bilder från igår




grattis rebecka!!! :D








dom är kopierade från facebook därför är det blå kant runt, hehe


pigg?

Godmorgon! Jag vaknade redan vid 10 imorse, ändå sov jag 9 timmar!! Bra lotta :D nu kommer jag vara pigg tiss ikväll & Det är very good. Julia har tvingat mig ut på en promenad, så jag ska kila snart.. okej jag har varit klar i minst en halvtimme och den sega ungen måste göra fler och fler saker -.- nu blire tofflan passarej sötnos


blackeyes




hade bara lust att säga godnatt en sista gång .. ;)

hemma!

Jag är redan hemma! Det va för att julia skulle vara hemma 11 idag för en anledning, så då ville inte jag dra hem själv så jag gick också. Kvällen var rolig, man pratade, dansade lite, chillade galet bara.
Jag är fett trött nu.. så om ett tag när jag har snackat lite med malin så ska jag nog hoppa i säng! Gud vad nice, längtar redan -.- jaja, godnatt på er!

tidsfördriv

Har du pussat nr 8?
Alice - ja, fjortistiderna då man pussa alla när man sa hej hehe ;)
Vad har du för relation med nr 67?
Josefine A - ingen aning om vem det är (har hela kalles lista också, hans gamla mobil..)
När ska du träffa nr 69?
Julia Wittrin - nu ikväll. eller, ja fattar inte..?
Är nr 32 söt? 
Elinor S - ??
Vad var ditt första intryck på nr 39?
Erik Johansson - hm.. typ skit rolig snubbe, haha ;)
Hur träffade du nr 11?
Andreas Moberg - tror fan de va via emma sörqvist i typ 6an, men sen såklart när han börja i vst.
Har du träffat nr 5 den senaste månaden?
Alexander Alshammar - nepp.
Är du nära vän med nr 13?
Arvin Älskling - jaaaa, mer än vän hihi :) <3
Har du gått på bio med nr 80?
Louise Magnusson - aa det har jag!
Skulle du kunna bli tillsammans med nr 56?
Jesper Bergstöm - ingen aning om vem det är :P
Vad pratar du och nr 46 oftast om?
Fredrik Krausse - aldrig pratat med.
Har du och 1 bråkat någongång?
Ahmed - nej
Vad har du och nr 21 för relation?
Carl Schumacher - haha wft?!
Skulle du kunna pussa den sista på listan?
Yakob Cederlund - haha såklart!! nat, vet inte vem det är -.-

haha tråkigt eftersom jag inte har min egna kontaktslista, nu har jag minst 200 randoms som jag aldrig ens har hört talas om namnet på för att det är kalles vänner. Så.. -.-

tthhee ppaarrttyy turn me on

let's get this party started riiight lala.. bästa :)

Haha varför inleder jag alltid inlägg med någon låttext? tror det är flr at jag lyssnar på dom vid tillfället osv.. jaja, idag va en chill dag, efter plugget drog ja och fellan (hhahaha) upp till vby o mötte cenner, vi kolla runt lite satte oss på donken för att slappa, sen mötte vi roman, köpte lite presents och sen drog vi hem. Haha weirdo. Nu har jag iaf ätit och väntar på att cenner ska ha ätit klart. Lite senare ska vi vandra över till rebeckas house, hon har tjejmiddag fast vi ska komma efter, haha :) blir säkert kul. Jag är så inte peppad, men jag får peppa upp mig själv.
Bara för att så måste jag avsluta med en låttext också
let me hold you, girl caress my body, you got me going crazy you, turn me on, oooonn..


svar till johanna

Johanna om speedad:

Vart tränar du någonstans? Åldersgräns?
Tack för en bra blogg :)

svar: jag tränar i vällingby simhall, på dom olika passen som finns där. Det är ju åldersgräns för att gå på gym, men att gå på pass är minst lika roligt!! Finns allt ifrån vattengympa till box, från spinning till yoga! Skitsmart. Åldersgräns på pass är 14 år. Pass finns på typ alla större simhallar!
tack så mycket!! :)


