till mig. Är jag inte för snäll asså? ;)
Känner mig jävlit nöjd att det är över. Nu är det bara en redovisning kvar om det.. *suck*
Shit vad klockan är mycket helt plötsligt! Nu ska jag bara blåsa håret torrt, sen ska jag krypa ner i sängen!
Hoppas ni har haft en lika bra vecka som jag har haft, så hörs vi imorgon. Puss på er alla söta!


Rivers flows into you


foto & redigering; jag.

- All I have is you
It is all that I'm breathing for
All I need is you
Now I can't make it through
I am losing you forever
I am lost in pain without you
I am leaving ground forever

Före/efter

Före





Efter





Vilken skillnad, ha? :D duktig liten lotta..

Städning

Håller på att städa mitt rum.. Shit, det ser ut som ett bomb ned slag! Det har aldrig vart så stökit (a) . Ni får före & efter bilder lite senare, när jag har städat klart ;)

Chill vecka

Nästa vecka har vi I N G A lektioner! Fyhelvete vad skönt. Imrogon ska vi typ ha sammarbetsövningar med klassen, inte så värst kul, men bättre än lektioner! På tisdag ska vi in till kungsholmen för att ha stadsvandring. Då får vi äta på donken =) mc chicken here me and felicia comes.. haha, stavningen? aja, vi är typ mc chickens största fan, för dom som vill veta det. På onsdag ska vi in till tekniska museet. Och på torsdag & fredag är man ledig!! Chill vecka, eller vad?


10 saker ni inte visste om mig!



- Jag har gått i Hässelby villastads skolan ända sen 6års.
- Jag har bara flyttat 1 gång.
- Jag har aldrig druckit eller rökt.
- Jag har aldrig färgat håret. (en slinga för 3 år sen)
- På senaste tiden har jag blivit extremt höjdrädd.
- Jag hatar människor som klär ut sig till djur. Såna som ofta är utomlands..
- i 2 år (när jag var liten) så hörde jag som att jag var under vattnet. När jag var 5 år fick en doktor operera in rör i mina öron som skulle föra ut vattnet.
- Under den tiden kallade jag Kalle (min bror) för Gigaggli. Pga att jag inte hörde vad jag själv sa..
- Jag hatar småkryp. Speciellt humlor & getingar.
-  Jag är Beroende (med stort B) av tuggummi!


Purple

Hemma! Det blev en lila ipod för Julias del. Den var fett snygg.. Funderar på om jag också ska önska mig en, men jag har ju en musikmobil som är as bra, men man kan ju se på film på en ipod.. Kommer tänka länge på det här.. hehe.
Jag har nyss tagit lite spagetti och köttfärssås, och gjort en koffeinfri katte latte åt mig själv. Så jävla gott!
Och nu ska jag fortsätta att renskriva mitt SO arbete, det ska vara inlämnat imorgon!

Ipod

Godmorgon alla slöfockar! Imorse vaknade vi vid 11. Då typ satte vi på disny channel, får passa på att se på det när jag är hemma hos vänner, har inte det hemma ;) Nu har vi precis ätit frukost, tror vi ska börja fixa iårdning oss lite smått. När Julias mamma kommer hem ska in till typ barkaby, Julia ska köpa en ipod! Hon har ju hyffsat mycket pengar nu.. om man säger så :) Men, jag skriver mer senare! Pussar.


Jättegammal bild på mina älsklingar <3

Dubbel upp

Tja! Nu har jag och Julia nyss gjort varsin nattemacka. Vi ska typ lägga oss i sängen och kolla på tv eller nått.
Kvällen var jättetrevlig. Först åt vi och fick efterrätt, sen satte vi oss i soffan och kollade på eurovishan blabla... hur fan det nu stavas. Är inte så insatt, faktiskt. Det var trevligt sällskap, men jag har alltid tyckt att eurovishen är fett segt, det är många länder som sjunger, så ska dubbelt så många länder rösta och säga saker som dom tror dom är roliga med och lala. Jag tyckte lite synd om Malena faktiskt, fan, så dålig var hon ju inte? Själv tycker jag inte att norge var så bra.. han va inte söt heller, för den delen. Jaja, alltid kul med ett grannland som vann!
Men, nu ska jag vara lite social, godnatt på er!

Bortbjuden

Vi förlorade med 4-0 mot viksjö. Men fan vad vi kämpade! Vi var skit bra tjejer, då spelar det ingen roll hur resultatet blir.
Nu ska jag hoppa in i duchen, sen ska jag iväg till Julia cenner! Familjen är bortbjuden dit på typ middag. treeevligt :) jag kanske bloggar lite där, men vi får se! Annars får ni ha en skön lördagkväll, sötnosar!


När jag va påväg till matchen kom en bil förbi, med en glad förare. Han vinkade galet mycket och log som en galning. Jag ba öööh.. Och gissa vem det va? Frederick! :) Haha, som tur va såg jag det när han hade kört förbi och vinkade efter honom.

Viksjö

Yo yo yo Lotta is in da houssseeeeeeeeeeeee! (Jag såg "americas best dance crew" imorse, där pratar dom bara så.) ;)
Sovit gott? Själv somnade jag vid 2, och vaknade vid halv 11- 11 tiden. Då låg jag och kolla på tv ända fram till 1.
Har precis ätit två taco. Haha, gissa hur mycket min anderekt luktar vitlök! (x .
Klockan 3 har jag samling till matchen. Det är viksjö vi möter idag, det var ju dom vi mötte på skol DM som vi åkte ut mot, dom är galet bra. Så det blir en tuff match!


Halv 2

Nu är klockan så mycket som halv 2, och jag ska gå och lägga mig. Vi hörs förmodligen imorgon, puuuussar!!


Bilder & ett flört


Julia, jag. Påväg in till stan.


Klara och Julia gullungar<3

Klara och Sophie sötisar<3

Den här bilden är på Alcasar, som tydligen blev den ända bra bilden som klara tog.
Biderna tagna från Klara.


