Vad tänker du på?

Hej!! Är helt död, har varit och tränat två pass på Worldclass, bootyexpress och core... Skönt men galet jobbigt! Ska börja ta tag i träningen nuuuu, så jälla nice. Det har varit en helt okej dag med svinjobbiga lektioner. Men halvdag imorgon, skönt!! Skriver saker som jag alltid måste radera efteråt för jag tänker på vissa ord by one person = jobbigt! 

Spanska prov på fredag, så sitter och pluggar lite glosor nu... jag och Katta va på extra-spanskan det var bara jag och hon där hehe, duktiga. Så där fick vi lite hjälp som gjorde saker lite lättare! Tror fan jag ska slagga nu, spanskan får vänta tills imorgon xD godnatt pusspusspuss

på tisdag ska jag flytta ut ur mig själv

Just nu!

Å vilken mysig morgon jag haft! Började dåligt, vaknade klockan 5 av att min mobil dog vilket resulterade i att jag var tvungen att ligga vaken i sängen för att inte försova mig, skulle gå upp klockan 6 för att duscha.. så det blev en jävligt lång snooze-stund! Men man blir ju typ pigg av det så det funkar! Duschade och käkade en himla lång frukke. Sitter i mitt rum med tända doftljus och redo för skolan! Idag vid halv 1 ska klassen iväg med Mats och spela bowling, fy fan vad kul! Senast jag spelade bowling var på Malta :D 

Ikväll ska jag jobba 17-21 så jag måste dra direkt efter skolan... segt, men då behöver jag inte jobba på lördag så det är skönt! Nu måste jag kila till bussen, ha en bra dag!! Puss 

Har lyssnar på repeat på denna: Oskar Linnros – Lejonhjärta
Den e fett bra hihi

1:a advent!

Å mitt rum är så fint och mysigt nu! Har ju gjort om en massa, bland annat målat vitt i min "sovdel", där det var rosa tapet förut. Och jag har även flyttat över mina kläder till sovdelen också så det är en helvägg med kläder, så najs! Skrivbordet är nu direkt när man kommer in genom dörren... är skit nöjd, så skönt med förändring :) 

Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa lite är så jävla trött!! Igår käkade vi ju somsagt hos Katta, va där ett rätt bra dag. Va hur mysigt som helst. Sen drog vi till en tjej i Nockeby som hette Felicia där det va en jävla massa folk, vissa som man kände igen men jag visste som vanligt inte vilka de flesta va haha, känner mig lite halvmobbad när jag är på fest med klassisarna för dom känner ju alla i bromma! Men sånt är bara kul. Haft en kanonhelg så jag förtjänar dock tröttheten! Puuussssss
Sara och jag igår!

hei hei

kolla va snygg han är, whoooo is heeee??? hatar lite det med weheartit, ibland ser man skit snygga killar så står inget namn hehehe. Nu har jag fixat mig osvosv och nu ska jag iväg mot Alvik hem till Katta! Jag, Sofia, Sara och Lydia ska ha en liten klasstjejmiddag, myyys!! Sen kanske vi ska till hässelby på fest, men det är oklart. Jobbar inte imorgon så nu ska ja spÅåÅrA xD haha not, hare bäst!

sommar speciale

Åhåååjaha..... fryser så att jag skakar, det är stört jävla kallt i mitt rum även fast elementen är på. Icke nois! Har stor ångest för att jag är sjukt trött och nu ska jag iväg och jobba i 4 timmar, vill bara ligga och soooovaaaaa!! 

Igårdåå, kvällen började rätt konstigt, jag Lydia Sofia Sara och Simone möttes vid 9 på brommaplan, vi satt och vänta på Katta som alltid är så jävla seg så vi satt coh softa på donken i typ 3 timmar, sjukt ovärt.. Men sen iallfall, satt vi och förde massa oväsen på bussen påväg till Brommakyrka där Marcus och Christoffer (det va typ 5 christoffer där igår haha, as irri) mötte oss. Väl inne på festen så var det en massa trevliga folk, eller aa det var bara killar där haha. Christopher, Elias, Marcus, Christoffer, August osvosvosv... sen kom Lollo och gänget, blir alltid lika hysterisk när jag träffar henne ute haha! Så det var superm. 

