juste hon!!!



hahaha snela hestar

cheated



*jag snarkar*

.......


trött-..........- somnar nu herrå

everything'll be alright





Way down, in New York town
Thinking about the way she loved me
There's a hole in my pocket
That's about her size
But I think everything
Is gonna be alright
Yes I hope everything
Is gonna be alright

vidrör mark










MIN WEBBIS FUNKAR!!!! yääääähhh e en snel pluggis nu läser no men blev avbruten av just cameran de blev lite bilder väldigt vackra ser ni backaråååååååå

åh va jag saknar er!



PRATAR MED MINA UNDERBART FINA VÄNNER FRÅN LANDET PÅ SKYPE!!!!
Nu fattar jag hur jääävla mycket jag saknar dom, höra deras göteborska dialekter osv, baaaaaaaaajs. Men kanske träffar dom på höst lovet om dom kommer till Stockholm! Älskar er tjeeeeeeeeejer.

my love - sia




om jag någongång skulle ta självmord, skulle det vara till den här låten.
man kan inte göra annat än gråta till den

when you get what you want but not what you need


klipp från nrj


asåååååååå..... jag får rysningar, vill få sjunga med där live EN GÅNG TILL FÖR DET VA GRYMT!!!
2:20, bäst.



DYNAMITE!!!!

jag visste inte att mohombi va svensk!!! favorit

basen här va helt jävla sjuk, han avslutade med "superstar" då blev det ett jävla liv haha

<3



Genom eld
Bara för kväll
Håll den tänd
Vi kan gå I eld

STACKARS oss


felicia en tidig morgon i skolan. VI HAR SKÅP PÅ FUCKING UNDERVÅNINGEN!!!!!!! med bara vår klass. vi känner oss mobbade. varför ska 6or och 7or invardera skolan sen får VI 9or sämsta skåpen?????? nää blir snack med rektorn kanske.

saturday night

Sjukt konstig kväll. Blev helt tvärt om emot vad jag hade tänkt mig. Jag, Julia och Rebecka somnade i Rebeckas soffa, så efter det sa alla att vi sulle va hemma och ta det lugnt ikväll. Men... det slutar med att vi + Lisa Johanna och Malin sitter i mitt rum och har det kul. Sen drog vi ut, hem till nån i 1 minut skule möta hby people men stötte på några andra killar som vi hänkade med. Det blev ju lite knasigt, bastu osv så innan det hade jag och rebecka köpt en chipspåse var, så vid 11 vandrade jag hem själv haha. fatta va mobbad jag kände mig gick ensam i hässelby med en CHIPSPÅSE I HANDEN!!!!!!! hahah aja som tur va va ingen ute.

vad kan det bero på??????? jo för att det börjar bli fuuucking höst omg........ det är UNDER 10 grader ute nu, man börjarbli röd om näsan när man kommer in... usch.. fast det är mys när man ligger under täcket och sover, då äre som bäääääst hihih gud jag vet inte ens vad jag pratar om jag ska nog lägga mig och sova nu kanske watchar lite tv:enenen (hahaha) heråååååå

en i taget nästa gång




simple man
what's the point of doin' anything. FATTAR INGENTING. vaaaaaa jag håller på med lalalalallalalalalalalalalal oojojojojoj kan vi inte ta upp saker som gjorts för ett år sen också? nä för det är feta onödigt. happ.
i just want a little peace of the big skyyyyy... ont i magen. herrååå

låt mig fåååå

hejhej!  är hemma hos julia wittrin, för ovanlighetens skull. jag träffar henne för sällan nu för tiden, jag hatar att det kan gå veckor utan att vi ses... hahah ELLER inte !! :D
aja, har inte bloggat på ett tag har helt enkelt inte satt på datan inte haft tid!! för igår var det NRJ ooojjjj jäääfffllaar va det ÄGDE. fan va alla missa nått.. så jävla grymma artister också, när Natteravn spelades så sjöng seriöst alla och flippade loss, JA KALAAAAAARRR PÅ DAAAAAAJJJ lalala det va gal1. bra sällskap gjorde allting bra också. love u beautiful girls<3

och idag är det fredag, den har varit bra förutom en grej som har hänt nu, menmen va ska man göra..
ikväll ska vi alla tjejer ut, känns som hela hby ska ut ikväll, får väl se hur det blir. julia har ont i örat hahahah stackARN.......... aja pusspuss lyssnar på kärleksvisan med sarah dawn finer OHGAADD va fin den är! öronorgasm... puss

