shit abo breeeä



okej... i 9 dagar ska det va mellan 19 och 27 grader..... svimmar??!?!?! blir att ligga i saltvattnet och schteka

at långasand




nåra bilder från gårdagen

Nu är jag framme!! Efter cas 6 timmar och rumpan gör ont... vi lyssna ljudbok haha sista Twilight boken! Idag har ju förövrigt Eclipse premiär, synd att jag missar det! ''/
Just nu sitter vi o kollar Morden i Midsommer, love it haha!
Förhoppningsvis blir det stranden imorogn, läängtar!

here i go again

Okej sammarfattar dagen...
UNDERBAR dag på Rålandshåvsparken med Wittrin och Malin, vi låg redan från halv 11 till typ 4 och sola/bada där med matsäck, choklad osv.. Vällingby med daddi och köpte ipod högtalare... Packa ner 1 ton (typ hela garderoben, seriöst) i en fet jävla resväska... Städat... Mötte Jakob och sa hejdå till honom... omg :'/ Mötte Felicia, Malin och Julia... Hamnade tillsist på 5knop där alla andra fina vänner va, sa farväl till Louise och Cenner som jag ska vara utan i 5 veckor... snyft. Blev även tårar när Jonte börja spela "Follow Trough" som är "min och jakobs låt", jag tänker skit mycket på han när jag hör den så tänkte jag 5 veckor utan honom & börja böla hehe... sen även började Cenner stööört gråta när vi sa hejdå, gumman då hehe..!! :((:(:

Men imorogn åker jag somsagt och Wittrin sleepar over här, vi ska gå hem till henne imorgon och hämta mina saker där. Sen 6 timmar i en bil... jippi!! Skriver när jag kommer fram (kanske..) puuuuuuss!!



längat s¨å jävla mycket!!

23:33

Update hos Wittrin...... kom precis hit efter att varit på 5knop med älsklingsflickorna Romina, Felicia Julia och Malin. Sen får jag inte glömma Felicias lilla vovve (hon är hundvakt) Charlie, omggg vad söt varelse alltså!! :D
Vi satt där på bryggan, jag och J bada när vi kom dit sen a som sagt bara chilla galet, käka melon och chips snacka och fantisera om vildsvin hahah så jävla kul. Kommer sakna utekvällarna här i Hässelby!!

Nu ska vi faktiskt sova, för imorgon ska vi upp early in the morning redan 8 ska vi ta bussen in till Sundbyberg för Malin ska ta boooooort sin tandställning!!!!!! wihooo. Sen drar vi direkt in till Rålis där Romina och Felicia kommer också, så ska vi vara där och sola och bada hela dagen! Skönt med lite omväxlling inte bara vara här liksom. Så, kvällens bilder sen en massa bilder imorgon nkommer komma upp under morgondagen..

Simma lugnt nu people, puss!

vad gör ni 02:38 på natten?





jag och julia brukar sitta på min mysbänk i köket och käka bullar å kolla ut över hässelby... riktigt mysigt

så vackert!




så uundebar bild asså <333333333

love<3




så jävla vackert...

idag va typ som en dag i skärgården, på riktigt asså. jag har aldrig varit och badat/solat i Lövsta förut, men herregud vad fint det är! Dock om man gillar att bada mycket så var det inte så smidigt men det funkade! Men underbar utsikt va det iallfall.. Med väldigt fina bästavänner också. Tack för en bra dag älsklingar!

jdalösdk



why? känner inte längtan längre inte orken att ******** vet inte vrf de bara har blivit så my days are filled with mistaces some that i didn't make, skyll inte på mig tänk lite själv oxå känns som jag får skulden för allt the 10,000 stones in my heart tears me apart men inte riktigt så mycke varför skälla ut en person för en sak man har gjort, sen gör man exaaaaaaaaakt samma sak själv fast värre? nä det är otroligt irriterande å synd, hoppas allt snart kommer ut så de blir fajt lite skadeglädje skulle de nog vara ganska kyl ... drar till landet och jävlar vad skönt de kommer va bort från allt skit snack och ryckten här i äckel hässelby som jag älskar fast ändå hatar vill typ byta umgänge för en dag sulle kanska va kult... it's you when i'm sittin' al alone in my room, everything reminds me of you fast ne. nä om man tar efter statusen så får de vara asså , hör av sig git å digt skitsamma de va sjukt bra för nåra veckor sen men nä nu inte så brao enadjnpeajksrson ********* **gen, ***** säger ja bara. saknar gammla tiden då man gick på dagis fan va underbart det va asså, då va happiness utan för mitt fönster nu gör happiness bara ont som fan jag är rädd för att vara lycklig, lite. på långasand oh my cilll åka nuuuuuuuu. hejhej burial friends on two minutes i love you lalalal bullcshittt tired on life right now.
sen finns ju nåra<3

längesen



längesen man såg dig, du har dina nya. åker snart bort och du verkar inte bry dig. tårar rinner men känns inte värt det

bildeeeeeer





jag & julia på dagen, taggar till kvällen hihi

tessan & jag

julia o alice älsklingar!

julia sen ytp jonte gianni o jocke i bak---runden

haha en tradition här i hässelby, gitarren. ekman och gianni

julia alice & jonteE

alice emma tess julia och julia on our way to sjögge....

lördags

outfit, shorts ginatricot tröja carlings

söt_osminkad_tjej_95 på donken hahah omg

nu tar vi caben ut till täby för släktträff, hörs ikväll!

ljud

Har precis gjort mig iårdning för sängen... jakke gick nyss hehe vvettt sent men aaja. Imorgon blire först konfirmationsfir sen direkt ut till släkten, kommer hem på kvällen så då blir det uppdatering. Bilder får ni också imorong, puss och kram!