Nä plikten kallar nu. Iväg och tjäna pengar. fml

en fredagkväll, i väntan på bussen



Haha ruggigt många egobilder! Men det blir ju lätt så i väntan på bussen! Haha va sjukt jag kom att på tänkta på den låten som va med på Talent? eller va hette det? aja den är shööön iaf. RMK & Kompaniett – I väntan på
bussen


Ska snart iväg till Bromma för att möta lite bruds, sen ska klassisarna iväg till en fest i Bromma Kyrka med några snubbar i skolan! Är AAAAs taggaaaaaaddddddddd så det kommer bli superm.

candy for the eye



Kolla vilken härlig blandning bilder som man bara sitter och ler och mår bra åt. Vill också ta såna underbara bilder!! Och jag vill ju bara äta upp Jon där i slutet, kan ej förklara hans snygghet.....

Händer som luktar du

Har inte mått så bra av en lukt som nu, jag blir så glad.

Le!

:)

Childich Gambino

Hej!!! Är liite småsur just nu. Annars har jag haft en bra dag, mitt utbrott igår behövdes verkligen för att släppa det tunga ut, har tagit nya tag bara sådär över en natt. Fan va kul jag ska ha i helgen! Längtar så mycket. Tack klassen också för att våra lektioner är så roliga att vara på. (speciellt Ruzze och Jakob hahaha) Å vill ha en pinne bara!!!! xD skulle va naiz. Fredag imorgon = historia prov! Kult, det är det jag sitter och pluggar till nu........ fattar ingenting av det hehehe. men det är så det ska vaaaaaara vaaaaa. orkar inte hejdå :) 


Childish Gambino – Heartbeat

den här e supeeeeeerm! mad

if I just lay here

Jobbig kväll, har pluggat med tankarna i något annat, någon annanstans. Läst Fornis texter, tänkt ännu mer. Gråtit. Det behövs ibland. Jag gråter nu och tänker fortsätta göra det i sängen. Hatar det här och hur det påverkar mitt hem. Godnatt

"Be strong now because it will get better. It might be stormy now, but it can't rain forever."

Texten är tagen ifrån Michaela Fornis blogg, http://www.devote.se/forni och både hennes blogg och texten under borde läsas, så jävla värt det.


Det finns de stunder som är hundra procent perfekta. Där man är helt och håller lycklig. De stunder där man plötsligt inser att jag hade inte bytt ut detta ögonblick mot något i världen. Det värmer kroppen och lägger sig som ett tryggt täcke runt hjärtat. Så ibland kan man bli så fruktansvärt ledsen eller panikslagen när man är mitt uppe i den stunden för man vet att den kommer ta slut. De är sällan långvariga, stunder fungerar ju inte så. De tar slut. Som det mesta i livet.

 

Jag tror vi måste sluta vara rädda för att de ska ta slut. Jag tror att vi måste köra på, njuta för allt vi kan och sen när livet känns tugnt kan vi blunda och minnas exakt hur lyckliga vi var i dessa stunder.

 

Jag brukar samla på mig de där stunderna. Vet att de behövs vid andra tillfällen. En gång somnade jag av att någon höll min hand så hårt, så hårt. Kände hur blodet började pulsera och fingrarna blev vita. Som om han just i det tillfällen ville ha mig precis så nära som det bara går. Tänkte på när jag var barn och alltid höll mammas hand när jag skulle somna eftersom jag tänkte att jag då skulle märka om hon släppte den och försökte smyga upp. Precis så höll han min hand. Och jag lät honom hålla och strök med tummen över hans fingrar så andades jag in hans andetag och lyssnade till hans sömn. En alldeles perfekt stund.

 

Sen finns det andra stunder. När man mår helt åt helvete. Hade en sån i lördags natt när jag kom hem. Det kändes som om någon rispade under min hud. Jag låg i min säng men kunde inte somna, minuter blev timmar och jag ville bara pressa naglarna in i min hud tills jag hade rivit upp hela skiten. Gick upp och kedjerökte ett gäng cigaretter och skrev en obegriplig text om oförklarlig sorg.

