i gotta feeling


fått lite färg dom hr gångerna jag har solat... nu har jag verkligen fått sommarkänsla, hehe springer runt i sommarkläder här hemma ;)

NYÅRSAFTON FFS!!!!!!!!!!!!!!!! taggaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa lallala

dum

hahahahha älskar den där reklamen (gammal dock) Bartenderskolan elle va den nu heter, när hon tjejen spelar sexig ligger i en snygg pose vid poolen och ska dricka sin egengjorda drink sen typ blir skit äcklad och spottar ut den, hahahah



slutet :D kan int sluta skratta åt henne

jesper lilla



haha asså kolla jesper på den här bilden :D så jävla sööt vill bara äta upp han !!!!!!!!!

så jävla true story


ja, du

knazzz

another kind of green



2011

Jaa imorgon är det då nyårsafton. Nyårsafton innebär löften till sig själv. Det ända jag ska ha är att börja träna mer och bra, 2011 ska bli träningens år! Hemskt det låter men ska verkligen försöka på riktigt.
Hoppas 2011 blir ett bra år, jag känner det på mig, iallfall sommarn. Har mycke att se fram emot nästa år; balen, Barcelona, språkresa. Hoppas även på kärleken. Jaaja. Hoppas livet i allmänhet blir bättre. Ingen person är bättre än någon annan, vi alla är bara olika. Mitt dömande av människor har minskat jete mycket, hoppas den skiten slutar hos alla, för man lyssnar bara på rykten och suger in sig dom och bildar åsikter om en person som man inte ens känner, det är ju faktiskt helt fel. Ska ta bra hand om mina vänner, ha riktigt roligt med dom nu sista halvåret som vi är tillsammans alla. Sen går vi ju faktiskt skilda vägar och kan aldrig uppleva 9an igen. Ska leva livet. dom som måste ha en anledning för allting dom gör, såna som aldrig kan göra nå nytt måste ju tänka lite och slappna av. Göre för att du vill, för att det är kul, för att det gör dig glad. Ska sluta hata. Livet blir ju faktiskt enklare då.

det är bara för att det är jag

.

fucking words


shopping dessa dagar



fan va keffa bilder, råka bli utan blixt men. byxor från H&M rea, kostade 135 kr (blev nedsatta mer)

världens stelaste bild, och den visar ju inte hur skortan ser ut men.. från bikbok om jag kommer ihåg rätt


snyggt linne (tänk på sommaren med bikini under) från bikbok, 50:-

haha vafan, bilderna blev sämre än väntat. och linnet va inte lika snyggt när jag tog på mig det hemma, som vanligt! men från nån random butik i täby centrum

linne från... bikbok tror jag?? fan va jag glömmer saker

tröja från bikbok, ej rea 199 :- :)

jaa juste, höll på att glömma.. har faktiskt köpt löshår. ;) kanske ser det på bilderna?
har ju absolut inte sådär långt. :) mammas idee faktiskt, för jag anser att mitt hår
aldrig kommer bli långt föreslog hon att jag skulle köpa löshår, så idag blev ett mitt
för 730 kr. :)

slimmi jimmi

Halloj! Jag och Julia gick upp tidigt idag, halv 10. Vi ska till staden med flicksen. Mysigt!! Igår flöt bara tiden förbi, vi hade en sak planerat men pirates of the carribien startade på tv och helt plötsligt var klockan 12! Så kan det gå.

Skriver mer när jag kommer hem. Då ska jag även försöka visa er det jag köpt på siståne. :) Puss!



nyss

@ julias place




kommer asså

Tjenna hoppsan!! Sitter at felicias place med  hennes mini dator i hennes ubåt som hon fick i julklapp. :) super cool är den, rosa så står det felicia p0å den :) hhahahahah skämt åsido, intern skämt i mentorsgruppen för alla vi vet att felicia får flashiga presenter hihi ;)

igår kväll kollade vi på en aaaaaas läskig film, usch vi alla drömde om den, den handlade om att man drömmer att man blir jagad, dödad av nån kille så dör man i verkligheten lala, sen såg vi karate kid som va suuuper bra!!

nu ska vi käka lunch sen ska vi hem en snabbis (jag och malin) sen ska vi + julia åka o träna! vi hörs sen pusspuss

nerd



ska möta upp dessa snyggingar snart! vi ska upp till åkis och hyra film, sen blire mys och slagg hos felicia :) vi hörs förmodligen imorgon, puss!!

julklappar


världens mest gosigaste filt, och nalle, hehe :)

örhänge, ring, halsband

"nyårs skor" enligt mamma, ser faktiskt rätt fula ut på bild men är helt OK :)

min älskade parfym, som jag köpte innan sommaren och tappade bort, älskar den!!

lite småsaker, världens fulaste spargris, leggings, lösogonfransar, örhänge, nagellack, armband

