The lazy song


Fina Fellan i fint solljus hihi

Underbart!!


Var ute på en härlig prommis i det fina vädret med Felicia. Invigde jeansjackan! Önskar jag kunde bära den ikväll, men så varmt är det inte ute (måste övertala mig själv att det är kallare än vad jag tror). Nu ska jag kila iväg mot Alvik! Ska käka med Katta och Sofie hemma hos Sofie. Vi ska köpa mat och laga det vi känner för tror jag. Sen får vi se vart kväller tar oss he he! Ha det bäst

Jobb 10-14


Den här bilden av Jon får vara min räddning idag. Den sitter fint

Tonight is the night


haha mina ögon är olika stora xD
Nu ska jag slaffsa mig iväg till vällingby med Felicia, Malin och Alice. Vi ska se på bio, This Means War. Har sett den på reklam och tror att den kan vara rätt bra. Gillar inte senbio om man är själv fram tills den börjar. För då blir man så degig. Puss och hej

Dagens inköp


En osminkad liten jag i min nya fina shorta :)

Köpte en tisha från Boomerang (är helt galen i märket). De har massa olika sånahär med olika tryck men jag valde "LEK". Det är dock en killtröja hehe, men whatever.

Den här lilla texten står på baksidan typ vid rumpan.


Åhhhhhhhhhåhåhåh min älskade jeansjacka <3! Den fanns och jag blev överlycklig! Från Tommy Hilfiger

Change of seasons



Det är nu jag börjar märka hur förjävla dålig min webbkamera är. Min gamla var så mycket bättre :( Nu har jag iallfall ätit och duschat. Har även hunnit med den där springturen, gick hyffsat bra. Nu blir det Barkaby! *hoppas min jeansjacka finns*!!!!!!!!

Lyssnar på sommarmusik och är glad :)


Sommar Speciale - nostalgi


28 februari

Hallåja!

Har spenderat dagen med mig själv hittils, rätt skönt faktiskt. Vaknade och gjorde mina special våfflor! Sen har jag bara softat och städat lite i rummet osv, har även rensat ut kläder, väskor osv. Snart ska vi stå på loppis igen! Nu tänkte jag dra ut och springa lite, känns som att jag har tränat alldeles för lite och ätit för mycket de här lediga dagarna. Sen ska jag och mamma till Barkaby outlet! Bra dag. Puss :)

For a minute there, I lost myself


Kan jag gå med dig hem från bussen



Sommarplågan!


Förjävligt bra
Axel Algmark – Kyss mig

Hej Kanye och Jay

Imorse bad jag till gud när jag vaknade (okej, jag gjorde inte det på riktigt men jag gick väl runt och bad i huvudet) att mamma och pappa skulle snappa åt sig biljetter till Jay-z och Kanye West. De ringer mig 5 över 9 och säger att de stod i kö flera minuter och de bästa sittplatserna redan var slut men jag fick iallafall biljetter. JAG DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR. Kan månaderna gå lite fortare så att den 29 Maj kommer???? Så sjukt lycklig att jag får se de bästa musikerna i hela världen <333333333333333333333


Bilder från igår


Gant-nörden <3

:P

O en seriös


Fin!

Kan aldrig vara seriös när bilder ska vara seriösa, börjar alltid skratta he he

Igår var mysigt!!! Vi orkade inte gå runt vid de vanliga ställerna så vi strosade runt på Östermalm och Biblioteksgatan. Fick med mig en shorta hem! Boomerang 900kr. Lite dyrt, men ändå värt.

Tackade ja till ett extrapass på jobbet så jag ska jobba 10-16 idag. Bra med lite extra pengar! Så nu ska jag börja klä på mig och ta cykeln upp. Ha en fin dag!!

Vilken härlig dag



Just nu! Har på mig en ny klänning/tunika från Monki!

Igår kollade jag och Alice på Melodifestivalen, sen såg vi Pearl Harbor. Stört bra film, nästan en ny favorit. Vi vaknade vid halv 11 imorse. Nu har jag duschat och fixat mig. Jag och Alice ska njuta av den fina dagen, och det gör vi i stan! Puss

Lördag




Jag just nu :) he he he

Heej. Jag är helt slut!!!! Har jobbat hela dagen.
Igår fick vi vårt efterlängtade sportlov. Det firades med lite lokalfest i Folketshus styrt av Robin! Det var meningen att mina brudz skulle dit men det var bara två av dem som tillslut valde att följa med. Jag, Sofia och Alice drog dit vid halv 10. Det var inte överdrivet kul men det var stunder som var riktigt roliga! Men så är det i stort sätt alltid på lokalfester tycker jag. Men det blev iallfall dans och allt sånt. Sofia och jag kom hem till mig vid halv 3 och vi somnade på dirren. Har precis ätit god middag och nu softar jag i sängen. Jag ska bara softa ikväll, kanske att jag och Alice hänger!