Juste. När det var slut så gick vi in på donken för att dricka, så såg vi väääärldens sötaste liten puttinutt snygg kille! Asså shit, ni skulle sett han.. OCH - jag måste erkänna att han spanade in Klara.. (FAN!!) men han kollade på mig också, men han typ följde klara med blicken men aa. Och när vi skulle gå så följde han med blicken efter oss, så precis när vi står och ska gå ut så flörtar jag med han. Haha, det var typ en liten glipa mellan en person och en pelare, där ser jag hans ansikte som kollar på mig (HA). Då slänger jag iväg en söt liten slängkyss till han. Fan vad glad han blev! Han log som fan.. =) hihihih..

Festivaler

FYFAN, vad roligt det var! Det var helt galet, stört mycket folk. Vi stod nästan allra längst fram och hoppade och sjöng med i nästan alla låtar. Alcasar, Snow Patrol, H.E.A.T, Sara Dawn Finer, Måns Zelmerlöw, Janet & Kim från "made in sweden", och såklart E.M.D! hAHA, ni skulle sett när EMD kom, vi fick KÄMPA för våra platser asså. Det var nåra turkar som kom fram och typ pressade skit mycket, och det slutade med att Klara slog till en kille på typ ryggen, hahaha. Efter typ en halvtimme började vi svettas, det var galet trångt!
Nu är det bara Nrj in the park, The voice och radio 107.5 spelningar kvar att gå på! Där kommer det vara så jävla mycket vildare.. Haha, fyfan.
Bilder håller Klara på att ladda upp, så jag snor dom senare. Då får ni dom =)
Ni som inte var där missade något, hihi. *skadeglädje* . Puss!

Stan

Nu sticker vi in till stan! Hälsa om ni ser oss ;) Ses där!

Kenner

Hej hopp! Sitter hemma hos Fula Kenner. Snart kommer Klarabara Kolor också. Senare ska vi in till kungsträdgården och Rix fm festival! Haha, inte så bra artister och skit kanske, men iallfall! Det kommer säkert vara grymt mycket folk. Det ska bli kul. Vi ska typ in innan och äta eller nått. Vi får se hur det blir med den saken. Juste, Sophie ska också med.
Idag efter skolan åkte jag och Malin in till vällingby. Jag köpte inget speciellt, bara ett par vita string och ett långt svart linne från ginatricot. Sen typ köpte vi glass och godis också. Inte bra lotta..
Jaja. Nu ska jag vara lite social mot Fulia. Pussar!


Klaralee<3

Ingen lust

Hemma! Har nyss ätit en skål flingor och bråkat lite med broshan om vem som ska få välja låtar att lyssna på. As usual.
Fan, vad jag har tröttnat på fotboll. Vi har spelat fotboll varje dag nu i typ 3 veckor! Det är inte lika kul längre.. men alla säger att det kommer i perioder.. Tänkte på det idag på träningen, känner inte att jag riktigt trivs i laget lika bra längre, och att jag inte spelar lika bra som förut. Men det är väl bara instllningen antar jag. Men, det kommer väl igen, hoppas jag..
Nu ska jag öva lite engelska glosor, sen ska jag hoppa in i duschen, plugga no sen sova! Gaaaah. Kommer aldrig komma upp imorgon :(
Sov gott, söta läsare!

Puss

Nu ska jag börja ta på mig fotbollskläder, sen beger jag mig till fotbollsplanen, har träning! =)


Bilder från idag


Såhär snygg är man på gympan dåra..!

Alice och Julia (haha)

Haaaaaaannii<3

Felicia and her biiiiig hair. MOhahaha.

HAha, det var meningen att ALLA skulle vara i luften som Malin. Men icke.

<3


Hanna och Malin sötnosar..!

Jag och Malin gumman =)

NÄRBILD! ahahah..

Sadel


Korallrosa midjekjol från Gina, skärp och linne från h&m.


Hello sötisar..!
Torsdag redan! Shit vad veckorna går fort nu för tiden. Det är fan inte alls lång tid kvar till sommarlovet börjar.. shit vad jag längtar!
Ingenting speciellt har hänt idag. Förutom att jag hittade 800 kronor på gatan. (haha)
Påväg hem till Julia fick jag skuts av Jesper, jag satt på hans sadel så körde han, fyfan vad läskigt. Det var första gången jag har blivit skutsad så. Men, jag lever! Ett under, ha..?
Ikväll har jag träning, slutar vid halv 9. Så jag ska sätta mig och plugga till NO provet som vi har imorgon, så jag inte har så mycket ikväll. Ni får lite bilder från dagen senare. Pusssssss.

Orm

Nu ska jag borsta tänderna och ligga i sängen och plugga no. Jag kan verkligen nada om det här med jävla planeterna. Så onödigt prov! Skriver mer imorgon.. godnatt.


MY LOVE<3

Moto moto



HAHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHAHA... Undra hur mycket jag och mina vänner har garvat när vi ser det här i filmen.. Så jävla kul ! Kolla på han ! Hahahhaahahah, så jävla kul..

England

Gaaaaaaaaah , vad DH är spännande ! Han tänkte ju förfan döda Mikes nya flickvän, och höll på att strypa Edie! Shise.
Jag har tyvärr inget nytt att skriva om, så jag får väl säga att jag, ska börja renskriva mitt so arbete om England.
K U L .

Förlust

Tjaaaaa !
Skol DM idag gick ganska bra faktiskt, även fast vi förlorade. Det var typ hela viksjös bra-lag, och dom är as bra ! Först ledde vi med 2-0, sen kom dom igen så det blev 2-2. Sen blev det förlängning 5 minuter, då blev det inget mål, sen blev det ytterligare 5 minuter, och då gjorde dom ett mål.. Och då slutade matchen, "första målet vinner".
Men, vi kommer igen till höstterminen!
Nu ska jag sätta mig med min nudelsoppa, och kolla på desperate housewifes som pappa spelade in åt mig igår, tjingelong !

En bild från 2006 på mig och mami på mitt landställe
.

