Don't ever worry about things that don't worry about you.


i like the way

UNDERBAR DAG! minus att man behövde vara inne o göra kluringar och grejer, men hade kul med Elin så det är skit samma :D så jävla underbart väder så livet kändes bara allmänt bra. Var HÄV-dagen och lärrna hade tagit ut musikens högtalare så det blev musik och korv på skolgården, ligga och schteka i solen, sen kom glassbilen och bjöd på isglass sen kollade vi på när elever spelade mot lärare! Härligt.

Drog till vällingby med Alice och Julia, träffade på André. Sen även Jocke Jeppe Ogge och Jocke. Vi hängde på wayne's cofee och sen promenerade vi hem till Adams i nälsta. var där och chillade galet sen drog jag hem till André en snabbis och sen hem :) 

nu - tagga tilll och käka sen fixa mig. Sen möta tjejerna!

the temper

haha mmmm sääääässy. lite små ful sådär på kvällskvisten. iaf, dagens outfit; tunika från påsen jag köpte (dock är den från H&M) och kilklackar från H&M också.

hit me baby one more timeee

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA ASSÅ VA??!??!?!?!?!?!?! vad fan har killen för fel jag håller på att flabba ihjäl mig

tränatränaträna

ÄR SJUKT TRÄNINGS SUGEN!!! har varit det hela vecka juuuu, vad har hänt??? skulle fan dratt ut och sprungit om jag inte hade SO att göra! nästa vecka då jääävlar, träning varje dag.så nu har jag lovat mig själv det! :)

omg jag vill veta vem du ääärr

HAHAHHAHAHAHAH aassååååååå jag dör vad roligt jag kan ha. sämsta är att jag sitter o skriver samtidigt som jag garvar och pratar med julia och hon fattar inte vad jag gör haha :P hahhah sing with me guys! : P

vill bara påminna om att Frandis vitlöksbröd är så jävla gott att doppa i deras ceasardressing !!!!!!!11 my god skit gottti :D va i stan med kasper idag,gick runt och kollade lite fikade lite. sen åkte vi hem till honom i hammarby sjöstad sen åkte jag hela vägen hem själv va jättemysigt,älskar att sitta själv och bara lyssna på musik och tänka.  vill veta ditt namn !!!!!!!!!! heeeelt sjukt

haha you thiiiiiiiiiiiiiiink

HHMMMM först tyckte ja matchen va tjoooooooooooockt tråkig att kolla på det hände verkligen ingenting sen kommer Messi o spelar skiten ur aaaaaaaaalla, seriöst han är galäään :P jaaa jag gillar att kolla fotboll (dock bara när de är roliga lag som spelar) wiieee wiieee

nu sova o läsa spanska som jag inte gjort nu hehe XDXDXD!!! imorgon ska ja till stan och träffa Kasper trevligt trevligt :) puss puss!

kommer spelas sönder i sommar

vill du ligga med mig då
om sanningen ska fram

silviaaa

Säger bara en sak - daaaaaaaaaaaaaaaaamn vad vi svenskar är bra på musik!!!!!!!!!!!!!!! Swedish House Mafia och sen så har vi ju Miike Snow också kan fuuucccccccccck heller bli bättre. Jag dör lite för båda banden så jävla grymma. älska <333333333333333333333333

nu - fotboll & spanskaplugg heh :)

får inte nog

ASSÅ KÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄRLEK <3333333333333333333

Two things to remember:

don't make decisions when you're angry
and and don't make promises when you're happy.

hoppas dom hinneeer

Dagens outfit. haha xD xD xD skojja, leggings skit gamla från typ vero moda eller nått, sen linnet/tunikan är ifrån påsen jag köpte av tjejen, hehe

panetoz

Tjeeenare! Bara jag som tror att det alltid är måndag idag?! Sjukt irriterande.... och just precis nu kom jag på att det är Desperate Housewifes ikväll wtf!!! shiiit, tänk om jag hade glömt det... såg inte förra gången,var nere på stranden då med några kopmisar. Tur att man får se vad som har hänt tidigare hehe ;) 

