Godnatt!

Ikväll köpte jag och Alice B&J (jävlar vad längesen det var jag åt det!!) och nötter och mös framför Lets Dance. Inte favorit programmet direkt men vi hade inte orken att hyra film hehe. Hon gick nyss och nu ligger jag och fipplar med mobilen i sängen. Jag är galet trött, kan knappt hålla ögonen öppna så det ska bli skönt med sömn.

Imorgon står jobb på schemat, sen blir det middag hos födelsedagsbarnet Lydia!! Whooop. Men vi hörs säkert mer då så godnatt på er :)


Morgonsol är fint ändå


Idialkläderna för fredagsmyshandling

Slaffs


En glimt av nya tröjan!


Pass på

Wehååå det funkade att mobilblogga! Som vissa sett så har jag fått min iphone niuu! Så glad! :D Så alla med instagram kan ju börja followa mig: tjalottar xD 4 bilder än så länge med inte så hög standard men jag kommer, vänta baah!!

Igår och idag har det inte hänt något speciellt. Eller igår köpte jag en ny tröja från Boomerang (favvo). En rosa/grå randig långärmad, kommer vara skitsnygg i sommar! Ikväll ska jag hänga med Alice! :) ja men hejdå

Testar

Älska pennor xD


Spontanbio

Palla att jag nyss började gråta till finalen av Sveriges Mästerkock.. jag är ju förjävla känslig när det gäller äldre personer som visar känslor, vilken en domare gjorde heheh xD

Ikväll var jag och mami på bio, såg The Hunger Games! Den var sååå spännande, helt seriöst. Jag hade aldrig hört talas om varken böckerna eller filmen, så det var nått nytt. Kan ju säga att man inte direkt märke att den var 2 timmar och 22 minuter. Kändes mer som nån timme eller nått. Se den!!! Sen sprang jag och mamma bokstavligt till Kjell och Company för att köpa färg till vår skrivare, borde sett jäkligt kul ut. Nu ska jag ännu än gång läsa min svenskabok, att den aldrig tar sluuuuuuut! Godnitt

Onsdag

Kan börja med ett mellanmålstips: avocadoröra a lá Lydia. Mosa en avocado tillsammans med valfri mängd keso. Häll sen på lite salladskrydda/aromat och du har världens godaste tillbehör till en rostad macka! Inget smör eller liknande behövs på mackan utan bara den här röran, sååå gott!! Gott med lite tomat pådee.
Kan ju säga att jag hade lite tacoköttfärs kvar i kylen så det blev en köttfärs/avocado macka, den satt inte hel fel! 

Idag började jag 10, hade hälsosamtal sen rusade jag direkt till lektionen. Vi slutade efter det för idag var det halvdag. Inte så jättevärt hehe, ville bara somna om imorse när klockan ringde. Drog och gymmande efter skolan, sen svängde jag förbi Ica och köpte lite frukt och nu sitter jag här proppmätt. Känns bra! Nu ska jag fortsätta tragla med mitt tal :(

Aeej lite över gränsen

Jag vill spy på killen i ÖB-reklamen, helt seriöst. Jag vill verkligen slänga tvn i marken och hoppa på den varje gång reklamen kommer på. Undra hur mobbad han är efter att ha medverkat i den reklamen

Hands shaking





Long roads, where the city meet the sky

James Vincent McMorrow – If I Had a Boat
If I had a boat, I would sail to you
Hold you in my arms, ask you to be true

Runaway

Haha när jag kollade ut genom fönstret gick det en mamma med barnvagn tvärs över gatan med de där blåa skoskydden på fötterna. Antagligen hade hon hämtat sitt barn på dagis och glömt ta av sig dem när om gick ut. Såg förjävla roligt ut xD skön känsla när hon kommer hem och märker att hon har gått öppen med dem.

På båda passen jag gick på var det bara 60+are, kände mig lite halv mobbad. Men det var en skön start på morognen iallafall

Tisdagmorgon

Godmoooorgon!