min midsommar

TJAFAN!!! kommer inte ihåg sist jag skrev, kanske igår? Det var ju iallfall midsommar igår, hade ni det bra? Jag hade det bra som fan! Wittrin sov ju hos mig vi vakna av fuuucking Maxi och Kalle för andra gången för mig haha, sen så käka vi frulle lunch med mina söta päron sen fvandra vi till julia gjorde oss iårdning mötte cenner gick till emma där va kajsa emma alice och tess vi hade en rolig tid skojjsa oss lite sen kom lite boys typ jonte adams gianni ekman jocke marcus o.co sen även lisa och sofia, vi drog till hästparken skulle köra brännboll men nä racket gick sönder haha så det sket sig så vi va och snancka me alla istället, sen drog vi tjejer alla utom kajsa till sjögge där lite andra killar va det var väl helt okej trevligt, sen vid 12 badade vi på 5knop som vi hade lovat alla haha det va så JÄVLa skööönt!!!

den som orkar läsa allt jag skrev utan punker och skit är bäst hihi . nu ska jag och julia upp tillvällingbu skriver senare då får ni bilder också! :) pussen

shake this feeling






hhahaha........

AHAHAHAHHAHAHA asså omg.......... jag 'r sååå ful på bildn men älskar oss <r<<4<44<4<3<3<3< hahahah ser ut som vi flyger ur av blåsten hahahhaha

billionare



gaaaaaaaaaaah jag dör, jag är KÄR i båda dom två!!! så otroligt snygga och deras röster smälter man fan av, och att dom sjunger så bra in real också fett ballt, gillar den här versionen mer faktiskt än den riktiga!

mtz

Nu ska jag sleeeepa. Imorgon ska ja träffa wittrinen antar att vi drar ner till vattnet om vädret blir bra, hon ska sova här också hihi fan va mysigt, även fast de bara har gått typ 2 dar sen ja träffa henne så saknar jag henne...... random men så blire när man e nära vänner hihi :D


älskar dig bästavännnn<3

come tomorrow



julia & kajsa myspys

alice gumman och jag

Ännu en sjukt mysig kväll med Kajsa, Emma, Alice, Julia sen Klara och Amanda men dom gick rätt snabbt haha, vi satt på Ridders med choklad och chips och satt och snacka i flera timmar. Tack för en fin kväll tjejer!

black horse and the cherry tree



nu blir det en repeat av gårkvällen, hörs senare!

fil




igårkväll

Tjooooo! Jag är helt slut efter en heldag på allmänna med vänner. Vädret har ju varit helt sjukt bra idag, solen har varit i full gång hela tiden & inte ett moln! Det gillas :) Jag kom somsagt precis hem och nu vet jag inte vad jag ska göra. Kanske duschar... om jag orkar. Ville bara visa att jag levde hehe puss.

so true



"Ingenting varar förevigt. Någongång måste man säga hejdå till det vi har tagit förgivet."

tisdag kväll

Kom precis hem från en mysig utekväll med vänner. Jag och Julia cykla ner och sätte oss på Riddarn, Malin och Felicia kom typ 5 min efter med jordisgubbar och jag hade chokladsås haha (a) sen kom Alice Emma Kajsa Maja Agnes och Jocke också, och alla vi chillade bara snacka lyssna på musik tog bilder, så ni får bilder när Julia laddar upp dom (Y) nu: sex and the city!!

riktigt säker


haha kaaaaalllt

on our way to allmänna

"åh vi schteker, åh vi schteker"


moi o flisan

forever

OMG vilken härlig daaaag!! Jag och Malin vakna vid halv 11, käka frukost ute i solen sen schtekte vi gaaal1 med nice musik i högtalarna (dock blev det kalles musik för han också va med bög) vid 1 så drog vi till allmänna, Cenner och Felicia kom också sen även Klara Sophie och Bea! Mycket trevligt, där sola vi och jag bada 2 gånger hur underbart som helst! 17 grader är det i vattnet :))

Ikväll ska vi ha myskväll på klipporna, Malin och Felicia skulle köpa jordgubbar och jag får se om jag och J kilar upp å köper nutella eller nått liknanade, jag tror vädret kommer bli underbart ikväll asså! :)
Ni får några bilder om ett tag.

something good can work




love to you!!

http://4.bp.blogspot.com/_xkS_AwSgXaw/SqAGhTE0c0I/AAAAAAAAByg/vThJ8_TNuX4/s400/h_kan_14__1135878945.png

Säger bara en sak; Håkan Hellström har varit min räddare i nöden idag. Har spenderat min tid genom att lyssna egenom alla hans tracks, alla lika bra, nästan.

bilder från barcelona

















Träningsläger i Barcelona med gamla fotbollslaget... saknar som fan!!

lekkkk i vattnet





hahahah älskar dom misslyckade bilderna!! :')

tidsfördriv

Vad tycker du om kärlek? jag gillare, men kärlek gör ont
När kramade du någon sist? igår
Saknar du någon speciell person? jjjaa
Har du svårt för att bli kär? nja, har ganska lätt för att börja gilla, kär är svårare.
Är du singel? haha ja vet inte vart jag å jakob är men vi är inte tillsammans.., än.
När fick du senast en komplimang? igår

HAR DU NÅGONSIN:

Varit medvetslös: nepp
Hånglat med nån riktigt ful: nej faktiskt inte.
Hånglat med fler än 50 pers:  aa händer varje helg
Hånglat med fler än 2 pers på en kväll? nepp!
Gjort något riktigt dumt? så dålig på att komma ihåg sånt, men ja troligtvis.
Gjort något du verkligen ångrar? ja
Åkt ambulans? nejj
Gjort nåt olagligt? aa
Fått din mamma att gråta? nån gång kanske
Slagit ner någon? ofc jag är biff! haha nej aldrig.
Skämts över dina föräldrar? alla har det
Sagt jag älskar dig och menat det? jadå, till mina vänner å family.
Tar du droger? nej & kommer inte göra det heller.
Vilka kläder sover du i? bara trosor hahha
Vad hatar du verkligen? så dålig på att komma på saker...
Är du ensam nu? ja
Vill du gifta dig? ja om jag hittar en rätt man!
Vill du ha barn? inte nu men när jag blir vuxen, även fast jag inte gillar barn haha..

