Söndag

Tjenna! Kom precis hem från gula krogen. Himla bra ställe det där. Åt en kebab PIZZA. Haha, skitgott, fast luktar mindre gott i munnen känner jag. Vitlökssås. Yummy.
Dålig uppdatering idag, men det börja med att jag vakna vid typ 10 i 9, tog på mig fotbollskläder och drog till knallen. Vi hade nämligen match mot självaste tyresö. Det gick bra, vi vann med 2-1 :-)
Sen när jag kom hem, ringde jag Malin, hon kom hem till mig och vi typ satt och snacka. Hon har ju fått tandställning så ag sukta henne regält med allt skit man INTE kan äta dom första dagarna med tandställning, för det gör så jävla ont. Haha, sen så åt vi lite av min goda kladdkaka jag baka, och medans det kolla vi på ''Vem vill bli miljonär?'' Eller så va det miljadär.. What ever, den va GAAAAAAAALET bra!!!! Verkligen en film man måste se :) Den har tydligen fått typ 8 Oskars (det där superbra priset) och sånt. Mad :-)
Och nu sitter jag här, mätt och trött. Och nu ska jag plugga till engelska provet som jag verkligen hoppas är imorgon. Vill få det gjort. Imorgon har vi halv hem-studiedag också. Meningslöst!!! Man måste plugga hemma -.- men vem gör det liksom? Haha, aja. Puss!

Bild från i fredas.

Kommentarer
Postat av: malin

Jättefin bild gumman! :) <3<3

2009-03-08 @ 20:23:32
URL: http://malinnilsson.blogg.se/
Postat av: julia

asså om man så ut som dej gumman:) så himla sööt:P

2009-03-08 @ 22:12:30
URL: http://juliacenner.blogg.se/
Postat av: jennifer

Så fin du var i håret =). Har helgen varit bra då? kram

2009-03-09 @ 09:53:39
URL: http://girlinlove.blogg.se/
Postat av: Sara Solvik

Sv: tack ^^

Gjort det i photoshop :)

2009-03-09 @ 14:28:09
URL: http://sarasolvik.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0