broken heart


hahaha fuult men min mun ser sne knullad ut påriktigt :SS:S:

massamassamassa tankar har den här kvällen bestått av. jag förstår mig inte på vissa folk alltså. folk som inte ALLS har med saker att göra som lägger sig i, folk som är långvariga, folk som inte har någon respekt, dom som verkligen vill kränka mig, dom tror att jag är riktigt jävla svag och ska lägga mig ner på marken och gråta såfort dom säger ett ord till mig.. Men snart känner jag att jag kommer bryta ihop på riktigt, för vissa människor verkar inte ha någon respekt, dom bara babblar på utan att tänka sig för. Inga tankar om sårbarhet. Det har hänt en jävla massa skit på en hyffsad kort tid, och jag har gått igenom allting, fått stöd av vänner och stått för mina åsikter, utan en liten tår. Och jag har blivit starkare. Så jävla mycket starkare, jag märker det själv & tror att mina nära vänner och märker det. Men jag känner att jag mår sämre hela tiden, och det beror inte på saker. Det beror på vissa personer. Är det det ni vill? Vill ni trycka ner andra så mycket så dom mår påriktigt dåligt av det? Jag förstår inte.. allt har blivit så konstigt. Jag blir fan rädd att så mycket kan förändras på så kort tid.. Det är så sant som det är sagt; allt förändras med tiden. Men en sak till, och jag får nog.

lika







Hittade den här snubben på den nedre bilden (visst äre han som spelar i snabba cash??) på min data, och såg en viss likhet i han... kom på att han liknar min bror en aning! på nått sätt samma näsa & mun.. eller vad tycker ni? det är alltså min brorsa på dom två översta bilderna.

Tycker ni dom är lika...? Tycker jag iallfall!

älskade vän







Juliajuliajulia... vart fan ska man börja? Du är verkligen så jävla bäst. På alla sätt. Du är den jag alltid kan prata om allt med, du stöttar alltid mig, du får mig alltid glad hur ledsen jag än är. Vi tänker till och med samma tankar, om i stort sätt allting, haha. Vi passar sjukt bra tillsammans, samma sjuka humor..
Massamassa minnen har vi också, det senaste va veckan du va hos mig på Långasand, det va grymt!
Din dag idag och jag är så glad för din skull. Jag älskar dig över allt annat!
Grattis bästavän.

a year ago












Dom här bilderna är tagna för exakt ett år sedan! Nämligen på Julias förra tjejmiddag. Den kvällen är ett minne, va sjukt kul!! Jag tror att ikväll kommer bli minst lika kul. 22 glada tjejer och en massa musik kan aldrig vara fel.. så jag är taggad!!

nickel

Idag: Millitärens hinderbana, såg & vinkade till AIK:s fotbollslag, vällingby med Alice till en början sen Simon och Simon, hässelby gård, sen drog alla vi hem till mig, alla fyra la sig i min säng vi låg och töntade oss och lyssna på musik. Nu har jag precis duschat, gjort hårinpackning och rakat benen (niceeeeeeeee). Ska äta snart också, sen ska jag vandra till wittrinenen ska sova där, men innan ska vi och en massa folk på bio. myyysigt värre!

blandade bilder


haha sociala cheyer!!

mitt rum va stööööööööökigt!!!

fint ikväll!


malin och jaaaaaaaaag

sket i löpning på mitt rullband, drog med Malin ut på en powerwalk istället, vi gick i en timme, 5 km. Så jävla härligt, bra väder och vi pratade på medans. Så det här ska vi fortsätta med!

you can't hurry love



You can't hurry love
No, you just have to wait
She said love don't come easy
It's a game of give and take


But how many heartaches
Must I stand before I find a love
To let me live again
Right now the only thing
That keeps me hangin' on
When I feel my strength, yeah
It's almost gone
I remember mama said..

tv.nu


för nåra dar sen..