Idag - skolan var bra, drog upp till Kaspers mamma och klippte mina slitna toppar känns fräsht nuu, sen åkte jag hem och sen vid 5 mötte jag André i Vällingby och vi satt och fikade till halv 7 då jag åkte hem :) Nu ska jag göra lite spanska glosor,prov på torsdag uuschhh... :( 


en bild på andré o mig hos luka för nåra helger sen :)

solhatt

Sara om inköp:
Hej! Vart har du köpt solhatten? :)

svar: min hatt köpte jag från Ellos katalogen i vintras :)


bild från i vintras, där är den :)

snow patrol

Vid halv 7 åkte jag till häselby strand och mötte André, sen så gick vi en promenad vid vattnet hela vägen hem till hässelby villastad, skit fint väder ute juuu! va kul o träffa han igen :) Nu ska jag möta Malin och Alice och vi ska på promenad också, hehe xD Alice har ju jag inte träffat på hela lovet och Malin åker till turkiet imorgon såå!

älskling du är cirkeln jag omöjligt kan bryta


ni är så äckliga

fyfan vad jag blev laaaaaaaaaackk nu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! fääätt sur, hahah skojja..
har legatute och slöat i solen hela dagen idag, skiiita skönt! igår va jag,hanna,karro,julia och malin vid vattnet och mös galet och grillade korv, va skit mysigt! sen drog vi till en annan brasa längre bort där det va lite folk men det va inte så kul så jag drog hem och sov (eller, blev fan störd av en viss johannes som ringde hela tiden) jag som ville somna tidigt och gå upp i tid, men istäället sov ja till 11! inte så braaa va :P 

nej men veckan på Långasand med julia har varit skit bra, vi har bara slappat gärnet, solat, umgåtts med en massa kompisar nya och gamla. pluggat osv. haft jetteeruligt med dig jullan bullan :)

orkar inte med ditt drygande

Tumblr_lk13rngwxx1qg4fq7_large
snart, blire bara fuck oooofffff just so you know.
du måste faktiskt ta och skärpa upp dig,bara lite

la la l a

Har precis skrivit klart vår SO nu!! Shit vad skönt det känns, dock blev det rätt trött på slutet så måste kolla igenom med madre och fixa till en massa.. ;) Nu ska vi in till lillstugan och tjekka film! Puss o godnatt

Do what you love and do it often!


just not today

två random bilder från igår innan joggingturen och idag. hahah mamma är så söt hon försöker övertala oss att det verkligen är påsktuppen som ger ut äggen med godis ;) jo men det är klart att det är så!! hahaha eellleeeeeeeeeeer.. 

gårkvällen va azarolig, mycket trevligt killarna är så jävla snälla,nivet dom pratar göteborska så dom låter så trevliga så jälla gööött ;D haha, nu ska vi pluugaaaaaaaaaaa, jarrå

dutty wine

Anonym om I know I should have stayed:
är det inte du som varit ihop med Albin sjögren?
svar: haha nej verkligen inte

Tjuuuee! Vi fixar oss lite granna och ska snart sticka ner till Hampus stuga där han, Johannes, Simon och Adam är. Trevligt trevligt! Vi ska chilla galet bara,hehe;) 

Igår va jag, Julia, Carro och Liz nere på stranden hela kvällen med Kevin, Herman, Jompa och Rasmus. Vi grillade och hade det kul det va lite kyligt men brasan värmde oss. :) najs bajs! 

Nu ska vi sticka! Pösspöss

I know I should have stayed

<3<3<3<3<3<3<3

kan inte få nog av denna låt

New Radicals – Mother, We Just Can't Get Enough

helt störd

woop woop


Bilden visar ju inte min rätta färg om man säger så, haha
right now. sitter och lööööökar inne efter att nyss ha varit ute i på baksidan och stekt sen klockan 11 imorse. damn asså det är verkligen inte ett moln så långt ögat kan nå!!!! heeelt sjukt. jag och julia är seriöst tomater ;) nej men vi har fått en jävla massa färg och vi har bara gått runt i shorts dom här dagarna :) super härligt!