Gotta have it


Haha






"Denna fantastiska och lyckliga torsdag"-Adam Alsing


Mina älsklingar för typ två månader sen! Hittade den på Lyddes mobil idag, tyckte den var lite härlig


Idag:)

Hejhej. Sitter och kollar på Adam live, därav rubriken. Tyckte den passade av två anledningar: 1. Vi fick ju en liten prinsessa inatt!! Så fint när prins Daniel berättade det på en presskonferens, han är ju så otroligt söt. Jag kan inte låta bli att fälla lyckotårar när jag såg hans lycka! 2. Imorse när jag vaknade var det pissväder, men sen var det som om den blåa himlen tryckte undan den gråa, och det gjorde mig väldigt glad. Riktigt vårväder.

Förövrigt gillar jag inte torsdagar just för att skoldagen är så lång. Men mina klassisar gör det kul så det går an. Jag sitter och myser i min wannabe (jävlar vad längesedan det var jag använde det ordet!) onepiece samtidigt som jag väntar på mat.

Pretty murder

Är helt utmattad i min kropp. Imorgon ska jag vila efter skolan. SH'bamen idag var inte lika rolig för det var inte så mycket "dirtydance" som det brukar vara på måndagspasset. Idag var det mer träningsdans. Jag gillar ju mer dans i stil med zumba, afrikansk dans osv, såå kul!!

Imorgon är det värsta dagen. 8:00 till 16:25. Dock vet vi inte om vi har vår första lektion, så det är jävligt jobbigt. Man får liksom gå upp och kolla på hemsidan om det står något om inställd lektion. Menmen, nu ska jag sova :) godnatt

We all want love

Heej. Sitter och surplar i mig en smoothie innan det är dags för träning. Idag ska jag köra Core 25 min och SH'bam 45! Det är en annan instruktör på SH'bam idag så dansen kommer se annurlunda ut, ska bli spännande! Såg imorse att the BigBB måste öva lite på sina moves. Träna assen dessutom. Imorse bjöd SPRI-eleverna på mat och dans från deras kulturer så snacka om att vi gick se jävligt stora ass idag! Fyfan vad jag blev avis. Både på kropparna och på hur sjukt jävla grymma tjejerna var på att dansa. Vill också kunna :(

Det kommer väl. Ska fan gå på kurs, he he


Hmm fan vilken trött bild. Men den hade jag på mig idag, Sunshine från MQ. Är mer rosa in real. Svarta jeans + boots till!

Jävla skit


Älskar mitt liv, speciellt när man går upp klockan 6 (inte går upp, släpar sig upp) helt jävla utmattad och när du sen är redo för att gå till bussen smsar Fronter dig och säger att första lektionen är inställd. Åååhhhh får paniiiiiiik för jag lyckas ALLTID vara som tröttast de dagarna som fronter smsar, helt seriöst. Så jag är inte speciellt glad nu för jag skulle bara vilja somna om men det går ju inte just niu. Aja, ligger och kollar på Scrubs så det är väl inte så farligt

With grace in your heart and flowers in your hair

And after the storm,
I run and run as the rains come
And I look up, I look up,
on my knees and out of luck,
I look up.

2 saker som irriterar mig

1. När det ser så bra ut med cigaretter på bild, älskar det verkligen (eftersom halva weheartit är fyllda med bilder på det). Sen när det kommer till real life luktar det förjääävlgt. Varför kan det inte inte ha någon lukt??

2. När killar tror att kvinnliga modeller/kändisar ser ut som de gör på bild. De tänker ju inte på att mer än 80 % av bilderna på stora kändisar är retusherade (tänkte på det bara för vi arbetar med det i SOn) till det bättre och snyggare. Det är ju i stort sätt bara vi tjejer som tänker på det och faktiskt ser det. Har jag rätt?

