planering


haha fjortiiizZzz...

amen lite småsexigt sådär!

haha louise & jag goes jerks, erik goes viktoria xp
3 av många bilder ifrån helgen.

Gud vad jag känner att jag har uppdaterat idag! Har även gjort en planering för vad som jag ska göra i veckan..
Imorgon ska jag hem och plugga gärnet inför spanska provet på torsdag.
Onsdag ska jag direkt upp till vby för att klippa mig/slinga håret! Sen blir det plugg på kvällen.
Torsdag ska jag vara med älsklingen! På kvällen fixa So fördjupningen, renskriva osv.

Ointressant att läsa kanske? Men det är bra för mig, så jag inte glömmer vad jag har planerat! *smaart*
Nej, nu ska jag lägga mig i sängen och läsa Twilight, hihi är på den bästa och den mest spännande delen i sista boken, det går inte att slita sig!

Vi hörs kanske imrogon, på kvällen eller nått. Puss på skinan!


I will try to fix you..




When you try your best but you don't succeed
When you get what you want but not what you need
When you feel so tired but you can't sleep
Stuck in reverse.

And the tears come streaming down your face
When you lose something you can't replace
When you love someone but it goes to waste
Could it be worse?

Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you

And high up above earth or down below
When you're too in love to let it go
But if you never try you'll never know
Just what you're worth

Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you

Tears stream, down your face
When you lose something you cannot replace
Tears stream down your face and I...


Tears stream, down your face
I promise you I will learn from my mistakes
Tears stream down your face and I...


Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you.

förändring?










från sommar/början av 7an till nu. förändring..? jag tycker det iallfall.

nu ger jag upp med er

Åh. Jag är så förvirrad just nu. Och sur. Lite ledsen maybe. Förvånad.. Fattar egentligen inte varför. Eller jo jag fattar. Jag fattar exakt vad ni menar med det ni säger. Och det är det jag blir så sur över. Jag har helt tappat lusten, och orken att bry mig längre. Så, tyvärr så tror jag att det mesta roliga är över. Jag ger upp helt enkelt!


no makeup



Nu ligger jag och Julia i sängen, jag ska göra kartorna på internet en sista gång, sen ska jag sova. Får fan ta och hålla tummarna imrogon, hoppas att provet inte är för svårt, med tanke på att det är ett G-prov!

Jaja, puss godnatt på er!

älskling






3 månader med dig älskling, bättre kan det inte bli.. jag älskar dig obeskrivligt mycket!

bilder




baby

min nya klänning jag hade på mig i fredags, från bikbok.


haha jag gjorde underbätt och såklart blir julia skitfin. sötnos!

smile bitch!

lite av min dansoutfit, plus stora jeans ;)

haha kolla hornen XP

är med wittrin nu & har vart det hela dagen, hon ska sova här inatt :) vi har plguggat lite till kart provet imorgon, hoppas på det bästa haha. skriver snart igne puss!


night

HAHAHA juste vet ni vem jag träffade igår? KARIN CADWALANDER eller hur det nu stavas, haha fan vad det va längesen gumman! kul att snacka med dig :) <3333333333333333333333333333333333333333 hihih


Jag och louise gick på dansuppvisningen ilallfalll, får alltid energikick när jag är där uppe på scenen! det gick skitbra :) frederick va där och kolla! nuttis han kände igen mig, han vinka! miss him.. aja hanna satt typ bredvid scenen och skrek till mig hela tiden, haha gumman! hon fick pris också! sååå jävla duktig hon är, hon är uppe i star-serien! wohoooooooooo

nejnej hinner ej mer nu ska dra iväg till cenner ska möta rebecka och wittrin också vi ses äl ute hbyfolket pusspuss


haha sjukt länge sen . GO GANSTAAAH PEACE.

sorrysorry inte meningen

Tjatja bloggen!
Förlåt för jag inte uppdaterade igår, men jag pallar fan inte. Det får bli såhär att jag skriver när jag har tid & lust..
Igårkväll var jag iallfall ute och träffade folk, va segt ibörjan men sen drog musik igång och vi hade det chill, så det blev en helt okej kväll.
Nu är släkten här, vi har typ en dag om året i november att vi äter gulashsoppa (?) tsm. Så det är det vi har gjort idag. Pluggade lite so innan, ska göra det snart igen också.

Har egentligen dansuppvisning idag klockan 5, men jag har asont i armen så det känns som att det inte kommer funka att dansa, så dont think im gonna gå på den. Hihi.