Hejhej! Träningen gick bra som vanligt. Box är jättejobbigt men grymt roligt. Min kropp är helt mörbultad och jag kan ju säga att jag inte alls är på lika bra humör längre.. kan tyvärr inte ta upp det här tror nte att den personen vill det.. tror jag avrundar här, och säger godnatt!! fredag imorgon btw, woho!! :)



louise gumman, jag finns ALLLTID här för dig oavsätt vad. Jag älskar dig obeskrivligt mycket...


speedad

OOH LUCKY LUCKY, I'LL DO YOU LIKE A TRUCK!!!!!!!!!!!!!! wohoooooo feekkeee fekkeeee. Haha knarkar låt asså, så jääävla obeskrlivgt braa!! haha okej chilla lite nu lotta. Slutade sjukt tidigt idag, va hemma hos julia wittrin vid typ 1 redan. Va där med hanna, malin, cenner och sen wittrin såklart. Vi hade skitkul as usual ;)

Förlåt om jag inte bloggade igår, men jag hann inte. Vi tränade core sen typ degade jag bara så.. Nu ska jag och wittrin snart på träning igen Box den här gången!! NU KÖR VI! TAAAGGA TILL!!! haha gud vad jag är taggad asså, stört! :O jaja, vi hörs när jag kommer hem, puss på er!


dancin'

Okej, det blev ingen träning. Jag är seriöst för trött för det. Mådde illa också, tror det va för att jag skippade middagen, varför gjorde jag det?! Vad har hänt med mig :O .. nejdå, inte så illa.
Jag har ingen aning om vi börjar sent eller tidigt imrogon, men jag sitter som en jävla tjokk potatis och sover lite halvt,så jag vandrar nog ett steg över till sängen. so do the D.A.N.C.E and be mad puss på er



bra



...

planering

Sitter här och fryser ÄRLSET av mig seriöst, så nu ska jag hoppa in i en varm, lång och skön dusch. I like that, sen ska jag tjekka tv medans jag städar undan lite i rummet, sen till sist göra lite träning. Duktig lotta!!

6ans fjortis tider..


emma & bella :O

haha gud vad jag kommer ihåg det här, jag kasper och maja..

maja och emma i 6an!

omg! alice, va liten :O

haha ja, det var roligt då iallfall, jag och maja .

naaw, kasper pytte! :)

haha majas och mitt ICA-crew, kommer ihåg att vi blev FETT sura när typ julia skaffade willys-crew eller nått liknande. ahahah gud vad moget asså! :D

va söt man va då.. shit asså

haha gud jag va tvungen. tänk att rebecka har vart såhär, jag kan inte se det haha! :)

jag och louise <3

haha jag ränsade min papperskorg på datan, det visade sig att jag hade tagit bort allt det här, va bara tvungen att lägga upp lite av bilderna så man fräshar upp fjortis minnet lite, haha gud vad alla har förändrats! tur det I guess! :O


aaa




så jävla snygga asså!!

Jappjapp, jag är med Louise nu. Vi har gjort värsta goda cecarsalladen och medans vi käka upp den (fort gick det) så kolla vi på Eva & Adam, andra delen tror jag. Nawwwhh dom är så söta, haha! Sen har vi bara snackat och garvat om lite allmänt, lite privatliv osv..
Idag va det en chill dag, dansade bara, eller a dansa och dansa, vi satt bara en massa girls och snacka haha. Så kommer veckan fortsätta tror jag, fett nice! jaja kyss o puss whatever.


2201




haha en fett seriös bild i slutet också, nej men dom första bilderna visar vilket humör vi är på.. nu ska vi lägga oss i sängen och snacka girltalk, deppa över en sak osv.. hörs imorgon!

