updaaate

UPDATE FROM ESPAAAAANJA!!! haha woho. saknat mig?! vet att ni har :D sitter iaf i data rummet, fet bra vi har våra riktiga datorer osv osv.. julafton idag!! shit det har varit väääärsta snöstormen hära!!! :O eller inte . jag har legat och solat, tro det eller ej men; det var första gången jag gjorde det sen jag kom hit!! jappjap, det har varit helkasst väder, hela jävla europa har haft regnväder. det har sugit :( men idag var det sol & varmt iaf, hoppas det fortsätter så :)

har kollat lite bloggar, och alla värkar ju ha det bra hemma! jag har det också bra annars, har shoppat massa och myst med the family. fick lite små julklappar idag också. en söt klänning från jc, två par trosor, en bh, en ny body splash & body lotion från victoria's sectret!! och typ lite pengar osv. men det är ju utomlandsresan somär själva julklappen aa ni fattar.

pallar inte skriva mer nbu. men jag har det bra iaf så ni vet det :) vi kanske hörs nått mer, annars skriver jg när jag kommer hem!! puss på er i snöiga sverige .

hejdå sverige!!

NU DRAR JAG!!!! tror inte jag kommer blogga nånting, men vi hörs om två veckor igen, sakna mig inte för mycket hahahahahahha (a)



rysningar..



helt klart mina favoritlåtar för tillfället, shit vilka känslor man får av dom här aså.. så sjukt fina!! den sista låten sjöng jonte på julavslutningen, tro mig hans version var typ dubbelt så bra som den riktiga.. så sjukt bra han är asså! får se om jag hittar hans cover på youtube eller nått :)


rolig & tråkig kväll

Ahapp, så va sista kvällen hemma i hässelby slut.. den var både rolig och tråkig. Den tråkiga saken vill jag ej ta upp på bloggen, men det är över nu! Är glad för det.. Den roliga delen av kvällen var att jag va med världens bästa jerk, ceeeeeeeennner! Vi hade sjukt kul, vi garvade så mycket så jag kunde fan inte ens andas.. kollade på webbcam bilder, och när vi tar bilder där är dom riktigt jävla fina asså.. haha NAAAT!!!! Tårar blev det också, när vi mitt i allt hop kom på hur mkt vi skulle sakna varandra, hihi. Vi dansade och snackade massa. Mysigt värre!!

Nu tror jag iallfall att jag har packat ner allting! Och för er som har missat så ska jag till Marbella i södra Spanien. Nu kanske vissa tänker att et är ju doligt väder i spanien, ja detär det. Men i Marbella är det typ svensk försommar, så räkna inte med att jag kommer vara skitbrun!! Men kommer ju vara där i två veckor så .. jajajaj, utomlands är utomlands!!


vadå random?





HAHAHAHAHHA ASSÅ JAG DÖR. fyfan vad rolig den där natten va assååååååeeee. och fan vad vi bjuder på oss själva, kolla mig på sista bilden liksom, wohoooo snyggare får man leta efter?!?!?! okej kanske inte men men.
julia, arvin & jag woho oslagbara asso! jag älskar er :)


1, 2 step




- let me see ya'll 1, 2 step, I love it when ya'll 1, 2 step, everybody 1, 2 step,
  we about to get it on .


the anthem lala..



ännu en grym låt av pitbull :)


love you girls

pallar inte att du ska hålla på & ta mig i andrahand hela tiden, även nu när jag ska bort och skit. paaaaaaaallante.. -.- :'/

Där fick ni vidion som såmånga har frågat efter! nu har jag skrivit så jävla mycket om den dansen så nu lägger vi den åt sidan hehe.
Igårkväll va jag iaf med bästavännerna romina, julia och felicia. Jag älskar er så mycket tjejer!! kommer sakna er grymt mycket när jag åker bort =( vi snackade girlytalk och dansade dansmatta halva natten, skitroligt! haha jag ch romina sög på det, så tog vi bara nån låt så gick det i seriöst 1000000 km i timmen, haha tror aldrig att jag har garvat så mkt :) .

imorse vaknade vi, käkade frukost länge sen gick vi ner och dansa igen, haha! och guitar hero körde vi också, fan vad jag älskar det! jaja, jag hade en rolig kväll iaf! vad gjorde ni igår? :)


AHAHAHA BÄSTA BILDEN PÅ oss fan! snygga vi va i 6an asso :) även fast det inte är som förut, så är det alltid lika roligt att vara med er tjejer, JAG ÄLSKAR ER! <3


dans på julavslutningen!