Igår när vi slutade drog jag hem till Lydia och vi åt lite mellis sen mötte jag mamma på stan och vi gick runt och flanerade lite. Köpte inget speciellt, lite underkläder. Sen åt vi grekisk sallad på Kungshallarna. Visste inte att det fanns en grekisk resaurang på övervåningen?! Gott var det iallfall.

Idag är vi i min klass lediga, alla våra lektioner blev inställda. Sjukt nice! Så igår bokade jag in mig själv på två träningspass nu på morgonen. Ångrade det såfort jag vaknade, men nu kör vi vaa. Ska köra två pass jag aldrig hört förut: SmartStart och vattengympa, hehehe xD Tror kanske att jag passar på att sola när  jag ändå är i vällingby, känner mig så jävla slaffsig. Sen ska jag hem och plugga lite svenskatal och läsa lite svenskabok. Inte lika kul. Hare bra vi hörs senare!!!!!


Godnatt!

Avslutade den här härliga dagen med en god fruktsallad a lá Kalle och Hanna. Nu ska jag lägga mig och läsa min otroligt tråkiga och deprimerande svenskabok. Suck.

25


Sofia och Sara pigga och glada imorse!

Tomaster avocado och smoothie i massor!!


Lydia rockade våffelslaffset!

Bästa!

Haha bästa mamma <3

Glajjorna på när man hackar lök

Såhär såg väl ungefär min dag ut! Igår lagade jag, Sofia och Sara godaste lammfärsbiffarna med potatissallad med hallumi och tomat/mosarella(?)sallad! Lydia kom sen men vi blev fast hos Sara hela kvällen, men det gjorde inte så mycket för vi hade fett kul ändå! Vi vaknade pigga och glada imorse och kollade på en läskig tecknad film haha. Vid 11 gick vi upp och började fixa brunchen, Lydia och Katta minglade in senare och vi åt tillsammans!

Tog sen en prommis istället för bussen hem och jag har hängt med föräldrarna hela dagen, bästa. Vi har bakat bröd och annat smått och gott. Pappa beställde även hem en Iphone till mig!!!!!!!! Dööööör, så lycklig hehe. Så den dumper väl ner nån gång i veckan. Tillslut lagade vi även taco tillsammans och nu sitter jag proppmätt. En bättre söndag helt enkelt!

Matt Corby





Ahhhhhhhhh jag döör!! Hittade nyss hans låtar på youtube och HUR jävla snygg är han inte???!!!! Får påriktigt gåshud av hans tänder och ögon hehe. Snyggaste håret också.

Massa svartvita jag xD




råka dansa lite



Nu har jag fixat mig lite och ska snart ta bussen till Brommaplan där jag ska möta Sofia och Sara! Vi ska handla lite mat och annat jox och sen blir det matlagning och middag hemma hos Sara. Vi har lite olika altenativ senare under kvällen så vi får se vad som händer! Sover över där och imorgon ska vi ha våffel-brunch eftersom det är Våffeldagen!! Whooop. Är så taggad, ha en sjukt bra lördagkväll!! :D Puss

lol att jag skrev våffla med O först xD det ska ju vara vÅffla hehehehe

Snabb

Parken – Låt Mig Få Följa Dig Ner -den här gamla godingen spelade shuffle upp, den är förjävla skön! älskar när man återupptäcker låtar som man lyssnade as mycket på förut




Nu ska jag snart cykla iväg mot jobbet! 12-16 sen är det bara att tagga tills ikväll!!
Hade btw myskväll med Lydia igår! Såg en tysk gammal film som ändå var helt okej, eller storyn var bra men inte själva filmen hehe. Hon drog runt halv 12 och då somnade jag dirr. Puss!!

The National


Hey, are you awake
Yeah I'm right here
Well can I ask you about today
How close am I to losing you
How close am I to losing

Sommar speciale






älskvärt.weheartit.

Äntligen fredag!


Häftiga runda brillz från Beyond Retro! Har alltid velat ha sånna för att de är så sjukt coola, så nu fick jag dem wehoo!

En bättre bild när jag softar i en fet hängmatta, observera dubbelhakan!

