J&L hissar och dissar



1. Killar!
Vad ska man säga? Dom är ju som dom är och vi älskar dom!

2. Våren!
Gud så härligt. Sol, ingen mer snö, det börjar komma knoppar på träden, och man glider runt i vårjacka. Snart kommer dom härliga vårute kvällarna på allmäna! Kan fan inte bli mycket bättre!

3. Bas och högtalare.
Vad skulle musik vara utan förstärkare? Det är som att tjejer skulle vara utan ... bh? haha. Men det är ju bara för underbart att kunna ligga och slappna av med chillmusik, eller festa sönder till röjmusik! Och har ni tänkt på att all musik blir sååå mycket bättre när den är hög? Därför gillar vi bas och högtalare! ;)



1. Snödrivor
Det är så jävla äckligt och allmänt fult nu när våren börjar rulla till sega Sverige. Svarta och grusiga är dom också, det gör allting mycket värre. Usch och fy och blä dom måste va borta i Hby när vi kommer tbk!

2. Godis
UUUUUUSCH. Speciellt på påsken. Visst, det är sjukt gott men vafan är det för nytta? Man blir bara fet och får ångest av det. Sen ligger det framme och suktar en så man inte kan sluta äta. Och svenskar sägs ju äta mest godis i hela världen? Det gillar vi inte. Så godis ska vi (f.o.m efter påsk hahah) sluta med!

3. Att Sveriges shopping är dyr.
Har ni tänkt på det? Att det är så jävla dyrt att köpa nya, fina kläder. 250 kr för en fin t-shirt? 149 kr för ett ynka linne? INTE OK!!!! Vi tycker allting ska sänka sig en 100 lapp eller nått, det skulle göra alla mycket mer glada hihi!

Kommentarer
Postat av: Joline

haha sköna ni är, jag håller med era hissningar och dissningar föffan :D

Idag snööööade det hära imorse, det är bajs!

Om ni ville veta det haha ;D <33

2010-04-05 @ 23:35:43
URL: http://denisejoline.blogg.se/
Postat av: nohan

håller helt klart med, speciellt det med killar.

p.s jag är inte sån!

2010-04-06 @ 17:42:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0