1000 kr av mormor, bio kort :)

haha keff bild, men ett stativ till min kamera. :)

glömde ta kort på resten, men fick iaf en TV, nya (större) högtalare + bas, sen en ansiktsbastu, hehe konstigt jag vet men men. :) sen en byxdress från H&M som jag hade beställt

skakig

Hejhej! Gud vad den här dagen har kännts lång asså, gick upp vid halv 11 och åkte iväg med familjen till Täby till min farmor och farfar och åt jullunch och fikade o mös med dom. Väldigt trevligt! Fick 500 kr av dom i julklapp, men dom sparas till barcaresan med spanskan eller språk resan, får se! :) Sen drog vi en snabbis till täby centrum, fick med mig 3 tröjor hem, kan visa sen. Sen drog jag och solade i hby gård med mamma. Tur att hon till slut följde med för det va 2 knarkare där inne som seriöst va as läskiga, skulle typ dött om jag va själv. Tycker synd om mamma som satt ute och blev utstirrade av dom, hon ringde polisen till och med.. sen följde dom efter oss, usch jag skakar typ fortfarande av rädsla :( pappa kom som tur va och hämtade oss.. obehagligt!

Kom precis hem, ska väl käka snart antar jag (haha bara för de kom pappa in o sa att det va mat) sen ska jag träffa Alice och Julia, och kanske dom andra tjejerna. :) lägger snart upp bilder på mina julklappar! puss

little house

för den som undrade vilka simon och simon de va så är det simon Schmidt och simon Hadaegh :P

kvällen blev ju inte riktigt som planerat. men men kul hade vi iallfall, hahhha puss på er girls. får väl göras om men göras rätt, om man säger så. har chillat ett tag nu, ska väl slagga snart även fast jag inte är det minsta trött...
puss

bob



sött..

tjenna, sitter här o taggar TIIIIIIILLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL haha skoja, men jag julia klara och sophie ska iväg till barkaby hem till simon där vad jag vet albin simon o simon är. trevligttrevligt.
dagen har varit chill, va först med kasper o vi gjorde typ inget chillade framför datan snackade. sen kom felicia o malin o va med oss ett tag, sen gick kasper och dom fortsatte va hos mig. dom gick alldeles nyss. :)

ska taggish till bussen nu, puss!

i väntan på kasper



kan ni ju få en gammal bild på han :) hihihi söt han kommer döda mig men what eveeäähh

nu är det juligen





hahaha, världens fulaste pussbild!! men det är juuuuuuuuuligen bräää, wohooo. klart bästa jullåten. för det är ju faktiskt JULAFTON!!! wohooooooooooooo, hoppas alla får det ni vill! har inte riktigt fått alla mina julklappar än, men nåra! visar typ imorgon. :) har fortfarande inte julkänsla, har fan vuxit ifrån julgrejen, sorgligt!! :( menmen.

Ville bara önska er en riktigt god jul!!!! :)

nu äre julafton!



två bilder från igår!!

Har haft uppesittar kväll med the la familia ikväll, bingolotto och fajt om vem som skulle ringa, haha ;) ja o mamma klädde granen sen somna hon så jag gav upp o gick upp till lilla datan, haha :P
har dampat på min data i cirkus 20 minutros som har dampat LOSS men nu funkar den så har lagt bilderna från igår i en mapp osv, så kaaaanske att ni får dem imorgon, eller inte. :) får ju se.

ska sova nu, om 3 minuter är det julafton!!! asså shiiiiiiiiiiiit har sbsolut ingen julkänsla ALLS. kasnek för jag inte har firat svensk jul på 2 år.. menmen, den kommer väl krypande under natten och iorogn bitti när jag kommer ner till brasan och ser två enorma julstrumpor och en massa paket under granen, hihi!

har btw redan fått en julklapp... fick veta att jag får en platt TV ... haha, får mammas och pappas knappt använda, så min degelbit kastas!!


GOOOOOOOOOD JUL ALLIHOPA, OCH BLOGGEN!!!!!!!!! PUSSPUSSPUSSPUSS :) :) :) :)

avståndet försämrar allt, allt.



vill jag, vill jag inte
borde jag, borde jag inte
är det onödigt eller skulle det va bra
min hjärna säger jag vill men borde inte
mina känslor vill och säger att ja borde
men vafan säger mitt hjärta

sometimes you have to stop thinking so much and go where your heart takes you

hahahah bästa låten




svennebanan

TJOHO!!! Hatar reklamen på spotify "utan musiken tystnar sverige" riktigt kååååååååååå för ingen bryr sig, ingen bryr sig om detta inlägg heller hihiihihih men men

fasiken va mysig gårdagen va. en massa bilder kommer. men malin och felicia kom vid halv 8 och då hade jag och julia dukat ett bord i julias rum med massa ljus, vi satt och åt pasta bacon och sås vilket va jäävligt gott, och bara satt och snacka om allt. pratade igenom allt från grunden vad som har hänt i liven, massa saker klarnar upp, ni är så bra älsklingar. sen blev de vaniljglass och varma jordgubbar till efterrätt. älskar er!!!!!! obeskrivligt, hanna o alice saknades.:( men detta ska göras om minst en gång till på lovet!