Saksamma

Utseénde
1. vilken ögonfärg har du: blå/grön/grå, blandras?
2. hur lång är du: 162-165 typ, länge sen jag mätte mig
3. vilken hårfärg har du: hm.. ljusbrun, som på sommaren blir galet blont
4. långt eller kort hår; hm.. mittemmelan.
5. piercingar i ansiktet: ja har 5 sammanlagt i öronen, om man nu räknar med det. annars, ingen!
6. vilken ögonfärg skulle du vilja ha: antingen choklad bruna, eller typ korall blåa. fast bryr mig inte så mkt
7. hur lång skulle du vilja vara: det räcker som det är just nu, jag växer med tiden föfan ;)
8. vilken hårfärg skulle du vilja ha: Trivs bra i det jag har
9. vill du ha kort eller långt hår: långt!
10. skulle du vilja ha piercingar: i naveln!! håller på att övertala mami .. :)

Senaste du


11.
åt: pressad potatis med nått kött
12. drack: Vatten
13. du fick sms av och vad de stod: från jakob, "aa haha :D <33"
14. du skrev sms till och vad du skrev: till jakob, "haha :D det var jag som var snabb och sa det (aa) <33"
15. sa; typ, hejdå till min mamma i telefonen
16. kramade: julia cenner
17. du spydde: länge sen
18. du skrattade riktigt mycket: hm, tror det var i skolan, när jag och tjejerna fantiserar om massa galna saker.



vänskap

32.vem är du mest med i skolan?; felicia, malin, hanna, ailce & julia.
34. din närmsta killkompis; hm.. det var kasper, men inte så mkt nu längre. det lär väl bli dom killarna i klassen, dom är så lätta att vara med .
35. din närmsta tjej kompis; dom i klassen, louise, julia och romina.
36. några av dina bästa tjejkompisar: samma som åvan.
37. någon kompis som bor långt ifrån dig: min "sommarbästis" liz bor på mitt landställe. i halland.
38. den du har mest minnen med: felicia, romina & julia cenner, louise.
39. bra vänner du inte träffar ofta: liz blir det väl då .
40. har du någon gång varit vän med någon som du inte tycker om nu, vem? asså.. inte någon som jag "inte tkr om nu", nej.

Haha, jag uttråkar er. Men, såna test är kul att göra ibland för att tänka efter på olika frågor om sig själv..
Somsagt så har jag kommit hem från träningen. Den var väl rätt okej. Jobbig som in i helvete men ah.
Nu ska jag hoppa in i duschen, sen kanske jag ska ta något att äta, sen blir det sängen. Somnade inte på ett bra sätt igår.. Well, thats life ! Thats what all the people say.. HHAHA. Lotta is in her egen värld.
Jaja, vi hörs imorgon, efter fotbolls skol DM ! Önska oss lycka till nu, fyfan vad vi ska ta det här tjejer !
Gooooodnight, sweeetis!


Älska mer. Kan tolkas på två olika sätt.. tralal.

Fúbol

Nu kilar jag iväg på träning, puss..!


Gammal bild..

Uppochner




-  this time what I want is you
there is no one else
who can take your place
I've seen enough and it's never enough
it keeps leaving me needing you

Extreme



Fanfanfanfan. Idag gjorde jag en grej jag ångrar. Jag tummade med Felicia att jag skulle åka extreme med henne när vi ska till grönan med mentorsgruppen. Fan, vad jag ångrar det. Fast hon säger att man bara sitter och skrattar.
Vilken tur att jag inte tummade (lovade) henne att åka frittfall också.
Fast någon gång måste ju alltid vara den första.. eller? *gulp*

Björn Borg




Namnsdagspresent -
Advantage Woman - Björn Borg.
ME LOOOOOOOVE

Namnstag


Idag hade jag på mig jeansleggings från bikbok, långt linne & tröja från ginatricot. Fakeskinnen är från Kappahls barnavdelning.


Tjenare sötnosar..!
Hur är det med er? Själv är det toppen, namnsdag idag ju! Haha, tyävrr så var det ingen som kom ihåg det, det var jag som fick skrika ut att jag hade det.. Tack, gulligt att ni kommer ihåg mina dagar ! ;)
Gissa vad? Mamma har köpt nya knäckebröd!!!! Bästa som har hänt under den här veckan. Haha, nivet dom där som jag satt och åt typ 6 stycken av? Så jävla goooooda så jag dör. Men det är ju inte bra, då dör ju min blogg också, och det vll ni väl inte, va va va? ;p
Efter skolan skulle jag egentligen gått hem till Julia för att hämta pengarna vi fick för reklamen, men hennes mamma hade inte jämna pengar, så det fick bli imrogon istället...
Menmen, ikväll är det träning som gäller. FAN, att vi har äntrat träningstider. Idag slutar våran träning klockan 9!! Det är ju då desperate housewifes börjar, fuuuck! Alla blev fett sura när dom berättade det. Taha. Veckans höjdpunkt ju..

Jaja. Nu ska inte jag tråka ut er längre,eller vad säger ni?
Puss!

Bästavänner



Sitter och försker nöta in den här i skallen. På gitarren alltså. Japp - jag har en gitarr. Fast jag har aldrig gått på gitarr, jag vetefan varför jag önskade mig den. Den här låten lärde jag och Louise oss på kollot, i musikladan.
Jag har försökt hitta ackorden till "This boy" med James Morrison. Den låten är så jävla bra, och dom spelar ju gitarr! Skulle vara perfekt ju.  Får fortsätta leta..

Sammanfattning av dagen.
Bråkar med två (nu en) person, utvecklingssamtal, mamma-mys med kaffe & glass, pluggat, datan, spelat gitarr.

Och med det säger jag godnatt! :)


Älskar er bästavänner! ♥

Chinos


Idag hade jag på mig marinblå chinos & en rosa kofta, båda från ginatricot.