SENASTE PERSONEN SOM:

Sov i din säng? jag och wittrinen
Såg dig gråta? mamma å pappa
Fick dig att gråta? mamma å pappa
Du delade en dricka med? wittrin
Du gick på bio med? jävlar de va längesen! kommer inte ens ihåg
Skällde på dig? wittrin på driv hahahhah
Sa någonting till dig och vad var det? kalle: "ska du inte höja ljudet lite på tvn?" -.- :P


ja kan inte skilja på

Chachaaa alla söta! Blev ingen joggingtur på morgonen...... jag somna om. Julia gick ju upp redan 7 å drog till sin pappa, det va meningen att ja skulle upp vid 9 kanske för att just ut å springa, men nää jag sov till halv 12 istället... uups så kan det ju gå ibland om man har (o)tur. Nu är klockan 3 och jag har verkligen I N G E N T I N G att göra. Det skulle ju förfan bli bra väder idag?!?! bajs får väl ...... vetefan asså kanske upp till åkis köpa frukt är fett sugen på mango , eller se på film? men då måste man äta nånting o jag ska bara äta bra nu... bajs på livet

hachi

Omg... jag och julia har kollat på den soooooorgligaste filmen någonsinnnnnnnnn den heter "Hachiko". Det är en true story en hund blir hittad av en kille sen blir dom som allra bästavänner hunden väntar alltid på han vid tåget varje dag nör han kommer ifrån jobbet sen en dag kommer han aldrig så väntar hunden i typ 9 år tills hunden också dör......... omg aa ja o julia satt å grät (julia typ floder haha alltid överkänslig) men jaaaaaaaaaa om ni vill gråta SE DEN HÄR FÖR FANNNNNNNNNNNN omg . nu ska vi sova för julia ska upp typ 7 imorgon -.- på morgonen ska ja ut å springa kanske blir vid 9-10 tiden.. . . . jaja godnatt flumm


http://passivestarlet.files.wordpress.com/2010/02/hachiko_a_dogs_story.jpg
gaaaaaaah asså hunden är SÅ söt....... i cant explain it hahahahhaha

l j



Är med min älsklinggggggggggggggggggggg nuuuu julia wittrin omgomgomg de va fett länge sen ja träffa henne sååå ja e gladddd :D vi gör inte så mkt spelar gitarr ska komma på en låt (Y)

btw sprang jag 3 km idag på mitt löpband o ska springa imorgon bitti också fast ute :cool: och jag ska inte käka skitmat förrens fredag. koooomigen nu!!

be there

Wii, har gjort om lite i bloggen! Kan ni kanske gissa vad? :D Headern får vara som den är (vet att den inte är så jättesomrig, men det får bli senare!!) men jag har lagt in så jag har smilisar på bloggen, haha så jävla fula! Men jag gillare :thumbup:

aha nu så ser man inte min nya header, får fixa det senare....... snark skoja om ni inte ser den tryck på "F5"


tro och tvivel


haha muppbild å jag garvar skitmkt på den som man ser för felicia o dom ba struuuula nuuuu så tar vi kort hahahahhah så MOBBAT ...... men kul hehehw

Jakob har iallfall precis gått jag gick å mötte han efter jag hade vart i vby, gick i vällingby + till statiol i klackskor så jag har skavsår...... vi mös lite musik o lala han käka hos oss diskutera bröloppet med päronen hahah sen nu gick han och jag tror jag ska träffa malin o hanna sötisarrrrrr i miss them!! :D så nu ska jag ringa dom puss

jävlar

Tjoooooooobrä. Kortkortkort igår kväll så var jag, ROmina och Julia hos Felicia vi satt vid datan kolla massa roliga vidio klipp garva sönder hahah, käka godis sen la vi oss i sängerna o kolla på "har du hört rycktet om morgans?" och somvanligt somnar jag hahahh så aa filmen var väl olkej. Gick upp vid halv 12 käka scones jag vandra hem efter det har duschat osv nu o nu ska jag upp till vällingbyish sedan ska jag träffa jakkkkeehh sen ikväll malin hihi kooort nu skutsar mamma mig måste rusa hejhopp!!

dagens lååååt



Let me love you
Let me be around
I promise you, I won't make a sound
'Cause the wind is blowing hard you see
We'll take a ride just you and me
Let's go down to the south of France
But we can love
I think there is a chance
Go down for the holiday
To live those happy thoughts again

How are you gonna run at the speed of time?
Ooh ooh wonderchild
How are you gonna breathe if you're underground?
How many times will you try?
How are you gonna walk at the rainbows edge?
Ooh ooh wonderchild
Ooh ooh wonderchild
Everything comes to an end


I get to you at the speed of sound
Really fast when you're on the run
'Cause the world's closing in on us
A second later we're on the bus
You're so fine and I love her so
So beautiful, but I have to know
Is this real or is it just a game
Take a ride, won't come back the same

How are you gonna run at the speed of time?
Ooh ooh wonderchild
How are you gonna breathe if you're underground?
How many times will you try?
How are you gonna walk at the rainbows edge?
Ooh ooh wonderchild
Ooh ooh wonderchild
Everything comes to an end

And if I could be with you
I keep on wonder why
If this whole escapade
Is it worth all this time?
And if I could be with you
I keep on wonder why
If this whole escapade
Is it worth all, all, all

