om du bara vill - per gessle

Jag är så jävla lycklig just nu, vet inte varför. Nivet när man lyssnar på lugn fin musik, kollar ut och bara njuter asså så känner jag just nu. Det beror på att jag verkligen har världens bästa familj, så jävla underbara mamma, pappa och Kalle <3 vet inte vad jag skulle göra utan er. Jag har världens bästa vänner, helt jävla otroligt hur bra dom är. Har en jävla massa fina minnen som personer förr i mitt liv och nu har skapat. Ni vet exakt vilka ni är ni är fina allihopa. Åååhhh får bajspanik nu jag vill bara krama nån. Men de kommer ju snarast hihi, bäst


har haft ångest en gång förut

Petter – Baksmälla

;)
hahhha asså aa. vaaa ska man säga vaaa ska man göra gjort är gjort om man säger så ;). malin o felicia tack för ni finns även klockan 3 på natten hihih<3 gahhh så bra låt: Radical Face – Welcome Home, Son
lyssna ni kommer dööööö hehe nu ska jag duscha av min äckelhet sen sminka mig sen till julia


<3<3<3

no i won't sleep tonight

Wihooooo ser ni parfymen jag håller i?!?!?!? Jag har haft en sån 2 gånger förut. I somras, tappade bort den. Sen fick jag den i julklapp och tappade bort den två veckor efter. Har deppat över det som fan för det är verkligen min favoritdoft, makeup stores rosa parfym. Och idag kom min älskade mamma hem med en sån!!!! :D iiihhh, gissa om jag blev glad!!!!!!! she's the best maaannnn evaahhh

sitter och har lite tråkigt i väntan på lite friends, vi hade inget att göra så vi ska ha undervåningen för oss själva och busa ;) hehe skoja, vi ska väl göra nått vet inte vad. ha en bra lördag nu !! pöss på römpan


bild nummer 10

Någon du tycker är väldigt snäll.


waka waka



Tjoooooobreee. Kom precis nyss hem från magdansen. Det går framåt, dock var både jag och julia sjukt trötta idag så aa ;). Gårkvällen blev jättebra! Jag, Rebecka, Alice, Tess, Lisa och Julia käkade hemma hos Lisa som hade tjejmiddag. Vi fixade taco tillsammans blev shiet gott. Sen grjode vi inte så mycke chillade snackade, charlie kom efter ett tag sen vid typ kanske 10 tiden drog jag Alice och Julia till Bromma hem till Krille. Va lite folk där som jag aldrig mött förut o även nåra jag känner så det va ruligt :) Kalle hämta mig och julia vid 2 tiden och jag slocka typ d1rr när jag kom hem. shööööönntt

känner mig fett sliten nu så jag ska hoppa in och duscha sen dricka en kopp kaffe och ladda upp inför kvällen! Lov förfaaaaan, känns helt super. puss

pure seduction


yää diggar att ja drar så mycke att de blir värsta vecket, haha

outfit i onsdags, kläderna va dom som jag köpte av mammas kopmis dotter.


idag. hehe dessa kläder är också från den tjejen, dä naaajjss


ja sov med blött hår + bulle inatt, resultatet blev lite vågigt hår. har ju rakt annars. men de blev rätt fint, syns inte så mycke på bilden men men :)

nu ska jag slagga! vi hörs imrnnnnnnnnnn

jag ska fånga en ängel

ojojojjjj vad jag är mätt right now! fööör mätt. Käkade lite tidigare idag, ska iväg och träna... vafan ger jag mig in på när jag väljer BODYATTACK??!! När man läser vad det handlar om o går ut på står det fan döden inristat haha. Mäännnmän, när jag väl är igång varför inte köra på hårt som fan för? ;) tredje dagen irad nu, sen fredag imorgon wihooo!