Nu ska jag gå och äta efterrätt, pusspuss!

olod



gud vad jag har varit konsig idag. dansen idag sög ju, jävla föräldra uppvisning så det va lite föräldrar där och kolla, jobbigt! haha jaja nu har jag pluggar lite spanaksa och no, ska gå & lägga mig förövrigt :) hörs imron och då är det så lite som freeeeeeeeedag ooh ohh jag lääääääängtar  :D pöss

2107 = sovtime!

Eftersom vi har So kart prov på måndag.. så har jag hittat en skitbra hemsida där det va typ en europakarta som man klickar och gissar vilka länder det är, skitbra övning! just so you knwo.. hahah vettefan varför jag srkev det, menmen..

nu tänkte jag gröa mig iårdning, sen lägga mig i sängen. är så sjukt trött! så vi hörs imrogon, puss på er :)


adethär va ju ett tag sen.. :/

fan

OH FUCKING NO !!!! mamma tvingar mig att äta sushi... säger nåra tackord innan jag dör : jag älskar er alla klära vänner där ute lalala... hehe okej inte riktigt, men det är så GROOOOOOOSE!!!!! kommer MINST spy. i hope for the best! .... :'(

äääängelska

YOU KNOW WHAT?! jag har tagit svininfuense sprutan idag..! gjorde inte mer ont än vanliga sprutor, men nu efter känner jag litegranna i armen. lite svullet är det också! Men det är säkert värre imrogon =( då är det även engelska prov.. har pluggat lite till det nu, medans desperate housewifes va. Goosh vad spännande det är!!

But now i am going to bed people. hahha önska mig lycka til imrogon pyss :)


wittrin älskling, som jag btw var med idag & vi hade skitroligt som vanligt! :)

2256

Nu har mamma och pappa kollat igen min bokrecension, rättat några små stavfel, lagt till lite stuff. Har även pluggat en del engelska! Känner mig duktig ikväll. Och vet ni vad jag mer har gjort? Tro det eller ej - klippt naglarna! Dock inte kort, men dom var så jäkla överdrivet långa innan, så..

Nu ska jag tvätta bort smink osv, sen krypa ner i sängen! Har sovmorgon till 5 över 9 imoron vilket ska bli tjockt najs. Hörs sötnosar, kram.



måndagen = check!

Hej bloggen!

Förlåt för en knasig skrivning igår, haha jag hade vääärsta humörsvängningarna! Från skitsur, till skitglad. Jaja, alla har väl så så i guess det är normalt right?
Vanlig seg dag i skolan, men det är alltid skönt att måndagen är över, nu kommer allt bara rulla fram & sen är det helg! Wohooo. Va med cenner efter skolan, vi käkade och sedan plugga vi in lite So kartor.. så himla jobbigt =(

Nu sitter jag och har fört in ännu lite fler glosor på glosboken, så nu har jag prick 100 st.. tar typ ett år att klara alla. B L Ä !
Nu ska jag fortsätta där jag va, hörs typ senare i think.. pöss.


älskar dig gumman!

suuuugen

WHOOOPP WHOOOPP WHEN YOU ROND COMAROND CUZ LIKE A DONJA HAHAHAH , TIK TOK ON THE CLOCK BUT THE PAAAARRTY WONT STOPPPPP LALALALLLA... OE OE QUE PASA QUE A NO TE VEEEEOOO ..

SHIT! jag har nog aldrig varit såhär speedad när jag är själv någongång. ahahahahahahahhahahahha . TACK REBECKA GUMMAN!!! jag och hon pratade ut om den fula personen som är en subba! det va skitkul :D nej, det är ite rebecka som är subban , en annan! jag berättade bara för henne vem de va...

nu måste jag ta och lugna ner mig, ska gå och dricka vatten.. nej förreseten mjölk, så mycket godare! åh känner hur det vattnas i mönnen ... ajaj PUSS PÅ DEN HÖGRA SKINKAN SÅ SES VI IMROGN PÖSSPÖSS GODNATT!!


O-M-G ... lyssnar på pjannoo av eric prydz, den långa versionen som är typ 7 min, gaaaaah ja dör . nån som vill dra och festa med mig right now ? :D

varför är människan så jävla snygg!?!?