How are you gonna run at the speed of time?
Ooh ooh wonderchild
How are you gonna breathe if you're underground?
How many times will you try?
How are you gonna walk at the rainbows edge?
Ooh ooh wonderchild
Ooh ooh wonderchild
Everything comes to an end

And if I could be with you
I keep on wonder why
If this whole escapade
Is it worth all this time?
And if I could be with you
I keep on wonder why
If this whole escapade
Ooh ooh wonderchild
Everything comes to an end

buZi


hiihih jag romina felicia o julia<333333333333333333333333333333333333333333

alex on the spot



I've been around the world in the poaring rain
Feeling out of place, im feeling strang
Take me to a place where they know my name
Where everyone knows my name

lalala

GODMORGON. vaknade upp med **** jiiiiiippiiiii -.- nä klockan 20 över 10 ska NÅGON JÄVLA IDIOT ringa på dörren å väcka mig o snäll som jag är öppnar jag inte hihihi utan ja somnar om till 11. Har precis käkat frulle o kollar på simon o thomas haha sjukt bra program asså. Jo men vädret funkar ju idag också hade inte pallat en till soldag har lust att bara chilla inne, typ. Så idag ska jag träffa mina älsklingar Julia Romina och Felicia aaaaaalla 4 tillsammans fan vad roligt!! Btw är jag FETT sur på julia fuck uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

film

Blev somsagt en hemmakväll ikväll, riktigt skööönt. Har precis kollat klart på en film som heter "Fish Tank". Den var .... bra men riktigt konstig haha, jag fattade den inte riktigt. Det konstiga är att den har fått 5/5 av typ varje kritisör eler vad man nu säger + har vunnit massa priser, så trodde den skulle vart bättre men aja.
Nu håller jag seriöst på att dööö av trötthet, så jag ska krypa ner i sängen nu, tidigt för en gångs skull! Godnatt tötisar.
jag är typ besatt, på riktigt. helt sjukt att man kan sakna någon över en kväll bara. hur ska jag då klara sommaren?

new




har nya skor som jag har väntat på i fleeeeera månader, beställde dom i februari typ haha, men dom va tydligen så populära så dom va slut och lala.. jaja jag ÄLSKAR dom ialllfalll, bra att dom inte är så höga för då kan man ha dom på vardagar osv också! shitbra, H&M

trött o seg som fan innebär

h.e.m.m.a.k.v.ä.l.l

welcome to the club


snyggingar

haha louise och happy birthday musen<33333333



jag och maajsan<3

fina louise!

OMG. Gårkvällen på Folketshus var fan den roligaste kvällen på riiiiiktigt länge. Den bästa sen den där kvällen på lokalfesten i Falkenberg i påskas, så det va ett tag sen haha! Vi kom dit fick stämpel osv och "minglade" bland alla fina vänner eftersom det bara va folk vi kände där liksom. Efter någon timme blev alla riktigt taggade och det var grym hööög musik som vi schtekte gaaaalet till, alla var som galna där uppe och vi shakeade och hoppade så att efter 10 minuter va man tvungen att gå ut o ta luft för svetten rann haha. Vid halv 1 sa dom att det va sista låten, fast dom spelade typ 5 låtar på rad och då va verkligen ALLA däruppe och man puttades runt haha men det va riktigt roligt. Vi körde "ringen" haha jag gick in o shakeade lite........ jaja va ska man göra de va riktigt kul.

Igår på dan drog jag till allmänna med Maja och Louise, sen vid 7 drog jag Maja och Julia o köpte grejjer till tårta som vi gjorde till Louise, riktigt goood blev den! Vakna upp hos Julia o vi drog ner till 5knop med lite girls, ni får mer bilder senare för alla är på Julias kamera, shit va långt det blev hahah puss!

vi o vidios asså



hahahahahahahahhahaha bästa !!!!!!!!!!!!!!!! den kvällen va underbart roligt <3

säg vad ni tycker jag ska ha på mig ikväll!



Altenativ 1; tubkjol och över en blus, allt från H&M..

Altenativ 2; klänning från b-young.


Altenativ 3; fest paljett klänning från random butik i Marbella!

Ska ju på födelsedags fest i folketshus ikväll, och vad ska jag ha på mig?!?! SKRIV VILKEN ALTERNATIV NI TYCKER OM BÄST!!! please =)

grattis louise älskling








All I ever wanted & Never think.

Hjärtat idag är det din 15:ånde födelsedag, duvet redan allt du nu får göra taha. Jag och tjejerna ska se till att du får den födelsedag du vill ha och jag hoppas att du får en massa fina presenter av dina söta päron.
Det har varit du & jag sen 6an och även fast vi inte är alls lika tajta längre så vet jag alltid vart jag har dig och du finns alltid för mig. Jag älskar dig min underbart fina vän, grattis!

svar

Anonym om how soon is now:
ska kanske utomlands till kreta ;) var på kreta var du när du var där & hur var stranden? var det sandbotten eller grus? var det ofta röd flagg?

puss ;)

svar: oj, just VAR i kreta vet jag inte men det var iallfall en jäkligt  lång strand med hotell på varnadra (efter stranden). Det var sandstrang kom jag ihåg och jag tror det va samma botten fast med lite småstenar här och där. Har för mig att det blåste ganska mycket så det var ca 2 dagar röd flagg, men annars var det helt underbart!! kram



OMG SOOOOOOOOOOL !!!!! :D:D:D:D:D

how soon is now



JAG SKA FÅ EN NY CYKEL IDAG WOHOOOO HIHIH :d:d:d:d:d:d:d *överlycklog*

lock

Nu cyklar jag och Julia över till Maja där Louise är, vi ska bada jacuzzi i det fina sommarkvällsvädret :D wiho oys

geeeeee mig




Har absolut iiiiiiiiiiinga idéer om vad jag ska skriva ....... det ända som är i tankarna är hur mycket jag längtar ner till kära Långasand. :'/

flow 212



är med den här b-ruden nu vi shteker music o kollar ut över UNDERBARA hässelby med det minst lika underbara vädret... mmmm vänta, är det sommarlov ? !

road trip



Baby I got love for you and I appreciate the things you do

omg


Dead By April - Promise Me (Acoustic)  ... dagens drog!