Shå


Tog den här mada bilden med Alice mobil, la även upp den på hennes instag. Hennes followers kommer bli rädda och sluta följa henne tror jag. För det här är den andra snigga bilden på mig på hennes profil :) jag gillare.

Det var inte armarna som tog stryk igår efter 3 träningspass, det var mitt ass. Har gått runt med smärta idag, kände det på boxningspasset också. Men det var kul!! Nu har jag tryckt i mig godaste semlan.

Semeldagen!!

Ursäkta men Jay-z och Kanye West kommer till Sverige för en spelning den 29 maj!!!!!!!!!!! Jag dööööör, måstesmåsteMÅSTE dit, helt seriöst. Ska fan boka ikväll, även fast det innebär att jag måste gå själv :)

Slutade 10 över 12 idag! Gör det varannan tisdag. Men p.g.a So inlämning var jag kvar i nån timme, drog till vby och kollade i lite affärer. Köpte en blus på superrea inne på MQ, sänkt från 499 till 99 kr! As värt. Det är såå fint väder idag och dessutom 6 plusgrader! Hoppas det håller i sig. Snart kommer Alice förbi, vi ska träna ikväll - box!! Whooop. Sen är det ju semeldagen, så det blir hemgjorda semlor. Semlor är det bästa som finns!!!

Melonas

Springa med snö som motstånd, muskel och SH'bam = helt död. Speciellt i armarna. Benen börjar ju bli rätt starka nu så de tål mer. Men fan, jag måste jobba på armarna. Därför älskar jag måndagspasset, bara massa armar. Träffade på Malin, hennes mamma och Sophie också! Gör ju allt lite roligare.

Nu står mamma och pappa i köket och lagar mat till mmig. Jag blir alltid så tjurig när de tvingar i mig mat efter träning eftersom jag aldrig är hungrig. Och idag, när jag väl var hungrig så fanns inget alls färdigt = tjurig Lotta. Standard. Söta dem är som börjar laga biffar till mig. Ska lägga mig i sängen snart och läsa lite engelska bok + se Scrubs!!!

Stela bilder. Men nu kilar jag, herrå



Tre olika




Måndag

Jag har tänkt på en sak, jag älskar att göra tråkiga saker i hemmet som de flesta tycker är döötråkigt och tvingas till att göra. Tex att städa rummet/bädda sängar, tvätta(här inkluderas att handtvätta kläder), stryka, hänga upp tvättmaskiner, plocka ur diskmaskinen..... Tycker sånt är jättemysigt att pyssla med he he. xD

Slutade 11 idag, stannade kvar med min SO-grupp för att planera lite inför en inlämning som ska vara inne på fredag. Tror det kommer gå jävligt bra!! Ska skriva en liten text till det nu. Annars har jag bara tagit det lugnt här hemma, kollat på as lama tv-serier som går på tv. Om ca 2 timmar ska jag dra iväg och träna. Ska springa upp till vällinby tror jag, sen blire muskel 55 min + SH'bam 45!! Tagga!!!!!

Scrubs

Till dig som undrade hur lång jag var: fråga snarare hur kort jag är he he.... senast jag mätte mig var jag 162. Jag hoppas jag har växt sen dess, men det är tvek på den. Så jag är ju bland de kortare av mina vänner.

Har nyss kommit upp ur badet, blev liggandes där i nån timme och kollade på en as keff film. Fransk var den, och franska filmer är lite halv skumma om jag ska säga vad jag tycker. Såg en fransk rulle i fredags också som var bra dock men också riktigt konstig haha. Jag norpade Kalles Scrubs-box, season 1! Älskar scrubs, så jävla kul. Så niu ska jag ligga och kolla på några avsnitt tills jag somnar. Imorgon har vi halvdag så jag slutar 11!

godnatt på er!!

Hoppas du ska resa dig och springa efter mig

Linnea Henriksson – Väldigt kär/Obegripligt ensam

Såg du hur jag kände
Såg du att jag vände
Märkte du paniken i min blick
När jag snurrade runt
Och gick min väg ifrån er
Fort, så jag slapp se mer
Räckte mer att ana hennes läppar mot din kind

Baby jag har fel
Du kommer aldrig hem
Jag har gått från väldigt kär till obegripligt ensam
Baby gör mig hel
Jag kommer alltid vara den
Som gått från väldigt kär till obegripligt ensam

You weren't perfect, but you made life worth it


It gets harder every day



Igår :)

Godmorgon sunshines. Jag mår bra idag! Igår blev inte riktigt som väntat, vi drog först hem till Philip där vi var i nån timme tills vi drog till Drogge vid Alleparken. Där var vi resten av kvällen och jag hade faktiskt inte speciellt kul (jag och Alice satt som riktigt färska brudar i soffan). Vi skulle egentligen dragit vidare till Ängby men varken Alice eller Sofia var taggad på det och jag kunde ju inte direkt dra själv he he. Så jag var hemma vid 2 och somnade direkt.