MEGAN FOX, ANGELINA JOLIE OCH ALLA SOM KALLAS "VÄRLDENS SNYGGASTE KVINNOR" GÅ OCH SLÄNG ER I FUCKING VÄGGEN. den här tjejen slår fan aaaaalla, åh jag skulle DÖDA för att se ut som henne =( *självmord* hahaha


i am soooo angry

ÅH JAG ÄR SÅ JÄVLA SUR JUST NU ... fan. jag pallar inte. har lust att bara bryta ihop och dö at the moment. blev plötsligt så jävla fcking sur på en ful jävla tjej som tor hon är så gaaaaaaaaaaaaaaalet baaaall!!!! FFYAN. NU SKA JAG GÅ OCH TA SJÄLVMORD, HEJDÅ ALLA.

i am sooo tierd

O-M-G, mina ögon är döööööda! Ända sedan jag kom hem vid 12 halv 1 kanske, har jag läst svenska. Jag började att läsa ut min svenska bok, hade typ 100 sidor kvar. Tog kanske 2-3 timmar hehe.. halvsov hela tiden..!
Och direkt efter det, startade jag datorn och började skriva en 3 sidor lång bokrecension. Puuuh, jag är slutkörd nu alltså. Nu ska jag vila fram tills maten, sen blir det väl att plugga lite so, tror jag!


jag för 1 minut sen!

kajsg

Nu drar jag upp till vällingby! Ska se new moon, ska bli så jääävla kul. Felicia såg den igår och sa att det va den bästa flmen hon har sett osv.. jaja nu måste jag rusa! Puss på er.

minnen ifrån 6an


haha ja, såhär såg romina ut då! liiiiiiite skillnad :D

julia, agnes, maja! :O

blev jäkligt bra vän med emma, sofia och bella.. saknar!

haha den här tiden när jag va skitbra vän med maja, fan avd kul vi hade! alla har vart fjortisar någongång :)

var allra bästavän med bella..

jag och louise blev bästavänner!


haha shit vad liten jag ser ut..! kolla korta håret ;o


sjukt gamla! jag, louise.

tjejgänget, helt sjukt att det fortfarande är vi 4a, hoppas att det förblir så också! jag älskar er.

saknar våra tiden sjutk mycket gumman..

jag va på kreta med mamma & blev sjukt brun, haha!



fna vilka underbara minnen vi har tillsammans tjejer!

hahaha.. innan 6ans disco! fjoooortisar :D

gamla klassen..


åh jag har så mycket bilder ifrån 6an, shit vilka minnen alltså! vissa stunder känner jag bara att jag vill ha tillbaka, saknar dom så! Men, livet är bra nu också, så inte deppa! :)


glosboken

Godmorgon! Sitter här med ett glas färskpressad apelsinjouce och pluggar engelska. Har enengång läst igen alla texter, och nu övat på alla dom 82 glosor som jag satte in i glosboken. Föresten så är det ett sjukt jävla bra sett att lära sig glosor, på alla olika språk! Man skapar bara ett konto (gratis!) och sedan skriver man in alla glosor man har i typ läxa, så förhör datan en. Sjukt smart! Haha fan att jag inte fick pengar för att att göra reklam åt dom.. hahah :(

Nu ska jag fortsätta med det jag höll på med, sedan ska jag hoppa in i duschen! Höööres.

( www.glosboken.se )

2346

guuud vilken seg kväll! sällskapet va bra, men kvällen var inte så kul.. gick först runt och snacka & garva en massa med cenner rebecka och arvin, sen mötte vi alice kajsa emma och va hemma hos emma. Drog ut och satte oss vid en busshållsplats för att tiden skulle gå fortare.. haha då pallade vi inte mer så jag drog hem..

Har precis ätit en pannkaka, och nu ska jag städa upp på mitt rum som blir stökigt efter 1 sek, och göra mig iådning. Sen ska jag däcka i sängen, är så gaaaaaaaalet trött!!

Imorgon - upp & plugga, sedan se "New Moon" med girlsen! Längtar som faaaa-an! Haha jaja opusspuss godnatt.


bikbok

TJAAAAA IT'S FRIDAY AND IIIII AM SOOO HAPPY!!!! Har vart med älsklingen hela dagen, skitmysigt!
Nu har jag precis ätit asgod middag, och nu prövar jag kläderna mamma köpte! Nivet den svarta klänningen från bikbok med puffärm som Kenza har, hon har en röd också? En sån köpte mamma iallfall! Sitter skitsnyggt! Tyvärr är den slut överallt, hihihi :D

Aja, cenner baby kommer snart och vi ska antagligen ut och träffa folk, men det spelar ingen roll för mig vad vi gör. Kommer hem inatt så jag uppdaterar då! Puss på er.

vad kan det vara..?


hahah VEM VARE OSM KASTA?!?!?!