idag har jag och julia ite gjort nått speciellt legat och degat i soffan och lyssnar på hög depp och pepp musik och planerat lite saker, haha. nu är jag hemma ska slå in det sista paketet sen äta något. :)
puss

man blir alltid så avlång i julias kamera :(




hej jag är döden

Heejsan! Står i julias kök och lagar mat.... snart kommer Felicia och Malin över och vi 4 ska ha mini tjej middag i julias rum! Myyys. En bra dag har det varit, vi har chillat och varit duktiga och tränat. Goodie!
Ville bara att ni skulle veta det, höres senare! Pusspusspuss

one shot

"Gillar killar på det sättet eftersom att dom oftast också BRYR SIG mindre om vad folk tycker och tänker om dem och inte håller på med en jävla massa löjlig "lägga-sig- i-andras-liv-fixering" , men det är väl så tjejer är skapta, eller nåt."

taget av lisababy, WORDS.

min dag

Heeeeiheeiiii, wazuupp dudes mother fuckings hehe hihi hihi höhö höhö (google translate rösten)
så jääävla ul fan va vi ahr garvat åt den, värt att testa.

har varit en jetebra dag, bra avslutning i hallen sen helt okej betyg, sen drog jag hanna julia felicia malin och alice hem till mig och kollade på swedish house mafia dokumentären (andra gånger för mig men dom ville så gärna se den...;) ) sen så beställde vi mat, kebabrullar från pizza orion oich satt och käka, sen satte vi på The Human Sentipie eller hur fan de nu stavas, fyfan i jhelvete säger jag bara!!!! bajs äcklig film fast bra.. tog dock bort den dirr från min data för vill inte ha äckel filmer på den, hahah :(

sen satt vi bara och chilla och snacka a lot :) riktigt bra dag med vännerna, älskar er tjejer ni är underbara.
ja alice oo julia hade picknick på min matta, hahahaahhaha med maltisers (stavning??) och julmust :) :) myyys, sen nu är ja hos julia vi är berädda att slagga...... är as trötta. ska upp o träna sten hårt imorgon sen bara njuta av livet :) puss puss och godnatt

maybe this christmas will mean something more



"maybe this year, love will appear"  eller inte

fan va folk dömer

Heeejsan bloggish. vad händish BRÄ. är själv hemma wohoooooooooo fekke alla kommer till mig!!!!!!!!!!!!!!! nej men är ensam hemma, har absolut ingenting att göra. Väntar på att klockan ska bli 20.00 då är det top model sen svenska hollywood fruar  naaiiiz.
Idag efter städdagen i plugget drog jag, julia, felicia, malin och hanna till åkeshov där abrahamsbergskolans elever hade dans uppträdanden, va en massa folk där och de va kul att se på alla som dansade så fult haha :) ida o alice va bra på att dansa disco iallfall men de visste alla redan hihihi :) :) :) :) )  okej har as tråkigt ska äta fast fan gjorde de för fem minuter sen fan varför blir killar kungar och tjejer slampor? killar e exakt exakt fucking exakt lika mycket delaktiga fan va sur jag blir

varför slutade disneydags gå på fredagar



damn



<333333333333333333333333333333333 älska fan va bra

inte utan er


älsklingar

we were born for this

wohooooooooo är as sur dempar det med paramore på högsta volym, gårkvällen blev ju lagom knas, va hos rebecka åt sen kom dacho anton hammpus o nåra fler och krille kom också det va ju kul fram tills slutet
va inte planerat att det skulle bli som det blev, ska dit nu o snacka ihop oss, ingen alls blev busted neejnej
och ingen iphone försvann neejnej, ska rulla tjaa

kåt jävel


typ så

hej skicka en kommentar tjaråååå


hahahha:(
vill va uppe hela natten
borde jag

hHAHAHAHAHAHhahahha måstegarvar åt mig själv på biöden :( ful

mitt konto

ooooooooooooooch jag gick med på det för aaaaaaaaaaaatt? neej jag vet inte, fan ja har ångest gråter för louise och julia är så fina och så saknade fan varför hände allt som hände jag saknar ju er :( skulle behöva er nu. och gråter lite för lisa för jag älskar dig hoppas du mår bra, och för julia för din borttappade mobil och för rebecka för jag vet inte men alla ni är underbara. älskar er tjejer<3

bajs

i love the way you do it cause you do it so crazy



asså OMG man blir såååååå taggad av den här låten, jag börjar få ryck här hemma...
ska dra mig över till rebecka och äta där... sen blire ut :)
ha en bra lördagskväll!! puss <3

oh na na

WOHO pratade nyss med fellan i 1 itmme och 40 minuter!! vi är sjuklingar båda två... ;) love you hun!

somsagt har jag varit jävligt känslosam denna afton och har delat med mig av mucket, men men :D men nu är jag helt slut körd bprde inte blivit så här sent skyller starkt på felicia haha, men puss godnatt soetisar!

en dag som kom upp i tankarna..