Lotta genom tiderna










Fan, att man inte va såhär söt nu för tiden.. :)

Gamla bilder

Hejhej! Nu äntligen har jag pluggat klart det jag behövde plugga - no, spanska och matte.
Idag hade vi somsagt musikprov, alla andra klasser har redan haft det och alla sa att det va fett svårt och lala.. Men jag tyckte ärligt talat inte att det var så svårt, kanske för att jag pluggade som en galning igårkväll.. Man behövde ha typ 19 poäng av typ 40 nånting, så fan om jag inte klarar godkänt ;o
Vi hade även ett matteprov idag, fast man fick ha boken, så det var mer som ett typ pyttelitet test. Det var så lätt så man typ garvade. Dessutom fick man prata med alla. Hhaha.
När jag slutade hade jag utvecklingssamtal. Jag skulle möta mamma vid expetitionen, men såklart sitter hon vid kiosken och snackar med Staffan , & så sitter alla 9or där! Hahaha.. mammor asså !

Nej, nu ska jag fortsätta kolla på "gilmore girls" eller vafan det hette. Kjam!


bror & jag för några år sedan.

jag på en midsommarafton.

min födelsedag. alla har vart små! ;)

dom här bilderna är förstås gamla, *host*.. hehe.

17 dagar kvar!

Nu har jag valt kläder för morgondagen. Och nu har jag också bestämt mig för att jag inte ska något smink alls - inte ens mascara. Det är så jävla skönt att gå utan smink, så. Men om det typ blir jätteregnit så kanske jag tar smink iallfall.. Haha, aja, lets see!
Klantig som jag har vart idag, så råkade jag trycka på "starta-om-datan-knappen". *suck*
Nu ska mamma typ förhöra mig på musikgrejen, sen ska jag duscha och tvätta håret, sen ska jag nog krypa ner i sängen. Sov inte så jättelänge inatt, somna vid 3 och vakna vid typ halv 9, då låg jag och Felicia och kolla på twilight på hennes ipod. DET VAR HON SOM VILLE DET!! Jag är ingen twilight nörd egentligen, bara när jag är med Felicia. HAHA.

Hoppas ni har haft en galen vecka, och nu ska vi se.. hur många riktiga skoldagar det är kvar till skolavslutningen.. på måndag blir det 17 st dagar kvar!! På mitt räknesett då asså. Men hur galet najs är det ?!?!!? SJUKT GALET NAJS. Hhihi..
Godnatt, människor !


snart sommarlov igen..! längtar som in i helvete.

VonDutch




Lånade Kalles keps idag i bilen, hur ball blev man? ;-)

Nya skorna



och såhär ser dom ut! inte världens skönheter, men dom duger. :)

Klantig.se

Omg! Fyfan vad jag är klantig! Igårkväll när jag väntade på att Felicia skulle ringa och säga att hon var klar inför bion, så hade jag min radio på (som alltid). Sen när hon ringde, då sänkte jag ljudet så man bara hörde liiiiiiitelite av vad som sas. Och nu när jag satt här, hör jag musik svagt, jag kollar ut genom fönstret för att se om typ våran bil stod på eller nått, men nej. Och det fortsätter. Så kollar jag på radion. Och SÅKLART, så är det den! Shit, den har stått på i typ 1 helt dygn nu! Slöseri på energi, frågetecken. HAHA. Fyfan vad klantig jag är.


Japp! Nu är jag hemma igen. Och - skorna fanns kvar. Men jag köpte dom aldrig. Mina fötter såg rätt breda ut i dom, och så såg dom lite tantiga ut.. eller mamma tyckte det iallfall. Men, jag fick med mig ett annat par hem. Nivet sånadär man bara skuter in foten i så är det typ som en flippflopp. 199 :- på skopunkten. Wiho.


Nej, nu får jag D AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA M P. VAFAN HAR HÄNT?!?!?! DET GÅR INTE ATT LADDA UPP EN JÄVLA LITEN PISS BILD! Ursäkta mig, men jag blir så jävla förbannad. Det är en liten blogg sida och dom kan inte ens fixa så den funkar ordentligt? Vad har hänt med dagens sammhälle.... *buhu*

Tänk glada tankar, Lotta

Fan vad blogg.se dampar! Sidan blir fan bara vit. (haha Felicia den blev så på min data också, förlåt!) Stackars, jag som satt och skrek på hennes dator att den var cp skadad och allt. HAHA.
Nu har jag läst lite om musikprovet vi ska ha på måndag. Så jävla onödigt! Om "affroamerikanskmusik" WFT?!!?! Jag fattar inte varför.. Lär oss spela instrument istället! Är det inte det musik är till för liksom? -.-

När jag gick hem från Felicia så var det så jävla varmt och skönt, jag sprang upp till rummet och hämta mobilen & boken, så PRECIS när jag sätter mig i solstolen, så känner jag droppar i huvudet. Hur störande? ;p
Så, det blev ändrade planer. Jag och mamma ska åka in till barkaby och kolla på ett par jättefina skor jag såg på skopunkten. Om jag köper dom ska jag ha dom på skolavslutningen. IIIIIIhh. Längtar som fan !
Nej, nu måste jag fortsätta läsa ''musik''. see you!



Bara för det går det inte att ladda upp bilden på skon, och jag hittar den inte heller på deras hemsida så jag kunde lägga en länk. Vafan, det här är min otursdag. Slår vad om att dom kommer vara slut i affären..
*Tänk glaaada tänkar Lotta.. Andas..*


Dampanfall

Godmorgon folk ! Jag sitter uppe i Felicias soffa framför tvn. Vi har nyss ätit kebab, feeeeeeeeeet gott!
Filmen igår var sjukt bra ! Verkligen jättebra. Bättre än jag trodde. Det är verkligen ett tips !
Efter bion gick vi hem till Malin och hoppade/låg och prata på hennes studsmatta ända till typ halv 11. Det var grymt mysigt, det kommer bilder från det senare! Sen gick vi hem till mig för att hämta sovgrejer, runt hakv 12 kom vi hem till Felicia. Då kollade vi på en till film, sen typ somna vi. Det var min lördagskväll det, mys med bästavänner blir aldrig misslyckat!
Nej, nu vill Felicia den skiten ha datan. Skriver när jag kommer hem igen! Pusspuss.