Nu har jag läst alla kapitlen i engelskan, och lagt in över 80 glosor, blääää. Nu ska jag gå och borsta tänderna, sen ligga och läsa helvetes klassikerboken i sängen!
Åh jag vill att mamma ska komma hem!! Hon sa att hon hade shoppat saker åt mig, men den jävlen sa inte vad.. nu blir ju jag jätte nyfiken, vill se vad hon kommer hem med! Aja, det får bli imrogonbitti.. :(

Fredag redan imrogon, får se hur mycket uppdatering det blir, men jag ska iallfall vara med Älskingen imrogon efter skolan! Men vi hörs, puss på högra skinkan!!


rysningar gånger 1000



I don't want this moment to ever end
Where everything's nothing without you
I'll wait here forever just to, to see you smile
Cause it's true, I am nothing without you

Through it all, I made my mistakes
I stumble and fall, but I mean these words

I want you to know
With everything I won't let this go, these words are my heart and soul
I'll hold on to this moment you know, cause I'll bleed my heart out to show
That I won't let go

2027



- Hemma & avsminkad. Nu blir det att ladda in glosor i glosboken..! Suck.

gaalet roliga skratt



AHAHAHAHAHAHAHAHHA !!!! asssåå fyffaaaaan . mörka killen, gubben och han som sitter vid datan är bääääst, alltså dom 3 första! fyfan, jag dör seriöst ! SE HELA !!

break

chacha! Är med looouiisew at the moooment. Vi hade typ 3 lektioner idag, så vi slutade klockan 20 över 1. Tjock najs. Satt kvar i skolan och vönta på Louise, ja och julia satt o plugga lite engelska osvosv..
Jag och Louise har typ bara snackat, lyssnat på musik, och pluggat. Har eneglska prov på onsdag, So på nästa fredag och inlämning bokrecension på torsdag. Mycket som är pågång nu! Aja, ändå jullov om typ 3 veckor, faaaan va najs!

Ikväll är det dans som gäller, så nu ska vi typ laga mat, pusspusspuss.

keep it gangstaaa






japp ni fattar resten! sååååå seriösa :D nu ska jag och mamma möta kalle i kista, vi ska se på "this is it" , wohooo ni får mer bilder när vi kommer hem pusspussss!!

sexy boy..



HAHAHAH!!!! spola fram till 1:20, där början en låt som hon sjunger.. så jävla rolig!
"where are yooou, you sexxyy boy..?!" hahahah så klockren! :'D

desperate housewifes ikväll!

Hollllaaaa! THE PARTY IS IN DA BILDING !!!! haha, driver. Jag kom nyss hem från ett träningspass med wittrin i vby-hallen! Vi fcik sjukt lust att träna, så vi stack upp och körde aerobic, jobbigt men kul!
Efter plugget gick jag och rebecka hem till wittrin, vi hade gaaaaalet kul. Har aldrig tråkigt med dom tjejerna säger jag bara..!

Slänger in en dagens outfit nu, sedan blir det en snabb dusch. Tänkte faktiskt gå och lägga mig i sängen sen & kolla på veckans höjdpunkt; desperate housewifes! Ska upp hyffsat tidigt imrogon, för vi ska simma med klassen på morgonen..! Gaaaah, Kenna kommer fan vålta oss långsamt! Hahaha nejdå, men han har bånge hela tiden.. så vi får se hur det blir det den saken ;)




tröja - topshop & jeans från cheap monday. plus en rätt ful bild på mig, men jag bjuder på den!

mamma till en mördare

Ny header! Slängde ihop nåra bilder och satte dit en text, blev faktiskt ganska nöjd! Men jag orkade dock inte fixa den så den sitter på rätt plats, lite högre upp.. någon som har tid/ork att göra det så är det bara att slänga en kommentar! Haha..

Någon mer än jag som såg ''Mamma till en mördare'' på kanal 4? Det var hemskt fan.. en lillebror som hade mördat sin storebror, någonting sånt. Vad hemskt..! Dom sa att "Sorgen inte kan ta över livet, man måste gå vidare.." en massa fina ord som fick mig att tänka till. Jag älskar tröstande ord/meningar! Så härligt på något sätt. Jaja. Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa lite ur min klassikerbok.. baaajs. Puss godnatt!


sakar som in i helvete..




Minnen som aldrig kommer suddas ut. Kollot 08 var fan det roligaste jag gjort i mitt liv. Låten väcker så otroligt mycket minnen! Det kommer alltid vara våran låt, eller hur bästavän? Jag älskar dig!


outfit - det va länge sen!




linne & strumpyxor ifrån h&m, grå tjockare kofta från "black" - halsband från barcelona

i like that


från i lördags

Hej bloggen! Allt bra?
Jag sitter och lyssnar på musik.. kollar runt på facebook.
Hade utvecklingssamtal idag, gick bra! Efter gick jag hem till wittrin, blev mycket skratt osv som vanligt! Vid 6 tiden drog jag hem och hjälpte mamma med maten, första gången på länge! Haha. Nu sitter jag här.. ni får dagens outfit alldeles strax!


la la la



Nu är jag nybadad och fräääshig! Satte på ''high school musical 1'' tvättade håret rakade benen osv.. Najs! Nu är jag redo för en ny suuuuperrolig skolvecka. Wohoo, i can't wait!!!!
EEEH ELLER INTE HA HA HA !! vill bara ligga ner och sova hela dagen imorgon! Jaja, nått positivt finns det väl iallfall.. hm.. det kan inte vara no lektionerna med leif, eller engelskan med barbro.. Nä okej, det kanske inte finns nått positivt! Haha, vafan babblar jag om? ..