 

Sen blundade jag och tänkte på när någon låg och höll min hand så hårt och nära. Så somnade jag. Och det är okej att fly till drömmarnas land innan man faktiskt sover ibland. Tänka på de stunder där vi har mått som allra bäst när vi befinner oss i stunder vi mår som allra sämst. De lyckliga stunderna kanske går över snabbt men det betyder inte att de inte är långvariga, vi kan faktiskt spara dem och plocka fram dem när de behövs igen. För de gör det.


Michaela Forni är typ min räddning. Hon är så bra, har läst alla hennes texter och det stämmer så bra in på mitt liv just nu. Hon beskriver känslan som jag har inom mig så bra satt det gör ont.


remember me

Tjenixen! Kuol dag i skolan idag, hade två håltimmar. Företagsekonomin och sen var vår sista lektion valfri (historia) eftersom vi har prov på fredag...... kill me! Så vi har i stort sätt haft rast hela tiden, nojs xD not. Kom hem och har pluggat inför det. Ska snart iväg till Vällingby med Julia och träna ett muskel pass, efterlängtat!! 

Egentligen är jag för trött för att träna, vill bara sooooooooova hela dagarna o aldrig vakna hihi. skönt det ksulle va :) som julia sa: "Nån gång när jag har tid ska jag stå i duschen föralltid." men jag byter ut duschen mot sova så skullere bli perfa!!!

Att låtsas vara stark

"Trying to forget, but it's breaking me instead." 

with me in my dreams


Igår

Tjena tjena. Min kropp är död och min hals e cp och allt är lite halv bra, lite halv glad. Längesen jag var glad nu, hatar det. Gårkvällen va kul, mötte upp Sofia och vi drog till Clara där hon och Sara va. Där va vi nån timme, sen drog vi till nån Hans som bodde rätt nära Clara, där va massa folk, Lollo och company kom så det va awesome!! Sen drog jag, Sara, Sofia, Clara, Linnea och Mimmi till Alice där det va en massa Blackan barn och där blev det en massa dans! Sov hos Sofia vi kom hem vid 3 och slockna direkt. 

Jobbet idag va jeevligt segt, pomfritten i 4 timmar. Nu väntar duschen sen blire en slagg på soffan, gör om mitt rum så kan icke sova i min säng....

cookies with a smile

Blev ingen middag hos Katta, alla va fett sega så hehe. När jag kom hem somnade jag i soffan i typ 2 timmar, så jälla nice. Har ätit och duschat osv och nu ska jag dra mig mot Sofia. Vi ska till nån i Nockeby... Min webbcam är cppp och det går inte att ladda över bilder frn min kamera heller... nåjs! NOT. Aja, ska faktiskt försöka ta lite bilder ikväll vilket jag aldrig gör annars :) pusspuss hejdo
tänk om det var sommar nu :) fy fan va allt är bättre på sommaren!

no shoes no shirt

Sitter här, seg och luktar McDonald's. Ska iväg och jobba... jobbar dock bara 11:30-15:00 så inte så jätte långt pass :) Igår va kul faktiskt. Jag och Sofia flängde runt en massa, först var vi hos Ruzze i Blackeberg, sen drog vi till Nockeby till någon Herman där det var en jävla massa folk bland annat Sara Lydia o.co... Där blev det en massa dans och mingel. Sen vid 2 kom Katta och då drog jag, hon och Sofia till Ängby. Jag är inte heeelt säker på om vi va hos Marcus eller om det var någon annan som bodde där hehe, men där va iallfall Elias, Christopher, Marcus och sen 3 andra killar. Så där blev det mest att ta det lugnt och snacka, det va trevligt de med. Va hemma strax efter 4. 