har nyss skrivit klart båda dilemma texterna & renskrivit en händelse från en tidslinje vi gjort. Ska försöka lämna in alla 3 texter imorgon! Dagen har varit braaa, gått rätt fort :)

nää nu ska jag byta om sen dra mig mot bussen! hörs kaanske senare, pusspuss

live in dreams

Hellluuu bitches...! ;)
Chill dag i skolan idag, dock tog jag ju lite fel på tiden vilket va riktigt fml moment. Trodde vi började 8.30. Men aa, det va ju 9.30. hade stressat som fan för att hinna möta Julia 20 över. Som tur va bor ju hon nära så jag va hos henne på morgonen istället. Lite surt menmen va ska man göra!
Innebandy match, va ruligt. Vi tjatade till oss så att vi fick se den andra matchen också som vårt lag vann!:)

Drog direkt och gymmade efter skolan, själv. Jag va igång i hela 1 timme och 20 minuter!!! Riktigt bra för att vara mig ;) imorgon ska det tränas också, muskel pass i 55 min! är på gång nu asså, har vissa perioder haha.

När jag kom ut ur duschen låg en fet bl¨å IKEA-kasse fuuull med kläder på mitt golv! Mammas kompis dotter rensar ut sina gamla kläder. En massa fint! B.la två par jeans, massa toppar, koftor, tröjor osv. Kan ju kanske fota lite när jag har tid..!

Fan va långt de blev, men har iaf nyss strukit en massa lakan (känner att mitt liv aldrig har varit roligare just nu.... elleeeeeeeeeeer?!) o nu ska jag lägga mig i sängen och läsa igenom SO.
can't wait..! -.-
pusspusspuss!



9e bilden: Någon i din släkt.


älskade mormor

top model



Fan vad Paow är grym! Hon skriver så bra saker, hon bryr sig verkligen inte vad någon annan tycker om henne verkar det som. Och det är verkligen så de ska vara. Om någon försöker trycka ner dig så är det bara för att dom ser något i dig som dom inte har. Dom flesta som gör det är bara avundsjuka, innerst inne. ;) Det lärde jag mig ifrån nått citat som jag hittade nånstans på internet.
- Allt för mig idag, imorgon blir det att hejja på grabbarna i skolan som spelar innebandy skol-DM! Puss & godnatt!

jste opravdu ošklivé kurva píča hihihiih tyk1

Wild Nothing – Live In Dreams

;)
br1nn3r

mömms



hahahahah asså de bästa som finns är att skriva XD !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
så jääääävla fult så jag dör, :D
va med lisa o alice idag efter pluggiish, åkte till veddesta och dom tog hål i öronen, blev skit snyggt! sen vandrade vi till godispalats1 och köpte godis. så jääävla scary jag och alice köpte EXAAAAKT lika mycket, as läskigt haha
sen till vby. vi hade flyt med allt, nivet när man går lugnt som fan till en buss så kommer den 1 min senare, älskar sånt haha. fan v ja snackar då, haha är fett trött efter middan ska ja lägga mig i sängne me min godispåse o kolla top model, för har inga plugg grejer som ja orkar göra :) hihi naajajjsjsjsjsjsss!!
pusspöss

i juste came to say hello

assåååååååå shittt va jag är trött, helt stört. ska bara skriva klart detta inlägg o sen krypa till sängs :)
i fredags så blev de rätt sent eller ja utgången blev vid typ halv 11, innan det degade jag lisa o julia hemma hos julia haha sen mötte vi alice o drog på en fest i backlura, de va mysigt folk o dans o shit så det va kul!
igår kom lisa tillmig eftersom alla andra va på tjejmiddag. vi fixade oss lite och vid 9 drog vi till denise där det va folk. sen senare kom ju även julia, rebecka och gänget så det va kul! lyckad kväll den med : )

slagga hos julia sen pluggade vi idag till musikprovet vi har imorgon... suck, orkar inte !! menmen, om en vecka är det ett efterlängtat lov sjukt jävla naajjsss. puss puss !


oerhört charmig bild på mig o lisafisa iihihi

jag är snäll mot dig ...