Whatever, nu ska jag gå och borsta mina små gaddar och skutta i säng. Hoppas ni har haft en lika rolig helg som jag har! Puss på ruuuumpistumpen!!

sliten

Nu har jag precis ätit en god middag, och ska lägga mig i badet med film. Ska lägga mig tidigt ikväll eftersom jag inte sov så jävla mycket i natt, hehe. Hörs om några timmar!


eamon




I got the first flight out
when I finished up the tour,
because I missed you.
I even flew home a day too soon
all because I couldn't wait to kiss you.
Oh how she will be loved,
was the one thing stuck in my mind,
and how tonight would be
remembered for the rest of your life

I never thought that I'd do something like that,
When I saw you two it hit me like a heart attack,
Oh No!
How could you let somebody in through our door?,
How could you bring him home?
I never thought I'd lose my temper like that,
Now it's some fucked up situation,
He ain't coming back!
Oh No!
How could you please another man on our floor?
How could you bring him home?

I know you know I passed on every girl
because I thought I really loved you,
And you know that I'd never put anyone
or anything above you,
because I loved you,
And it was that love that made me lose my head
and now its too late!
One day too soon, you'll regret it for the rest of your days!

I never thought that I'd do something like that,
When I saw you two it hit me like a heart attack,
Oh No!
How could you let somebody in through our door?,
How could you bring him home?
I never thought I'd loose my temper like that,
Now its some fucked up situation,
He ain't coming back!
Oh No!
How could you please another man on our floor?
How could you bring him home?

Please God forgive,
for what I did,
this day will stay for as long as I live,
'Cause if you walked in
and seen what I seen
I know any man would have done just the same.
Please God forgive
for what I did 
This day will stay for as long as I live,
'Cause if you walked in
In and seen what I seen,
I know any man would have done just the same
Because...I

I never thought that I'd do something like that,
When I saw you two it hit me like a heart attack,
Oh No!
How could you let somebody in through our door?,
How could you bring him home?
I never thought I'd lose my temper like that,
Now its some fucked up situation,
He ain't coming back!
Oh No!
How could you please another man on our floor?
How could you bring him home?

ohyeah






yeppyepp its the way we likkeee iit mhm

i♥eco

wohooo jag är vaken. FAN vilken rolig kväll det va igår asså! Vi tjejer hade sjukt roligt hemma hos rebecka med hög musik och mycket dans. Jag, kajsa o alice bildade danscrewet "veven sleven kundvagnen krabban och skaka rumpan" hahha, galet. Senare gick vi vidare hem till Louise kille Simon, fattar inte varför!   Aja där fick vi inte komma in för det va för många där. Vi skulle dra hem till emma men eftersom jag skulle sova hos rebecka och hon redan va hemma (för jag och arvin väntade på erik den jäveln som var så jävla seg!) så vi 3 drog hem til reecka, där wittrin och romina va. Vi chillade galet och hade det jävligt mysigt.
Lyckad kväll helt enkelt!

Nu sitter jag här med schteekarmusik och chips. *tummenupp*



får man verkligen vara såhär snygg?! -.-

nu drar jag

nu har jag ätit och fixat det sista, så nu 'är jag reeeedo att ha en rolig kväll! Tror ej att jag uppdaterar någonting inatt, så vi hörs imrogon! Ha en rolig lördag folk, puss o kraaaaam!


sweet dreams

nu har julia tyvärr precis gått, hon ska till sina släktingar så hon kan inte vara med ikväll.. :(
Hon har iallfall stylat mig lite smått, hehe ganska mycket. Hon har sminkat mig och fixar mitt hår. Hon är grym på det! Så nu är jag redo för en riktig tjejmyskväll! Hoppas det blir lika roligt som igårkväll! Det blir det säkert.




facelook!