Nu har jag precis städat rummet och snart ska jag och Alice troligtvis ta en prommis upp till Vällingby för att sola. Nästan varmt ute idag ju! lol hejdåå 

:P



Somebody that I used to know

Tjenahej!

Sitter och käkar tacochips och dip, gott!!! Har nyss ätit middag också, blev en jävligt tidig middag såhär på lördagskvällen för mammas och pappas kompisar kommer och jag vill inte äta med dem hehe. Plus att jag var stört hungrig efter jobbet idag. Jobbet flöt förövrigt hyffsat bra, började jävla dåligt (började böla över en sak he he, dock så att bara min chef såg).

Men nu är det över! Ikväll ska jag ha jävligt kul. Ska först träffa Alice och Sofia sen ska vi vidare på en fest i Äppelviken. Är as taggad! Ska snart börja fixa mig lite, har inget annat att göra. Förutom att trycka i mig chirre med dirre

It's just childish

You're probably in the club dancing to this right now
Playing cool
Text me when you walk out


Det där med instagram (okej, jag skulle vilja ha det)


Hahahaha kan inte sluta skratta åt att jag har fler followers än vad jag followar. Jag menar hallåååååå jag är ju ägare av en Samsung???? Jag har det så kallade InstaROID = jag kan icke lägga upp bilder, bara se andras. Men man tackar, det är ju kul att 40 pers vill följa mig. Men vad jag vet så brukar man vilja FÖLJA så få som möjligt så ni som vet med er att ni följer mig kan ju ta bort mig, jag är bara en onödig kontakt hihi. :)

Idag har jag och Alice tränat core 25 min + zumba 55 min! Känns bra, är dock helt slut nu. Att jag alltid ska vara så trötter. Så jag ska förmodligen bara softa hemma ikväll (är så jävla tråkig och trist och allt dåligt nu för tiden när det gäller att gå ut, he he). Om Katta kan tagga till mig så kanske vi ska iväg till en kille i Bromma.... dock ser man ju knappt om man ska ut i detta väder, hur dimmigt som helst:P:P:P!!!!!!!!!!!

Make you feel my love






Nyss!

Godmorgon. Fan va länge jag har sovit inatt. Jag somnade först vid 7 och vakna vid 9, gick och la mig, somnade vid 10 och sov hela natten fram till 6! Känns skönt. Har vart uppe sen dess och duschat osv så nu är jag så jävla rastlös! Ha en fin dag, nu ska jag kila ner till bussen. Kram!

He he he


Den undre bilden satt visst ihop med den övre, men jag hatar uttrycket "forever alone", alltså verkligen avskyr det (tycker det är såå töntigt). Så det var inte meningen att det skulle komma med!!!

Men förövrigt, fyfan vilken skön kudde. En sån skulle man baskemej ha xD


Torsdag



en bättre bild på mig i farten!!! nya ppn

blir ingen boxning idag, jag är för LAT och för TRÖTT idag = inte vanligt för mig inom träningen. Men idag kände jag verkligen bara för att softa galet och sova. Men imorgon ska jag och Alice träna!! Det kommer bli hennes första riktiga träningspass under hennes existens, ska bli kul att se. Vart en jävligt lång dag idag med långa håltimmar, as segt. Snart blire pannkakor!!!!!!!!!!

There's no one like you


Såhär ser jag ut innan jag ska nysa:P





Tjenatjena. Bjussar på lite snigga egobilder bara för att jag är så jävla skön xD
Nej men de är faktiskt tagna precis för klassen fick sms från FRONTER att vår första lektion var inställd. NAJS när jag kämpade för att komma upp imorse (brukar ha lätt för att komma upp, men idag somnade jag om flera gånger och ruschade upp en halvtimme sent för att jag var så jäävla trött) så jag blev faktiskt inte så jätteglad. Men niu ligger jag och softar lite i sängen så det är inte fy skam.