maja lyckades ladda upp en vidio!! först dansar disco tjejerna sin dans, skitbra!! sen efter typ 1:50 nånting kommer vi in, älskar att alla börjar skrika lite smått när låten börjar (a) aja, om man kollar från höger så är jag den andra där. först är maja, jag, louise, covin, aura, carolina & hanna. det bäääästa är klart i slutet när aura och covin kör battle, och när alla dör!! obs: det är FETT efter, så vi ser skit sega ut men nivet det är ju kamera!mycket bättre live :) aja jag är nöjd iaf, hade kul! :)

sorrysorry

Det är många som har filmat när vi dansar, men det ligger bara uppe på facebook. Ska be någon ladda upp på youtube också så jag kan lägga upp det här på bloggen. Annars är det väl typ att kolla på facebook för er som har mig dåra haha. Och min mobil är helt fuckad så jag kan ej ladda in bilder,men jag har bilder på vad vi hade på oss osv! Det får komma imorgon!!

Nu ska jag klä på mig nått annat än mjukisbyxor som ajg har nu, sen ska jag ut och möta romina julia och felicia! Vet inte riktigt vad vi ska göra ikväll, men vi ska iaf sova hos felicia :) ha en bra fredagskväll så hörs vi imrogon! puss på er .


hehe den här kepsen hade jag iaf på mig idag.. (a)

svar

hEEEEJ BLOGGEN!! FAN vad jag är peppad och glad!! Jag vill dansa mera :(( det gick somsagt bra, när vi satt ner och covin kom fram böcjrade ALLa klappa och skrika, då blev jag ba aaaaaaahhhh!!! sen började vi dansa, visst det va väl inte riktigt som vi gade planerat, asså alla gjode inte i takt, men jag gjorde bra ifrån mig enligt mig själv haha!

det va många som filma, så jag ska kolla andras bloggar och se om dom har nått. så ska jag lägga upp! någon frågade vad jag hade på mig också. Kan ta kort och lägga upp senare :) aa så nu är det jullov!!! wogo hihi..


till anonym: jag tränar i vby hallen på olika pass!

träning på g!



är hemma hos louise just nu, vi kom precis hit, ska dra och träna med romina också! aerobic salsa blir det den här gången, det är skitroligt haha! efter det ska jag och louise dra hem till mig hon ska sova där. För imorgon ska vi ses tidigare i gympasalen, avslutning imorgon = uppträdande på dansen!! Så vi ska öva typ en timme innan alla andra kommer.. det går säkert bra :)

nu måste vi kila iväg till tunnelbanan! ciiiaaao

1408

Hej bloggen!

Sjukt chill dag idag, städade bara skåpen sen drog jag och Louise hem. Vi har snackat och garvat , sen lagade vi makaroner o köttbullar, och kollade på sex and the city the movie. Nu tog vi en paus i den och louise bakar chokladbollar hihi!

Ikväll klockan 7 ska jag och julia wittrin o kanske romina träna, aerobic salsa! Kulkul. Jaja, nu ska jag typ hjälpa henne eller nått, NAAAT. haha puss

segaste evvaaahh

Asså shit, den här kvällen har sugit ashole! Jag har fan inte gjort nånting. Suttit och följt en konversation på facebook, nivet på en bild så får man ett mail såfort någon kommenterar. 100 mail på 10 min !! blev bara liiite lack. Sen har jag saknat arvin mer än vanligt.. så jag har deppat över det ett tag. 18 dagar kvar tills jag får träffa han -.- :'/ sen tillslut satte jg mig och målade om mina naglar, samma sak som förra gången.
Det va min kväll det! Rolig? Nej!

Börjar 10 i 10 imorgon, har städdag. Sen slutar vi typ 12, tjockt najs! Efter skolan ska ja va med Louise, länge sen ju! Men vi hörs säkert imogon :) kraaaam!


jag & louise sötnos för några månader sen :)

wild horses



- har absolut INGENTING att skriva om..

picture of the day


kommentera!

Asså ni får verkligen börja kommentera!! Igår hade jag vfan 85 unika besökare, tänk om ALLA skulle lagt en kommentar? säger inte att ni behöver göra det men, kommentarer kommr göra så att min blogg fortsätter, just so you know :) 

 nu ska jag sova! puss på lilltån eller nått

there's no air..



