look at the stars xD

Vad gjorde du kl 08 imorse: SOV

Det sista du sa högt: det sista du sa högt

Vad var det senaste du köpte: ansikts skrub

Vad är det för väder hos dig nu:
vaaarrmt och kvavt o lite blåsigt

Sover du tungt: mjooooooooooooooooooooooooo

Favoritklädsel:
shorts o tröja o mina nya stövlar 

Vad ser du om du tittar till höger:
Julia

Vad gör dig glad just nu:
att de e najs väder!

Höger eller vänsterhänt:
Höger

Humör just nu:
trött sovit 4-5 timmar inatt xD

Favoritgodis: sånadär jordgubbar som har salt/socker på as goda

Kläder just nu:
vit långkjol och mörkblott tunt linne

Sommarplaner:
aa sommaren är dock slut men de va ju Malta, landet, landet med Julia

Hur många kuddar sover du med:
här 2 - hemma 4

Morgon eller nattmänniska: nattmänniska

Vad är viktigast för dig:
familjen, vännerna

Är du kittlig:
jaaaaaaaaaa som fan hatar det 

Snarkar du: hahahahah ajaaaaaaaaaa :( bajs (ibland asså)

Stjärntecken: jungfrun

Längtar du mest efter just nu: Att börja i gymnasiet o ha så jävla kul o hitta en fin kille

Bildbomb!

mami o momo ♥
Fizen och jag ♥
såhär såg jag ut i förrgår; Ny tunika från Vero Moda med svarta shorts under (malta) och ett skärp, sen med nya Hunter-stövlar som mamma köpte i Danmark :)
♥♥
asa jävöa ful bild på mig men min älskade MORMOR e så otroligt söt hihihi ♥♥♥ love
Amanda och jag med hennes snygga brillor hihi
Fina Liz
Nya bikinis mamma köpte i Danmark till mig, dock är överdelarna toooooooo small, ser ut som jag har inga tuttar hehe har inte stora men i dessa ser dom obefintliga ut xD
ULLARED ♥
Såhär såg jag ut när jag var i Halmstad med tjejerna, glömde ju säga att jag köpte en pälsväst i Danmark, där har vi den :) 

Här blev det lite bilder ifrån Halmstad men mycket från när jag Liz och mamma åkte och hälsade på mormor och sen drog till Gekås, va en härlig dag! 
Igår kom Julia och hennes familj, och vädret va även kanon. Så låg på stranden (har fått vattenblåsor i ansiktet för jag brände mig, buhuu..) sen träffade jag och Amanda henne ett tag sen grillade vi på stranden med Jakob Herman Macki Rasmus mm.

Idag va jag med Julia och hennes family käkade hos oss och gick hem nyss. Asamys! Vi kollade Asterix och Obelix eller hur de stavas med hennes brorsor hahah.. jag läste ut en skit bra bok som heter Svärmaren, LÄS, hehe kunde inte sluta läsa... Nu blire slaaaaaggggggggg tjarrå

obehagligt

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13391140.ab

Seriöst. Vad fan händer? IGEN? Skedde ju redan ett knivmord för några veckor sen... Hoppas innerligt att det inte sker något mer, då blir jag rädd på riktigt (vilket jag redan är) Fy fan...

wheo

Anonym om friendship.:
Vad använder du för program för att redigera bilder? :)

Svar: Massa olika, men till bilderna på "friendship" inlägget och mina senaste bilder är från en sida so heter http://pixlr.com/o-matic/ som jag hittade när jag sökte. Annars är det Picasa och Picnik! Eller nu också massa appar på min mobil :)

nu: MÖTA JULIA HIHIIHIHIHIH

Hey girl

Tjeeeeeeenare! Helt sjukt jag vaknade klockan 1. Vad fan händer med mig??!! Jag har totalt vänt på dygnet jag kan inte somna förrens 3 på natten... skita jobbigt!! Men igår va jag, Amanda och Liz och shoppade och gick runt i Halmstad, sen käkade vi på en skit god kina restaurang - fika på Espresso House tills bion började 21.40. Vi såg Bridesmaids, så jäääääääääävla rolig film. Hela biosalongen satt och garvade läppen av sig seriölst, brukar aldrig skratta åt filmer på bio men aa den här va galen. SE DEN!!!!!!!!!!!!!!!! ;) 

Idag blire förmodligen Gekås!! Yääää.. :D

Jag vet hur du ser ut i inga kläder

Just nu. Ska dra till Halmstad och shoppa med Amanda och Liz! Sen blire bio på kvällen. Hare!