... Valborg 2010. Vilken bra dag det var. Fix med gamla tjejgänget, käka egna grillande hamburgare och skratt. Vi drog ut och träffade gamla "hässelby folket" som nu i stort sätt har splittrats (nästan dåra). Allt var frid och fröjd, alla va vänner med varandra och det va som vanligt. Jag gillade lilla pojken på sista bilden, Jakob sjukt mycket kommer jag ihåg och va as glad för att vi snackade och höll i handen den kvällen. I vanliga fall skulle jag ha fått en stor fet klump av saknad och arghet för allt, men just nu fäller jag tårar på tårar för alla fina minnen jag har haft med alla gamla vänner. Vi tänker för mycket på saker vi inte har och tänker nästan aldrig på sakerna vi har. Eller har haft. Ikväll är jag glad att jag mött människorna jag mött, lärt känna dom jag känner/känt. Ångrar absolut ingenting. Och kan ju säga att jag älskar människorna mycket fortfarande, två stycken speciellt ni vet vilka ni är. Har en känsla av att dom bara tänker på dåliga saker om mig, alla mina negativa sidor och dåliga minnen, kanske har fel men har fått den känslan. Men ni ska veta att jag kommer seriöst inte ihåg ett bråk eller tjaffs jag har haft med er, för alla bra minnen trampar liksom på dom dåliga. Om ja ska säga de första sakerna sakerna som kommer upp är det; när L ringde mig, grät och sa att hennes ex hade gjort slut. Konstigt minne, men aa det va det första som kom upp ni vet man kan få sånt ba shit juste, det här va ett sånt, ett av mångamångamånga. Och du, J. Haha fick en bild  när vi låg och sola i påskas på långasand, och du sa till mig att du hade noppat armhålan en gång så satt jag och gjorde det.. och också på stranden nr vi satt och du satt och tröstade mig när jag fick det där telefonsamtalet, va så glad att jag hade dig då. Hade seriöst aldrig klarat det annars tänk om jag hade varit själv.. Hur du sa att allt skulle bli bra. Och det blev det ju, med din hjälp. Som sagt, I still love you. Kollar upp på bild minnen åvanför min dator. Hälften är ju med er tjejer, vafan det skulle inte blivit såhär. Det här är inte rätt. Jag som trodde att jag aldrig skulle förlora er men se, välkommen till världen, där allt kan hända. Drömmar går nästan aldrig i uppfyllelse. Tiden går inte att spola tillbaka. Hur mycket man än vill. Men jag fattar inte hur två så starka vänskaper kan avslutas så jävla fort. Asså jag menar så jääävla fort. För fort, fick aldrig ens chansen att säga hejdå. Var inte redo för ett hejdå. Va inte redo för ett kapitel i mitt liv att avslutas. Fan kan ja sluta gråta eller. Fattar inte hur allt hände, allt är så förvirrande. Eller jo, klart jag vet. Klart jag vet är ju inte dum i huvet, men hur kan man göra så. Ska inte ta upp det, det har avslutats. Men fan. Allt känns så meningslöst just nu denna snöiga fredagskväll i december 2010, ska ha kvar min blogg ett år till för att om några månader, kunna kolla tillbaka på detta inlägg och tänka tillbaka på det. Undra hur allt är då. Säkert massa förändrningar som hör vardagen och livet till. Men jag ska hålla fast vid mina vänner, aldrig svika dom. Har på något sätt blivit en annan person under detta typ halv år, sen i påskas när allt började. Har blivit starkare, klokare. Stabilare.

Fan vad långt det blev, skrev bara av mig allt.
sök på Sister Hazil - Champange High Acoustic och lyssna medans. asså fan vilken stämning det blir

and for the million hours that we were
well I'll smile and remember it all
then I'll turn and go
while your story's completed mine is a long way from done.


riktig chillarposition



har kommit på mig själv att jag sitter jääävligt oskönt när jag sitter vid datan. sitter liksom och vrider hela mig, rakt upp och ner, bena upp på bordet, sitter på bena, bena framför mig, bakom mig, två stolar. ja allt möjligt. kom på mig sitta såhär som på bilden åvan. kom på de när en fråga "vad gör du" ja ba "chillar" började typ garva åt mig själv för jag satt exakt som jag sitter åvan och sa chillar, helt rätt en riktig chillar position.