- tell me how i'm sopposed to breathe with no air? 
  I can't live, can't breathe with no air
  that's how I feel whenever you ain't there
  there's no air. 
  if you ain't here I just can't breathe
  there's no air ..

inte så kul för er, men bra för mig..

Vem:
Skrev du senast till på msn?
– julia wittrin
Kramade du senast? – julia cenner
Kan du lita på till 100%? – mina allra närmaste vänner
Är den finaste personen som finns?- många!
Vill du vara med just nu? ARVIN!!!! :(
Ringde du senast? - malin
skicka ett sms till dig senast? - cenner
Skickade du ett sms till senast? - cenner haha

KÄRLEK & FÖRHÅLLANDEN

Du är kär nu
- japp!
Du har sårat nån så de börjat gråta - hoppas inte det, men kanske..
Nån har sårat dig så du börjat gråta – ja, tyvärr.
Du har haft ett förhållande som varade över 10 månader –nej
Du har haft ett förhållande som varade över ett år -nej
Du har haft ett förhållande som varade över två år – nej


ÄRLIGHET

Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra
– aaa
Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra – ja
Jag har smygit ut utan lov - tror faktiskt inte det!
Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar – hänt en gång long time ago
Jag har en hemlighet som ingen vet – ja
Jag har fuskat i ett spel – fuskar i ALLA spel, hihi
Jag har struntat i ett prov – aldrig strunat i ett

Dåliga tider
Jag har anorexi och/eller bulimi - nej verkligen inte.
Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det - eh.. va?
Jag har vaknat gråtande - tror ej det
jag har somnat gråtande – för många gånger


DÖDEN

Jag hatar begravningar -
jag har faktsitk aldrig varit på någon!
Jag har sett någon dö – nej.
Någon nära till mig har försökt begå självmord – nje.
Någon nära till mig har begått självmord- nej, tur det!!


spruta nr 2 är tagen

Shit, vad det snöade idag! PLUS att jag försov mig, vaknade kvart i 9, då jag skulle möta julia och felicia -.- bra jobbat lotta!! aja, påväg till skolan halkar jag till (dock ramlade jag aldrig!) 20 gånger, jag räknade haha. Jag gick och väntade på att ramla, men det kom efter skolan istället när jag och julia skulle til bussen. HAHA, var inte kul men jag kunde inte sluta skratta.. jaja nog om det.

jag och cenner drog till vby, käkade & kolla julklappar, sedan mötte vi pappa och jag tog livmoderhalscancersprutan nr 2. Gjorde ondare den här gången =( .
snart kommer mongobarnet julia igen, vi ska mysa och slå in julklappar hihi. Hörs senare! Pöss på er.


älskar dig mongobarn!


resume

Okej, har bara lagt upp låtar än så länge. Men jag kan sammanfatta dagen; seg skoldag, tjockiskäk (kakor) med Romina bruttan, städat, laddat ner en film, segat vid datan & snackat med älskligen. Chill dag, med tanke på att vi inte har några läxor alls den här veckan! Känns hur jävla bra som helst.

Nu ska jag försöka ladda över filmen (Madagaskar 2, så sjukt bra!!) på min ipod, sen sova! Hörs imrogon göllisar :)


hihi jag älskar dig romina ditt mongo <3

bästa låtarna!



någon mer än jag som ÄÄÄÄLSKAR sean paul? han är bara för jävla grym :)
ska lägga upp några av mina favoritlåtar av han, ska försöka ta dom bästa, men alla är så bra så det går nästan inte :(


give it up to me

Temperature

ever blazin'

pallar inte mer men så finns det ju : press it up, so fine, like glue, we be burin', get busy, break it off, baby boy osv..


big love



you got me going crazy, you turn me on, turn me on..


pratar med baby

O-M-F-GGGGGGGGG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! vet ni vem som är inne på msn?! :D ARVIIIIIIIN !! ååh fan nu saknar jag han ännu mer . vi har snackat ett tag nu, ska fortsätta med det!

ska sova sen så vi hörs imrogon , ny vecka : men ändå så är det sista veckan! and that's really good :D pöss!

hopp in i duschen!

Har skrivit en grund för engelskan nu, men pappa kommer inte hem förens vid 9, så då ska vi kolla på den mera.
Jga känner mig s¨sjukt äcklig just nu. Vi vakna vid 12 men gick inte ur sängen örens 4, oduschat hår osvosv.. ja . så nuu ska jag ställa mig i duschen! hörs om ett tag.


saknar dig redan!