(Y)







bara få av bilderna från i fredags, skitlyckad kväll!! tagna från louises blogg.

Ahh, vad jag INTE har lust att blogga. Men jag vill bara säga grattis till min söötaste Malin som fyller fucking 15 år idag, shit vad det låter stort, haha! aja, grattis gumman, love you!!
Jag och hanna köpte lite skitmat och drog hem & överraskade henne med lite andra tjejer, skitkul va det haha. Mindre kul för min mage :( ska träna ikväll så..! Snart kommer wittrin hit, hon ska sova här. Vi har ju typ temadag imorgon så.. dä ä najs.

riktigt rätt..

Önskar jag hade alla mina vänner/bekanta på en lista. Typ telefonlista, som i en mobil.
Fast så jag påriktigt kunde välja vilka jag ville radera
& aldrig mer se igen

såg det här på nikis blogg, och tyckte det va så jävla rätt så hoppas det va okej att jag lånade den lite (a)


söndag





fyra bilder från fredags, tagen från majas blogg.

Hallådär! Sitter just nu och kollar på mtv, det är the hills!! Mtv har varit på hela dagen, haha. Igår kväll var mysig, vi käka, kollade på "min stora feta grekiska semester" (sjukt rolig!!) sen nte så mycket mer. Han sov över här och vi vakna vid 11 tiden. Vi chillade bara hela dagen.
Pappa hjälpte mig med matten, jag fattar lite mer nu iallafll..
Oj, nu börjar det igen!


myskväll

Halloj! Dagen har varit jättemysig, mötte upp maja och louise i vby, vi fikade oh snackade inne på waynes coffee, sedan drog vi vidare till maja och bada i hennes jacuzzi. Sjukt nice! Min kropp är dock helt seg, men det är det värt haha. Har iaf haft en rolig dag, tack tjejer!
Nu när som helst kommer Arvin hit, vi ska ha en chillkväll här hemma. Vet inte om jag uppdaterar, kanske senare :) puss på er!


love

i never meant to brag

Godmorgon! Eller a typ god eftermiddag eller whatever. Gårkvällen var lyckad iaf, va några stycken hemma hos emma och hade det kul. Jag och julia kom hem vid 12 tiden, och vaknade vid 11. Har snackat med maja och louise & vi ska möta dom i vällingby för en fika, sen ska vi troligen hem till maja och bada jacuzzzziii!! fan vad najs, har bara gjort det typ en gång annars.. jaja vi får se hur det blir :)

skriver när jag kommer hem igen! puss :)

kortkort

Nu drar jag och cenner över till emmaa, sedan sover den skitunden hära, vi hörs senare! puss.


teknikker

OMG, GUESS WHAT?!?!?! jag har fått en ny bas låda & nya högtalare!!! och jag är såj ääävla händig så jag har kopplat in dom helt själv, är man grym elläh? ;) nej men jag har inte riktigt vant mig med dom än, men dom är helt ok faktiskt! supernice.
var kvar i skolan när jag sluta för att väntapå cenner, men vi stanna kvar nån timme till med kajsa och emma, haha det är alltid så. sen var det meningen att vi bara skulle förbi wittrin och hämta mina sovgrejer, men vi blev fast där så vi vandrade hemåt för nån timme sedan.

och en sak till, jag har nyss lagat sushi med mamma.. JAG SOM INTE ENS GILLAR DET???!? det är dock bara sjögräset som jag blir sjukt äcklad av, och helst inte lax eller nått på heller, så jag har bara sushi ris och avocado.. hihi, braa låtta!


haha just nu, vet inte varför jag har mössan på mig, sitter så sjukt fult -.- men ajg orkar inte ta av ig den, hahah

0645

´GODMORGON GODNMOOOOOOOOOOOOOORGON!!! nej, jag är verkligen inte så pigg som jag låter.,. vi somnade vid 12 (-.-) och gick upp vid 6.. fast det är skönt att ha tid på sig nu på morgonen, men det känns trist att bara ha sovit 6 timmar i natt, aja får ta igen det imorgon :)

fredag idag iallfall, fan vad sköönt! Dagen kommer ju gå fort sen kansk jag ska dra upp till vällingby med cenner, hon skulle ta nått hål i örat. Sen senare vet jag icke vad som händer, får luska ut något idag i plugget, haha ;)

nu dör jag snart av hunger så ska upp och ta nånting och käka. Vi hörs efter skolan sötnosar! Puss


INTE ok!!