har tråkigt

loveee

Såg nyss Swedish House Mafia documentären. FAN vad jag är stolt svensk när jag ser dem alltså. Jävlar vad dom är bra och kända, asså jag har aldrig fattat hur kända dom egentligen är men aa, helt sjukt.
Kan ju säga att jag diggar Sebastian Ingrosso sjukt jävla mycket, hahahah asså fan vad jag garvar åt honom skönare människa får man seriöst leta efter. I början står han och säger när dom spelar början av en låt ba: "asså dom ba abooooooooooooooooooo, dom döör duvet" hahah så fult. sen gör han nåt jävla klickljud med tungan och ba asså de betyder punkt, duvet an säger tjaman va händer allt bra eller klick. hahaha fan vad jag garva.

swedish house mafia, kungar!

swedish-house-mafia


shit

ja o familjen diskuterade detta förut typ för nån vecka sen.

allt handlar om religion. om inte olika religioner, olika troer fanns skulle säkert inte alla krigen, alla självmordsbombningar och allt sånt helvetes skit hända, för asså det är ju i stort sätt bara religionen som på verkar. hitler tex. han trodde/tyckte att alla judar va snåla o tog deras jobb osvosv och ville döda dom, o liksom jaa fan vet inte hur ja ska förklara men ni fattar, det är krig mellan religionerna, alla vill att det ska vara som sin tro säger, man får inte äta det, inte kläd sig så osv.

varför inte bara leva

väx upp unga dam,

Varför är vissa killar rädda för kärleken? Det finns dom som verkligen inte vill känna kärlek har jag märkt. hur öppna man än är så blundar dom. hur mycket man än visar så vägrar dom inse, dom vägrar för dom är rädda att bli kära. synd tycker jag för på nått konstigt vis hade jag en känsla att de skulle funkat..

jaaaaaaa lite depp tankar såhär på fredag kvällen om mitt helt undeeeeeeeeerbara kärleks liv, haha nat.
jaja har läst allt för många deppbloggar idag så :) dagen har varit mysimysi, pratat deep feelings och life och fega vänner med Malin under dagen. finns alltid här hjärtegull<3 haft kul me alice också o kollat film på lektionerna.. hanna har man inte sett skymten av haha. träffade julia lite snabbt efter plugget hämtade en X ur hennes skåp..

nu sitter ja hemma, gör inte alls mycket. får väl fortsätta bli så. ska typ va hemma ikväll och bara tare lugnt så jag blir riktigt frisk och kry, hihi :)

fredag 2100

hur FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN kunde emanuel vinna paradise hotel?????????? omg neej, visst han va söt men asså.... vilken jävla chillare han va aså man märkte honom knappt?!?!?!!? tyckte lätt att de va fel par i final... borde vart lin och erik mot emelie och johannes....... alla dom kunde spelet as bra och hade det där paradise hotel liknande. nää inte ok!! menmen.

ett till filmtips: the backup plan. as bra! hehe ska slaggaranjas nu tjaråå

schnygging


jake-gyllenhaal-prince-of-persia-shirtless-1

ooooooooohh, såg Prince of Persia idag med mamma, faaaan vad snygg han är som är huvudrollen.... Jake Gyllenhaal grr säger jag bara haha, se filmen den va as maaad :)


tjena tjena!



hahahahah fyfaaan säger jag bara, synd att killen typ har snygg kropp men vilken jerk han är... står att det är inspelat på Skrea Strand i Falkenberg, as nära mitt landställe, har spenderat m¨nga dagar på den stranden tydligen så är det där alla ungdomar brukar va enligt dom som bor där nere men ja gillar det inte för det är så jäävla mycket brännmaneter, helt sjukt, och stora är dom också!
men aa typsiskt göteborgare att göra en sån  här låt hahaha ;)

won't back down



minus till sverige

en sak slog mig nyss när ja kollade oprah. i america äre typ hur lätt som helst (kääns de som) att få stora stjärnor över allt nu kom tex jakob edward o bella från twilight till henne, beyonce o alla dom stora artisterna kommer till olika program o uppträder på saker


o va får vi liksom typ danny yääääääää

no and thank you please madame

hejhej. måste bara säga om DU JULIA WITTRIN SER DETTA SÅ RING MIG!!!!!!!!! har fan försökt ringa dig sen 2 timmar tillbaka men du svarar inte så jag undrar om du har dött eller nått.....

jaaa, är hemma som ni kanske fattade. i förrgår så spydde jag ett antal gånger på kvällen och igår när jag vaknade upp så kunde jag knappt gå och skakade så jag stannade hemma och låg seriöst i sängen hela dagen, ända gångerna jag gick upp va typ för att gå på toa o duscha o det va riktigt anstängande... men idag mår jag mycketmycket bättre men de e ju ändå bäst att va hemma en extra dag.. :)

nu ska ja ta nått å äta... puss på er!