Glömde berätta att Arvin åkte till indien igår... så sista gången ja träffa han va i fredags, nu kommerjag inte träffa han på 3 veckor eftersom jag också ska bort! Jag fick hans halsband som han har har hela tiden, och den luktar han som faaaaaaan . Wää inte kul :( saknar dig som fan älskling!

Hej bloggen! Igårkväll va jag med cenner, wittrin och kasper. Vi va hemma hos mig och kolla på "Män som hatar kvinnor" Grym!! I natten följde iv kasper hem, sen gick vi tillbaks och kolla på "flickan som lekte med elden" Fast jag somnade så dom stängde av så kollade vi klart på den imorse. Jag har alltid trott att dom filmerna/böckerna är dåliga men jag hade fel! Filmen är skitbra :)

Nu har jag skrivit ihop en kass "two minutes talk" tills imorogn. Har det på engelskan. Ska berätta om när jag va i Berlin haha. Men jag har blandat svenska & engelska ord så pappa får kolla på det hiih.


älskling..

bilder från igår



haha crazy

usch!




såhär kul har jag med en kamera =)

rebecka söt!

älskling!

yeah

amanda, och julia som aldrig ville vara med på bild :(

haha!

haha vi blev bjudna på choklad och kaffe av dom på waynes coffe, bara för vi så söta i think :D


sjukt gott!


grattis romina älskling!

IDAG FYLLER MIN BÄÄÄÄÄSTAVÄN ROMINA 14 ÅR! den plutten har vart mindre än oss ända tills nu :D vi firade mhenne igår, och det blev både misslyckat men senare sjukt lyckat! pallar inte beräta allt här menmen. JAG ÄLSKAR DIG ROMINA , GLÖM ALDRIG DET & HOPPAS DU FÅR EN BRA FÖDELSEDAG BRUTTAN :) <333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333 heheh (a)



hahah ja bara för vi är så snygga :D

misslyckat

Nu har vi färgat julias hår... blev väl sådär. Skulle bli blont och vi trodde verkligen det! ,men det blev ärligt talat typ ingen skillnad. haha kasst. vi ska stämma swartskoff! hahaha jaja.

nu ska vi sova :) hörs irmogn!

dans

Hej blogeen! Kom typ nästan precis hem från plugget. Jag, covin o alla dom som ska dansa stannade kvar och övade i ett klassrum. Det r så grymt kul! Vi har det grymt ihop, kör battlar typ hahah. Lite mer övning så kommer det bli grymt!

Nu ska jag och wittrin o mamma dra till kista, ska käka och sen kolla runt :) hörs senaree! puss.

fransk manikyr!



Woho efter ansiktmasken gjorde jag fransk manikyr på mig själv!! skitbra verkligen. jaja får stå ut , nästa blir hos julia cenner, passa dig gumman mohaha :) (och JA, det är riktiga naglar.. får alltid den frågan!)

nu ska jag sova! förlåt för min blogg är tråkig, men ni kan alltid typ lägga kommentarer om vad ni vill se mer av :) pöss.

mm så äre

Hejsan!! Arvin drog typ vid halv 8 tiden, sen har jag käkat ohc suttit framför däääätan. Har typ inget att skriva om, men just so you know ska jag göra en ansiktsmask nu . :)

tröja - h&m



Hemma! Nu väntar jag bara på älsklingen. Vet inte vad vi ska göra, men nått hittar vi väl på :)

svar till anonym!

Anonym om är med alice och wittrin:

Åh vad kul! Kan ni inte filma det :)? Skulle hemskt gärna vilja se det, är nästna säker på att dom andra också vill det!

svar: menar du våpran danslektion eller dansen vi ska ha på julavslutningen? skriv gärna namn så jag ser vem det är, hihi! :)



haha osminkad och somsagt , förkyld.. men ja dricker c-vitamin, tummenupp!

Okej.. jag vll inte ta ut min vrede på bloggen. Men jag säger en ledtråd: Desperate Housewifes... och ett ord: FUCKINGHELVETEHELLER!!!!! neeeeeeeeeeeeeeej. det kan inte va sant, sesångs avslutning. Jag GRÄT för det va så spännande :( fan. okej nu tog jag ut LITE, en liten del av min vrede men whatever.

ska sova nu! kram


är med alice och wittrin

Hej! Är hemma hos mig med Alice och wittrin nu, vi har käkat & ska börja planera danslektion som vi ska ha nästa onsdag. Är taggad till tusen! Dansade idag i skolan också med Covin louise maja och massa till. Vi ska uppträda på julavslutningen! Först ska ett gäng dansa disco, sen ska vi komma med värsta balla street dancen. Kommer säkert blir bra! Fast jag fattar inte dansen, men jaja. mitt problem, haha.