... även fast du behandlar mig dåligt och orättvist. säger till mig själv att jag inte ska vara det, men why do i keep going? du är ju bara för jävla skum, en sån person som man inte förstår sig på.


disco pogo

Anonym om fredag!:
Vart kommer ditt linne och din BH ifrån? :)

sv: linnet är från bikbok på julrean, sen bhn från H&M ;)



ger och ger men får fan inget mer än dålig attityd tillbaka och är jävligt trött på det. är trött på era sätt att vara, eller ditt. börjar bli sjukt jävla äckligt irriterande

fredag!

Häärligt. Pappa ringde nyss o beställde pizza till honom o mig, mömms!! ;)
Mina planer idag blev ju inte riktigt som dom va tänkta. Skulle först vart med tjejerna i klassen o vi skulle typ försöka plugga lite musik. Men sen så skulle Lisa följa med till julias pappa så då skulle jag och alice också gjort det. Men ja sen planerna för ikvll ändrades så då stannade jag hemma ensam. wää ;:( haha skoja men aa det har vart rätt nice. Har slappat framför tvn och jobbat på mitt projekt ;) hihihi.


jag o min älskobebo imorse :)

lets' fly, up up here we go



Rocketeer-Far east Movement. rätt braaaig
see, i never seen the stars this close
you got me stuck off the way you glow
i'm like oh, oh, oh..

i've tried so haaard

Tjeenare mannen! Wazzuuuppp (hha tänker bara på shaho när ja hör de ordet) sitter o lyssnar på akon medans julia ligger i min säng och smsar. Jag ska gå o borsta gaddarna sen ska vi förhöra varandra på so.n sen soooova ;)
Idag åkte vi till vällingby och jag solade en snabbis sen hem till julia och stannade där tills typ 7 då mamma komoch hämtade oss latmaskar som inte orkade gå hem. Har börjat på ett gulligt projekt som jag kan visa er när det blir klart ;) hihi spännande........

en tyngd som har legat över mig och alla mina polers i klassen blev avklarad idag; NO fysik prov!!! gah 6 sidor långt, men det är niiiiiiice. Gick väl bra får jag hoppas.
Bara musikprov på måndag sen är vi fria för det är sportlov, wohooo!! längtar som faaeeen.

naej, nu tycker jag sund om julia som får vänta så länge sååå vi höres imorgon då är det fredag vilket är underbart, pusspuss

lördagens outfit

såhär såg jag ut i lördags, på malins tjejmiddag. aa keffa bilder men var helsvart (glansig shorta,blus från bikbok o shortsen är också från bikbok) sen körde jag barbent faktiskt med mina otroligt fina sommarskor!

fett trött

Tjooooo... sitter hos wittran nu vi vaknade för ett tag sen och jag har precis duschat. naizzzzz.
Igår va det alla hjärtans dag föfan!! Den spenderades hos julia med alice, hanna och malin. Myyyys! Vi tjockade oss och garvade sönder åt ingenting. Bra dag! Vid 7 drog vi till Hässelbyhallen och kollade på innebandy match. Jocke o krille va där och kolla så vi hängde på dom. :) iihihi så dagen igår blev bra igår iallfall ;). felicia har nu en kille!!!!!! ett stooooooooort jävla glatt grattis till dig gummsan o kim, ni er så zoootaaaa :) :) !!!!!

gamla låtar


alla dagar jag var din-denbo ft daloz

abstrakt kärlek

alla har sin själ-MTM

håll min hand hårt-estet

klassfoto-Fattaru

Danish-Le igen (den här är fan riktigt bra)

Då och nu-oscar och blixtar. fuck att denna versionen va så keff, men romina fan vad vi lyssnade på den här! min version ajg har på datan äger

fan vad man lyssnade på depp musik dåååå, herregud. men på nått sätt gillar jag dom fortfarande, dom är fiiina

old memories

Hahaha ohhhh, satte på min gamla dator.... = en jääääävla massa gamla bilder och minnen. Även min gamla Itunes-lista med en massa gamla svenskrap osv, fan vad detta äger. Bjuder på lite bilder nu asså, kommer säkert bli fett många men men sånt är ju bara kul! :D



så äckligt cool jag va då

haahhahaha romina o julia

hahahahHAHAHAHAHAHAHAHA

haha vilka pluttisar...! början av 7an.