Igår var vi på Gekås!! Fanns en massa fint, köpte en fejk-pippi tröja som jag alltid velat ha, sen bikinin som jag har på bilden ovan och sen en annan bikini överdel, en svart en :) Sen efter cyklade vi ner till Hampus stuga och chillade med honom och Johannes! Va skitkul att träffa dom, första gången ju :) 

Men nu äre so som gäller,har en del plugg att göra nu på lovet så det är bara att börja..

omg -.-

kom igen nu

skinny love

Bon Iver – Skinny Love - paaaaaaaanik på den här låten asså, den kan vara hur sorglig som helst men också kan man bli så lycklig av den.

Följde kasper till hans mormor för ett tag sen, har varit en skit mysig dag verkligen! Vi drog upp till vällingby och käkade på vällingehus, sen kollade vi runt i lite buktier och jag köpte en födelsedagspresent till min kära bror som fyller 21 år om typ två dagar :) Sen fikade vi hos Cenner på massagotti, hon fixade ut stolar (hahah va fult det lät) och vi satt och njöt av solen och snackade en massa. Sen kom Romina också! Blev skit flashbacks med allt det här, jätte härligt :) Sen drog jag och Kasper hem till mig och chillade galet bara, aa sen följde jag honom hem och nu har jag packat det sista och ska fixa mig sen käka sen till Julia , hehe ;)

California King Bed

Nu drar jag upp till vällingby med Kasper! Vi ska käka lite sen kolla runt :) pusspusspuss

The most beautiful thing in this world.....

... is to see someone smiling and knowing that you're the reason behind that smile.



wiie wiie

ÅÅÅÅÅÅÅÅHH ÄLSKA VÄDRET!!!! nu kommer ju sommaren inom kort tid asså, det är ju sånt väder när man sitter ute och drar upp tröjan på rasterna och det är sååå underbart! :D Sen är det också underbart att det bara är TVÅ MÅNADER KVAR TILLS JAG OCH ALICE DRAR TILL MALTA!!!!! GAH :D 

nu är det påsklov också, på söndag drar jag och Julia till Långasand och stannar där i en vecka! Skönt och roligt som fan kommer det bli :) dock lite plugg,men vafan.. får göra det bästa av situationen ;)

Utkast: April 15, 2011

hej om secret storm:
vem är albin? någon du träffar?

svar: albin weidenbladh, nej det är ingen jag träffar han är en kompis :) 

Anonym om från påsen:
vart kommer linnena ifrån? :))

svar: jag vet inte vart dom kommer ifrån eftersom jag själv inte har köpt dom, men två av dom är ett märke som heter twentyone iallfall.. hehe :)


så jävla fin

woe is me
faithless you and selfish me
i will leave a key for you outside my doorway
woe is me
one if by the land, or two by sea
so won't you leave, for me, a light outside your doorway
on a ladder from there to here i'll climb
all this clatter between my ears i find
does it matter if i cant clear my mind?
There's a right and a wrong time

från påsen

lite toppar/klänningar, skitsnygga in real!
ett par lika dana jeans som jag redan fick hehe, sen några koftor, skärp,ett linne :)

secret storm

HEEEEEEEEEEEEEEJJJJJJ jag är fett lycklig idag :) det har bara varit en sån jävla bra dag - har haft roligt hela tiden! Solen är skyldig till min lycko rush :D Gick en härlig långsam promenad hem med Felicia, sen drog jag och mötte Albin i vällingby vid 4, sen gick jag en snabb power-walk hem! Skitskönt, dagens träning. Sen gjorde jag lite mage/ben/rumpa övningar här hemma, så slapp jag gymma :) 

Har precis renskrivit klart mitt NO arbete... skönt att ha det gjort. Nu ska jag bara chilla galet :)

huvudvärk

Tjooooooooreeeeeee. Har precis rensat ut en massa kläder som jag ska sälja till en liten hjälplös flicka.. haha skoja, men fick bort en hel del. För jag har fått lite nytt! Ni minns kanske allt annat jag har köpt, mammas kompis dotter rensar ut en massa fina kläder och så köper jag dom. Fick en påse idag igen med skitsnygga märkeskläder för endast 600 kronor! Skit billigt med tanke på att det är rätt dyra kläder, Allt var skit snyggt verkligne, now I'm happy!! :D 

nationella idag gick bra tror jag, hope for the best :) sen gick jag oc Julia hem till hgenne och plugga kartor..... så onödigt att man ska ha förhör på sånt, berg, floder,öknar osv.. :P 

nu ska jag plugga lite spanska! lägger upp bilder påallt typ imorgon..:)

bilder

haha malin malin
felicia, va tar du för bilder ??!!
mööömmmsss!!
love!
<3
hahahahha
haha fett nöjd kund ;)
sååå fina!
snyggisar!

nya Frandis - skitgott!!!