Godmorgon!
Wittrin sitter och garvar åt mina 2 cm höga gamla klackskor hahahah dom är SÅ fula!! Fattar inte hur jag kunde ha på mig dom XDD
Igår va jag somsagt med Lisa och Julia, vi hade sjukt roligt haha. Vi va inne på chatroulett hahahahah omg. Kul va det iallfall. VI Somna vid typ halv 3 och vakna idag vid halv 1. Vädret är ju kefft idag igen så vi har bara chillat framför datorn, ifs gick Lisa hem för en timme sen.

hahahahahahahha nu ska ja o julia chilla på gräset hhahahahha pusss

vi är så heta





HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA OMG

enrique iglesias

http://images.starpulse.com/Photos/Previews/Enrique_Iglesias_umvd001.jpg

du är fan rätt snygg grabben........... *dräggel*

ta åt dig



"I mitt sagoland tar du mig i hand igen, inga fler bråk o gråt där är vi sams igen.."

sena nätter



nu ska ja o loolloww sova :D måndagsbarn

under my nose



ÄLSKAR DIG

finaste som finns<3



hjärtat<3


HAHHAHAHAHAH jag dör av den här bilden. DET ÄR MENINGEN ATT VI SKA SE SERIÖSA UT!!!

HAHAHAH MUUUUUUUSEN!!!



HAHHAHAHAHAA omg

glass o varma jordgubbar<3333333333333

haha malin sexi<3

bästiws


hahahaj

klättra!!!!

picasa

HEEEEEIIII på er alla goa folk!!

Idag vakna ja upp bredvid Wittrin (hjööööööööööööööölp) hahah neeee vi va feeeeett mätte sen gårdagen men vi käka lite iaf sen så körde vi på glass o varma jordgubar o kolla på american pie the wedding hshhhhaha skönn film de där asså! Vid 6 gick ja hem och då mötte jag upp LOllow o vi åt hemma hos mig o snacka gaaallet mkt problemsaker hhah aa sen så satte vi oss o kolla Avatar som är typ 2 timmar o 40 minuter lång men jävlar va bra den va! Gick på mitt löpband okcås undertiden i 30 min hahah grym. IMorgon ska inte jag äta någonting!!!! har lovat mig själv det asså. Snart får ni bilderrr puss!

so i wait for you

sjuktttttttttttt jävla lyclad kväll asså med mina finasteeeeeee bästastevänner ni är så underbara!! nu ska jag och julia snackish om kibish hihihi puss bilder imrognä!!!!!!!!!! typ

ritmo do meu flow



nu kööööööööör vi girls<3

down to earth

Har städat rummet och lite grejer nu, och ska vandra över till Julia nu skrev ju innnan att jag skulle vara där ikväll. Vi tjejer ska mysa med mat osv så får vi se om vi drar ut sen eller om vi bara fekkar hemma hos henne haha. Kanske bloggar från henne, men annars får ni bilder imorogn! Puss

långasand








snaaaaaaaaaaaaaaart


all uppmärksamhet






Ikväll ska jag vara med de här b-rudarna. Vi ska köra gääärnet hos lilla wittrinen haha nä men typ käka o dansa hihi älskar er tjejer!

my immortal



omg.. såg ni den här vidion på Deissies blogg? Herregud, jag kan inte hålla tillbaka tårarna på riktigt. Helt sjukt att jag gråter när jag inte ens känner killen som dör, men gud när jag ser alla hans kompisars miner o hur dom sitter o ber till Gud och gråter, shit.. så synd att sånt här händer. R.i.p.. :'(

salem



Brooklyn sun,
she's hanging on,
she's been runnin round the tired sky,
her day is done

She says goodnight,
and slips away
with a golden kiss to keep us warm
'til the morning breaks

Come, come, come back soon
I would trade away the stars and moon
if you came, came, came back soon
my darker days would all be done,
oh, Brooklyn sun

I toss and turn,
stuck in a dream
Lost, I found that everything is not what it seems


So wake me up,
and take me back
Illuminate the light and all the things we have

Come, come, come back soon
I would trade away the stars and moon
if you came, came, came back soon
my darker days would all be done,

Oh, nothing is the same when you are not around, around, and
oh, I close my eyes and wait

Come, come, come back soon
I would trade away the stars and moon
if you came, came, came back soon
my darker days would all be done,

Come, come, come back soon
I would trade away the stars and moon
if you came, came, came back soon
my darker days would all be done,
Oh, Brooklyn sun

you love me but you dont know who i am



"You walk around like you don't know me". Stämmer så bra, jag tröttnar mer och mer på dig nu och det är rätt synd. Inte på dig, utan på ditt beteende. Som du blivit. "Allt som vi gjorde den stunden vill jag göra om, men det ekar i huvet". Jag är inte ledsen över något, för jag orkar inte lägga ner energi på att vara det samtidigt som jag har en känsla att du inte bryr dig ett skit om oss två. För du verkar inte göra något åt det, du verkar inte märka något. Känns som "vi" inte finns längre. Jävligt synd.

min fredag


Grattis till studenten danneeeeboyy :)

haha ja o simpaaannn :))

snubbe, danne, jonte o kallish

Okej let's berätta om min kväll. Vid halv 7 drog jag o familjen hem till Daniel o Simon, Danne har tagit studenten så vi fira den grabben! Mycket trevligt träffa killarna åvanför som ja känt sen jag var 0 år, och de ett tag sen jag snacka mycket med dom speciellt Simon så det va kul o träffa han igen!