Jag sitter FORTFARANDE och väntar på att malin och julia ska bli klara hos malin... HAR NI NÅGOT ATT SÄGA OM DET HÄR ?!?!?!?! passa er jag kommer alldeles snart komma med tofflan -.-
nej serri, det här tar alldeles för lång tid, fy!! Annars är jag jätteglad :D mihihih .

åh juste, kollade louise blogg, och hon hade gjort ett jättecute inlägg om oss när vi va på mitt land i somras.. låten hon la in passar så bra ihop med allting! får verkligen flashbacks när jag ser bilderna, nivet som om allting spelas upp igen i huvudet? usch, var jättenära på att börja grina, haha gör alltid det när nära vänner skriver gölliga saker till mig :( jaja, kolla gärna det inlägget & bli avundsjuka på hur underbart roligt och mysigt vi hade det, hahaha :D
www.magnusssons.blogg.se

potato

Nej men hejsan!! Vet ni vad jag gör just nu? jag passar potatis.. haha, mamma bad mig skala och sätta på det, woho MVG!!! nejdå, menmen vad gör man inte för sin lilla mamma :) eftersom hon var så snäll och sa ja till att få sova över med malin felicia och julia idag! Japp, det ska jag göra efter maten, ska vandra upp till wittrin så ska ivi sova där. Vet inte varför, men vi va på dagen så fick vi typ ryck osvosv! Nej, nu ska jag fortsätta kolla ''top chef'' skriver kanske senare! Kyss

tuffing ajg är

Har varit helt fast i det grymma programmet "Morden i Midsomer" , någon mer än jag som älskar det? Jag och min famlij pg:ar det all day long, just so you know ;)
Så nu ska jag lägga mig i sängen och se vem mördaren är.. hihi. Vi hörs imorgon sötnosar! Puss på rumpan.


hahahahha

underbar



I wanna give you a good song
Something you may need when you feel sad and grey
Sometimes we all need to sing a long
Just let it out push your heartache away

Girl I have seen you've been struggling
Trying to figure out why they left you behind
I know just how miserable you've been
So let me help you find a way to make sweet music again

Sometimes we all have bad days
When everything feels far away
If you ever let me I do my best to bring you up again

I hope you one day decide if
The pointless things in life should bring you down
We all feel better without it
So let it out don't you keep it inside

It won't be no surprise
If you suddenly rise again
To be the one you were before
Just let love be your guide my friend
And you will never feel the same again
Just let me tell ya because I know
Sometimes we all have bad days
When everything feels far away
If you ever let me I do my best to bring you up again

starts to get crazy

AMEN DET ÄR JU JÄTTETREVLIGT MED FOLK SOM KOMMENTERAR OCKSÅ!!!
lite mysig inledning sådär, MEN DET ÄR NI VÄRDA!!!!!!!!! *DAMP* hehe okej jag driver men lite sanning ligger faktiskt i det! jaja.

anledningen till varflr jag inte har bloggat förens nu, är för att jag har varit med wittrin och alice hela dagen idag, och vi har varit jätterduktiga!! vi har nämligen jobbat klart med vårat NO arbete som ska vara inne på fredag.. om hur man får energi ur tidsvatten.. hm, svårt men ändå lite småkul. Aja, vi hade roligt iaf =)

imorgon har vi sovmorgon tills halv 10, vi har ingen gympa!! yäääy, fan vad skööönt! puss


HAHAHAH såhär glad är jag just nu ;) näpp, detta var .. igår tror jag? hihi gud så söt jag är!!