vill va kär



vill hitta en bra kille

petter


space bound


haha igår när ja o julia bakade pepparkakor

tjennixen bloggen. ytterst chill dag idag, luciatåg, stan o såg en bra teater med klassen + romans klass sen donken me maja agnes malin rebecka o julia. sen drog vi hem o ja och julia gick hem till henne o chilla vi kollade film "he just not that into you" väldigt bra och verklighetstrogen film, många bra meningar som fick en att tänka efter. Har precis ätit mat och nu undrar jag vafan jag ska göra. va fan ska jag göra?

slide

And I'll do anything you ever
Dreamed to be complete
Little pieces of the nothing that fall
May put your arms around me
What you feel is what you are
And what you are is beautiful

dancin in the moonlight










hahahahahha alice<333

Några bilder från igårkväll, resten finns på facebook! Var riktigt mysigt iallfall, massa tjejer vi va runt 20 stycken som firade älskade Romina. Tack för en bra kväll gumman! och alla andra såklart haha.
grattis roooooooman min älskade vän, du betyder jeete mycket för mig och jag har oförglömliga minnen, tack för allt. love you<3

visste ni

visste ni..
att jag vill ha -
en riktigt bra killkompis
att min senaste riktiga kyss - inte betydde ett skit, haha
att jag inte gillar - att somna ensam
att jag har - världens bästa vänner, föräldrar och bror.<3
att min första kyss - var en kväll vid min brevlåda
att kärlek är - hemskt när det blir fel
att jag gillar att - gå och shoppa själv
att jag föredrar att - sommaren, hahahha dumt vem gör inte liksom?
att jag alltid kommer att - bli äcklad av en kille i klassen
att sist jag grät var - för ovanligt länge sen
att min mobiltelefon är - med mig vart jag än går
att inatt - fick jag en blåsa i min mun
att när jag vaknar på morgonen - är jag alltid förvirrad ser ej hur mkt klockan är
att innan jag går och lägger mig - skickar jag alltid iväg ett sms till fellan
att idag har jag - vaknat upp snorig
att i kväll ska jag - förhoppningsvis mysa med bästavän
att i morgon ska jag - gå på teater
att jag hoppas - att jag inom son tid hittar drömkillen
att nu ska jag - klä på mig

lite tips!

Nu när ja e färdig med julbaket så hade ja tänkt att dela med mig med lite kunskaper.... jag va ju på ansiktsbehandling och då är det en expert som ser vad man har för problem, vad som behöver göras och framför allt vad som skapar finnar/acne osv. Och det är ju inte direkt ett ovanligt problem nästan alla vi har det såå, tänkte dela med mig av hennes råd och info!

- Man ska aldrig aldrig aldrig använda nivet H&Ms ansiktsmasker, eller billiga doftande ansiktsmasker för det är 99 % parfym i och förvärrar huden!

- Om du har en finne, klämm den inte. För om du klämmer den sprider den sig så får man en till finne bredvid, så klämmer man den o ytterligare en till finne (finnar sprider sig!!) lala, så man ska helst bara ta lite finnsalva på den och vänta!

- Jag har kört på aaaas starkt ansiktsvatten med massa alocohol i (trodde det hjälpte, enligt apoteket.) och det har förstört min hud, eller asså aa det gör saken bara värre så skippa det!

- Torrhet = finnar. Jag har alltid trott att man ska torka ut huden för då försvinner dom, men istället så blir huden jättetorr och då skapas talg under huden som en egen "hudsalva" och mkt talg = finnar, så satsa på en bra ansiktskräm.

- Runt choklad, finns ett fett som skapar finnar för vissa. Så tänk när ni äter choklad att inte pilla er överdriver mkt i ansiktet efter, samma gäller typ vid tangentbordet vid datan där det är mycket smuts. Tvätta händer ofta och pilla inte för mycket i ansiktet!

- Inte rengöring som luktar gott (parfym är inte bra för ansiktet) och det ska va en ansiktstvätt som verkligen går ner på djupet och tvättar, vilket inte apotekets gamla varor gör. De nyare börjar bli bättre.

Aa okej det va allt jag kom ihåg... men alltså, min hud har verkligen blivit bättre efter jag börjat använda bra rengöring + kräm, så för er som har problem eller ja bara trötta på att få finnar (jag gick hem och typ grät av ¨ångest över det, är seriös!) så rådar jag er att satsa på bra saker!!! och gå på ansiktsbehandling det hjälpte as mycket =) hihihi.

är kär



asså :(

homecoming

daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammn gissa hur många visningar homecoming med kanye west har???!!!