Brabrabra dag!! Två lektioner, drog med brudarna till stan och åt lunch på Helmers Café! Sen gick vi runt i stan i några timmar tills klockan blev 3 då vi åkte hem. Jag gick av i Aba och gick upp till mamma och vi åkte till Bauhaus och en gigantisk City Gross. Älskar att handla med mamma, det är så himla mysigt! Vi har nyss ätit en god fredagsmiddag och nu sitter jag nöjd och belåten. Antagligen kommer Lydia över till mig, annars ska jag kika film med päronen och ladda upp inför imorgon då det vankas jobb och middag hos Sara! Såå taggad! :)

All the shine





Hahaha känner att bilderna stiger i fulhet hela tiden. Men såå de kan gå när man har rast och inte har något att göra.. pröva det, att skaka på hela ansiktet och slaffsa med tungan så får ni till riktigt fula bilder.

Jättemånga som frågar om jag äter på McDonalds ofta och svaret är NEJ! Har jobbat i ett halvår och hittills har jag ätit en burgare 1 gång! Det är gott, men inte överdrivet gott... hehe. Nu är mina ben/fötter helt körda så jag ska lägga mig i sängen och njuta av vilken bra dag jag har haft. Puss :)

Fin torsdag!


Två fina linnen från H&M!


Just nuuu

Åhh just nu mår jag såå bra! Sitter ute och njuter av vårsolen. Det är 27 grader på vårt uterum, så jävla sick!!! Slutade ju 10 över 11 idag, svängde förbi vällingby och kollade lite. Fick med mig ovanstående blusar plus toffsar! Sen skippade jag bussen och tog en promenad hem, så skönt. Var tvungen att ta av mig jackan så jag gick bara i tröja och jeans, kändes förjävla bra! Jag jobbar ju snart, men innan det ska fortsätta njuta här ute. Jag är så glad :)

Godnatt

Torsdag imorgon vilket innebär att jag börjar 8:00. Dock är det halvdag och vissa i min klass har svenska nationellt tal, men det har inte jag. Plus att vi inte har någon spanska imorgon så jag slutar redan 10 över 11! Sjukt skönt. Det som är mindre skönt är att jag jobbar 15-20 imostron, skulle börjat 17 men de ville ha mig där redan vid 15 så det fick väl gå an. Hoppas det är lika fint väder imorgon vaa!!

Puss och kram

Baby, it's cold outside


Maj kommer bli mad



Den 10 maj drar jag och mamma en långhelg till el Londreeees! Så jävla mad.
29 maj blir det årets höjdpunkt med Lydia, Kanye West & Jay-z i Globen! Ännu mer jävla mad.

Härlig dag!


Bästa tjejerna! (inkluderar Lydia som tog fotot).

Hörrni vilken härlig dag det har varit! Sovmorgon och sen var vår NO inställd också så vi sköt upp matten och slutade över 1 timme tidigare! Åkte till ICA Hby Gård och köpte med mig banaster, jordgubbar, hallon/blåbär osv och tog en prommis hem i det fina vädret. Jag lökade xD Gjorde godaste smoothien och åt avocado macka. Nu är jag proppmätt, men det är det värt för mellis är verkligen det godaste målet på hela dagen!

Pass påå Desperate Housewifes

Mina ben är döda (okej det är jävligt jävla najs) och imorgon börjar jag 10 så jag är glad niu.


Hässelby Strand


100 KRONER!!!! och obs allt är köpta på IKEA!! om ni är intresserad(e)

haha förjävligt att en sån här trött annons kan sitta på en busshållsplats. bra med lite underhållning när man står och väntar på bussen iallfall

20 mars

Tjena xD sitter med en liten irriterande Lydde framför mig. Vi har jobbat med vår NO-uppgift som ska vara inlämnad imorgon.