malin, jag, hanna o julia


hahaha julia



hahaha assåå vaaaaa??? vafan gjorde vi här, men kommer ihåg att de va jävligt kul den kvälle

aww va söta vi va :)

hahahh dagen då louise åt typ 6 glassar på raken

den här kvällen va så jävla underbar

jag och maxi

början av sommaren då vi precis hade börjat umgåtts med lisa. :)

cuuuul

OMGGGGGGGG!!! jag, malin, hanna o felicia. malin innan hon ahde tandställning!!!!

klara o sophie tror de va påvägen till typ rix fm, eller nrj??? småååå

påväg hem från en danslektion

shit kommer ihåg att det här va min typ favoritbild på mig o louise, pluuuttaaarrr

hahahaha gooosshhh, hemma hos julia i seriöst 6an..

6an, klassen va på utflyckt nånstans



underbar kväll. jag hade nyss kommit hem från kreta (6an) så vi hade picknick

aww tilde typ nyfödd :)


bästavännerna, då. 6an då det va jag, julia, felicia och romina hela tiden. :) massa fina minnen


satt ihop med louise det här va väl i 7an?? ett höstlov på lånagsand iaf, bra vecka

haha typ första gången vi tjejer sov öveeer, galet länge sen

nrj in the park som va hur roligt som helst! speciellt när jag, felicia o filip vann denna ;)

påsklov med romina :) va skit varmt då kom jag ihåg, här låg vi o "sola" på stranden hehe

min födelsedag i typ, 8an??

häärlig bild på mig o felicia i 8an när vi stadsvandrade!


hahahahah kaaasper sötnos i 6an !!!!fjortisEN'

julia, agnes, maja!

jag när jag hade lugg o julia ! småå

7an!

awwww, jag och vår gamla fågel Rocky! saknar fan honom nu han va fett söt :(

hanna o malin i 7an

jag och gamla spanska läraren frederick i typ 7ans avslutning :)

liz klara o jag lekte snabba , sommaren 2009

hahahahahahahha 7an på ett museum, fan vad vi garvade åt det här så jävla kuuuul

louise o jag sommaren 2009, så jävla fin bild (dock envisades louise med ruta för hennes face)

okej nu orkar jag inte meeeeeeeeer.... hahaha men de e fett ukl o kolla igenom. :)
solsidan nu, hade helt missat det!!

vill


börja lyssna nu

va med amanda, malin, julia o alice idag efter en chill dag i skolan. de va nästan inga lärare i plugget idag så våra två sista lektioner va inställda. niiiceeee så vi slutade vid 1 istället för kvart i 3. vi gick hem te mig o bakade kladdkaka o snackade :) .
nu har jag precis duschat o klätt på mig ska ta bussen som förhoppningsvis kommer hem till amanda. jag ska käka där sen tror ja dom andra brudarna kommer. vi har 3 alternativ ikväll; vällingby, amanda eller skälby. hmm vi får se vart kvällen leder oss till men de lutar mot vällingby :) är taggad till 1000 så det kommer säkert bli toppen!!!
pusspusspuss ha en rolig fredagkväll go craaaaaaaaaaazzzyyy

har lust att fucka ur rejält

lets do iittttttttttttttt

all of the lights


smarta ord


bild nummer 8

En två personer som du saknar.


liz och carro. som fan

this is your song


så jävla fin låt, kan inte sluta lyssna.

har nån bra känsla i kroppen. det som pirrar i magen som när man gillar någon. men det gör jag ju inte. vet inte alls varför jag har den här känslan? för att det snart är helg? ingen aning. allt jag vet är att det känns bra :)

en kväll som kom upp i huvet



den här. va på natten efter min födelsedagsfest. den natten var skitmysig kom jag på nu.
att sitta med vänner med chill musik efter en kväll o bara snacka om allt är för jävla bra.