19 245 274 !!!!!!!

shiiit, as mycket ju. älskar kanye han e så gryyyyyyyyyyym

 

okej sean kingstons beautiful girl har 57 305 311 ......... eehh


damp

DUUUUUUUUUUU ÄR ETT BABYFACE!!!!!!!! fattar inte

lala

Tjenna!! Fredag och jag är sjuk IGEN !!! haha, men ja gillar att va hemma man behöver faktiskt inte göra något varje helgkväll. så mig går det ingen nöd på =) dagen har varit chill, museumet var jäävligt tråkigt men med fint sällskap gjorde det roligare. matteprov som gick baaaaaajs, fan va svårt det va och jag fick ett vredesutbrott nivet slänga-in-stolen-i-bänken-slänga-pappret-på-bordet-framför-leif-slänga-igen-dörren-hårt-moment!!! hahahah aa, va riktigt förbannad för han är så dum ihuvudet hope han inte lääääser detta lalala hahah

hade en riktigt bra stund med flickorna efter skolan vi satt kvar vid våra skåp (vi älskar skolan!!!!!!!!!!) typ en ioch en halv timme efter ingen hade ork att röra sig jag va förkyld och väääääärldens mensvärk det va verkligen VÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄRK aa sen gick vi alla hem till julia och gjorde inget. :)

precis käkat grekisk mat (får mig att tänka på felicia och julia cenner för vi alltid käkade det i vby hus!!) och nu ska ja kolla på kenza tyra show i brist på annat...

rakapparat

No provet gick sådär, klippningen gick bra (blev fett kooooooooooooort) och nu har jag precis skrivit klart och skrivit ut engelskan samtidigt som jag glott på tv så det tog ungefär en timme extra -.-
ska stänga av datisen nu och plugga lite matte, har prov imrn. ska även på museum imorgon med klassen kuligt! ska slagga tidigt så jag är uppvilad. så vi hörs, pusspuss!

vaken på natten och drömmer på dagen


who dat girl

agnes om ipod touch:
jaaaaaaaaaaa hur mycket säljer du den för? :)

svar: 500 kr :) :)



heeey, i'm home... är sjuk, eller aa jävligt förkyld det suger. känner mig bätrtre nu iaf, alltid värst på kvällar/mornar. just nu lagar jag mat, ska bli smarrigt! har pluggat no i nån timme, ska tillbaka till skolan till halv 2 och ha no prov. as svårt men hoppas på det bästa!!!
nu e pastan klar, höres puss

talking about a revolution



<3


ipod touch

Har precis fått min andra julklapp för iår!! förtidiga julklappar såklart.. första va ju ansiktsbehandlingen + superbra rengöring o ansiktskröm som dom tipsade om. Sen fick jag en nyss av min älskade bror!!! en ipod touch! wihooo, love it. vi gjorde en deal att jag inte behövde köpa hans gamla för 600 kr utan han gav den till mig i julklapp... =) aaw... tack broder min du e bäst! ska börja ladda ner spel osv nu haha sen skriva lite engelska. :)

juste, ska sälja min gamla lila ipod nano 8 gb. nivet den "nyare" versionen med filmkamera. så om nån av er e intresserad så kan ni ju slänga en kommentar. :) pussilussi

kärlek e allt bra om de fungerar

lyssnar på lugna favoriter o en kärlekslåt kom upp som fick mig att tänka på två av mina bästavänner o deras lovelife. alice o felicia. dom snackar med två jättefina killar o ja e så jävla glad för deras skull för killarna e verkligen bra. känner på mig att de kommer funka för båda dom och de hoppas jag verkligen för det glädjer mig att se er lyckliga<3

1513

fan va min näsa rinner... o fan va förkyld ja e :( igen!! hallå vaaa e det här no imunförsvar eller vad?!
har precis satt upp i en stram toffs, bytt till mjukiskläder och tvättat av mig sminket = bäääst! så underbart att göra de. ska göra de lite mysigt för mig i köket och sätta mig o plugga kemi... fuck it asså fyfan, men det måste göras. smell yah later!

kan en människa va finare


fick mvg på musikprovet iaf ..

hur bildas en jonförening
vad är valenselektroner
rita en kloratom med sina elektronskal
skriv en balanserad reaktionsformel med kemiska tecken när kol brinner i syre
varför bildar halogener gärna kemiska föreningar med andra ämnen


olle e sjukt snygg o best


rysningar

come up to meet you, tell you i'm sorry
you don't know how lovely you are
i had to find you, tell you i need you

tell you i set you apart

vad vi tänker på



"drar mig tillbaka de e så svårt att kontrollera känslor växer fram de e så svårt att
addera det e naturens gång en så sorglig sång, ja kan se i horizonten att nånting e på gång"

lite fjortis sådär..


flashbacks



Ett skratt, en plats, en dyster ton kan
Påminnna mig om en viss persons namn
Och om en viss persons sätt
Shit va jag saknar vissa personer fett
Fast det e en del av att leva
Att saker ändras å det e skevt å acceptera
För allt vi gjorde å sa
Å alla löften vi gav varann é tomma idag
Gammal vänskap jag tänker på´ren då å då
Ler åt minnen av sån’t vi hitta på-då
Vitt när vi tugga fett, den tid jag saknar
Beaten den tog mig tillbaka…