Ikväll ska jag och Lisa boxas!!! Som jag har längtat, roligaste passet.
Ni får ha en fin dag puss!

There's a world we can visit if we go outside


Jag och katten ♥

Haha fulaste bilden. Men ruzze e söt ♥

Nya skoooor, äntligen! thanks mom:P


Idag: jeans Filippa K, nya svarta boots, ny tunika från Wild Roses och en gammal pälsjacka

Jag och Alice nyss ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥:P <333333333333 §§

Shåååå. Sitter med lilla plutten (alice) i mitt rum, vi har myst sen skolan slutade. Har hjälpt henne att plugga lite och sen lagade vi lite mat till oss + mamma! Mojsigt. Inget har hänt idag så jag avrundar här tjarrå xD

Alla hjärtans dag!

Heeej hjärtegull! Hur mås det på denna speciella tisdag?

Jag mår jättebraaaa!! Är glad. Har haft en fin dag med väldigt, väldigt fina människor! Vi slutade kvart i 11 idag (inställd spanska och SO=nojs)  så vi åt, sen drog jag, Katta, Lydia, Sara och Sofia till vällingby och köpte gottigotti saker. Vi åkte hem till mig och dukade upp och satte på Crazy, stupid, love. Hehe andra gången i rad, men det funkade för den är fett bra. När de drog vid 4 tiden satte jag på mig träningskläderna och tog en joggingtur upp till vby, solade, sprang tillbaka. Det resulterade i en jevligt ond höft, får hoppas att jag kan gå imorgon. Nu ska jag kolla på film med världens bästa föräldrar. Älskar mysdagar!!!!!!!!!!!!!!!


Mamma dukar alltid upp så mysigt med lite presenter <3

Sötaste äpplet!! Ska äta det niu, hihi


Slaffsgänget

Puss

Crazy, stupid, love

Nu ligger jag i nyduschad i sängen och slaffsar. Har skärt(hhehehe skurit*) upp 4 kiwi hehe för jag ska kolla på en rulle. Crazy, stupid, love blir det! Har hört att den ska va mad, så jag ger den en chans. Det var den jag hade taggat till att se i flera timmar, så misslyckades nerladdningen hehe. Så min lilla fnisse (Lydia) laddade ner den till mig. Pass på!! Gidnitt


Who thought you how to put some motherfucking Jimmy Choo's on?

Har nyss satt i mig en god hallon och banan smoothie med vaniljyogurt och lite kanel, gott mellis!! Trött skoldag, och jag ska snart kämpa mig iväg till vällingby för att träna standard muskelpasset som är på måndagar. Jag tycker det känns som en bra start på veckan liksom, då kommer man igång. Har btw blivit beroende av Kanye West och Jay-z. Så mad :)

That shit cray






Haha lol xD min webb kan typ inte ta självutlösare förutom när man har nån ful ram. Men jag gillar ju pingviner så det passade rätt bra ^^ xP

Nyss; jeans (som jag fick låna av Alice!) G-star och en tröja som jag köpte i Danmark i somras

Måndagmorgon



Frukost!!

Godmorgon! Sitter och äter godaste frukosten. Idag börjar vi klockan 12, as skönt. Somnade faktiskt tidigt igår och ställde klockan på kvart i 10, men jag vaknade lite innan 9 så jag gick upp iallfall hehe. Fint väder idag!! Whoop

Bra xD








Haha JohnnyDepp <3

Söndag

Heeeej gosisar.

Ännu en vecka har gått, det går så foooort. Idag var det nästan i stortsätt vår, eller hyr? Igår käkade jag och Alice tacos, sen vandrade vi hem till henne och förberedde inför Mello. Vi dukade upp med choklad, chips och dipp. Himla gott!! Så var det ju rätt personer som gick vidare till final/andra chans också så vi var glada! Vi kollade lite film efter men gick upp och la oss efter ett tag. Vi ställde klockan på 8 imorse och åt långfrukost (älskaaar). Började jobbet klockan 10, det flöt på bra idag. Drog till gymmet efter men var där i ca en kvart för jag hade så himla ont i huvudet, så jag tog en promenad hem istället från vby. Så härligt väder så jag kunde inte motstå.