saxophone guy



asså daaaaaaaaaammnnn är kär  denna låtne o i killen så jävla underbart cool
skön låt, fredrik i klassen ska försöka spela sådär, han spelar nå instrument tror det är trumpet? nej de va de inte, nått va det . han ska göra ett försök o spela låten hehe. musiken idag va förresten skit kul
blev i samma grupp som alice, julia, shaho, johan g, eric :) skit bra. vi ska spela aucustic o fick välja själva så vi ska spela home :) fan det kommer bli skit bra, johan på gitarr, julia på piano o vi sjunger i olika verser ;) wooohjooohoohoho

har precis vart o handlat med mamma. va med julia idag. vi pluggade lite hehe. sen så drog jag ut o sprang i 20 minuter runt om i området, sköntskönt. nu äre mat tjaråå

upplev sol och värme på riktigt i sommar

har övat på dansen nu ett tag med min kjol på hehe. gick väl sådär. dom har uju inte lagt upp låten vi dansar till på hemsidan som dom sa att hon skulle göra!! så de blir ju till andra låtar menmen, det är fett svårt och man får håll d111111rr. men nu ska jag slagga. börjar lite senare imorgon, skönt! bjuder på en bild på magdanskjolen , lite småcool är den ;)



intressant

FAN vad jag är träningssugen. Sandra lämnade 3 cosmopolitan tidningar till mig och ena var bara med massa tränings tips och mattips. Jag dööör när jag läser sånt jag vill bara ut och springa. Skulle inte banga på att göra det nu, fan att det är så jävla mörkt... Läste nyss en sida "därför älskar han din kropp" massa killar berättar vad de gillar hos tjejer blabla..

enligt den här tidningens statestik så är männens favoritzon, som dom spanar in först:
56 % ditt ansikte
20 % din rumpa
10 % dina bröst
8 % dina ben
6 % övrigt

lite kul sådär o läsa sånt

hahhaha fan vad jag är sur då :)

fan va ja blir sur varje gång ditt namn är under bilden !!!!!!!!!!!! :D hahahahh

bild nummer 7

En bild som du aldrig lagt upp.


hehe söt

istället för att gulla kan ni ju säga det ni sa

lackk

igår

igår var skitlyckat. hela dagen va bra! vaknade upp med hanna, malin och felicia dom sov hos mig. sen så drog jag och lisa in till odenplan och mötte julia där vi var på vår första magdans lektion! det va super kul, men svårt. man fick håll efter en sekund, tro det eller ej. haha. men det ska bli riktigt kul att gå dom här 6 gångerna :)

sen mötte jag alice i vby, köpte en liten present till rebecka. hem duscha o byta om fortfort ssen mötte jag lite brudar i vällingehus och käkade, som en liten tjejmiddag för rebecka. :) sen drog jag, lisa, amanda o alice hem till lisa och fixade oss. sen bar det av till folketshus där det va folk. det va skitkul där, synd bara att grannar och oinbjudna gäster alltid ska förstöra ;) men tack brudar för vi fick komma!

gammal låt men den äger


what is love - jennifer lopez

What if,
I never find and i'm left behind
Should i keep hopin for love
What if,
I'm still the same,
Status doesn't change
Gotta keep hopin for love

What is love?

:)

haha falska så de bara skriker om de

It’s you who makes my knees shake


chacha bloggen



malin o ja har en hälsning, berättar om våra planer ikv osv.
sen kommer alice o förstör. hahahahha
kolla våra blickar mot henne när hon säger det, så jävla kuuul

bild nummer 6

En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.


I smile and remember it all...

men det är dags att plocka ner

kungsberget

HEj!
Kom hem från Kungsberget vid 7 tiden. Det har varit superroligt!
Bussresan dit va jävligt seg, dock med en rolig film men jag mådde lite illa o så så men ja sen va det skidåktning, åker ju inte i Idre längre som vi brukade göra förr med familjen, så nu blir det bara 1 dag om året hehe. Men det gick bra iallfall! klarade mig ner för 1 svart backe, hehe ;)
sen va ju hemvägen himla rolig. bra stämning med kära klassen.  synd bara att lärarna alltid ska förstlra stämningen med att säga att gvi ska va tysta, inte ok!!