Oj jäääääävlar vad mätt hon är nu.. (hahahhahaah så P style..) nej men, jag är verkligen hur mätt som helst och det är alice julia malin och felicia också kan jag lova ;) Maten på Frandis var verkligen sjukt god! Åt nån pasta med ost,spenat,köttfärs fyllning sen med gott bröd osv! Härligt :D Det här var behövligt på en tisdag, vi hade en rolig time och nu äre ju desperate housewifes, kan inte bli bättre!



.

wanna be the girl you fall for when everybody else is falling for you.

love in this club

Heej kom precis innanför dörren,nu ska jag sätta mig och skriva klart en no grej och äta sen blir det att gå en powerwalk eller så cyklar jag till vällingby och kör ett core pass! Sen vid 7 har jag och tjejerna bokat bord på nyöppnade Frandis (förut hette dett Gula Krogen..) och käka middag! Fan va mysigt :D :D



you can run but you won't come far

Dagens outfit! Jenas - Cubus.. Sen tröjan vet jag inte, fick den :) 

Rebecca & Fiona – Bullets - Nause & Adrian Lux Remix Radio - oohhhh

är död i min kropp btw


DAMNDAMNDAMNDAMN.... hörde den här på Muskel passet jag var på och ba sökte sönder på älskadeälskade (omg e typ kär i han också hehe han är så braaaaaaaaaaaaa) Sean Paul och hitta den!!!! Mygod säger jag bara, den här är nästan olagligt bra ;)

daft punk

Chachaaa! Slutade tidigare idag bara för att klockan i vårt klassrum går 10 min-en kvart för tidigt så vi slutade en kvart tidigare, haha så korkade lärare är som går på det! :D men det är ju skönt för oss haha ;)
Jag stekte korv och satte mig ute i solen ett tag men sen kände jag att jag behövde plugga matte så jag gick in och gjorde lite tal så jag hänger med. :) 

Nu ska jag ut och springa en runda sen blir det att bege sig mot vällingby vid halv 7 tiden för att träna ett muskelpass! Har inte tränat på nån vecka nu eftersom jag vart sjuk och så, så nu blire hårdträning! ;) Hörs om ett tag.

keeenaazz

Vart en bra dag, legat ute i solen hela dagen sen träffat Louise o Andre :) roligt att få träffa henne igen och ta igen lite saker o så :) nu ska jag sova! pöss godnet

dagens outfit ;)

hahaha o herregud d'r fick ni facelooken också måste säga väldigt charmigt ;)

leggings från H&M och sen tröjan från JC

härliga tider

långasand 2009!

Nu ska ja träffa Louise! Shit vad längesen det var, det är ju helt sjukt. Vi var allra bästavänner i 6an-8an typ sen hände de knas grejer och vi gled isär som fan. Nu ska vi ut på en promenad :) mys!

Härlig morgon ute i solen!



och bara för det får ni två söta bilder när jag var liten ;)


kungeeeen av ingenting alls

stationen
kung av sand

IKVÄLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL, haha härliga låtar som vi sjöng sönder till med Martin och Micke....
Vi drog först hem till robin (jag, Alice, Julia, Amanda och Emelie-amandas norrlands polare!!:D) Jag tyckte det va kul där men dom andra ville dra så vi drog hem till Gurrk där Martin, Micke, Alex, Gurrk och Calle va. :) Vi hade skitkul! Så jävla mysiga killar så det finns inte! Vi lyssnade på musik och chillade galet bara :) Lyckad lördag helt enkelt och nu blire sängen pössi pössi

if you really want moooooooore

hejhej om P!NK:
kan du inte lägga ut mer dagens outfit, och visa kläderna när du går ut?
svaR: sure I can, tar faktiskt en hel del dagens outfit bilder men det blir aldrig att jag lägger upp dom vet inte varför. men det ska bli!