Har haft den här tidigare, men Felicias jävla fucking cp data dampa som in i helvete så det gick inte att ladda upp den bilden ja ville !!!!!!!!!!!! *dampanfall*

17 again

Goddagens !
Ni vet att uppdateringen beror på matchen. Vi förlorade tyvärr med 2-1. Men i slutet av andra halvlek kämpade vi riktigt bra. Vi kommer igen tjejer !
Efter matchen stack jag och dejtade duschen ett tag, sen så la jag mig ute och sola. Och nu ska jag snart in till vällignby med Felicia. Malin och Hanna kommer lite senare. Vi ska se 17 again! *woho* Vi har velat se den aslänge, men Hanna har haft danstävling, Malin gympa och blablablaaaaaaa. Men nu äntligen!
Nu måste jag fortsätta sminka mig, sitter här med mascara på ett öga. Mobbat. Men jag skriver senare hur filmen var!
Pussar / L


Det är för Zac som vi vill se filmen. Haha!
Någon som har sett den?

Sån är jag

Fyfan vad jag är trött. Har vart det hela veckan. Har nog sovit dåligt eller nått. Det är därför jag ska sova nu. Kommer ligga och kolla på "Mr&Mis Smith" som går på 5an. Har inte sett den förut, men jag tror det är den!
Imorgon är det en till match som gäller. Vid typ halv 12 är det samling. Mycket fotboll den här veckan, imorgon kommer jag ha spelat fotboll varje dag, får en ledig dag på söndag! Haha, ska bli rätt skönt.. Taha.

Aja, om jag inte skriver imorgon före typ 3 så vet ni att jag är på match. Hoppas ni har haft en bra fredag kväll, godnatt!


Malin & Felicia tog typ 02947102389712 st egopics på lektíonen. Skyll er själva, säger jag bara! ;)

Go Hässelby

Sådär. Nu är jag ren och fräsh (stavning) efter matchen. Den gick väl inte sådär jättebra, Täby var grymma! Men vi kämpade på, andra halvleken kämpade vi på som galningar, så vi var väl rätt så nöjda iallfall. Även fast vi förlorade.
Ingrid gjorde mål igen, haha ni skulle sett det! Hon är så jäkla snabb, så hon springer ifrån alla med bollen och gör lite tvåfotsdribblingar, dribblar bort 5 st och skuter bollen in i mål. Haha, så skön. Det var dock vårat enda mål..
Jaja, det här var andra st:erikcupsmatchen, det kommer fler! Vi kämpar på. MIhi.


Go Hässelby! HAHAHAHA..

Good luck Lootttisen

Om ungefär en kvart kommer Ingrid och hämtar upp mig, ska få skuts av dom till matchen. Jag tror vi möter Täby, om jag minns rätt. Kommer hem vid typ 10 tiden, skriver hur det gick då! Önska mig lycka till. ;) ♥


keep it G.

Pappa 18 år





Bild nr 1, Felicia älklsing & jag.
Bild nr 2, jag & en bild när jag typ gick i 2an, eller nått. Haha :)
Bild nr 3, Samma bild, och en när pappa var 18 år! Haha shit asså. Han är fan läskigt lik min brosha. Förutom håret dåra.. (x

Somsagt är jag med Felicia nu. Vi har typ ätit en massa och kollat på gamla foton från när jag var liten.

Risen


Onsdas.


Här sitter jag och surar. Eller.. kollar på the simpsons move på Felicia ipod.




Idag har jag på mig vita jeansleggings från Gina, ett vitt linne från Gina, grå "GirlPower" tshirt från gkås.




Tjoho! Här sitter jag på den här fredagseftermiddan och käkar risen. Så jävla gott.
Idag slutar vi 20 ver 1, då gick jag och Felicia ner till pansiot och köper lite gottigottgott. (haha)
Vi gör sällskap till gulan, där skills vi åt.. Felicia ska på cp träning för sin jävla armjävel!! Haha, är sur för att det är just på en fredag XD. Men, hon ska ringa när den är klar, så kanske vi ska hitta på något efter den.

Ikväll, vid typ 7 tiden så har jag fotbollsmatch. Matchen börjar klockan 8 på Grimsta. Hm, har ingen aning om vilka vi ska möta, men det går säkert bra! Nej, nu vill jag fortsätta äta risen i min ensamhet. Och peta ut de delar som hamnar kladdigt på tänderna. Så är det alltid :(
Pussigull ! / L

Indianer

Tj'ääääänna. Nu har jag suttit och segat framför datorn, och mina ögon är fyrkantiga. Det är bara för att jag är så jävla trött. Och vet ni vad indianerna gör då? (den körde alltid mam&pap på mig när jag va liten, HAHA)
Dom sover! Taaaada.
Har gjort mitt för ikväll. Laddar ner musik, lagt över musiken på mobilen, valt kläder tills imorgon, bloggat, msnat.
Vad mer behöver man göra liksom?
Imorgon är det fredag. Härligt !
Här får ni en galet bra låt att sussa till. Goooooddnight sweeeetis. <3



Casely - Stay.
Kärlek.

Bilder från idag




Hahaha, visst är vi snygga i våra gröna skol-matchtröjor och röda strumpor? Tyckte vi iallfall!
Bilder tagna från Klaralee ,s blogg. ♥

Robert Pattinson

Visste ni att Robert Pattinson sjöng?! Shit, det fick jag veta igår av Felicia. Han sjunger ju bra också.




Nu blir Felicia glad, mihi! ;-)

SO arbete

Just nu sitter jag och skriver på våran SO uppgift. En reseberättelse. Man ska "resa" (i fantasin) till något land i Europa, sedan skriva som en resedagbok om det. Jag har valt England. Jag tänkte eftersom jag var där när jag var liten så kunde jag ta bilder och sånt när jag står exempel utanför "London Eye" . Haha, smart va?
Jag behöver inte jobba så jätte hårt, det ska vara inlämnat på fredag nästa veckan. Men det är nu jag liksom har kommit igång. Sen ska man renskriva det också.. Aaaahhr!