Tjohoooooooooooooooooooo hejjjjj waaaazupp? Alice den fina människan gick nyss, vi låg i min säng med en ben & jerrys, och kolla på Dear John. Lika bra efter 3 gånger.... (A) Nu sitter jag själv o planerar inför kvällen..... ska börja med att städa rummet (behövs!!!!!!!!!!!) äta, springa på mitt löpband samtidigt som ja ser på nått bra tvprogram och äter chips (okej, skippar de sista:((() duscha + hårinpackning raka ben (hahahaha omg) och sen SOVA faktiskt. Planerar en tidig kväll.... ska upp lite mer i tid imorgon, vid typ 8.. -.- sååå ja där har ni min kväll, ska verkligen försöka göra allting, brukar alltid bli att jag skiter i nått (A)

HERÅ

pan11111k

MEEEEEEEEEEEEEEENNNNNNNN HAR JAG GJORT NÅTT MOT EEEEEEEEER ELLERRRRRRRRRRRRRRRRR NÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ DE HAR JAG INTE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! damp DAMPDAMPDAMPDAMPDAMPDAMPDAMPDAMP. orka. palla. va som helst. ushhchchchchhc

allsång på skansen





haha bjuder på dom sista ...

malin snyggo!

JAAAAAAAAAA jag är het när jag gäspar!!!! fifann BJUDER 100 %

ja å mina piller<333333333333333333333

my darlings va på bra humör!

LÄSKI

alice flippA på två ufon i regnrock längre fram

men vi va glada

simon invarderar apor

SÖÖTA!!


alice moiiii och lilla simon<3

<3

MÅNS

UGGLA

gulliga


ÄLSKAR ER SÅ MKT <3

camilla axel simon osv on our way hoome

DÄR VA FAKTISKT NÄSTAN ALLA!!! fan va brao

allt som du gör blir till pärlor på min panna

HEJSAAANNN. Sitter hemma hos juLIIIIIIIAAAAAAAA wittrin mwed ALIccccccEEEE VI har de jättekul schteker musik. ANSTRÄNGANDE FÖRSTA DAG I 9AN SÄGER JAG BARA!!!!!!! måste nog sova lite för jag är så trött :O:O:O:O NÄÄÄÄ börja 11 sluta 12. så ska de va!! vi gick hem till julia laga mat snacka struntprat och har nyss sett på film, Just my Luck. Riktigt bra film!!! Snygga skådespelare också, och riktigt bra musik! McFly hette bandet haha dom finns på Spotify riktigt bra!! Bjussar på en Kent låt som spelas just i denna minut 17:13 hERRÅÅ


<33

sista dagen på sommarlovet..

FAN VILKEN ROLIG KVÄLL DET HAR VARIT!! Även fast själva Allsång på Skansen sööög (inge drag alls, pga dåliga låtar!) så va sällskapet så jävla underbart. Mina fina vänner Malin och Alice, sen sötnosen Simon, hans kompisar Simon, Jocke, Camilla, Micke och Axel. Jag har fan inte mött skönare och lättare grabbar än dom, känns fan som att man känt dom flera månader tidigare. Nä, riktigt roligt va det!
Efter allsång hände en knasig grej, en alkis ramla ner för en trappa slog i huvet och grejer asså en lång och hög trappa. Så killarna bär upp honom till platt mark han kan inte ens stå stackarn! Så vi ringer efter ambulansen och väntar tills dom kom och tog hand om honom. Sen blev det lite nattkäk på donken, sen färd hem. Simon tjatade att han skulle skutsa hem mig så vi tog bilen hem.
Tack för en sjukt bra avslutning på ett bra sommarlov people!

Skola imorgon.. iförsig så är det ju bara start, så det är knappt skola dom här dagarna. Det är bara att vänja sig, den här dagen skulle ändå komma så jag har faktiskt ingen panik över det. Börjar 11 också, gör saken så mycket bättre. 9or blir vi, väääldigt blandade känslor. Mest tråkiga haha. Aja, vaaah ska man göra.
Nu ska jag sova puss godnatt!

kulkul



Är med den här söta cheyen just nu. Eller aa har varit det i nåra timmar nu, vi har pratat om livet osv haha. Ikväll va vi ute och hade riktigt kul, körde runt i Simons atraktor jag satt inne i bilen och Malin Julia Rebecka och Simon satt på flaket om man säger så, asså det ser ut som en gammal volvo men den har som en grop som man kan sitta i. Haha vi körde runt på åkermyntans parkering med värsta basen hahah de va stört roligt dock jävligt läskigt. Men nu ska vi sova godnatt!