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

svar joanna: okej, jag säger den till henne! :) puuuuuss!
svar linn: haha jajja, vi van ialllfall!


godmorgon bloggen! ligger i sängen med julia och softar.
Gårkvällen var skitrolig, först gick vi hem till rebecka där sophie och klara va, lite senare kom emma kajsa och maja också. Så vi va ett gäng tjejer där som hade roligt. Vid typ halv 10 dtrog vi ut till oxtungan (-.-) och mötte upp en massa folk, blandannat arvin :)
vid halv 12 kände jag aseriöst inte mina fötter längre, så vi bdestämde oss för att springa hem. det tog ca 1 timme för mina fötter att få upp  värmen igen.. så ikväll blire fan att ta uggsen på sig!

nu ska vi äta frukost/lunch och sedan ta en promenad, puss på er! ♥


fredag den 13onde

Tjue babes! Fredag idag, dock den 13:nde.. märkes fan! Först hade jag vääärsta bigga saken i ögat som jag inte fick ut på typ en timme, sen tappa jag min gamla mobil jag har fått tillbaka nu, dock inte den jag hade förut utan en jag hade i typ 6an. Den paja som tur var inte, några delar ramlade bara av, haha! Vad kommer hända härnäst liksom..?

aja, efter skolan satt vi kvar ett tag och va med massa folk, sen gick jag, julia o romina hem till mig och gjorde det vi alla är bäst på ; att dansa asset av oss. hahah, så sjukt kul =)

nu ska jag typ börja fixa mig lite, äta och dra hem till julia. ska sova där ikväll! Vi ska hem till Rebecka först, sen vet jag inte vart vi hamnar, men kul blir det säkert! Kanske upptaderar hos Julia inatt, annars hörs vi imrogon! Puss på låret.




anonym som frågade om sofia oscarsson hade någon blogg, så nej jag tror inte hon har en längre, inte vad jag vet iallfall! & tack för du sa att jag ahde en skitbra blogg, vad gulligt! :)


bounce



KAN INTE SLUTA KOLLA!!!! åh, dom är så jävla fckning helvetes grrryyyyymma så det inte är sant. jag skulle DÖDA för att kunna dansa så dom, okej inte bokstavligt, men fan nära därpå! Det bästa är i slutet! Kolla vidion, den är grym....



svar till joanna: ååååh, jag ska fan ta och fråga mamma om jag får åka! hahha, seriöst det vore hur kul som helst! härligt att emma flyttade ner till dig också, är ju säkert skitmysigt! och mamma undrar om du fortfarande har samma mailadress som förut, alltså den jag har på msn?
jag saknar dig massor! puuuuss.


scoooones

Tjoooo! Dagen var fan ganska kul. Eller rättaresagt chill. Vann alla matcher utom 1, och vi vann över en idrottsklass, haha in your faces!!!! Vi va grymma ;)
Nu är jag och Louise hemma hos mig, jag har bakat scones för andra gången den här veckan, men det är så goott så det inte är sant! Hihi, vi ska iaf sätta på "step up 2 - the streets" som jag köpte förut. sjukt bra film!

Senare är det dans, ska plocka ihop kläder till den. Vi ska ha på oss jeans tröja och keps, ska se vad jag hittar i Kalles garderob.. mohahah :)


haha kalle, jag och pappa i berlin i somras!

vollyboll

Godmorgon på er! Sitter här iklädd mjukiskläder.. vi ska nämligen ha vollybolldag i skolan idag. Faan vad tråkigt! Aja, får väl typ gömma mig så jag slipper spela. Jag gillar bara vollyboll på landet, för då spelar vi på stranden & det är sjukt mysigt och kul!
Ska möta Felicia om 5 minuter, så nu måste jag kila! Ville bara uppdatera en snabbis för att jag har varit så dålig på det.. sorry for that! Hörs senare idag, puss :)


jag & släkten som spelar vollyboll på stranden.. åh vad jag saknar det!! kolla brun ja va =(

svar till joanna sötnos!

Till sötnosen Joanna som skrev till mig! Åååååh, jag saknar dig skitmycket..! Haha, jag skulle inte banga på att flyga till London & hälsa på dig! När kommer du hem? Dom hälsar tillbaka! Hälsa du också :) KRAM!

Hej bloggen! Sitter och laddar ner massa låtar nu som jag snart ska försöka ladda in på ipoden.. hoppas det funkar nu då. Kaos dag idag! Först No prov som va galet svårt, sen en läskig sak som hände på matten.. Shaho fick flipp på våran vaktmästare som hade kommit in och skällt på oss för killarna hade gjort böghög.. Shaho tog tag i hans krage och sa rör mig inte lala.. sjukt läskigt! Båda va seriösa också.. usch, mitt hjärta gick i 180!!

gick hem, och sen kom arvin älskling en stund senare. Vi gjorde inte så mycket, snackade och mös framför tvn :)
nu ska jag gå & lägga mig, eller a snart (a) hörs imrogon! puuuuuuuss.