Så kul tycker jag att det här är.. syftar på leendet.

Fotboll

HEEEEEEEEEeeeej!
Vet ni hur bra det gick i skol- DM eller ? Första matchen mot spånga gymnasium (dom var 7or!) vann vi med .... *trummvirvel* ... 9-0! Hahaha, så jävla kul. Vi var fett glada efter den matchen. Sen så gick Amanda, Julia och Klara för att dom ska in till operan med Frederick, nivet, det som jag var på.. såg på ballet. Tror dom ångrade sig, för Amanda sa att det var astråkigt där.. Haha, men så kan det gå små sötnosar!
Andra matchen var mot kunskapsskolans 96or? Dom hade råkat anmäla sig fel. HAHA. Synd, synd.
Då var vi iallfall ingen avbytare, så vi sprang runt där i en hel timme utan att byta. Riktigt jobbigt asså. Men, det gick! Vi vann med 5-0. Och jag gjorde ett mål! Fyfan vad bra. Och Ingrid gjorde hattrick. Haha, fett grymt.

Och såklart var vi tvugna att åka tillbaka till skolan för att gå på dom lektinoerna som var kvar. Jag hade hemkunskap.
Jag skulle gått hem iallfall, men Kenna snackade med våra lärare typ och såg till att vi kom, annars fick vi inte vara med på nästa match som kommer..! Och det vil man ju.

Jag höll typ på att somna på lektionen. Var så jäkla trött! Så, nu ska jag typ lägga mig och sova. Haha, puss!


Gammal bild på mig.

S

Okej. Nu är det såhär. Att jag orkar inte ha på datan mer. Så, nu ska jag duscha. Sen plocka iårdning grejer tills imorgon, sen sova! Enkelt? Eller ska jag ta det en gång till..? Haha, närå. Men, dom som är söta kan ju skriva en liten "lycka till imorgon på fotbolls-DM" komentar. Så hörs vi imrogon, då berättar jag hur det har gått!
Adios amigos!



största gangstern? eller inte.. två väldigt oseriösa bilder på mig, men, det bjuder jag på!

pinklady

Nu ska jag kila på träning. Hörs om typ två timmar eller nått.


Regn

Tjenispenis alla glada folk! Här sitter jag i min ensamhet och käkar knäckebröd. GALET gott! "ryvita". Det är typ nått nyttigt skit som mamma har köpt, men gud vad gott det är! Igår åt jag typ 5 st, ska bannemig slå det idag !
Hrm, vad tycks om vädret? Fullkomligt S K I T. Och vi som har träning senare också!! Regnet vräääker ärligt talat ner! Om vi har tur så lägger det sig, eftersom våran träning börjar kvart i 7.. Håll tummarna! Och imorgon har vi fotbolls DM med skolan, så vi får hålla tummarna änängång att det inte regnar då! Det skulle ju inte va så najs.

Våran matte var inställd, så vårat no labb var framflyttat. Så det var rätt skönt. Efter skolan sprang jag ner till busshållsplatsen och stod där, åkte 3 stationer. Eftersom bussen stannar utanför mig så tänkte jag det skulle vart skönt, så slapp jag regnet. Gick hyffsat bra. När jag sprang upp för mina trappor ramlar jag (stentrappor!) men det gick bra. Det var det ända.. Haha, nu har jag fått skriva om vartenda ord jag har skrivit (pga stavfel), så nu lägger jag av. Skriver kanske sen. PUss.


vifta med händerna, fjortis..



GALET gammal bild på mig. Från typ början/mitten av 6an.. Shit. Har massa fjortis bilder på mig och vänner. Taha, fast jag var aldrig fjortis i skolan! Kanske sminkade mig lite mer än vad jag brukade, men inget som märktes.



Såg nyss DH. Ingen missade väl det?! Naturligtvis inte. Haha, konstigt det där lät.
Nu ska jag sova. Imorgon är det längsta skoldagen. 20 över 4. Går ändå rätt fort.
Nu när dansen har slutat är det fotbollen som gäller efter skolan. Fotboll tre dagar i rad.. Najs.
Nog pratat för mig. NAAAAATTINATTI! ♥

nusensenare

Kom precis hem från träningen. Vi hade inte en timme. Vi körde en väldigt oseriös match i slutet istället - utan tränare. HAHA, ni skulle sett mig. Fyfan, jag var så jävla slö, hade 6 målchanser - missade alla..! Varje gång skönk(?) jag ner till marken och as garva. Iihih..
Nu; äta. Sen; duscha. Senare; desperate housewifes!

Bitch

Heeeeeeeello bitches. Sötnosar menar jag. Hur är det med er en sån här regnig dag? FAN, det har typ inte regnat på 3 veckor nu. Kunde inte det fina vädret hålla i sig? *suck*
Idag redovisade jag, Malin och Felicia vårat blad om "förmörkelser". Det va typ oförberädd redovisngn. Det gick väl bra. Hann inte klart med den. För flera jävla personer sitter och snackar och håller på med annat medans. Blir så jävla S T Ö R D på det! Efter lektionen så säger jag till en av dom som snackat mest.
Jag; Nästa gång nån redovisar får du fan ta och vara tyst, det är så jävla jobbigt när nån håller på med annat när man står där, fattar du?
Han; Nickar lydigt. *går skrajset där ifrån*
I GOT YOU! Nästa gång ska du hålla käften. Annars får du med mig att göra..! Haha..

Har träning idag också. U-laget. Men den är tydligen bara 1 timme idag.
Nej. Nu ska jag ta något att äta, puss!


Ser ni bitchen i mig? Själv tycker jag att jag ser lite bitchig & onskefull ut. Har börjat att tycka dom här bilderna är rätt fula..

Egotrippad.se

(jag har skickat en låt till felicia på msn)
Felicia: Tack gumman!! Du är bäst <3
Lotta: Jag vet. *stolt min*

This is what I call Lotta style.

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen ska jag krypa ner i sängen. Hörs imorgon, bebisar!