Tror att kvällen kommer blir nice också, ska käka middag med brudarna sen förmodligen träffa samma Ängby liga och dra på nån fest som dom visste. Men först måste jag bara sova lite hehe. Hejdoooo sötizar!!

forever and a day

Just nuuuuu

Blev ingen powernap hehe. Har nyss ätit och nu ska jag kila till bussen och åka hem till Ruzze där jag och Soffan ska vara ett tag, sen ska vi troligen vidare till en kompis kompis hehe. KulT! Ha en bra kväll pussisar!!

carry out

Freeedag! Dock inte så taggad, jobbar hela helgen... menmen, ska dra ut iallfall för annars skulle jag bli helt cp förstörd. :) Ska nog ta nån powernap nu eller nått to calm down, possisar

Will you wake up by my side?

John Mayer – Dreaming With A Broken Heart

When you're dreaming with a broken heart
The waking up is the hardest part
You roll outta your bed and down on your knees
And for the moment you can hardly breathe
Wondering was he really here?
Is he standing in my room?
No he's not, cause he's gone, gone, gone, gone...

jag hatar att jag älskar låten, för den är så jävla äckligt sann. panik

Torsdag

Myyysdag med vännerna igår! Vi såg Breaking Dawn 20 i 10, den va suuuperbra! Dock somnade jag en stund, hehe. Vi åkte hem och sov hos mig och imorse käkade vi en stor brunch och sedan bar det av till skolan, började halv 2 med engelska och sen svenska. Hände en sak på i slutet av lektionen, en tjej som mådde dåligt så vi stannade ett tag med henne. Nu är jag hemma, skulle gymmat med Julia men jag känner att jag är på ett litet sämre humör idag, massa tankar som bara flyter runt och kan inte få upp energin så jag ska stanna hemma ikväll. Ska nog läsa den underbara boken som vi läser i svenskan, är på en extremt spännande del heheh.
Nu: duschen
Världens bästa Lydde idag på svenska lektionen. Älskar den här sena lektionen, då kollar vi alltid på Värsta Språket och bara softar.
sååå sant

Happy Ending

Kolla vilken fin låt Katta visade mig idag, ååå

Mika – Happy Ending

This is the way you left me,
I'm not pretending.
No hope, no love, no glory,
No Happy Ending.
This is the way that we love,
Like it's forever.
Then live the rest of our life,
But not together.

Wake up in the morning, stumble on my life
Can't get no love without sacrifice
If anything should happen, I guess I wish you well
A little bit of heaven, but a little bit of hell

Vems lilla hjärta flyger

Tjena hejsan! Sitter hemma och lyssnar på Familjen. Ska snart iväg och gymma med Jullan, fan va det behövs!! Vill verkligen sätta igång med träningen och komma iform igen men jag finner aldrig någon motivation. :( hehe gymandet sket sig så jag stack ut på en joggingtur som tog 40 min, jag dog har så dolig kondiiiiiis

Igår var jag och mamma på IKEA och hade det super mysigt, hon är så gullig min mamma, stöttar mig när jag är nere. En dag med henne va verkligen vad jag behövde och alla hennes kloka ord gjorde mig på bättre humör :) älskar mina vänner så det skriker om det, alla är så fina! Ikväll ska vi på bio och se Twilight, wooopa!! Det blir jag, Sofia, Sara och Katta. Sen ska Lydia möta upp oss och vi ska alla sova hos mig för imorgon börjar vi halv 2 fifaan va nojs!! 

tom

.

Låt mig få följa dig ner

jag har sett solen gå upp
jag går och lägger mig
jag var uppe på taket och såg ner på alla människor
som dansa och rulla runt
komma hit, som att gå igenom en spegel

och jag var bara nitton
och jag tänkte att
"det här är bra, här kanske jag stannar kvar"

åh, hjärtat slår
det slår skiten ur mig
jag vill att du ska se 
för jag vill inte förlora dig

du vet att du fått nog när du fått mer
låt mig få följa dig ner

nånting man inte når


bird nam nam

Tjeeenare! Skön helg faktiskt. Jobbade i fredags till 8, drog hem sen åkte jag till Skälby och träffade Alice Alex Carl Gurk Alex Pontus mm... vi va bara ute sen drog vi till Statiol24 och frös vidare där, så då drog jag hem och Christoffer sov här. Jobbade i lördags också, på kvällen drog till Sofias pappa i Thorhildsplan och vi köpte pizza och fixade oss hemma hos henne. Mys!! Sen drog vi och mötte Linnea, Sara, Julle och Alice och vi drog på fest i vällingby där massa gamla bekanta ansikten var. De va skoj. Sen drog jag, Matilda och Julia till Leo, för Linnea Sofia Sara och Julle hade dragit dit tidigare. Där va det inte alls många men det var trevligt ändå :)