Nu ska jag fixa liiite samtidigt som jag inväntar maten. Pyss

17:12


Igår

Idag skapade kunderna kaoz på jobbet. Men det gick hyffsat bra iallfall. Fick gå 10 min tidigare, blir alltis så glad då haha xPxP Nu är jag helt slut och jättehungrig. Vi ska äta tacos ikväll, va länge sen det var! Alltid lika gott

Bobooo




phett söta tjejer just niu

Heeej!! Har haft en mysig morgon med Alice, ätit lång frukost och softat. Igår var jag och mamma i stan efter skolan, fick med mig en väska och en blus hem. Visar sen! Sen skjutsade hon hem mig och Sara till Soffan. Hennes mamma hade köpt sallad till mig och Sara som vi åt, vi norpade även lite av Sofias pizza hihi. Vid halv 8 hade vi största matkoman och la oss i sängen framför Notting Hill. Klockan tickade och kvällen verkade inte leda någonstans(jag var även sjukt trött och otaggad) så pappa hämtade mig vid 10 och vi hämtade även upp Alice och vi låg och kollade film i min säng tills vi somnade. :)

Nu ska jag åka mot jobbet! Ikväll ska jag och Alice ha mysigaste myskvällen hihi. Vi ska köpa godsaker och kolla Melodifestivalen! Att tänka på det blir min räddning på jobbet hehe. Puss sötisar

Gosigaste


Sara och jag nyvakna en morgon hos Katta. Det var mysigt

9 januari



Tycker att jag alltid ser så himla glad ut på bilder men här fick jag till en bitch-blick xD jarrå!!!

Hehe´så jävla dålig min mobil är!!! Kan inte spara bilderna från samsungs-instagram så det blir såhär. Och det funkar ju inte heller att klippa bilder sen här på datan, så ja!!

Torsdag. Min morgon startade snäppet sämre än vad den brukar göra. När jag vaknade var jag absolut inställd på att det var fredag; så jag började tänka "shit vad trött jag är, får gå hem och sova efter skolan så att jag orkar med kvällen/natten". 5 minuter senare slog det mig att det bara var torsdagsmorgon och jag hade min längsta skoldag framför mig. Det var lite mindre kul.

Men annars har min dag varit bra. Vi hade en as lång håltimme så jag, Katta, Sara och Sofia drog till Waynes och tog varsin Chailatte. Sen hade jag spillt sås på min vita blus under lunchen, så vi gick in på JOY där alla förutom Sofia fick med sig ett plagg hem! Köpte finaste blusen. Visar någon annan dag!! Slutade halv 5 (började 8!!!!!) och drog till gymmet efteråt. Var där i lite mer än 1 timme och mamma hämtade mig, vi åkte hem och lagade en jättegod ceasarsallad tillsammans och åt i lugn och ro. Tog sen en avslappnande dusch. Fin torsdagskväll med andra ord. Ska snart lägga mig i sängen och få en massa sömn!!

Åh åh åh



Snälla Marcus Mumford, gift dig med mig <3333333333333333333333333333333333333333
De är ju så bra så att jag vill sprängaaaaaaaaas, vilken jävla känsla

She ain't a killer, but she'd fucking blow your head off


ChildishG

Svar på en fråga

Anonym om Let me kiss you on your neck and make your heart stop:
en konstig fråga! tränar du själv på passen eller går du med vänner? :)

Svar: Jag föredrar faktiskt att gå själv på pass, eller att träna överhuvudtaget!! (på gymmet då). Jag tycker det är mycket skönare. MEN sen finns ju pass där det är jäkligt kul att gå tillsammans med någon som mitt favoritpass: BOX! Då pushar man varandra. Men annars - själv!

Let me kiss you on your neck and make your heart stop







Idag! Jeans Filippa K och en ny tröja (märket är Guess Jeans) men köpt på Sthlm Stadsmission 50:-!! såå värt det. älskar att göra fynd hehe

Heeej!! Sitter och lyssnar på Rolling in the deep med Childish Gambino, därav rubriken. Älskar den låten! Idag har varit en bra dag, har haft kul! Dagen har gått snabbt dessutom. Slängde ihop en smoothie nyss och ska börja sätta på mig träningskläder, ska spinna i 45 minuter! Jag typ hat-älskar det hehe.

Nu drar jaog! Poss

Men kååå

Älskar när man ser fram emot att få hem kläderna man beställt från en katalog/internet, så sitter inget bra!!!!!!!!! Så jävla najs :) nu drar jag hej


Dålig tisdag

Tjenatjena!