Shake that aaaaassssss



(kolla vad niki lärde mig!! nu är det bara att kyssa hennes fötter som är "tack för hjälpen" *svälj*)

Hur bra är låten?! I loooooooooove it.

"Ying Yang twins ft. Pitbull - Shake"

Smart sida!

http://www.freestreet.se/?r=12633 är en skitbra sida där du samlar poäng, och om du får ett ex antal poäng kan du vinna presentkort på massa olika affärer! Jag gjorde det nyss, för ja fick ett tips om det. Bli medlem! Grymt, ha? ;-)



Tja. Tränigen gick så jäääävla braaaaa. Var fett peppad och sugen på att spela fotboll idag. När träningen började så regnade det sjukt mycket, sen blev det strålande sol. Vädret leker en lek! Men hurrni, i helgen ska det bli 15-20 grader igen! *woho* . Har märkt en sak! Jag har blivit fett bra på skott! Asså att skuta bollen, a ni kanske fattade det.. Men, förut hade dom ingen jävla kraft alls och den kom rullande efter marken. Nu har bollen skitbra kraft och stenhårt upp i krysset! *stoooooooolt* . Hehe.. ni antecknar väl? ;o -.-

Jaja. Efter att mamma har kommit ur duschen, så ska jag hoppa in. Sen blir det väl typ tv eller nått. Kram!
Glöm inte att bli medlem på sidan åvan! :-)



Julia, Alice; sånt här händer när man leker med min kamera! Och tro mig, jag har värre bilder på er! Moahahaha..

Seya

Nu sticker jag på träning, hörs om nån timme!


Puss

Nu sticker jag på träning, hörs om nån timme!


svar

svar till "Lina" hon hur mycket tröjan kostade;

den kostade 150 spenn tror jag! :)


en random bild på mig från idag, alice/julia tog. ser ut som typ 3 år? :s :(


Outfit



Idag har jag på mig jeanstights från salt, linne från JC och en långarmad tröja från gina tricot. Och håret är långt (längre än vanligafall) också! Min älskade klämma från Åhlens.


hej sötis!
Jag slutade för exakt en timme sen. (2). Jag satt och snacka med Sofia i fritiden en stund. Sen gick jag hem. Har inte gjort så mycket tills nu, typ kollat lite bloggar & playahead.
Skoldagen.. Måndag är sköna. Har inga ansträngande lektioner. Musiken är fett trååååkig. Vi ska ha prov nästa vecka..! Seriöst. Musikprov!! Hur?! Så jävla onödigt.. Men, jag & girlsen har alltid så jävla kul på musiken, fattar inte varför det är mest på musiken? Men, vi garvar åt allt och alla. Rätt kul faktiskt, läraren är så jävla klen så han vågar typ inte säga ifrån.

Well, Julia ska komma snart. Hon slutar om ett tag. Vi har träning senare ikväll.
Somsagt så gav jag er dagens outfit, kom på att jag inte hade visat det på länge!
Skriver senare. kjaaaaaaaam.

ps!
igår var det besöksrekord. 77 unika besökare och hela 218 sidvisningar! kanske inte så mycket för vissa, men jag är glad iallfall. Hoppas ni stannar kvar gullungar!

Ready

Nu är vecka 18 slut! Och vet ni? För mig är det bara 22 riktiga skoldagar kvar tills sommarlovet!! Och jag har räknat ut alla lovdagar, typ projektdagar och sånt. Fyfan. Det är fan inte många dagar! Det är ju på måndag det är 22. Ni kanske förstod det.
Btw! Nu har Louise sin nya design! MADE BY MEEEEEEE! :-) Snygg, ha?

Jaja. Nu ska jag gå och borsta tänderna och allt det där man gör. Så, godnatt cuties!


Jag, Louise. Vid reklaminspelningen!

Sötnos



Saknar min älskade lilla gulliga hundvalp. Eller.. det är Liz hundvalp. Boooonnie! Så himla sööööt. Men till sommaren kommer hon vara stor. Åååh, ibland önskar jag att hundar kan förbli valpar. Visst är hon söt? (a)

Älskar den här texten..

När hon stirrar på din läppar - Kyss henne
När hon puttar eller slår dig - Ta tag i henne och släpp henne inte
När hon börjar svära åt dig - Kyss henne och säg att du älskar henne
När hon är tyst - Fråga vad som står på
När hon ignorerar dig - Ge henne din uppmärksamhet
När hon drar sig ifrån dig - Dra henne tillbaka
När hon ser ut som värst - Säg att hon är vacker
När du ser att hon gråter - Håll om henne och säg ingenting
När hon är rädd - Skydda henne
När hon lutar sitt huvud mot din axel - Lyft upp hennes huvud och kyss henne
När hon tar ditt favorit plagg - Låt henne ta det och sova med det en natt
När hon retar dig - Reta henne tillbaka och få henne att skratta
När hon inte hör av sig - Försäkra dig om att allt är okej
När hon tvivlar på dig - Försvara dig med sanningen
När hon säger att hon tycker om dig - Så gör hon det mer än vad du skulle kunna förstå
När hon tar din hand - Ta tag i hennes och lek med hennes fingrar
När hon berättar en hemlighet - Håll den hemlig
När hon tittar dig i ögonen - Titta tillbaka och vänd inte bort blicken förrän hon gör det
När hon saknar dig - Är hon sårad på insidan
När du krossar hennes hjärta - Försvinner aldrig smärtan
När du säger att det är över -  Så vill hon fortfarande att du ska vara hennes
När hon laddar upp den här texten - Vill hon att du ska läsa den

Again

Just nu håller jag på med en design åt min älskling Louise. Visar er resultatet när jag är klar!

Ny design!!

FYFAAAAAAAAAN VAD MIN BLOGG ÄR SNYGG NU!!!! :-) OCH - jag gjorde det helt själv!! Den som hjälpte mig var; designa din blogg  . Har aldrig fattat den sidan förr, men gud vad den är bra! Den hjälpte mig med ram runt bloggen, ny kommentars ruta. Så nu får ni fan ta och kommentera lite mera, som förut! PLeeeease =)
Men, håll med mig om att det blev snyggt? ;-)


Nu är lilla Lotta glad.. hihihi.

help me!