Sen vid 9 mötte jag upp Romina och Alice, vi tre vandra till Ida där det va lite brudar typ Rebecka Wittrin Jennifer Mickan sen två till. Vi hade riktigt roligt, dansa o satt ute o chilla gal1 åt chipps me dipp haha. Vid 12 vandra vi hemåt och nu sitter jag här. Nej så min fredagskväll har varit riktigt lyckad med mycket sköööna människor, puss på er tjejer!! kommer sakna dig idaaaaaa om du läser de här, du drar till thailand bajsunge ://

i can tell by the look i your eyes



den här lilla figuren gick nyss, vi har inte gjort så mkt typ chillat me musik osv :) nu ska jag taggarnjas till studentmottagning, sen ska jag typ möta upp Wittrin o Romina för vi ska till Ida i think!
hörrs nångång puss!!

kollektivt

Chachaa bloggen! Vaknade vid 20 i 12, sjukt nice.... får ju inte ångest av att vakna sent nu eftersom vädret suger häst balle!! suck. Har precis duschat och ätit spaggetih o köttfärsås (Y)
O vad ska man göra idag då? ska typ träffa jakob men han vägrar ju vakna den tönten sååååå o ikväll vid 5 ska jag till Hållbro's på studentuppvakning Danne har tagit studentennn underbart :D men ja kommer hem o sen ska jag typ sova hos Feicia TYP. puss

kapten röd



"Bli aldrig nånsin en kopia av nån.."

vet att det blev knas haha

Anonym om inköp:
här kmr en kanske ganska konstig fråga, men aa:)
du verkar vara ganska omtyckt hos killarna, och visst du är super-snygg, men det måste ju vara ngt annat oxå:) Är du typ den som flirtar och tar för dig elr e du en sån som alla bara blir intresserade av utan att göra ngt direkt?
Du verkar som en kul person iaf:),
kram

Svar: Haha, gud jag vet inte. Jag tycker själv inte jag är så som du skrev det men tack eller vad man ska säga. Nej jag flörtar inte så mycket, men jag  är en sån som skriver till killen jag gillar, jag går inte runt och håller det inom mig. Så förhoppningsvis börjar killen gilla en tillbaka, eller inte och då får man väl... aa göra annat haha. Men så gör jag iallfall haha..
Kram! :)

hej om inköp:
på vilka ställen ligger affären carlings? :)

Svar: Finns lite här och där i stan, men sen en affär i Kista galleria också. Vet tyvärr inte vart exakt i stan, men tror inne i Gallerian :)

inköp


två tröjor från Carlings (rea 99 kr) den åt höger är egentligen typ ill turkås

en grå halv magtröja från Bikbok

Från Åhlens.

just say yes

HEJ JAG LEVER NEEEEEEEE JA E INTE DÖD!!!!!!!!!!!!! omg asså det är sommarLOV, i just caaant belive it mihihi *bratZröst* nej men det är väl underbart, dock var ju inte vädret så somrigt imorse när ja vakna upp me malin o hannish så då stack vi till kista :D fick me mig 3 tröjor hem och ett par nya rayban !! äntligen.

Min skolavslutning blev skit lyckad, först godsaker i klassrumet fick betyg o shit sen blev de rysningar på skolgården när Jonte o två tjejer sjöng jättefint, gah vad det kommer vara tomt utan 9orna!! bajs på dom. sen vid 12 vandra jag, Felicia, Malin, Hanna och Sofia ner till rIDdersvik o satt där med en massa tjockismat och bara njöt av livet!!

På kvällen drog vi ut med aaaaaaalla hässelbybor somvanligt på Riddervsik poliser fältare o Staffan va överallt skön-a dom är som låter oss va på avslutningen! -.- ajja jag hade det trevligt iaf blev mycket prat o umgänge o de tackar man inte nej till :) (Y)

alla bilder ligger ju på facebook, men någon kan ni väl få


Felicia, Hanna och jag in da klassrum:)

på skolgården...

jag o Staffan =)

mys<3

jakob<3

dennis, danne, johan o flisan haha :))

matte, josef, julia, jag, jakke danne och felicia


aa jo men ni fattar hur resten av bilderna såg ut, kolla fb. nu ska jag käka mat jag lagat själv hihi puss :D

get some sleep honey



har gått 20 min på löpbandet och duschat håret...... ska hoppa ner i sängen o få lite sömn inför the big day imorogn omg . pusssssss godnatt!!!! det här är btw sista inlägget när jag går i 8an.... busigt!! :D:D:D:D

yääääääy



omg...... och aa medans ja är i farten kan jag meddela att......



.... vädret kommer bli lovande asså!!! det har blivit bättre o bättre hela tiden!! de gillar vi (YYYYY) får hålla tummarna asså :):)

i did it more and more



"please dont break this."

refrängen...!!



There's something in your eyes
Is everything al right?
You look up to the sky
You long for something more, Darlin'
Give me your right hand
I think I understand, follow me
And you will never have to wish again

I know that after tonight
You don't have to look up
At the stars no no no no
And I know by the end of tonight
You don't have to look up at the stars
And I know if the love is alright
You don't have to look up
At the stars no no no no
I know by the end of tonight
You don't have to look up at the stars
No no no no no no no no no

there's something in your eyes

TJAAAAAAAAAAAAAA omgomgomgomg i cant understaaand att det är SOMMARLOV imorgon, är så sjukt jävla taaaggad så det inte finns mer assp. Har solat idag också me Wittrinen och Malin haha vi har haft sjukt rolig flummat runt en massa.... en mindre rolig sak va att jag klev på mina svarta fejk rayban så dom är ju bara att säga R.I.P till :'((( wäää jag som älska dom!!!!!!!! fan. ajja får köpa nya :)

har lite panik för jag kan inte bestämma vad jag ska ha på mig imorgon, gula klänningen eller kjolen........ bajs

säger godnatt....