Igår efter skolan var jag på Step och Muskel vilket resulterade i en jävla träningsvärk i rumpan idag. Så ska jag och Alice köra spinning på ddeeee. Najs det kommer ju gå bra också (inte). Nu ska vi kila till byssen! Tjarrå




jag lydia och sara idag ensamna i datasalen xD vi fick veta att vår första lektion var inställd så vi chillade istället

Najs att har pappa spelat Mello-skivan varje middag i 2 veckor


känner ungefär sådär över det vaa. kan även de sämre låtarna utantill, så jävla NAJS
men mysig senmiddag hade familjen inklusive Hanna (okej hon är en del av la familia riksberg) så det får gå an iallfall. nu ska jag och mamma kolla på filmen Niceville. jag har läst 50 sidor ur den boken men våra otroligt roliga svenskaböcker kommer emellan den läsningen, så jag får väl se filmen istället

We're soldiers

Visst kunde man gett sig faan på att cykeln skulle få punka på hemvägen... Så det blev att pappa fick komma och hämta både mig och cykeln efter jobbet. Så de kan gå ändåå. De bad mig att jobba till klockan 18 istället, och i och med att det är söndag & OB-tid så kände jag varför inte liksom. Gick ändå rätt fort! Nu har jag precis klivit ut ur duschen och huset luktar kött så jag börjar bli förjävla hungrig! He he

Ulrik Munther – Soldiers -älskarälskarälskar! lyssnar på den flera gånger om dagen

Ultimat


Lydde och jag i tisdags!

På Vapiano i fredags!

Min frukost. Den vänstra mackan är helt seriöst ren frukostnjutning. Ett skäl till att jag avgudar frukost. Macka med tomatskivor, mosad god avokado, keso och salladskrydda. *dör*

Nu ska jag cykla upp till jobbet. 12-16 då kör vi

Åh!


Miike Snow gör det igen. Älskade Miike Snow

Hahahaha


hahahahahaha jag dör

Svart, vitt och allt däremellan








Morgontrött



Lycka

Håkan Hellström – Way Out West 2010 -man kan inte vara annat än glad när man lyssnar på det här

Hoppsan

Jag somnade igår när jag låg i sängen och planerade lite inför kvällen. Såå de kan gå. Det var ändå fett skönt, för jag jobbar idag. Men jag var ändåå taggad på att gå ut så det var lite småtrist. Hoppas det blir bättre ikväll, hehe. Jobbar somsagt idag, 12-16. Jobbar imostron också... Det som är positivt med att jobba båda helgdagarna är att de helger jag bara jobbar 1 dag är jag överlycklig och tar vara på den lediga morgonen sjukt mycket. Så det är najs ändå.

P.g.a. sjuka mardrömmar inatt så vaknade jag klockan 9 imorse, att drömma obehagliga drömmar är absolut det värsta som finns! Man mår så sjukt dåligt när man vaknar då haha. Aja.. om nån timme ska jag cykla upp till jobbet. Poss!


Cause if you're looking for love, you can look for that door


Lovely as you are

Ben Howard – Under The Same Sun - älskar Ben Howard, hans låtar är otroligt fina

Sitter med ett Historia-dokument framför näsan men tänker på Svenska nationella. Jag har så mycket inspiration till det, jag vill bara skriva hela mitt tal nununu. Jag är så glad. Jag är glad över att det blev bra väder (åtminstone i 5 minuter). Jag är glad över min och Lydias goda lunch idag. Jag är glad över alla mina fina medmänniskor som får mig att må så bra. Jag är glad över att jag har världens bästa familj. Jag är glad över livet.

Fredag!

Godmorgon!!! :)

Sitter redo och klar för en kort skoldag, våra två sista lektioner har blivit inställda pågrundav att vi redan haft muntligt prov i spanska och att på NO:n jobbar vi i grupp, så idag slutar jag 10 över 11! Sjukt värt. Om det blir som planerat så ska jag och Lydia åka in nånstans och käka lunch samt jobba på vår NOuppgift! Det blir ju faktiskt lättare att arbeta om man har en lite mysigare och trevligare miljö omkring sig. Sen ska vi uträtta lite andra ärenden också.

Nu ska jag fixa det sista sen gå ner till bussen! Alice och jag tar alltid sällskap på fredagar hihi :) inatt drömde jag att vi firade nyår på en as stor lokalfest och att Alice dagen efter var försvunnen. När jag ringde hennes mobister så kom jag till typ nummerupplysningen, det var as skummt verkligen. Vaknade med en klump i magen så jag var tvungen att höra av mig till henne och kolla så att hon verkligen levde haha.