Jag har en riktig skitdag idag, uuusch!! Nivet när inget går bra för en och man känner sig himla ful på det. Imorse vaknade jag för sent och när jag skulle sätta mig och käka frulle spillde jag ut mitt kaffe över hela bordet inklusive den vita duken och sätet till stolen jag satt på (som också är vitt). Kaffe med mjölk har en tendens att vara svårborttaget så jag hoppas på det bästa hehe. What to dooooooo

Har suttit med lite engelska men har inte kommit långt, ska läsa mer. Ikväll ska vi på en familjekompis spelning på Samgymnasiets show. Ska bli kul att se! Har btw bytt till tidslinjen niu, känns as konstigt. Men måste ju påstå att min omslagsbild är förjävla häftig. Jag såg den på nåns profil för ca 3 veckor sen och har köttat för att hitta den igen, och idag visar katta mig en kille som hade den. Så jävla stöööört, blev gladis hihi

What's a king to a god?

Jay Z – No Church In The Wild

Men får ju inte noooooooog av den här låten. Älskar att lyssna på samma låt varje dag och ändå inte tröttna på den. Det bästa är när Kanye sjunger So never fuck nobody without telling me & så blir musiken tyst xD

Att vara gladis

Nu mår jag braaaaaa!! Sh'bam var såå kul, man bara släppte allt och dansade gärnet. Jag log hela tiden hehe, blir ju rooligare dåå!! Nu har jag precis kommit ut ur duschen, kom på att jag är hungrig (är oftast inte hungrig efter att jag har tränat) så ska ta en apelsin. Bra middag!!! Not.


6 februari


Idag: jeans Replay och ny kofta från Stadsmissionen 50 :- :)




Nyss!

Sitter och äter godaste mackan med ost, tomat, salladskrydda och groddar. Döööör. Plus en stor kopp chailatte, bra eftermiddag. Bra skoldag också, har inte träffat tjejerna på hela helgen och det är rätt länge för oss eftersom vi vanligtvis brukar hänga hela helgerna, så vi hade en del att snacka om. Den här veckan är väldigt lugn (som alla andra sen jag började, hehe) vilket innebär träning!! Whoop. Ska gå på två pass ikväll; muskel 55 minuter samt Sh'bam 55 minuter. Det är ett nytt pass som alltid är fullbokat, men nu äntligen fick jag en plats!!

Måste ju erkänna att jag inte alls är taggad på att träna, men det måste göras!

So never fuck nobody without tellin' me


Lördags (tar alltid bilder med mammas mobil hehe)



Ain't no question if I want it, I need it
I can feel it slowly drifting away from me
I'm on the edge, so why you playing? I'm saying
I will never ever let you live this down, down, down

Jo tack jag vet


LES

Halloooo!! Jag fick en känsla att jag inte har bloggat på hur länge som helst, sen kollade jag och såg att det var i fredagsnatt hehe. Igår var jag iallfall i stan med mamma och jag fick med mig tre tröjor hem och världens godaste parfym!!!! Whoop. Jag stressade hem, och Alice kom över för att vi skulle åka till stan för att möta Linnéa, Elin och Linda. Vi 5 skulle sen käka hos Alex men så blev det ju inte. Alex satt fast på ett tåg i Upplandsväsby så vi blev fast på Baresso i mer än 2 timmar. Inte för att jag klagar, det var ju supermysigt att träffa dom! Men med tanke på all stress och planering inför den kvällen så var vi lite småsura hehe. Jag och Alice drog iallfall hem vid halv 11 och kollade på film. Hon sov hos mig, mitt lilla hjäregull.

Idag åt vi långfrukost och sen vid 11 började jag jobba. Jobbade till kvart i 3 i ständig kyla, hade kassan längst vid dörren och  fuck vad jag frös, jag frös tillo ch med när jag låg i badet senare. Kommer bli sjukare än vad jag redan är :) najs bror!!!! Nu lyssnar jag på Childish G. Ska fortsätta med det. Poss

Did you get my last call?