Nu ska jag ba social, pyss!

älskling



haha två random bilder på älskling & mig från.. höstlovet tror jag!

Nu har jag suttit och snorat framför plugg, datan och tvn sen 4. Har varit en riktigt chill dag idag! Helt ensam, men det behöver man ju ibland. Imorgon ska jag vara med Wittrin och Alice, ska lära ut dom dansen som vi ska ha på våran danslektion för klassen. Haha, önska oss lycka till!

Nu ska jag göra mig iårdning, sen gå till sängs. Kyss!


i lördags


älsklingarna<3

haha den här BJUDER jag verkligen på, för att vi hade så kul..

snygga jag (host) hade på mig min tajta svarta klänning från bikbok.

jag och rebecka sötnoooooooos!

fyra bilder ifrån lördags som jag snodde från julias blogg :)


arvin tipsade mig om en väldigt bra låt...



"ding dong, it's a christmast song.." HAHAHAH jag dör. fyfan han är ju bara för braaaaaaaaa! x)

miss fatty

Tjobrä! Min förkylning vägrar ge sig alltså, sjukt störande! Har gått runt och snorat ner alla i skolan (mohahaha!!!) haha okej inte bokstavligt, whatever.
Efter skolan gick jag hem, satte på tvn och svarade på resten av NO frågorna. Vårt prov blev framflyttat tills på onsdag, men det vi jobbar om är lätt så det gör inte så mycket för mig.

nu ska jag gå och göra nått vättigt. eftersom jag hatar att blogga nu för tiden. ni måste börja kommentera om ni vill ha tjalottaa.blogg.se kvar! sug på den ni, hihi!

mvg !


haha mitt slöjdarbete så sjukt ful! men jag fick mvg! wohoooo :D lilla alfadji (?) kopia fan!

nu är jag tillbaka efter ett skööönt bad. nu ska jag hppa ner i sängen, har huvudvärk & är sjukt trött. hörs imorgon sötnosar! puss på örat!

btw så får ni börja kommentera lite, det skadar inte..! -.- :)

söndagslyx

nu ska jag gå ner, sätta på ett vaaaaarmt bad & göra peel off mask. plugga lite matte också, blir ju lite roligare om man ligger i badet samtidigt, haha. hörs lite senare!


rysningar gånger 1000




fan jag måste bara lägga upp dom här vidionarna.. asså shiiiit, ´jag har typ aldrig fått så mycket good feeling och rysningar till några annan låtar.. et bästa är i slutet! kolla bara vilken jävla stämning det är där! aaaaalla står upp ioch klppar.. wäääääää ja vill oxå :(

jag äääälskar per gessle!











den sista får jag fan rysningar av! så jäkla härligt med publiken som skriker osv.. ååååh .
per gessle kommer alltid vara min favorit, innerst inne, hihi


hit ska jag om ca två veckor..





..marbella! visst, det kanske inte är thailand varmt där, kanske svensk sommar. men iallfall! två veckor utomlands på julen, slippa kalla sverige.. utomlands är ju ändå utomlands, alltid lika härligt! så jag klagar inte :)

mammas pojkar

Hej bloggen! o-m-g jag är sååå förkyld!! it kills meee. aja får hoppas att det går över snart!

gårkvällen var sjukt kul. cenner, wittrin, romina och rebecka kom till mig, vi käkade och snakcade skit, dansade gaaaalet och chillade även galet hihi. vi tog en promenad i natten, sen bäddade vi våra sängar och kollade på en film som hackade, haha woho! aja, jag hade kul iallfall.

nu har jag pluggat matte, har prov imorgon.. jag satte mig vid köket där tvn va på, mammas pojkar! första gången jag ser det programmet, det va fan roligt! så nu ska jag fortsätta med det. pöss!

mini-shopping

Hemma! jag köpte..


godis såklart! (till ikväll)

ett halsband!

och till sist tre ansiktsmasker, hoppas fan dom hjälper!

jag älskar skärpan på min webbcamera, it's sooooo very good. systemkamera släng dig i väggen!

vällingby


haha coolingar..