2200

Ojojoj, vad den här kvällen har gått fort känns det som. Jag har hunnit med mycket!! Ska jag berätta allt? nähä okej, men jag gör det iaf dåra.. jag har seeeeeeeegat sönder framför datan, ätit, tränat, segat mer framför datan, duschat, kollat tv och nu har jag pluggat lite också. Woho, lotta goes duktig!!

Nu ska jag iallfall gp och lägga mig i sängen.. så vi hörs imorgon pussgurkor! :)


hårklämma



Idag
Jeans från Gina
Tröja från Zara

svar till anonym!

Anonym om är det bara jag som älskar webbcams?!:
hej vad använder du för skor när du dansar, för du dansar street/hiphop va? :)

svar: hm.. jag använder faktiskt bara vanliga tygskor! det funkar bäst för mig! jag har listat ut att det suger att dansa med strumpor på sig, så skippa det och sätt på dig ett par skor! :)

är det bara jag som älskar webbcams?!







haha förlåt för att ni alltid blir spammade med webbcam bilder, men jag har ingen annan kamera så.. haha och ah tjaa vad snygg man kan vara men hurrunini jag bjuder fan på dessa bilder & jag älskar det!!

Tjooobrä! Somsagt vart med wittrin efter plugget, vi gick hem och gjorde inte så mycket, men kul hade vi allt mohaha. Pluggade lite, men vi plugga hela svenska passet så jag länner att jag kan allting..

Ikväll är jag hemma själv... OMG SCAAAARY eh eller inte va jag är tyvärr ingen mys så .. jaja idag ska det städas i rummet & det ska ockkså pluggas lite engelska och sen bara chill! Jag älskar att vara ensam hemma!!


GRYMM

kissekatt



två bilder från idag. sista bilden, märker ni att mina ögonbryn är mörkare
än vanlig? det va bara på test så.. hehe!

& med det säger jag godnatt! :)


lotta goes überspeedad

HEEEEJ KÄRASTE BLOGG!!! sitter just nu hemma hos wittrin *underbätt* osvosv..

skolan idag.. har gått upp och ner. på matten blev jag sjukt depp, för jag fattade ingening, det fortsatte på musiken för att jonathan är en sån jävla butter fitta, men på bilden vände det och jag blev uuuuberspeedad!! så det är bra :) wiiii okej nu ska jag fortsätta vara überspeedad så puss!!


somras, ni har INGEN aning om hur mycket jag längtar tioll sommaren asså... lite läskigt faktiskt

godnatt bloggen!

Nu har jag precis duschat, pratat med cenner om en hemlig stuff i telefon, & gör mig redo för sängen. Söndag idag = ny vecka imrogon.. fyfan. Ser ju speciellt fram emot dom hääärliga lektionerna med FAVORIT läraren LEEEIIIFFF... oooooff vad jag älskar honom!!! AA MEN ELLER INTE!!! bajs på han asså, han är så jävla jobbig så det finns inte -.-

menmen, hoppas ni har haft en bra helg, det har jag iaf! Puss på er, på knät eller nått . jaja godnatt!


Mitt träningsprogram..

1. Värm upp, alltså spring på plats, gör aerobic rörelser osv..
2. Kör med gummiband, ha bandet bakom axlarna och dra framåt så händerna nuddar varandra, det tränar bla. axlarna.
3. Rygglyft (i ca 3 min)
4. Stå med ena foten på gummibandet och dra med först ena handen uppåt, byt hand osv, tränar biceps.
5. Samma som 4an fast du drar upp båda händerna till axelhöjd, detta tränar axlar.
6. Vanliga situps, i ca 3 minuter.
7. Rygg & ben, du står på alla fyra och lyfter upp motsatta ben + arm i luften.
8. Rumpa & ben, bu ligger på rygg och lyfter upp ena benet och rumpan mot taket, sen byter du.
9. Gummibandet: du är som din roddmaskin, drar bandet mot dig fram och tillbaka, snabbt & långsamt.
10. Benböj..
11. Dansa!!
12. Stretch..