Älsklingen & jag ikväll ♥

Heej!! Min fredag har varit väldigt lugn och fin. Alice kom till skolan och vi drog hem till henne för att sedan gå hem till mig. Vi softade bara och pratade igen massa saker. Finns alltid här för dig mitt hjärta♥. Vi mötte Fanny, Malin, Felicia, Hanna och Sofia på Frandis och vi köpte med oss varsin sallad som vi gick hem till Malin för att äta. Amanda kom också! Typ hela gamla ligan samlad idag, hur mysigt som helst! Så det blev massa prat och skratt. Fia och Fanny hade bakat lite cupcakes som var supergoda. Vi softade verkligen hela kvällen och tog igen allting vi missat om alla hihi. Såna kvällar behövs!!

Imorgon ska jag ha en heldag på stan med madre! Vi hörs. Sov gott!!!

Näst intill perfektion

45 minuter spinning får mig fan att spy (nästan, seriöst). Jobbigaste passet men fan vad skönt det känns nu efter när man ligger i sängen!! Romina la upp en video på Beyonce och jag avgudar fan den människan alltså. Hon är den snyggaste och hennes kropp är to die for. Här snackar vi a big booty bitch!!!! Drömkropp




Ursäkta men kolla lååååren???? Hur jävla snygga är inte dom? Slår vad att hon dansar till big booty bitches på den nedersta bilden hihi


Det blir så svårt när jag redan hittat det




:(

2 februari





Kortkortkort och rakt hår.... men vafan. Idag: En nyinköpt tröja (köpt igår, halva reapriset på Joy som jag trodde var en tantaffär som hade rätt fina kläder faktiskt) och Filippa K jeans på det!

Fysatan i helvete vad kallt det var idag!! Lätt kallaste dagen på hela vintern, eller hyyyr? Jag sitter här i myskläder men ska snart byta om till träningskläder för jag ska iväg och köra ett spinningpass. Jag hatar verkligen spinning men jag tänker ju bara på att det är bra träning så skitsamma hehe. Lisa skulle hänkat men något kom ivägen, trist. Har iallfall suttit med svenskan framför näsan sedan jag kom hem idag. Försöker trycka in alla gamla antika namn i skallen men det går faen inte. Det är förjävligt alltså!! Hoppas det går bra imorgon iallfall.

Space bound

We touch I feel a rush
We clutch it isn't much
But it's enough to make me wonder what's in store for us
It's lust, it's torturous
You must be a sorceress 'cause you just
Did the impossible
Gained my trust don't play games it'll be dangerous
If you fuck me over
'Cause if I get burnt imma show you what it's like to hurt
'Cause I been treated like dirt before you
And love is "evol"
Spell it backwards I'll show you

I'm a space bound rocket ship and your heart's the moon
And I'm aiming right at you

Right at you
Two hundred fifty thousand miles on a clear night in June
And I'm aiming right at you
Right at you

I do whatever it takes
When I'm with you I get the shakes
My body aches when I ain't
With you I have zero strength
There's no limit on how far I would go
No boundaries, no lengths
Why do we say that until we get that person that we thinks
Gonna be that one and then once we get 'em it's never the same?
You want them when they don't want you
Soon as they do feelings change


And I would've done anything for you
To show you how much I adored you
But it's over now
It's too late to save our love
Just promise me you'll think of me every time you look up in the sky and see a star

How you say broke in spanish? Me no hablo


You want everything, want everybody

Slow Club – Gold Mountain

Don't wait until the party
Don't wait until the sun
Passes over Gold Mountain
I wish we were still on the run

Hold on, for God's sake
But not that tight to your doubt
Cos they have found
That when life is pouring out
You are the only one, the only one that counts

Saying nothing, that's enough for me


Drömmen om dig är sann

"By this time, for all practical purposes, I was no longer a member of the family. I existed, but there was little or no recognition. Mother had ever stopped using my name; referring to me only as The Boy."

Ett stycke ur boken A child called 'It'. Jag är fan stum... jag läser boken med en ständig klump i magen. Hur FAN kan en mamma behandla ett av sina 3 barn så? Medan hon behandlar de andra två pojkarna bra?


Vi slutade 11 idag men vi stannade och käkade lite lurre. Hade redovisningen idag - den gick jättebra! Efter lunchen så drog jag till vällingby och klippte mina toppar. Fan va mycket han klippte, mitt hår är as kort nu hehe. Men det spelar ingen roll jag bryr mig inte så mycket om hår haha. Tjejerna ville fika (vilket de gör nu typ) men jag bangade för jag är så himla trött, har för lite sömn i kroppen. Ska försöka sova lite niiuuu.

RSS 2.0