photos

Anonym om ny ipod:

det där e ingen Ipod

svar: nehe, vafan är det då? -.-


Hej bloggen!
Sitter med tandborsten i munnen & glor på desperate housewifes! Veckans höjdpunkt you know.. ;)
Hade halv-hemstudiedag idag, slutade vid 11 då drog jag och polers hem till mig, bakade sjukt goda scones, lyssna musik, snacka skit, pluggade lite osv... Annars har jag bara pluggat på no:n idag.. åh vad jag hatar det alltså! Får hoppas att det går bra imorgon iallfall. Är nöjd om jag får G, för kemi är sjukt svårt!

ojoj, nu börjar tandkrämen bli för stark.. måste spotta! Haha, hörs imrogon! Puss.


ungefär såhär ser min mobil ut, fast mkt värre!

har maaassa egopics, hihi!

julia baby!

sötnosar!

kalles gamla tegelsten har fan bra kamera!


ny ipod

SKÄMS PÅ MIG!! jag har inte bloggar på hur många dagar... men jag har haft så grymt mycket att göra! Var ute med polers hela helgen, skitkul faktsikt. Pluggade no som en galning (5-6 timmar) i söndags. Och nu är det måndag, har suttit med no:n med pappa hela kvällen! Jag känner mig skitdukigt faktiskt.

Har hänt ganska mycket på kort tid; köpt ny ipod, lyckas ta sönder min mobil, haft matteprov, tagit sönder min älsklings nyckelring osv.... Mobilen är i två delar, så jag har kalles gamla, helt okej fast den är stor som en tegelsten! Ny ipod! och det blev såklart skitmycket knas med den, gick inte att ladda öer låtar även fast det stod att minne va upptaget lalala... men nu ikväll fick pappa det att funka!

Så nu känner jag mig hur glad och avslappnad som helst. Har pluggat mycket till no provet på onsdag, har matte provet avklarat, ipoden är äntligen fixad och pappa fixa min nyckel också, haha! :)
Så nu ska jag gå till sängs och känna mig duktig. Puss på er!


såhär ser min kära ipod ut, nya ipod nano, lila & med filmkamera! löve it :)


äntligen helg!

Hej bloggen! Gud vad jag är dålig på att uppdatera, men nivet det är helg nu och så & jag vill ta vara på den så mycket som möjligt!
Var iallfall med Romina, Julia, Julia och Arvin efter skolan hemma hos mig. Vi typ lyssna på musik och chilla. Och nu på kvällen drog ja ut med massa friends, ganska kul men shiiiit vad kallt!

Imorgon ska jag tjata på pappa att vi ska kolla på en ipod på mig. Ska snacka med mamma också om pengarna och det. Åh, ja hoppas det går! Längtar som fan iallfall.
Har gjort mig iårdning för sängen nu faktiskt, för jag är så sjukt trött. Vi hörs imrogon! Puss :)


niiiggaaahs

Ojojojoj, ingen uppdatering förens nu! Inte braaaaaaa. Men bättre sent än aldrig eller hur? Whatever.
Va med Louise idag, vi baka chokladbollar & gjorde "ceasarsallad" haha skitgott! Vi hade galet kul, berättade massa smaskigt skvaller, spelade in massa ljud & garvade galet mycket. Älskar dig gumman!
Sen va det dans, bestämde kläder & en ball början. Blir säkert bra!

Nu ska jag gå och tvätta bort sminket så jag orkar gå upp och duscha imrogonbitti.
Puss på er :)


jag & bästavän i somras, fan vad bruna vi va! :(
ta mig tillbaka..


trååååååååk

Anonym om 07:27: har maja ruder eller den där felicia bogg :):D

svar: haha maja ruder vet jga inte om hon har blogg, & om du menar felicia jag umgås med så har hon en : www.tenheggeler.blogg.se . :)


Tjääänarefan. Sitter med matteböckerna framför mig. Har matteprov imrogon för er som bryr er. Och för er som bryr er så va jag självmordsbenägen idag, påriktigt fan. På NO lektionen.. Seriöst, Leif förstör verkligen min lilla skollust som finns kvar. Usch, vad jag hatar honom. Hoppas han läser det här & tar åt sig!!