Nu ska jag hoppa in i duschen - sen ska jag fixa lite med en ny design. Någon som kan hjälpa mig att fixa headern i mitten sen när den är klar? Om inte får jag väl fixa det själv. ;(

Vinst

Fan vad bra matchen gick! 6-0 till oss. OCH jag kan faktiskt säga att jag gjorde ett mål! Frida (i 96orna) typ sköt ett litet skott så precis när den var på mållinjen så var jag där och peta in den. Vet inte varför, den skulle ju liksom gått in iallfall, men jag hade missat två andra chanser innan, så nu var det fan min tur! Frida får nöja sig med dom 3 mål hon gjorde! Fyfan vad grym du är, om du nu läser det =) .
En sak som är kul och lite läskigt nu när det är varmt ute och när vi spelar hemma match, är att det alltid är massa killar som kollar.. Nu var det typ två 9or, massa 8or och några 7or från våran skola som kollade. Och så turkarna såklart. Dom är fett jobbiga, tror att dom typ äger planen, vill inte gå av planen när matchen börjar. Haha, men på ett sett är det kul. Då blir jag iallfall mer taggad. =)

Sitter just nu och äter - IGEN. Haha, jag ses typ som värsta tjockisen som äter hela tiden ? Eller inte. AJa, pappa hade kokat makaroner och gjort köttbullar till mig. Så söööt, kolla på pastan ;


(ser kanske inte så jättegott ut)

Ser ni vad pastan föreställer? HJÄRTAN!! Hihihih.. Typ från lagerhouse. tAHA.

Kraaaaaaaaaaaaamisar.

tralala

hejhej! Sitter här och äter lunch. Sket i frukosten och käka lunch med detsamma. Jag har match snart, ska möta Ingrid 20 över 12. Är inte säskilt taggad nu, men det kommer säkert! Hemmamatch dessutom, har inte vart det på typ 1000 år. Så det blir kul.
skriver hur det gick & skit när matchen är slut! puss

Godnatt


stört



JAG OCH LOUISE KAN INTE SLUTA SKRATTA. STACKARS MÄNNISKA! :')
ska man skratta eller gråta åt denna sinnesjuka människa? ;p

Imorgon är det fotboll som gäller

Har nyss sett på en film! Om jag kommer ihåg rätt så hette den "mySessegirl" eller nått liknande. Den var faktiskt bra! Somsagt så blev det en lördagskväll som spenderades hemma. Men det är skönt också!
Fast kanske inte lika roligt, menmen..
Imorgon har jag match, vid 13:20 på hässelbygård. Det är en u-lagsmatch (flickor 94&95) och jag har ingen aning om vilka vi möter. Men det går säkert bra!

Länkar


Tröja, Top Shop, 100:-

Nån klämma från Åhlens som gör att det ser ut som man har fett långt hår, eller löshår. Grymt bra!


Min favorittröja just nu. Älskar färgen! Från Gina Tricot, typ 150 spenn.



Där ser ni mina kap! Snyggt, ha?
Det blev inget gå ut ikväll. Jag orkar inte, plus att jag inte hade nån att gå ut med. Har laddat ner en massa låtar istället. Den här och den här har spelats mest. Så jävla braaaaaaa.

Noo

Kom på att jag hade bloggen också. Har inte så mycket att skriva om nuförtiden, besökarna är inte lika många längre. Synd!
Men, uppvisningen gick grymt bra! Fick typ värsta adrenalinkicken när jag stod på scen. Galet. Efter åkte jag och Felicai upp till vällingby. Jag köpte en grå tröja från topshop, rea! En typ rosa/orange tröja från gina och ett par hsk shorts från inter sport. =) Lägger upp bilder senare!
Har verkligen INGEN aning om vad jag ska göra ikväll. Det känns som att alla ska typ gå ut ikväll, och om man inte är med missar man säkert mycket. Men ändå så känns det mysigt att ligga hemma och typ se på film eller nått. Får se hur jag gör, om det finns någon att gå ut med.
Nu ropar mamma att maten är klar, skriver senare. Puss!♥


Dans

Nu är klockan halv 2, och mina ögon håller på att slockna vilken sekund som helst. Vi har sett "bring it on" och "twilight" Typ 10onde gången mins för Felicia, men hon är lika galen i det nu som första gången. Imorgon har jag dansuppvisning, så nu ska vi krypa ner i sängen. Godnatt!

Felicia


(vet att Felicia kommer äääälska den är bilden..) men du är alltid lika söt gumman!

Nu ska jag gå och möta Felicia, vi ska ner till åkis för att hyra film. Sen går vi hem till mig igen och har en myskväll. Hon ska sova här. Adios amigoooooooss.

Bilder från måndas-torsdas






Ny händelse

Shit, klockan är fan redan 4a!! Vi vakna typ vid halv 12 tiden, men låg och degade framför "the X effect maraton". Så jävla korkat program. Vissa får ju fan sina förhållanden förstörda! Undra om dom ställer upp i det programmet och typ får ett manus eller nått. Det skulle ändå varit rätt bra, kul att gå hem med nobody.
Nu ska Julia börja åka hem till sin pappa, och jag ska gå ut och slöa i solen. Fyfan vad najs. Ha en bra dag !

00:09

Nu är klockan prick 12.00, kom hem precis. Ffyfan vad kallt det är ute säger jag bara! Vid 8a tiden gick vi till riddersvik, när vi kom dit gick typ alla. Sen gick vi till spången och satt där med nåra 8or. Sen gick vi till allmänna, där var vi resten av kvällen. Det va kul, typ alla killar i 9an var där, så vi gick runt och snacka med alla och så.

Men nu ska vi gå och ta typ nattmacka, sen typ tjocka i oss godsaker. Sen blir det bara att slappa i sängen. Fyfan vad skönt. Godnatt gullungar !


RSS 2.0