.... och att jag älskar Håkan Hellström. Gahhh, får lite panik när jag lyssnar på hans låtar. Så jävla gryma!!




kvällens låtar!!!!! love

on the days I can't see your eyes

http://www.kortmakaren.se/shop/Kortmakaren/images/shop/Hj%C3%A4rta%20i%20hj%C3%A4rta.JPG

Det är lätt att kasta kärlek där den vackert tas emot.

love it



.................... tomma ord. swedish house mafia är bästa ever asså påriktigt. någongång ska jag stå där o dansa som in i fucking helvete till dom!!!!!!!!!

i love you




Jag älskar dig bästavän. Tillsammans är vi så jävla bra! Ingen tråkig stund asså.

säg vad ni tycker!



SKOLAVSTLUNINGS OUTFIT?!?!?!?!?!?! jag trivs skitbra i det mycket bättre än den gula klänningen som jag tänkte ha...... är den somrig enough??? kommentera :D

one more







älskar er tjejer!



sjukt trevlig dag med klassen! vädret höll i sig o det är jag jävligt glad för. vi vandra från slussen til djurgårdsfärjorna, så det blev en massa fina utsikter att titta på! ser ni där vi satt och käka? så jävla underbart fint! var osminkad idag dessutom tjokkt nice!

sitter hos mig med wittrin, vi har tagit lite pics lägger bara upp nån typ för resten finns på facebook samma med dom åvan, resten finns på fb! nu ska vi hitta på nått puss

we no speak americano

Har ni sett vidion på Dessies blogg där hon i stort sätt bara filmar svart inne på nattklubb? Låten som spelas där har jag lyssnat på i två veckor nu o är lika kär i den. Vekar bara som det är jag som är det för alla jag visar den för tycker den är skumm :O:O:O gaaaaaalet underbar



00:30 och framåt!!!!!!! dör

fighting for survival

tjo kom precis hem. blev lite snabba planer ikväll så hann inte skriva ju, men mange kom o hämta mig så åkte vi hem till honom där jakob och danne va. vi typ låg i soffan kolla tv käka chips hahahaha sen va vi inne på datan o kolla chat rolett, hahahahahah omg jag typ dog av garv. vissa runkar ju fan i cam! sjukt skarrigt. satt o flörta as mycket me äcklon sen gav dom feta dissarna, galet bra (Y) kvällen va as rolig o mysig iallfall :):):) riktigt sköna grabbar!

nu sitter ja o käkar godis o lyssnar på goooodi musik, så jävla underbart :)

imma be

Nu kommer mange o hämtar mig sens ka vi hem till han där jakke o danne är, hörs inatt puss!!!!1

ignorance



Cause you know we're not the same

naaaaaaaaaaw :')





asså.... jag dör. ser ni hur SÖÖÖÖÖÖÖÖÖTA dom här små varelserna är?!?!?!?! det här va igår, alltså va dom 1 dag gamla.... :') pomg

she's a monster



ne-yo's nya låt, jag gillar den!

if it makes u happy



Tjafan!!! Har precis tränat... gick snabbt som fan i 20 minuter, sen sprang 10. Bra dääär!! :D
Skrev kanske att Cenner sov här? Det gjorde hon iallfall, vi kom hem ganska tidigt och vi somna kanske halv 1 för båda va sjukt trötta. Vi låg i solstolarna klockan 11 tills typ 1 kanske, då stack vi upp till vällingby.
Sen mötte vi upp Roman på bussen o vi tre vandra hem till Julia sen vid 5 tiden gick jag hem... alltså en galet chill dag. :)

Vet fan inte vad som händer ikväll, villllllllllllllllll vara med Felicia så hon får fan ta och ringa mig nu!!!!!!!! haha aa vi hörs

skynda



outfit idag allt H&M pussssssssssss nu drar jag ut

dum da dum



hanna sötis :D


fick glass av leif på no:n :))))))

såhär ser rasterna ut, sola på skolgården haha

mums

HAHAH

nåra bilder från idag. slutade skittidigt idag typ halv 12, så jag och wittrin drog hem till henne först kolla på nån svensk film för vi orka inte sola haha men sen gick vi ut på altanen och låg där och schteeekte, lisa kom också ett tag senare :) ja har varit hemma nån timme nu, väntar på cenner och lisish. puwss

right on time

Tjooooooooobrä!! Sitter hemma hos wittrin nu, hon springer runt o jag lyssnar på töööng musik. Vi hade ingen syslöjdhelvete tack vare nåra i klassen, tack för ni berättar det för oss också som ni lova Lena!!!!!!!!!!! kunde fan sovit en extra timme -.-
jaja, julia har fått kattungar<333333333333333333333333333333333333333333333333 dom har inte öppnat ögonen än så jävla söta :'D ni får bilder på dom när ja kommer hem!

nej nu ska vi börja rulla mot älskade plugget igen, sista riktiga dagen idag!!!!!!! omg puss

kvällssol



Hur ser era raster ut? ;)

för två timmar sen

Gick en promenix med Jossan ner och satte oss på riddan, sjukt mysigt med en massa prat o skratt. Nu sitter jag fortfarande och lyssnar på spansk sjukt bra musik o så kommer lite dirty låtar in o lite fekke låtar och jag dör, min granne har studentfest om någon har missat det haha. Ajja får väl vara glad för att dom dansar o skrattar o sjunger o har roligt...... dom ska få igen ;))) hihiih nu ska jag sova piss!!

just a fucking t-shirt




shorts från bikbok
sjukt tajt och liten t-shirt som snarare var en magtröja typ, från danmark

svar till anonym

Anonym om read it:
asså.. om man är 96a, och detta även var ett tag sen, om man är så ung & får barn skulle ju typ soc ta barnet... :O ?