nu har vi gjort oss iårdning ska upp till vby, julia ska spela piano en snabbis sen ska jag typ gå runt där i min ensamhet.. hahaha :) hörs lite senare!


random

Oj oj OJ ! jag och julia somnade klockan 12 med lampor tända, dator på, rullgardinenrna uppdragna, tvn på & kläder på. sminket var på också lite så. HAHAHAH driver. nej men jag hatar när sånt händer.. mamma kommer in vid 1 och släcker allting jag får flipp och säger att hon sa tända en lampa, då tänder hon såklart den strakaste men det gjorde inget för vi somnade om. klockan 5 gick jag upp på toa och la mig igen sen. haahahhahahahahhaah vi vaknade nyss hihihi.   

nu ska jvi äta frulle pöss på er

vi dör



amen det här låter ju skitbra.. verkligen..
HAHAHAHAHAHHAHHA kolla hela, tro mig det blir sjukt roligt mot mitten!

wittrinininilingli

tjoholululölö , det är wittrin som skriver nu.. just so you know. NU SKA VI GÅ OCH KÖPA MASSA GOTTI .
nu ska vi byea ! bye :D

tralala

Anonym om klippt/slingat håret!:

vart klippte/slingade du dig & hur mkt kostade det?:)

svar: jag klipper mig i vällingby, nya affärerna mitt emot donken. "hårskulptörerna" heter det! sjukt bra det stället alltså. vet inte riktigt hur mycket det kostade '(mamma betaaaalar, hahha) men klipp + sling tror jag är nått över 1000. :)


tjobrä! haha jag säger det till alla fan. jag har börjat säga det till lärare till&Med, har blivit en sån vana! första gången jag sa det till helena, hon ba: eeh.. vad sa du..? jag ba: OJDÅ, heeej!!! Hon ba: hejhej.. haha aaaackward. medans tomas ba: tjotjo! haha så skön.

anyway. NU är jag klar med min SO fördjupning, jag och mamma har suttit sen typ 8, hehe. Men slutresultated blev fan skitbra, hoppas på riktigt bra betyg annars då jävlar! ;)

dagen idag; skitsvårt spanska prov, hjärnsläpp på matte (G-diagnos..) diagnosen, pinsam händelse i klassrummet (hahah wittrin!) och sen var jag med arvin älsking! vi typ gjorde inte så mycket, snackade, kollade tv, mös osv..


nu ska jag sova, håller på att slockna! hörs imrogon nångång, helg = dålig uppdatering. menmen. puss på låret!


haha mongobild..!


klippt/slingat håret!

Heeeeej saknar mig ? Amen det såklart. Ni vet ju varför jag inte har uppdaterat idag, klippning (blev bra!) & pluggning. Har plugget lite inför spanskaprovet imrogon, och gjort mer på fördjupningen, mami and daddi har hjälpt mig. Nu ska jag hoppa i säng, ser typ inte vad jag srkier för jag är så sjutk trött. Vi hörs imorgon någongång! Pöss.


haha fuckface! men ni ser ju iaf hårfägen innan, ¨ganska mörkt..


resultat: blonda slingor! inte så jättestor skillnad, men jag tycker iaf att det blev en riktig uppfräshning!

lägger upp en dagens outfit också, strumpisar & linne från ginatricot, kofta - kalles gamla.


DHW

Nu är det första pausen i DHW, ska passa på att stänga av datorn! Vi hörs imrogon, senare på kvällen. För efter skolan drar jag direkt upp och klipper mig! Ska försöka komma ihåg att ta en före / efter bild, så ni får se!
Puss, godnatt.




oj vad söt man kan vara osminkad med blött, oborstat hår..! haha.


för er med bas

Hej bloggen! Pallar inte skriva så mycket men jag gör nån liten kort grej :

skolan: inget nytt, förutom att vi fick bullar på mentorstiden & spanskan, woho!
efter skolan: va med wittrin och pluggade spanska, tjockade oss såkalart också..
kväll: pluggat spanska glosor, skrivit in min so-fördjupning på datan, chiiilläät..
senare: deeeeesperate housewifes & sängen!

kul dag eller? nja, sådär. förutom att ha vart med wittrin och blabla.. *underbätt* "osv, osv.." hahah, säger det dig nått julia wittrin? jaja.

ni får väl en bra låt med et här tråkiga inlägget. chingaling!


höj basen & njut, som jag brukar säga!

RSS 2.0