Jaja, puss!!

Fint av Forni

"Fast det handlar inte om det, det handlar om att det bara är vissa få som kan få mig att känna så."

She wants to move


ruzze smygfotade mig hur jag såg ut idag xD

Sitter med historian... förjävla jobbigt. Sitter helst seriöst bara och slaffsar ner en massa skit, men aja. Idag hade jag sämsta morgonen! Vaknade för sent, och när jag kom till skolan insåg jag att jag hade GLÖMT MIN MOBIL HEMMA. Alltså, jag tror ni inser min panik. Skön som jag är spamringer jag Kalle som svarar klockan 10 och typ 40 min senare kom han med min mobister, såå snäll. Jag sa till Lydia att jag skulle vara sur hela dagen bara för det, men fan vad jag Lydia och Katta har haft kul idag! Härligt väder på det också, vi åt vår första glass ocksååå!! Efter plugget mötte jag Alice och vi tränade core + box!! Härligaste.

Igår var jag och mi familia och tog passfoton. Fyhelvete säger jag bara, man ser ju lite mindre bra ut när man suttit i ett trångt rum med 7111111 barnfamiljer i över 1 timme. Vi var ända ute i Nacka så vi käkade TAcobar på Nackaforum efter!

Jävlar det blev ett rätt köttigt inlägg. Nu ska jag fortsätta plugga! Puss

Grabbed the glass of punch, nervousness, structured by that wall


Macklemore & Ryan Lewis – The End (Budo Remix) -hehe 10onde gången jag lägger upp den här men texten tar kål på mig, macklemore är en gud

Berätta hur du gör

Berätta hur du gör
Berätta hur du gör
En känsla som du lämnar
när du vänder bort din blick
Berätta hur du gör

Berätta vad det är
Den där linjen i din hand
Berätta vad det är
så jag förstår hur jag ska nå dig
Berätta vad det är

Hej våren, vi har längtat efter dig

Åh åh åh det härligaste är väl ändå när man ser barnen i grannhusen börja studsa hejvilt på sina studsmattor!! Man blir ju så glad

Du är död för mig


Mina fina! Haha Saris du är så sööööt <3 förjävla blåsigt dock

Åhååå man kan ju inte vara annat än glad en sån här dag!! Jag och Sara satt ute i 30 minuter på en rast och solade, första gången den här terminen man sitter ute UTAN att frysa!! Slutade 10 över 12 och jag, Katta och Sara gick hem till Lydia och kollade Gossip Girl. Dock är jag inte alls insatt i det programmet så jag kollade inte så mycket he he. När jag kom hem gick jag och handlade lite ingredienser till en pastarätt jag ska laga ikväll! Har inte ätit pasta på hur länge som helst känns det som så är så himla sugen på det.

Försöker plugga lite men det går inte så bra... historian var svårare än jag hade trott :(

Safari disco club

Tog lite bilder nyss på hur jag såg ut idag men fan vilka ttt bilder det blev, min webbkamera suger verkligen dase. Aja, godmorgon!! Idag börjar jag klockan 12, blackans randiga tider är underbara. Jag vaknade dock klockan 9 så har varit uppe ett tag... men då kunde jag ju istället äta en god brunch!

Ska gå mot bussen nu.. ha en bra dag!


Idag pluggar jag, lite ovanligt





blandade finesser från weheartit

Next thing, we're touching

Till dig som undrade var klänningen som jag hade på skolavslutningen är från: en liten butik ovanför plattan i T-centralen som heter "Ice". Lite speciella kläder där men vissa plagg är fina!

Snart ska jag åka mot Sara och ha mellomys med henne och Lydia. Va myyysigt. Sen får vi se vad vi gör, om vi blir kvar i soffan eller om vi drar någonstans. Orkar inte tänka på det nu för nu är jag så hungrig att jag håller på att spyyyy.