heartbeats

Nuuu ska jag ut i orten å vandra med kära vännerna Malin (omg har saknat henneeeeeeeee!!!), Julia och Rebecka! Ha en fin kväll pussen

and you tell yourself

Hmmmmmmmmmmmmm. Trodde inte så om dig....... er.. Men speciellt du. hm

this is my mixed tape




radio

Tjaaaaaaaaa! Ska snart iväg med Julia till tandläkaren aaw hon kan inte gå själv.. haha skojjaaaaaaAA. Sen efter det drar jag direkt till vällingby med söta Alice!
Igår va ju jag, Lisa och Julia med Simon och Simon. Vi gjorde inte så mycket satt på ångbåtsbryggan, snacka och lyssna på musik.Påvägen hem hitta vi en boll så vi spela lite fotboll haha. Dom har en atraktor, haha sååå jävla coolt, att man kan köra som en bil när man är 16. Jag vill fan också ha en sån, såg skit niceee ut.
orkar inte skriva haha hejdå

in the summertime

Sitter hos Wittrin, kom hit för nån timme sen hon har varit hos sin mormor. Hon fixar sig och jag lyssnar på hennes Må Bra lista på spotify haha gulligt gulligt. Ikväll ska jag, Julia och Lisa träffa Simon och hans kompis Simon och umgås med dom, nivet han som jag skrev att jag träffa igår. Får se vad vi gör, blir nog inte så sent för dom börjar tydligen skolan imorgon, uuusch!!!! :/

Kanske skriver senare,

hahahhahaha kakn itne sluta skratta åt den här bilden så jÄÄÄVLA FUUULAAAAA :'D

hmm



så kan det ju allti gå efter en blåsig natt med öppet fönster. jarrååå

club can't handle me right now




Flo Rida feat David Guetta

orkar ni läsa

Jag klarade kvälleeen!! Fast fan va jag lisa och julia lööökade sönder ibörjan även fast klockan va typ halv 8.. satt och vänta på romina och rebecka samtidigt som crossfire spelade grym musik. Sen mötte vi även alice också. Vi stod och kolla bara hela tiden det sög faktiskt, asså the voice. Bumpy ride spelades inte :'( ajja. När det va slut mötte vi upp robban och hans vänner, drog till donken sen när vi va i tuben smsar en som heter simon som sa att han såg mig på donken haha raandom så jag lisa romina och rebecka går av för enligt han va det kvar musik och shit på the voice, men när vi kommer dit va det inget så vi sitter och väntar. då ringer kasper och vi säger åt han att komma. så vi mötte upp honom va skit kul att träffa han igen!!! sen till slut träffar vi simon så alla vi plus hans kompisar satt och snacka en jäkla stund, sen bar det av till donken stötte på shaho också saknat honom!
aja sen bar det av hemåt klockan blev 5 över 1 när vi satt på tuben, kalle hämta oss i vby och nu sitter jag här pallar inte skriva mer orka punkter fett onödiga min kväll tack mina fina vänner för ni gjorde den så bra! love.

tell me who can looove you, nobody

Tjatjaa! Vaknade upp helt utvilad och kände att jag mådde bra, hade inte ont i huvet och ingen feber heller. Det är ju bra eftersom det är The Voice ikväll!! Så jag har bara chillat gaaalet hemma solat lite osv vilar upp mig så jag ska orka kvällen haha. Ska dra in med Alice, Wittrin, Rebecka, Lisa och Romina vad jag vet än så länge :) Ska bli riktigt kul, bra artister är det också! Ser mest framemot att höra min favoritlåt Bumpy Ride som jag har för mig skulle spelas. Det har jag lyssnat på riktigt mycket på i sommar speciellt sista veckan med Julia.



ni som inte hört den LYYYSSNA FÖRFAN så värt det

linnros



ack, sundbyberg jag blev full och gick runt med stilett för din skuuuull lalala.... kvällens låt!

nu ska jag och mina halstabletter gå till sängs. godnattish!

seeeeee den

http://www.movielovers.se/blogg/wp-content/2010/03/RememberMe_poster.jpg

Tom på ord. Tom på tårar. Rubriken tells everything.

movie



Filmen verkar sjukt bra! DOCK HATAR JAG TJEJEN!!!!!! vanessa heter hon va?? hahah blir sååååååå suuurrr att hon spelar mot både Zac Efron OCH nu Alex Pettyfer eller vad han nu heter, snyyyyyygg som få är han iallfall! Bajs on her. Aja, filmen måste jag se :)

crack a bottle


en kväll jag, liz och klara va ute med hundarna<3

Hej bloggen!! Sitter här på min lilla stol och... har ont i magen. Var ju nämligen hos doktorn idag, och jag hade tydligen inte halsfluss, jag kunde ha haft körtelfeber men som TUR va hade jag inte det heller, för då är man riktigt dålig! Tog ett litet blodprov och det visade sig att jag hade järnbrist (för lite blod lala) Inte alls kul. Så jag och pappa hämta ut järn tabletter och köpte lite saker som va bra och ha till det. Så nu gäller det för mig att typ ta det lugnt och motionerna/dricka mycket. Så va ute och gick för nån halvtimme sen faktiskt, gick omvägar till hby gård sen tillbaka, riktigt skönt! Tog väl 30-40 minuter.