Den gav mig (flashbacks)

Även fast jag vet att jag borde släppa tag
Så till er som har lämnat avtryck i mitt liv
Hoppas jag vill ses igen inom sin tid
Gamla tider, jag påminns om dem jämt
Så jag kommer aldrig glömma bort allt, de som ni gett oss

looooocaa

Sitter at my room helt slut efter en helt sjukt grym helg. Bästa på länge. Igår drog vi hem till Robins kompis i Islandstorget, jag rebecka lisa julia sophie klara bea amanda amanda och alice. robin o hans 3 polare va där sen kom bellan och typ 3 av hennes kompisar, trevligt! Efter ytterligare ett tag kom Johannes Robban zeki och nån till, sen aa helt plötsligt va det sjukt mycket folk där. Bland annat Arvin, Albin och Erik!!! Shiiitt, har inte träffat Erik på ååååratal alltså, sjukt kul! Det blev lite röj och alla dansade röven av sig haha, dörrfönstret gick sönder vid 12 så alla drog.. jag lisa julia och rebecka drog hem till XXXX så kom oliver, anton, daniel, linus och jocke. Vi chillade bara hahaha dom ritade nån jävla teckning på oss tjejer faaan vad vi garva, lägger upp den senare. Sen kom Albin, Lucas och nån mer snubbe lite senare och dom stannade rätt länge. Julia somnade i sängen och vi ritade som faen i hennes face, hahahah fan va sur hon va när hon vaknade... hihi.

Riktgt lyckad kväll va det iallfall! Nu har jag läst om atomer och joner i nån timme fyfaaan säger jag bara, tråkigaste nåågonsin. Ska börja renskriva min engelska nu sen blire av mot vby och ansiktsbehandlingen... snacka om hur fuuul jag kommer va när jag är klar, hahah. shiiitttsammmääää.
puss

put your hands up

HEEY. Fan jag har typ dålig syn sitter och tjisar som faen, ajja. Är right now med Rebecka och Julia hos julia, vi fixar oss lite. Snart kommer det lite girls hit. Ikväll ska vi to the islandstorg och träffa lite människor. Kuligt!!
Igårkväll daaaa, vid halv 10 va vi hemma hos Sebbe där mysigt folk va, mucho trevligt. Sen blevre alla ska uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuut moment så då drog jag, rebecka, sophie, bea och amanda hem till wille där sjögge sebbe kevin kalle o wille va. Ytterst chill trevligt trevligt. Sov hos Lisa med julia o rebecka.

Känner på mig att kvällen kommer bli grym! Nu ska jag börja sminka mig, puss påer!!

btw sjöng vi för jakob inatt so fyller år idag, grattis älskade sötnos!!!

why were they opened



såhääääääääääääääär glad e ja nu (hahhaha tänker bara på skälby/barkaby grabbarna när ja hör de så fuult)
ska ut o göra stockholms stad LIVAT!!!!! hahaha nääääääää men ska vandra till jlia nu sen träffa the best girls sen blire fekkääääääääääähhhwwww okej asså jag måste lära mig va seriös i bloggen.
får bli i nästa inlägg mihih. puss!!

FREDAG IMORGON!!


skööööönn                                      TTTTTTT

falling in and out of love


vem e han då o va e de för jäkla skit regel??!!

Idag efter en chill dag i skolan så drog jag och mami till vällingby, fick med mig ett par skor hem, ett lipsyl, två ansiktsmasker och ett par sockar hem mihih. Så beställde vi även tid på ansiktsbehandling på söndag..! "klassisk ansiktsbehandling" kallas det, ingår hudanalys (hon kollar om ja nivet har torr hy, fet hy lala) rengöring på djuuuuuupet, peeling, ögonbrynsplock, porrengöring sjukt rejält, lugnande högfrekvens (typ sitta me ansiktet i ånga??? nått sånt) ansiktsmast samt avslutande produkter... dyrt, men det är liksom en hel jävla rengöring på djupet och allting ska tydligen försvinna, som att börja huden  på nytt. så de ska bli jävligt bra är taggad ! hahaha ;)

ska lägga mig i sängen nu o läsa lite spanska. :)
torsdag imorgon, segaste dagen nånsin men sedan är det fredag
vilket känns jävligt bra!
Puss på er!

va tkr ni då

jag och min klasskamrat jesper har en sjukt bra och naturlig och givande konversation... vi diskuterar om man kan säga "men slicka fitta!" eftersom man säger "sug kuk" ibland om man e sur... hahahah asså ja sitter o garvar här i mitt lilla rum.. jesper e för skön <3 :D



man kan inte säga slicka fitta... låter bara inte bra, eller?

RSS 2.0