Dream a little dream of me

Godmorgon! Vaknade tidigt som fan idag, klockan 8 redan.. låg dock kvar i sängen framför trötta tv-serier i nån timme. Igår var mysigt hos släkten! Farfar var glad och rolig som vanligt och det bjöds på god mat och prinsesstårta, det kan ju aldrig gå fel. Kom hem vid 10 och somnade i stort sätt direkt. Nu ska jag ta en cykeltur upp till jobbet! Hoppas det inte köttas idag, men med tanke på vädret så kanske det inte är smockfullt direkt. Hörs senare, puss!!

Overthinking

Hej! Inte haft världens bästa dag om man säger så, har varit degig och lite småsur hela tiden hehe. Ska bli riktigt skönt med helg!!! Idag fyller bästa farfar hela 90 år! Den gamle stekaren. Snart ska vi iväg till Täby med släkten för att fira honom, blir nog kvar där rätt sent sen ska jag bara hem och sova är så sjukt jävla trött! Mitt huvud är helt fucked up just nu, speciellt efter skoldagens insitent. Kan inte släppa det och det är sjukt jobbigt för jag går runt med en sjukt förvånad känsla i huvudet och det är inte najs någonstans.

Jaja.

Såå fin på lilla farfar!

8 mars




Hahaha. Vilken liten lirare

Mamma i sina unga år! Så fin!!

Kollade igenom lite bilder på köksdatorn, vilka pluttar.
Nu ska jag ta en springtur upp till vällingby för att köra core i 25 minuter. Hadee!

Visa mig en sån plats som jag aldrig trodde fanns


Standard xD


Såhär ser jag ut när jag slaffsar framför tvn :)



Så finns det ingen som vill röra vid din kind


Mös ute på lunchrasten! Att det skulle blåsa satan kunde man väl gett sig faan på


Jag idaaag
Hade på mig en ny vanlig vit längre tunika som jag köpte igår inne på Dea/Axelssons! Svarta jeans till det

Jag går i dagar i tröjan du hatar

Norlie & KKV – Tröjan du hatar -blev förvånad imorse när jag kom på mig själv att höja volymen samt sjunga med till den här låten när den spelades på radio. såå inte min typ av musik och jag har hatat den, ja fram tills nu. den är ju rätt skön he he he (efter)

Äcklad


Vem är du? Var det bara det?

Trött tisdag

Jamen hejhallå vaa. Sitter och lökar i sängen samtidigt som jag kollar på Äntligen hemma. Det programmet är så mysigt. Men jag inväntar ju såklart Desperate Housewifes sista säsong, spännande!!!

Idag hade jag matteprov, var inte lika svårt som jag trodde det skulle vara men jag är ändå orolig för hur det gick, men aja. Slutade efter det och efter jag ätit drog jag och Mallan till vby ett tag. Drog ut och sprang en jävla bra runda, vällingby & tillbaka. Jag dog. Jag har inte slagit på datorn förrens nu (vilket är jävligt ovanligt för att vara mig, har alltid datan på). Nu ska jag göra te och skära upp lite äppelbitar :)



Imorse

Bara för ett litet tag, var det värt ett helt liv

Erik Henebratt – När Vi Var Kära I Varandra -det här är den deppigaste låten jag n.å.g.o.n.s.i.n har hört och någonsin kommer lyssna på. Seriöst. Men fasen så fin.

When the stars are the only things we share, will you be there?


Påväg mot bättre tider


& det tackar vi för ändåååå! Matteprov imorgon. Har jag pluggat? He he neiii. Dumma mii

Saknar sommaren nu ändååå





haha så ful

det här var ifs i påskas. så brun vill jag bli i påsk ocksåååå


också i påskas

haha heeelt bränd på Malta...

Så som du brukade göra


Kultiration – Mörk Är Natten Innan Gryning -Finaste texten

Söndagsångesten: vilken kanal ska man kolla på ikväll?

FAN vad skönt att vara hemma. Jobbet gick bra men det var samtidigt jävlligt jobbigt för jag fick så jävla ont i magen mitt i det hela. Men nu har jag tagit lite mellis så nu känns det bättre serru. Spanade in TV-tablån för söndagskvällen och jag vet inte om jag ska se Wallander, The Proposal eller Morden i Midsomer... Svårt val! Imorgon har jag sovmorgon för James är i England så jag börjar 10 över 10, väääärt. Nu ska jag hoppa in i duschen. Fyfan vad det behövs he he (cyklade ju, man blir fan lökig av det).