The no. 161 rule of a ladie

Sometimes you have to distance yourself from people. 
If they care, they will notice and be bothered.
If they don't, you will know where you stand.

xD

så jäääääääääääälla coola och grymma dom är love them <333333333333333333333

everyday I'm shuffling

Heeey. Sup? Sitter i soffan och kollar TV. Så jävla standard för mig dessa pissväder dagar.
Gårkvällen var myzig. Jag, Amanda och Liz tog moppen (haha Amanda höll i sig i moppen när hon satt på cykeln så jävla kul det såg ut) till Rasmus som bor i Ugglarp där Oscar Filip Macki och Herman var. Sen kom även en Hässelby tjej dit (som Rasmus familj känner) som heter Hannah. Så jävla sjukt! Vi gick i samma skola upp till mellanstadiet, så det va skojj! Vi satt och chillade ute i ett party tält tills det började regna då gick vi in i hans nygjorda skit snygga rum, jag och Liz åkte hem vid 2. :) 

o va fan händer idag? fml...

fan va sjukt


Men vaaaa, AMY WHINEHOUSE ÄR DÖD!!!!? Shit, hon dog idag. Fyfan vad sjuuuuuuukt. Det var ju i för sig rätt väntat med tanke på hur hon har levt, men i alla fall. Man blir ju alltid lika chockad när någon känd person dör. Var inget fan men hon gjorde bra musik. Rip!!!

Ut och springa


Har suttit och försökt tagga till ett tag nu genom att kollat på massa härliga sommarbilder och heta kläder i tidningar. Det är så jag blir taggad - för då blir jag glad och lycklig i kroppen och får mer energi. Hehe.. Så nu ska jag ta mig upp ifrån soffan och dra ut på en springtur. Hej så länge!

The no. 109 rule of a ladie

Intelligence is sexy,
don't play stupid.

friendship.




börjar dagen med lite skrillex...

Igår kväll vare rÖöÖÖÖÖÖÖöööj på stranden xD haha nej då men mer drag än vanliggt va det, kul kul! Jag och Liz kom hem halv 3 och slagga. Vakna nyss o nu kollar jag top model england :) fan va många såna det finns asså!



Nu, finally!

shorts från H&M


stor mysig tröja - 2ndhand


grå tröja från okänd affär

shorts från H&M

brun tröja från deres (tror affären hette så) har leopard linnet nedan under den!

leopard linne från deres (samma affär som tröjan ovan)

skor som jag haft på de flesta bilder.. undantag: köpte dom idag i Falkenberg - vagabond.

VÄRLDENS skönaste byxor. fanns i varannan affär i köpenhamn


mysig rosa (mer färg in real..) tröja från Next

Där har ni det! Tog tummen ur röven och gick ut och fota sakerna jag köpte i Danmark. Förutom skorna dåra, har varit ute efter ett par exakt såna där skeeeeeta länge, egentligen sen i vintras och idag hitta jag dom :) Aza nöjd! 

Vad tycks??????!!!!!!!!!!! XD haha skojja

va fan

Zeg men skön kväll. Va mysigt att träffa gamlingarna, dom e så söööta haha :) Kollade en film som hette How do you know med massa kända skådespelare, ingen film som jag kommer komma ihåg länge för den va mer en i mängden men den va bra iallfall:). Har kollat lite tv serier nu ikväll med familjen. Inget alls speciellt. 

Imorgon ska vi in till Falkenberg och kolla lite. Kanske kan ta lite kort på sakerna jag köpte i Köpenhamn, va ju ett tag sen nu haha. Riktigt nöjd med allt faktiskt! Jajaja who cares hehe, puss och godnatt :)

Be careful who you open up to, only a few people actually care. The rest are just curious.


The no. 6 rule of a ladie

Respect yourself.
If you don't, he won't either.

hope you start undressing

Beboooo! I love you ♥

Va nyss ute och sprang i en halvtimme! Gjorde av med 360 kalorier, har det såkallade RunKeeper på mobilen så kan man se massa olika grejer! Skojj :) Så nu har jag duschat och snart kommer mormor och hennes syster Karin, och Per! Myys. Det regnar här idag, segt. Men det har varit två kanondagar både igår och i förrgår med en jävla massa sol så det är ju bra att ta det lugnt en dag. 

Igår var vi hos våra familjekompisar med massa folk, det va skit trevligt. Kom hem vid 12 och då somna jag typ dirr för i förrgår var vi hos Johannes med några kompisar och käkade och så, sov hos Liz då blev det inte mycket sömn haha (Y). 