Nu ska jag hoppa in i duschen! Puussii
Kaaalle har landat i hemmet igen efter 3 veckors tågluff!!!! kul att han är hemma, faktiskt :D

hoppas ni mår bra iaf!

FAN. jag har halsfluss.. jävla fucking hästballe. aja vaaa ska man göra vårdcentralen imorgon få pencilin puss godnattis

hatar att va sjuk!

Nu har jag precis lagt mig ner i sängen med huvudvärk och ett pringels rör...... ska kolla film, "Precious", jossi tipsade mig om den så hoppas den är bra, haha! puss

be strong




Nobody is perfect.
Everyone makes mistakes, we do so that things go wrong.
But then we apologize and go on.
That is how life works.

måst göra nåt

sjuk. feber. fast mår ganska bra iallfall. är sugen på kladdkaka. orkar ja baka. tror det.

å han är så bra



David Guetta gör det igen, så jääääävla underbar!

i was soo in love with you

Kom precis hem från en utekväll som var blandad. Först va det bara vi tjejer vid Riddan, sen drog vi upp till ett litet hus vid slottet där Blyckert och 3 till va, där chilla vi med musik osv. Sen ringde Simon o compani, så vi alla drog och mötte dom vid åkis, dom va rätt många och alla vi drog till almänna för dom ville bada. Där satt vi bara och snacka jag rebecka lisa tobias och jesper körde viskleken haha tsssss.

Nu sitter jag här iaf med en kopp citronvatten, varmt. Eftersom jag har lite ont i halsen och det är INTE bra så är det la bra med varmt + maaassa c-vitamin. Min duktiga mamma lärde mig och wittrin det haha.,

whatever herrå

paperweight


Fanns ett tält där man kunde göra Henna tatueringar, och varför inte göra en..? ;) snygg va?!

Jossan och Julia gjorde också varsin, skit snygga!

giiirls<3

jossi och emms!

Min dag. Sov hos wittrin sen vid 1 drog jag hon och Josefine in till stan och käka på tacobar haha. Mötte upp Frida Asja och Emma också. Vi strosa bara runt i stan vi va T V U G N A att kika in på Ung 08 men obs: Bara för att se stockholmsfjortisar som finns kvar, fan drodde dom hade kommit över det!! Så kul att se alla haha ;p

Haft en mysig dag och den ska avsutas med en mysig kväll med samma personer plus Rebecka och Lisa med musik vid vattnet. Ska kila nu så jag skriver när jag kommer hem! Puss

i can only tell you what it feels like




sex and the city 2

http://wordonfire.org/getmedia/1a260e2c-5879-451f-a779-1a4d3d7cf042/large_Sex-and-the-City2.aspx

Såg nyss "Sex and the City 2", vem va det som sa till mig att den va dålig??? HallÅÅÅÅ den va ju as bra. Det jag gillade va att det inte alltid alltid och hela tiden handlade och Carrie, utan om dom andra också. Mer i den här filmen än i den första. Jag ääälskar Charlotte och Samantha, så grymma och snygga haha!
Verkligen se vänlig :)

genom tiderna



När ja va liten hade ja låååååångt hår, klippte såklart av det -.- understa bilden med sötisen Ida


6an

haha muoppbild, ja o liz sommarlovet efter 7an

början av 8an

8an tiden då jag hade lugg

8an också, iraniefesten. onoppade ögonbryn!

noppade ögonbryn o mörkt hår

nu. gu va jag har förändrats! finns ännu bättre bilder sen 6an hemma hos julia cenner, men jg hittar dom inte!!

fuckitt

Just nu vet jag inte vad jag gör med mitt liv. Jag har suttit på samma stol två dagar i rad nu. Inga vänner är fan hemma och jag har ingen ork heller. Kanske för att jag inte äter något?? Käkade bara middag igår. Knaass. Vill bara säga att ja älskar julia wittrin hur mycke som helst som alltid finns för mig och gör så jag mår så mkt bättre. puss på dig gumman.