Bär mig av mot jobbet




:P

Blame game

Things used to be, now they not
Anything but us is who we are
Disguising ourselves as secret lovers
We've become public enemies

We walk away like strangers in the street
Gone for eternity
We erased one another
So far from where we came
With so much of everything, how do we leave with nothing?

I'd like to fall asleep with you


Fint


I wonder where you came from



Haha jag tänkte inte på att jag satt med den där godisen i handen, va fult xD

Sitter och degar i soffan... pappa hade lagat hamburgare till mig när jag kom hem från jobbet. Sen kollade vi på mello tillsammans hihi. Satte nyss på en film som han hade hyrt, nån actionfilm som handlar om revenge. Kommer inte ihåg vad den heter hehe. Sitter iallfall med naturgodis samt morötter + dipp så mig går det inte nöd på! Hoppas ni har en mysig lördag ni också!

Lördag




Jag och tjorven ♥

Jag igår och här får ni ju en glimt av hur håret blev! Är nöjd, inte helsvart utan lite röd/bruna toner i det hela!

Jag just nu... inte lika charmig he he

Igårkväll var väl sådär om man säger såå! Jag och Katta hade dock kul hemma hos henne i nåra timmar innan vi drog vidare. Fick så himla ont i huvudet, alltså inte lite utan det var sjukt. Jag har dessutom aldrig ont i huvudet vanligtvis så jag var tvungen att åka hem, pappa hämtade mig i Vällingby, var hemma vid 2. Sov ut idag och har pluggat lite matte. Fyfan vad oskönt. Så ovant att slå upp skolböcker igen när man haft ledigt. Aja, det måste ju göras eftersom vi har ett stort matteprov på tisdag....

Jobbar 16-20 idag så nu ska jag hoppa in i duschen sen cykla upp mot vällingby.

Jag och Julia i somras ♥


Jag och Julia i påskas på Långasand, helt brända för att det var så varmt he he


I somras på RixFm festivalen i Halmstad!

En fin sommarkväll, kommer ihåg att den här kvällen var himla bra!

Heej! Tog en rejäl sovmorgon idag. Kalle skjutsade upp mig till vällingby och jag köpte hårfärg & solade. Gick tillbaka i vårsolen. Härligt!! Nu väntar jag på att Julia ska komma, hon ska färga mitt hår!! Dessutom var det ett jävla bra tag sedan vi sågs, så det ska bli kult :)

Kom på imorse att det är fredag redan, knas vad fort det här lovet har gått!

Right now: slaffsar


Jag orkar inte fly längre
Det är andra som rusar nu
Och det är för dem jag sjunger det här ikväll
Jag stod med ryggen mot väggen när jag träffade dig
Först böjde den sig och sen rämna den
Ja, även fuck ups har ett val de gör
Och rätten att ge upp för nån
Är den sista rätt man har

Det är så jag säger det

Jamen hallåja! Hur mår ni?

Jag mår bra efter en välbehövlig varm dusch. Igår var jättemysigt. Jag och Katta köpte med oss en pastasås hem till Sofie och vi började laga pasta och kyckling. Sofie hade gjort kladdkaka som tog slut innan vi ens börjat äta den riktiga maten he he. Lite senare kom Sofia, Linnéa och Mimmi förbi och vi tjejer var så sjukt övertaggade haha, men vi hade riktigt kul. Senare kom det lite mer folk... Jag och Katta la en slagg där och imorse mös vi i Sofies kalla hus. Jag och Katta började traska hemåt och stannade på Gateau och jag köpte med mig en macka, sen hyrde vi även en film och köpte lite godis. Sen softade vi bara hemma hos Katta resterande dagen. Välbehövligt. Såg dock inte så mycket av filmen, somnade som vanligt.

Ikväll är det oklart, jag vet inte riktigt vad jag vill göra. Är taggad samtidigt som jag är sjukt trött. Det är en knivig situation. Jaja, puss!!


Somras ♥

RSS 2.0