Här får du som kommenterade receptet på våfflorna!

Ingredienser

8-10 st

100 g Arla smör
3 1/2 dl siktat dinkelmjöl
1 dl havrekli
1 1/2 dl rostade solroskärnor
1 dl linfrön
2 krm salt
1 tsk bakpulver
4 1/2 dl Arla Ko® mjölk
2 ägg

Tillbehör:
250 g KESO® cottage cheese
4 dl tinade eller färska blåbär


Gör så här

Smält smöret och låt det svalna. Blanda mjöl, kli, frön, salt och bakpulver. Vispa i mjölk, ägg och smör till en slät smet. Hetta upp våffeljärnet. Pensla laggen första gången med lite smör. Häll i smet och grädda våfflorna gyllenbruna.
Servera dem direkt med cottage cheese och blåbär.


Hehe kopierat direkt från arla.se. Det är sjukt värt att göra dem faktiskt


Kommentarer
Postat av: Anonym

Tack! Ska genast prova:D

2012-01-25 @ 14:44:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0