nä nu måste jag verkligen ta nånting å käka asså. fast egentligen dör jag hellre, på riktigt det skulle underlätta såå mycke men varför slösa bort hela sitt liv för en liten grej ?? så även om de e det jag tänker på sååå skippar jag det. herrå

hjälp

Hahahahhahaha. För en tid sen var jag beroende av oliver. ASsså på riktigt, kände sug efter det när jag satt på lektinerna och jag rusade till kylen varje dag jag kom hem för att få ta ICA's svarta oliver.

Samma sug fick jag av bubbelvatten. Och nu har det kommit tillbaka.........

fan

Har ni någongång gjort något ni ångrar? Jag har det. Man kan alltid ångra något, men tyvärr finns det inget man kan göra åt saken, för gjort är gjort. Det ända man kan göra är att säga förlåt. För alla gör misstag, och man lär sig på sina misstag. Lär sig så jävla mycket. En annan viktig sak är att personen man gjort saken mot, förlåter. Vänner förlåter varandra, ingen tjänar på att vara långsint.

Förlåt.

slutet av sommarn


pappa och mamma <3333










blandade bilder på mig & mig och julia!

jag och carro älskling<3


älskar er tjejer så obeskrivligt mycket. liz, carro, julia & jag

Macki och jag

såhär kan man la sammanfatta min vecka. resten av bilderna finns på facebook ;)

my life

SOM alla kanske vet har jag den här sista veckan på landet varit med Julia wittrin och vi har haft det hur jävla underbart som helst. Vi har hunnit med det mesta; Rix Fm, skummparty, Gekås, varit i Danmark, haft mysiga kvällar på stranden och såklart solat och badat! Har inte bloggat av lite andra orsaker också, skrattretande.

Men nu efter fem sköna veckor på landet är jag hemma i Hässelby. Vaknade upp i spööööregn haha. Men nu har det ju faktiskt spruckit upp liteee granna iallfall. Kanske blir fint imoron? Hope so!!

Har ingenting att göra just nu faktitks, så för nån timme sen ladda jag ner lite Gossip Girl avsnitt (har aldrig sett det förut men alla säger att det är galet bra så why not ladda ner) så det har jag nyss kollat klart på. Laddar även ner Sex and the City 2 nu!! Så det får la bli det jag gör ikväll antar jag haha. Kan ju vara skönt för mig att bara ta det lugnt eftersom jag är pyttelite sjuk, typ.

Oekj nu blev det här fettaa långt så i nästa inlägg ska jag försöka ge er lite bilder tror jag . pussen!

call you tonight♥



I can't catch my breath cause you take it away.
The best writer in town could not find words to say.

How there's so many things I want to get to know.
I wish that I could stay but I got to go so I'ma call you tonight.
I will baby, just as soon as I get time alone.
I'ma call you tonight, I will baby.
Just as soon as I get home.

finally? vene



tja jag e hemma nu!!

sajjk

Jag kommer knappt ihåg hur du ser ut. Det värsta är att jag inte kommer ihåg hur din röst låter.

till wittrin

väntavänta.... tönt

wiiiiiiiiiiiihuuu

OMG. GISSA VEM SOM SITTER BREDVID MIG?!?!?!?!??!?! .................... bambambam.....

JULIA ELISABETH WITTTRIIIIIINNNNNNNNNN :D:D:D:D:D

så jävla skönt att hon äntligen är här, jag har saknat henne konstant varje dag i 4 veckors tid, och nu 'r hon hääär hihi :D hon kom igår och vi drog ner till stranden lite, va gal1 blåsigt så vi drog ganska snabbt. sen drog vi upp till Liz o hälsa på alla djur hahah, sen igår kväll skulle vi ner till stranden för att träffa david adam och deras kompisar men det blev så sent så vi pallade inte haha.

ikväll är det RIX FM!!! hhahah, jag skiter i artisterna jag gör det bara för att träffa folk och göra nått annat på kvällarna haha, vi ska möta snyggingen Annika, jag och cenner träffa henne i påskas så nu ska vi äntligen träffas igen :) men neepp nu ska vi ut ocg springa en runda så vi hörs kansk seanre puss


älsko o jag för nästan precis ett år sen!! tider förändras :D

RSS 2.0