är dock helt slutkörd nu, la upp lite bilder från dagen på facebook, pallar inte lägga upp alla här men ja dom flesta har väl lilla mig på fb. ska slagga nu, fredag imorgon juuu! najs :) pusspusspuss


fellan o allan


juliaa

<3



shaho o alice sötisar!

glada killar!

vi kommer älska dig då..



Du kommer resa dig och gå, du kommer lära dig mitt namn
Det kommer tidvis att bli svårt, det blir kallt och åskan kommer gå
Men jag ska gnugga dig varm, jag ska viska ditt namn
du ska somna i min famn
Vi kommer älska dig då...

Och det kommer att bli tjat, och vi kommer säga nej
Du kommer smälla i dörrar och skrika: ”jag hatar dig”
Det blir många hårda ord när du sätter oss på prov
för att se om vi står kvar

Vi kommer älska dig då...


Och så kommer det en dag, när någon sliter ditt hjärta itu
Du gråter på ditt rum, och vi undrar: vad gör vi nu?
För den tröst som vi vill ge, den vill du inte ha
Du kommer vända dig bort, du kommer be oss att gå

Och vi, vi kommer älska dig då...


Du växer och blir stor, och en dag är du längre än jag
Hittar nån annanstans att bo, det är tyst, ditt rum står tomt
Vi ställer in nåt gamalt skräp, och blir sittande en stund
och tänker tillbaks
Vi kommer älska dig då...


Men det kommer alltid finnas de, som vill sätta dig plats
Och de som vill tala om att du är ingenting värd
Men då minns du vad vi sagt, och du vet att de har fel
Du kommer inte höra på

Du kommer vända dig och gå


Och vi ska följa dina spår, vi vill veta vad du gör och hur det går
Och sen efter några år, sitter vi barnvakt så ofta vi får
Och vi är stolta, kan du tro, stolta som få
när vi ser dig med de små
Vi kommer älska dig då...


Och så en mörk och kulen höst, när din far är gammal och mor är trött
Då tar du dig tid, kommer över nån söndag med en flaska vin
Du gör vinter i vår trädgård, medan vi sitter och ser på
och sen äter vi en bit
Vi kommer älska dig då...


Jag lägger handen mot din kind
Mina läppar mot din panna
Och jag viskar några ord som du inte kan förstå
Men som ska skydda dig ändå

 


 

mamma visade mig den här låten för 2 veckor sedan, hon sa "har aldrig gråtit så mycket på flera år" och sen att det va hennes och pappas låt till mig. Kan inte sluta gråta. Tro mig, ingen kan lyssna på den och INTE gråta. Läs texten och lyssna noggrant och fatta hur fin och sann den är. Fan vad ja älskar mina föräldrar


just nu är jag fett arg :)



för allting blev fucked up lite smått ångest kanske ? aa fast aa

wiho

Hehyheyheyyy! Ligger o schteker i sängen. Ser på vänner. Såååå bra.
Hade gympa lektion idasg för klassen, körde först lite styrka sen space ball. Haha alla verkade gilla det, va skit kul att kolla på o skrika åt alla, haha :D Sen gick jag och Malin hem till Julia. Eller först köpte vi godis i åkermyntan tills imorgon då vi ska till Kungsberget. Ska bli skitroligt! Är helt galet taggad, hihi :) men aa, julia somnade. jag och malin masserade och hade damp över killar, kärlek vi kom fram till en sak

ta hand om kärleken när du väl har den

jaaaaaaaaa där har ni de. hejdo


förrgår, juste ja o malin tränade igår också, ett pass; box. va skit kul!
va o tränadei måndas också med lisa o julia, duktig cheeey!

RSS 2.0