Svenska provet idag va lätt, och lalla orkar inte snacka plugg.
Va med Felicia och Cenner efter plugget, vi hade galet kul som vanligt.
Vet inte om jag orkar blogga nånting mer ikväll, får se.
fan. vad. tråkigt. inlägg. förlåt!


julia cenner bf =)


07:27

Godmorgon alla morgonpigga! Känns nu som om jag gick upp för tidigt. För jag är typ klar & det är en halvtimme kvar tills jag ska gå mot skolan.. haha. Aja då kanske jag för en gångs skull kommer i tid till gula krogen där jag möter felicia. Haha!
Nu ska jag gå och borsta tänderna, men ni får ha en bra dag! Nu är det bara halva skolveckan kvar till helg, wiho! ;)

svenska prov



Nu har jag kollat på DHW, allid lika bra. Ska pallra mig iväg till da badish rum och borsta gaddarna. Sen ska jag läsa lite svenska i sängen, har prov imrogon! Bara ett g-prov, men ialfall! Skitjobbiga saker man behöver plugga på.. så önska mig lycka till! :)
Puss på er, godnatt.


kina stuff

HAHAHAHAHHA JAG AKN INTE SLUTA SKRATTA!!!!! fick en kommentar från en anonym som skicka ett youtube klipp, för alla er som såg Ullared dokumentären igår så kommer ni känna igen den här make-up artisten... hahaha fyyffaaan!!!


klockrent ;)


Btw så har mamma kommit hem från Kina idag.. shit vad med grejer hon hade med sig!


svarta converse låga, 70 svenska kronor. eeeeexakt som äkta, tro mig!

svarta converse höga, också 70 svenska kronor!

svarta höga uggs, 100 kr tror jag.

svart fjällräven, 250 kr.

det va allt jag tog kort på, men sen fick jag en såndär siden kines morgonrock, ray-ban solglasögon, en väska, smycken osv... tack mamma! :D

Nu är det desperate housewifes som gäller! Wiii :)


mådde inte så bra

Hahaha, såg ni Ullared? Åh vad jag saknar landet just nu!! Bästa va ju bög killen & hans mamma, haha fan vad fula .. :) Nu ska jag tvätta bort sminket, och lägga mig & läsa och lyssna på musik i think. Vi hörs imrogon! Puss.

Tack Amanda baby för dom tröstande smsen ikväll, det hjälpte verkligen mig att må bättre! Älskar dig gumman.


gekås i ullared





Yäääääääy! Ikväll börjar äntligen Ullared dokumentären! Haha, bara jag som är glad över det? Eftersom mitt landställe ligger nån mil ifrån ullared & jag är där 24/7 när jag är på landet, så känns det roligt att kolla på det. Så ingen får missa det! Klockan 20:00 på 5an :)


Now im free

Hej bloggen.

Kom hem för ett tag sen, har suttit och pluggat lite smått men det har inte gått så bra. Måste plugga in massa olika författare och skit, varför ska man kunnde om det liksom? Åh blir så trött på allt -.-
Fick tillbaka hemkunskapsproven idag, fick VG. Nöjd eftersom ingen i mentorsgruppen fick MVG. Så..
Är på värsta emohumöret just nu. Lyssnar på en ny favoritlåt. Free Fallin' - John Mayer. o-m-g.. så galet bra.
Nu ska jag fortsätta där jag slutade, så jag inte har så mycket att göra ikväll.

Puss



wöw! kollade statistiken nyss, besöksrekård!! 95 unika besökare och över 150 sidvisningar. Inte illa för att vara min blogg, hehe. Tack så himla mycket sötnosar, hoppas ni fortsätter klicka in på min blogg!

osminkad



imorse osminkad

Kom upp från badet för ett tag sen. Har borstat tänderna och lite sånt där. Nu ska jag bara ladda upp nåra foton på facebook, men min data är så jävla seg just nu så man hinner somna innan den säger "servern hittas inte" åh jag får damp!
Aja, ska försöka sova så fort som möljigt, eftersom jag inte har sovit så mycket dom senaste nätterna. Vi hörs imrogon, då helvetet börjar igen..!
Godnatt.


chillkväll

Nu har jag precis ätit en god middag, och håller på att tappa upp ett varmt & härligt bad! Kommer bli hur nice som helst, har förberätt med favoritfilmen "Tre systrar & en mamma" eller "Because I Said So" som den heter på engelska. Så galet bra! Godis har jag också, hade kvar lite från igår. Vi hörs om nåra timmar!


random

julia&mina tagga-till låtar!

vi bjuder väl på dom... bara för att dom är så grymt bra ;)









LYSSNA, HÖJ BASEN OCH FCKING NJUT! :D

söndag

chacha bloggen. är med julia , haha! Igår kväll va vi hos alex med en massa, tror fan vi va dom ända tjejerna dära.. xp Efter ett tag stack dom flesta för dom skulle dra och slåss, haha. Men vi va kvar med typ dennis alex och arvin. Rätt chill kväll.

Sista dagen på lovet dåra.. fyfan. Längtar redan till nästa helg! Aja bara att stå ut. Måste börja plugga nui också, har svenska prov på onsdag. Bläääää. Aja NU SKA VI förmodligen äta nånting puss på er!


idag kommer min älskling hem! har saknat dig GALET mycket babu

RSS 2.0