men om det är sant, RIP, verkligen, så hemskt att sånt kan hända.. :'( <3

svaR: jo jag vet, det här hände någon vecka innan påsklovet det här året, så.. soc borde ju tagit barnet tycker man!! :O :/ <3

love is my drug





When you are feeling tired
I'll lay there with you
When you get up early in the morning
I'll get up with you
If you have a craving
I'll get it for you
If you wanna take a ride all by yourself
I'll be waiting for you

read it



Herregud, jag kan inte sluta tänka på en hemsk händelse som min vän Liz berättade för mig och Julia i påskas.
Den handlade om en av Liz nära vänner.
Okej, vi gör såhär. Vi säger att den här tjejen då (Liz nära vän) heter Sara.
Sara hade en allra bästavän som hon var sjukt jävla nära med, det var hon av alla liksom. Hon får heta Ellen.
Ellen hade ett helt galet liv. Hon hade blivit våldtagen av sin pappa och misshandlad och grejer, men hon visade aldrig sin svaga sida utan var tydligen alltid glad. Enligt Sara var Ellen den starkaste personen i världen.
Båda dom här tjejerna är 96:or. Och Ellen, hon var gravid. Hon blev gravid på en fest hon va på, och hon födde barnet. Helt sjukt, 96a och hade ett barn.

En dag, när Ellen gick med barnvagnen på gatan troligtvis påväg hem, jag har ingen aning. Det jag vet va att Ellen pratade i telefon med Sara. Ellen ska gå över gatan och eftersom hon har barnvagn och grejer så säger hon till Sara att hon måste lägga på och ringer upp om 5 minuter. "Jag ska bara gå över gatan".

När Ellen inte ringde på ett tag började Sara bli orolig. Fattar jag, det skulle jag också blivit. Jag tror alla som läser det här fattar vad som har hänt med Ellen. När hon skulle gå över gatan blev hon påkörd. Hon blev överkörd och dog tillsammans med hennes barn. Även fast jag inte känner den här tjejen så kan jag sitta och gråta över den här händelsen. Jag kan inte beskriva med ord hur synd jag tycker om henne och speciellt Sara. Tänk att höra sin allra bästavän säga att den ska ringa upp, och det är det sista ordet man får höra från sin vän. En vän som aldrig mer skulle komma tillbaka. Usch, jag vill inte ens tänka på det.

Därför, pågrund av den här händelsen på mitt landställe så tänker jag verkligen; hur stört jävla mycket man ska ta tillvara på sina vänner. "Man fattar inte vad man har haft tills man förlorar det" Eller? Så asså påriktigt. Ta tillvara på de riktigt nära och fina bästavänner ni har. För man ska inte ta förgivet att man lever föralltid. Det låter hemskt, men någongång KAN något liknande hända en själv, och då är det försent.

Tänk på det.

backarååå

HAHA våra grannar har fekke, värsta ljudanläggningen på sin terass. maaaaaaaaadddness. just nu spelas "i know what i want and i want it now, i want you cuz i'm mr vain..." så nu tycker jag att alla mina vänner pallrar sig över till mig så bankar vi in dörren!!!!!!!!!! JARRÅÅÅÅ

beggin'

MEN JA JÄVLA MUSHELVETE SOM HAR EN "TILLBAKA" KNAPP PÅ SIG som jag såklart råkar trycka på. Sitter iaf och lyssnar på musik, har hittat jättefina covers på nåra låtar visar senare kanske. Idag kan väl alla lista ut vad jag har gjort, eftersom det är helt jävla underbart väder så har jag solat sen typ klockan 1. Drog inte till ALllmänna eller något för jag pallade inte mådde lite dåligt osv så jag stannade bara hemma. Somnade några gånger, undebart!

Nu tog orden slut så jag avrundar här föfan puss


bajs



Nu ska jag och min fuuuuuuuuccccking jävla äckel hosta gå och dö lite så ses vi kanske inte imorgon puss

mhm



mad

pratar du med mig?!?!?!



HAHAHAHHA BACKARÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ

i think i like U2







julia & rebecka + chips + en fotboll + kvällssol = min kväll :)

ur min garderob.. mina klänningar


Den rosa är från H&M. Den lila från Gran Canaria

Söt/sexig svart klänning från B-young. Rödrandiga var avslutningen i 6an, Ginatricot.

Den här finingen är egentligen rätt lång, ska klippa den så som jag håller, till ett linne! Marbella

Snyggsnyggsnygg fest klänning från Marbella

Skolavslutningen i 7ans klänning, från Ginatricot, den som alla hade.. haha

Båda från Gina. Den blåa har jag i svar & den röda har jag i rosa

Gina igen haha, har även en i orange leopard där uppe..

Typ min nyaste klänning tror jag, från Gina hahaha....

H&M, jag tror jag ska ha på mig den här på skolavslutningen... eller va tycker ni?

Så, där har ni dom! Vilken var finast tycker ni? :)
btw, jag ser olika brun ut på varje bild men de är ljuset som fuckar sig

du är käfff



HAHAHA jag skrivet ju så extremt dåligt när man skriver sådär asså, så jävla fult :'D

tagen förra sommaren



Godnatt my friends!

i even did my hair for you



asså, är det bara jag och Wittrin som gillar den här? Jag har lyssnat på den rätt många gånger nu och den är fan riktigt skön. Give it a try!! refrängen är bäst :)

i'd rather be with you




Sitting here, on this lonely dock
Watch the rain play on the ocean top
All the things I feel I need to say
I can't explain in any other way

mamboo



nu ska jag gå och möta den här skitungen för en liten promenix. hörs senare!

omg



JARRÅÅÅÅÅÅÅÅÅ!!!!!!!!!

RSS 2.0