Nu ska jag klä på mig sen äta! Puuuusssssisar :)

The no. 58 rule of a ladie

Beauty gets the attention,
but personality gets the heart.

no nooo - you're not the one for me

Heeey! Dagarna har varit lite bättre nu iallfall. Igår var det skit varmt men hade ingen ork att cykla ner till stranden så det blev att jag låg på tomten, efterlängtat efter dagar med regn! Sen vid halv 5 drog jag ut och sprang. Sprang över 4 långa stränder, och ena stranden är en naken bad strand... så några nakna 70 åringar stog ju och spana, skit skarrigt haha. Sen på kvällen så kom Amanda (en tjej som vi träffade första kvällen jag var här, från göteborg, skit snäll!!) Carro och Liz över till mitt hus och vi käkade tacos och mös. Sov hos Liz sen imorse drog vi till mig kollade tv och spelade monopol, sen kom Amanda över och vi kollade på en film.
Nu är det kväll igen och troligen ska vi kolla på Systrar i jeans som går på tv hemma hos Liz:)
igår.

3

hahaha så jälla cool hjälm jag åker med
awww hundvalpar <3

FAN då

Fan vad australisk engelska är fult. och fan vad australiens next top model suger. fan va kefft väder vi har. fan vad jag vill ut och springa. fan vad TRÅKIGT JAG HAR

svar på en gammal fråga

anonym om lite rädsla såhär på kvällskvisten:
hur mycket poäng hade du och i vilket gymnasium ska du börja i? :)

svar: Jag gick ut med 295 poäng - 11 MVG och resten VG. Jag kom in på Blackeberg ekonomi programmet, det var mitt förstahandsval känner att det passar mig rätt bra :)

Burlesque

HERREJÄVLAR vad jag nu älskar Christina Aguilera. Shit vad jag har underskattat henne, liksom inte tänkt på henne så mycket. Men nu när jag har sett Burlesque, filmen som hon och Cher är med i då jäääääävlar. Asså ni MÅSTE se den. Bästa filmen jag sett. Hon är den absolut vackraste jag har sett kan inte sluta titta på henne hehe. Skulle fan kunna bli lebb för hennes skull hahahah se filmen så slår jag vad om att alla tjejer skulle bli det...
Och igår såg vi Harry Potter också, den va grym! Har aldrig varit ett harry potter fan men shit vad sista filmen var braaaaaaaa. Vill se den igen hehe
VACKRA JÄVLA FINA MÄNNISKA. :(

bajs

Bilder ifrån när jag och Alice va i Uppsala och hälsade på Adam och Arvid. Vi gjorde inte så mycket först men sen så åkte vi ut med Arvids båt, badade och softade galet, så jävla najs! Sen plocka vi upp deras bästa polare Oliver också, trevlig kille :) Vi la båten vid centrum och sprang in och köpte donken och satt i kvällssolen och åt. Sen blev det en jävla massa knas när vi skulle hem, vi missade 10 över 10 tåget så vi fick vänta till 10 över 11, så vi va hemma runt 1... Hehe lite försenad var jag men iaf! Värt som fan för det va en skit bra dag :) 

Är ju på Långasand nu! Mys, fast vädret SUGER. eller dagen efter vi kom så var det kanon och va på stranden hela dagen, sen på kvällen spöregnade det när vi skulle göra brasa på kvällen med 3 nya tjejkompisar :) så vi blev ju liiiiite blöta sådära men det va rätt roligt faktiskt. sov hos li med henne och carro, azamyzigt! Igår var jag hos mormor, inte så mycket mer... 

Händer inte så mycket nu eftersom vädret är kefft men ikväll ska vi iaf på bio, H_arryPotter slutet :) ska bli najs! nu ska jag göra något. typ träna

lite blandat

Hello Sweden! Har varit hemma i två dagar nu.. Saknar allt och alla så sjukt mycket! Har haft så jävla roligt dessa tre veckor. Tack vare personerna jag skrev om i förra inlägget sen också våra ledare - Alex och Andrew. Om vi hade haft några andra ledare hade resan inte blivit så rolig som den var, för dom var helt underbara. Helt klart bästa ledarna nååååånsin. Vi blev som deras syskon och dom som våra bröder. 

Julia va på flygplatsen och vi krama henne efter gråtkalaset. Sen va vi med Lisa och Rebecka. Igårkväll var jag Rebecka och Juilia och mös vid skolan i kvällssolen. Idag träffade jag Kasper och vi cyklade till Hässelbystrandbadet och påvägen träffade vi Johan, GT, Jesper,Fie Shamim Saman m.f så vi gjorde sällis med dom. Alice kom också och vi chillade bara galet där! Sen färgade Alice mitt håååår, hehe blev ju skit ljust där borta och nu är det jävligt mörkt.. men det tvättas ju ut och bleks så :) 

Nu ska jag slagga för imorgon ska vi fara till Uppsala för att träffa Adam och Arvid!! Myyys. Kommer hem imorgon kväll , pössss!! 


Andrew och Alex. Bästa<3


Linnea, Elin, Alice, Adam & Arvid. Jävlar vad jag är glad att jag fick träffa er, så sjukt fina människor som ni är svåra att hitta. Tack för att ni gjort den här resan otroligt minnesvärd. Kärlek till er!

RSS 2.0