Idag är det farsdag. Grattis världens bästa pappa. Det firades med en tårta och kaffe. Har nyss ätit och nu ska jag läsa lite och kolla weheartit hiih älskar det. Poss

heartdutchess


.

Sometimes, I stand in front of the mirror and think
"Why would anyone ever love you?"

forever

Tumblr_ls1zo7fg2a1qjipumo1_500_large
Tumblr_ls4m9fuzkt1qfabcuo1_400_large
Tumblr_ltn7k0elng1ql2pqto1_500_large
Tumblr_lucm31w7uw1qeyj8co1_500_large
Tumblr_lu7ifpcnh11qe37bqo1_1280_large
Tumblr_lthgypqwvv1qm22v5o1_250_large
294801_235332323186225_191081657611292_718922_108787940_n_large
Tumblr_lu5uqs58pm1r03pqno1_500_large

Torsdagar = stört sega. Därför har min dag bestått av weheartit.com på mobben och bara suttit på alla lektioner och kollat igenom de underbara bilderna, man mår typ bra när man är inne på den sidan :)

såja!

1. Öppna Google Bildsökning
2. Skriv in ditt förnamn
3. Ladda ner den första bilden, och ladda den på Facebook
4. Så ser du ut om 20 år....
jovars framtiden ser ljus ut xD ser ut som en äkta hon-som-leder-bonde-söker-fru/ensam-mamma-söker-programmen, eller vad tycker ni?

Vad hände för ett år sen?

  • Jag färgade håret brunt.
  • Det var snö på marken vid denna tidpunkt
  • Vi hade en fest hos Malin som spårade totalt
  • Mina göteborgskompisar var på Malins fest (egil, teo, felix)
  • Julia hade världens sötaste kattungar
  • Vi hängde mycket med Jeppe, Ogge och den ligan
  • Jag va jättesminkad (markerade ögonbryn som fan osv...)

Det Är Så Jag Säger Det

De va då. Första dagen i en ny värld. En underbar värld

Svart

Åå heiii bloggen!! Två veckor sen sist typ ;pPppPpP har liksom fullt upp.

sååå... vad har hänt. veckan innan lovet var jag DRÄNGT i plugg verkligen, gjorde ingenting annat än att plugga. Vi hade ett svinsvårt samhällsprov på diktaturer och demokrati vilket resulterade i ett C!! är faktiskt nöjd med det eftersom man va tvungen att ha 3/4 rätt på dom skit svåra E-frågorna för att han ens skulle kolla på resten av provet, skit sjukt

Det som va skönt med att ha massa plugg innan lovet var att jag var heeelt pluggfri under lovet. Så jag har bara slappat med kompisar, umgåtts mycket med Sara och Sofia. Va och kollade bio med Sofia en kväll, vi såg Paranormal activity, hahaha fyfaaaaan vad jag garvade åt sofia som bara satt och skrek hela tiden, men den va fkaitkst stört läskig. 

I lördags va jag med Sara, Julia och Rebecka hemma hos Sara och hade oss, sen drog vi hem till Rasmus i spånga där André, André, Luka, Max, Danne och en massa mer va.. de va kul och blev rätt sent. Men det va vi värda efter ett rätt slött lov annars!! Wiiee.

Skola nu igen, sjukt skoltrött känner jag nu. Men bit ihop, bara typ 6 veckor till jullov... Skön vecka har vi nu iallfall, James är i england så alla hans lektioner är inställda = sovmorgon imorogn & i m,åndags, slutade 12 idag, whoopa 

en bild från i lördags :) har varit himla dålig att ta bilder nu...

RSS 2.0