make you feel my love


there's a party on the rooftop

Jävla spökväder!! Sol, blåst, regn, sol, regnbåge, och nu spöregn.... 

Firar det med en låt då Hot Chelle Rae – Tonight Tonight

Ettornas Afton

I fredags; Therese, Johanna, Sara och jag!
Igår! Julia, Tova & jag. 

Tjenahejsan!! Sitter och skriver läslogg, kommerju ingen vart halåå xD fml. Måste plugga ekonomi och historia också.... de naiz. Chriffe får helpa mig med ekonomin ikväll, ska slaggaranjas hos honom. 

Igår hade ju vi ettornas afton! Jag käkade hos Sofia, sen drog vi och mötte Lydia, Sara, Jakob, Ruzze, Tobias och nån mer snubbe och vi alla gick hem till Ruzze där vi va i nån timme, trevlans! Sen drog vi till skolan, där dom hade fixar DJ lampor o grejer så det va typ disco först för alla 1or. Va rätt lame om jag ska vara ärlig. 

Sen blev klockan halv 11 och då blev vi 1or tillsagda att gå in i ljushallen där det va helt nedsläckt, och då kom alla 2or och 3or utspringade från korridorerna ut till "gångarna" runt om ljushallen (som är 5 våningar) och började kasta vatten och alla blev helt galna. Sen blev vi tillsagda att sätta oss på knä, och då läste en tjej upp "blackan-eden" som va massa typ "brommatattareee" och "det är vi som är, blackeberg" så hela skolan stod och skrek det i ett nedsläkt ljushall. Riktigt mäktigt var det. Sen blev det disco igen med hela skolan och då blev det genast mer drag. Men jag drog ändå rätt tidigt, jag och Christoffer gick hem från strand för bussarna aldrig går......... zegt och as kallt hehe. 

Aej nu måste jag fortsätta. Va lÅnGt miTt inLägG bLev xD hejdå

set fire to the rain

Hejjjj!! Sitter här och käkar geisha. Ikväll ska jag bara softa galet, för jag har jobbat idag från 3 till halv 8 och jag ska jobba imorgon också från 12 till 8.... Så jag ska slagga ikväll! Igår va så jäääääääävla lyckat seriöst! 

Kom till Sara vid halv 9 där hon, Johanna, Clara, Matilda, Therese och Elin var. Härliga tjejer! Vid halv 11 kom vi till lokalen som låg en buss från Brommaplan där vi brutalminglade (haha internt) med en massa härliga människor. Riktigt bra styrt med bra musik och massa annat. Dans blev det!! Super naiz. 

Ska se en film som tydligen ska vara sjukt grym; Trust heter den. Hoppas på det bästa!! Puss sötisar

dirty bit

Tjooo! Softade med Alice och Christoffer hos mig efter skolan, nojs. Har precis ätit och fixar mig lite ska snart sticka iväg till Sara och Clara, sen ska vi vidare på en feeeeeeet fest hehehe. Nä men en kille i skolan har en lokalfest i brommatrakterna som en massa ska till och även vi! Ska bli kul hoppas det blir roligt nu så mycket som vi har taggat!! Är dock aldrig taggad på att göra något längre..... as tråkigt xD menmen. Nu jävlar kör vi!!

Make sure it's right

Tjeenamors bloggen! Sitter här och skriver lite läslogg i höstmörkret, mys... Är ensam hemma - mamma är i London den jeveeeln, pappa är och ölar med sin brorsa, Kalle sa att han skulle sticka till jobbet så jag kommer vara ensam hemma hela kvällen :( buhu.... Ändå rätt skönt men är så sjukt sällskapssjuk right now. Men, får bli en pluggkväll dåra! Måste få klart den här läsloggen eftersom jag jobbar hela helgen. Å..

Aja, annars då. Spanska prov del 1 idag, gick helt OK... Fortsättningen imorgon ska jag plugga till lite senare. Får hoppas på det bästa! Idag gick dagen rätt fort, vi hade boxning idag på gympan och våran lärare är gyminstruktör, PT och alla möjliga saker så aa - vi var döda. Jag var tvungen att duscha håret för jag var så lökig hehe! Nååjss.

Aej, återgå till verkligheten nu, see you later! Poss


För att göra inlägget lite roligt får ni bilder ifrån en härlig sensommarkväll med Malta gänget på Djurgårn. Åå sommar!!! Kan inte få nog

falling down again

Chriffe o jag heheh
Sara, Lydia, jag och Katta idag på Gateau! Sofia offrade sig som fotograf

Tjooho! Igår softade jag och Christoffer hemma hos honom efter plugget, jag åt där sen slaggade jag där också för båda började halv 10 idag (vilket vi inte gjorde fick jag veta när jag kom till skolan, vi hade svenska - 3 styckna var på den lektionen istället för 16 styckna haha) 

Idag är det ju kanelbullens dag och det firade vi tjejer med att dra till Gateau på Ängbyplan och käka en god kanelbulle, myyyys! Har suttit med en svenska läslogg ett tag, har inte kommit så långt... jag varierar det med att plugga spanska glosor på världens bästa plugghemsida! Yää. 

IKVÄLL BÖRJAR DESPERATE HOUSEWIFEEEEESSSSS!!!!!!!!!! WOOOOOOOOOPPAAA!!!

I am titanuim

Titanium - Collin McLoughlin's ♥

Ansträngande dag! Gick upp klockan 8 och vi komiväg vid 9. Sen stod vi på Täby Loppis från 10-4. Men det var faktiskt kul! Vi hade fett trevliga "grannar" haha. För er som inte vet vad det är så är det en bakluckeloppis, alltså åker alla dit med sina bilar och släp osv, rätt mysigt!! Bättre att tjäna ihop ett par tusen än att bara slänga allt som faktiskt andra kan ha nytta av! Så nu ska jag snart köpa en ny vinterjacka för pengarna :) Wiiee!!

Pluggat lite ikväll och bara chillat... Ska slaggaranjas nuuu! Possposs på er

smallville


Drog till Frandis och beställde mat med Kalle, så nu är jag skit mätt...... Ska över till den här sötizen nuuu, vi ska bara slappa :)

dom levererar!!

Mina faaaaaaavoriter!! Seriöst, jag måste fan börja följa idol nu. Har aldrig gjort det men det här året är det ju så jävla grymma personer som är med, alla är ju bra! Har dock jääävligt svårt för André hehe bara för han är flickidol gillar inte sånna.... Men galet, vill också kunna sjunga!!

Peppar peppar ta i trä

hoppas turen är på min sida nuuuuuuuuuuuu

enjoy yourself

Fiiiin!!!

Halloj!! Helg, fan va skööönt!! Skulle jobbat idag egentligen, men jag har sån jävla hosta asså och eftersom jag jobbar med mat så kan jag ju inte gå dit och hosta ut massa basiller, så jag tog ledigt idag.... (skönt hehe) 

Igår efter skolan drog jag hem, sen kom Christoffer till mig och vi chillade bara. Han käkade middag med oss sen vid halv 10 gick vi och hyrde film, World Trade Center. Usschhh vad hemsk den är, hemskt att se allt sånt som man vet har hänt på riktigt :( Han drog på träning vid halv 10 så jag har varit uppe rätt länge nu vilket är skönt. Hunnit plugga lite och ska fortsätta med det :)

RSS 2.0