lördag

Tjohooooo..! Vad lång och skön dagen har varit :) Vaknade halv 10 av att min fot hade somnat sjuuuuuuuukttttt mycket hade legat på nått fett konstigt sätt... plus av gråt för jag har drömt samma dröm två nätter i rad, att min brorsa var död..! :( så hemskt!! Himla tur att det bara är en dröm.. :P

Iallfall, gick upp käkade lite sen satte jag mig och pluggade fick rätt mycket gjort, så det va najs. Sen gick jag hem till Julia och chillade där, flippade över en 1 mm stor spindel och kollade vänner, hehe ;) Sen kom Amanda men då behövde jag gå för jag ska ha gäster, pappas brorsa och hans familj kommer, trevligt! :D


Sen får jag se om jag drar nånstans ikväll eller om jag bara stannar hemma och chillar :) puss puss!

P!NK

Blev en lyckad kväll tillslut!! Kom precis hem från Adams, vi va i hans systers lägenhet, jag, Adams, Julia, Alice, Matte och Patrik. Vi va där i en timme och chillade sen mötte jag André som också kom, trevligt! :) Riktigt härliga människor allesammans. Nu ska jag sova, har fääätttt med huvudverk hehe ... ;) Vi hörs imorogn... plugg dag för mig då, hatar att missa en massa skit i skolan = ta igen på friditen, that sucks!!! -.- menmeeen, puss & godnatt!

thank god that you're here with me

HMMMMMMMM wazzzuuuuuuuppp with me?! Det är fredag och jag är typ depp?! ett, för det är så mörkt i mitt rum och orkar inte tända lampan haha. Två, har haft jobbiga engelska nationella prov idag som slet lite halvt sådära... men men vaaaska man göra, sånt som blir ibland. Ska träffa Alice och Julia ikväll får se vad som händish :)

det suger att...

... det krävs mitt insiativ för att ni ska visa att ni bryr er & fråga.

Jake Gyllenhaal

Tumblr_lj3lhqg3qv1qciopvo1_500_large
Tumblr_lhe3sjtxpo1qhwldlo1_500_large
Såg nyss Love and other Drugs... skit bra film faktiskt. Shit vad jag inte kan få nog av kärleksfilmer och jag blir bara mer och mer kär ju mer jag kollar, hehe. Ni vet känslan när man blir kär i vilken kille som helst för man är på ett sånt kärlekshumör hahha, inte bokstavligt men ja ni fattar.. ;)
Jake Gyllenhaal är ju inte direkt ful eller haha ;)

någon som vet hur man fixar detta??!

Det blir helt fuckat att skriva blogginlägg för mig nu för tiden! Jag kan inte göra mellanrum, inte fet text, inte sne text osv..! Det suger ju :( när jag bloggar från t.ex mammas dator så funkar det! Wazzuupp med min dator liksom?! HHmmmmhm...

kommer ihåg den här dagen för två anledningar..

1. Det var en skitmysig promenad med två finfina vänner och en jättesöt hund, ute på isen dessutom!
2. Jag kommer ihåg hur vaaaaarmt vi tyckte att det va, ser ni klädseln likssommm? Och tänk hur det är nu, nu är det 10 plusgrader!! Så jävla skönt :D

:)


You'll never be younger than you are at this very moment.


just follow me home

Shooooo bitches..! Är hemma idag också, igår hade jag jättemycket feber på kvällen även fast jag bara tog det lugnt genom att bada och slappa, så kan det ju vara! Men nu mår jag toppen faktiskt! Har fått i mig lite mat, för en gågngs skull ;)

Funderar på vad jag ska göra idag... blir väl att plugga lite SO och kanske gå på omprovstiden och göra läxförhöret, jag pallar inte göra det nästa torsdag för då har vi ett annat läxförhör, det blir ju lite jobbigt!

jag är kär :)

Jon Kortajarena... snäällllaa helvetes snygga människa gift dig med mig!!!!!!! han är den seriöst snyggaste jag någonsin skådat


you and me go wild together

Whatever I do and wherever I am
all I can think of is you

onsdag

Hejhej!!! Jag är sjuk, eller jag mår bra nu men inatt så hände lite saker (spydde flera gånger rent ut sagt) och svettades som en gris och sov kanske 2-3 timmar sammanlagt så jag stannade hemma idag. Har bytt platser i huset att vila på, i min säng, sen i soffan och det sluta med att jag somnade i mammas och pappas säng, hehe. Men nu känner jag mig pigg igen :) Så jag har bara sovit, chillat framför TVn och stickat lite på min tröja jag håller på med i slöjden...