Hehe ja.. såhär brukar mina hemmagjorda trningspass se ut.. brukar ta en timme eller nått, för man håller kanske på i ca 3 minuter på varje "station" haha. Och i slutet brukar ajg faktiskt dansa, bara dansa fritt eller upprepa gamla danser, eller lite body shake, haha!

Pröva, det är fan bra! :)


ska satsa på att bli såhär till sommaren!!! hoppas jag lyckas, typ min dröm kropp ju.. :( haha eller inte, jag tränar faktiskt för skojs skull & för min mages skull!


nu kör vi!!

Nu blir det hemma träning för min del! Kör mage och gummiband, komigen nu loooottaa!! Sätter igång nu, med pumpmusik, i can show you what type of music I have when I peppar myself, hihihi ...



sån här musik, och nu blir det kill the kid med boys noize.. hehe tack roman! ;)


my weekend



julia & jag i fredags..

Hej bloggen! Allt bra eller? Det rullar här också fan, lite seg bara. Sitter och snackar med lite folks på msn, halvkollar på MTV.. det är så mina söndag kvällar brukar se ut faktiskt! Saknas bara den långa duschen med hårinpackning, sen plugg också. Men det har jag gjort på dagen, sov över med Cenner igår, så idag pluggade vi sen drog vi till vällingby och chekka lite saker, köpte en ny ansiktsrengöring.

Igårkväll kom arvin hit, så jag arvin och julia var hemma os mig, vi gjorde inte så mkt. Musik, kolla tv, hade popkorn krig, haha så sjukt roligt. Arvin hade ett popkorn i håret i typ 10 min, jag & julia låg serilst och dampgarva i sängen och seg som han är så säger han ba: VAA.. vaddåååå...??? vad gaaaaaaarvar ni ååått?? haha, sötnos!

Nu börjar det bli lite långt hära, menmen.. sijah


pöss

till manda: ahha jag vet, men nu jävlar! :)

Sitter hemma hos mig med JUlia, det blev bara hon som sov över här, för dom andra fick tydligen inte..
Kvällen vart iaf sjukt lyckad! Var nra tjejer hemma hos emma, sen kom det några till blandannat arvin :) blev mkt dans, skratt, och umgänge, mycket trevligt!

Nu har jag och julia dampat, snackat en massa och kollat runt på facebook. Antar att vi ska gå och lägga oss och snacka i sängen snart, så godnatt på er!









haha vi och våra jättefina webbkambilder.... nu kommer dom igen ;)

i know you missed me, haha!

FÖRLÅT!!!!!! men gud vilken dålig blogg inställning jag har haft dom här dagarna, är typ mer än en vecka sedan jag har bloggat?! Förlåt iafllfall! har inte haft lust, men nu jävlar! Ni ska få massa bilder ifrån spaninen osvosv..!

Den här första skolveckan har iallfall gått sjukt fort och jag har hunnit med mycket!! varit med mina fina vänner, fått läxor och det där vanliga shitet, tränat bode box & pilates (love it!) och aa, tagit det chill.

Ikväll ska jag, romina och felicia dra över till emma, där är hon och några fler vänner! Det ska bli superkul, har faktiskt inte varit ute sen jag kom hem pga att det är så jääävla helvetes kallt ute! Nu är det ju fan bara typ 1 minus, så det känns faktiskt varmt, hehe!

sedan sover dom här hos mig, eller a F, R och J.. Vi kanske hörs då, eller imorgon! Ville egentligen bara upptadera för att ni ska veta att jag lever, hihi :) puss påe!





jag just nu..

RSS 2.0