Ville bara uppdatera och säga att jag lever , nu ska jag plugga SO :( bäjs

låååteen

Daft Punk – Derezzed (Remixed By Avicii)

where i stand

CHACHA BLOGGEEEEEN....! Sitter i datasalen med Eric, Jesper, Ludvig, Jakob och John... Vi har bild och skriver på ett arbete ;) trevlans. Gårkväällen var supermysig! Vi var hemma hos Alice (hennes päron är bortresta). Det var jag, Alice och Julia. Vi satt och pluggade och sen lagade vi jättegod mat. Vi lagade lövbiff, sallad och potatisklyfter sen med beanesås eller hur det stavas :D mömmss! Sen chillade vi bara, pluggade lite SO kartor sen la oss i sängen rätt tidigt. Sov hos Alice söndag till måndag också hiih :)

Nej nu ska jag avsluta, puss sötizaR !

Deadmau5


så fint

Sam Hart – Mario Kart Love Song

You be my princess
I'll be your toad
I'll follow behind you
On rainbow road
Protect you from red shells
Wherever we go
I promise.


The finish line
Is just around the bend
I'll pause this game
So our love will never end
Let's go again

Smile at the world and the world will smile back to you.


ge mig helvetes sommar!!!!!!

NUNUNUNUNUNUNUNOCH LÅTEN GÖR DET JU INTE SAKNADEN STÖRRE :'( bäst

godmorgon

gammal o härlig

ikväll

Chillade hemma hos mig med Malin och Alice :) mucho gusto. Jag gjorde en tjockkktt misslyckad dipp, morötter och sen saltade skruvar så såg vi på A walk to Remember, hehe :D fast jag grät dock inte lika mycket som jag gjorde första gången jag såg den. Men då såg jag ju den själv & va på deppkärlekshumör nivet, då blire extra effektfullt ;). Men den är fortfarande lika bra!!
Söndag imorgon och min helg har faktiskt varit bra och chill. :) najsnajs! Men godnatt på er soetisar

Let her know she's important


nu!

Lomo_ss02_large
cykeltur till vällingby sen träna en kortis på gymet eftersom dom stänger klockan 16:00! jalla jalla

den här låten är så himla bra

King-Kong Music – När Man Var Barn

GULA KROGEN GOES WHITE !!!!

!!!!!!!!!!!! :O

it just ain't right

Hejhoppp! Allt bra? Jag känner mig faktiskt riktigt pigg! Gick upp halv 12 och käkade, sen städade jag toaletten och sen hela rummet! Känner mig duktig hihi. Är så jäävla träningssugen! Men det blir ju lite deppigt pga vädret... funtar på att cykla upp till Vällingby sen gymma lite... ska man köra på det eller, orkar man? Något måste jag göra iallfall!

Gårkvällen blev faktiskt lyckad, vi va hemma hos Erik och chillade galet. Vi va 9 tjejer och sen några killar. Det va trevligt! Sen drog vi vidare till deras kompis som bodde typ 100 meter bort, och där va vi tills jag Felicia och Malin åkte hem. :) Blev en bra kväll, även fast jag inte var så taggad!
härlig bild på my darling and me, miss youu<3

that's how i like it

TJEEENNArreeee! Sitter o lyssnar på DJ BL3ND och fixar mig ;) .. ska träffa girlsen snart sen ska vi till Vällginby hem till någon Erik där typ Charlie och Johan är sen några till. Najsnajs! Är egetnglein rätt otaggad men what ever... ;)
Åkte till stan med Felicia Hanna och Malin efter skolan, käkade donken sen va inne på BIkbok, om man går in på bikbok är man fast där i timmar seröst, haha :P köpte ett par chinos och en vanlig vit tröja! sommar feelings på det, hehe. nu måste jag jalla lite, puss !!
rätt keffa bilder men men, sjukt fin sommaroutfit! :)

RSS 2.0