Vinst

Fan vad bra matchen gick! 6-0 till oss. OCH jag kan faktiskt säga att jag gjorde ett mål! Frida (i 96orna) typ sköt ett litet skott så precis när den var på mållinjen så var jag där och peta in den. Vet inte varför, den skulle ju liksom gått in iallfall, men jag hade missat två andra chanser innan, så nu var det fan min tur! Frida får nöja sig med dom 3 mål hon gjorde! Fyfan vad grym du är, om du nu läser det =) .
En sak som är kul och lite läskigt nu när det är varmt ute och när vi spelar hemma match, är att det alltid är massa killar som kollar.. Nu var det typ två 9or, massa 8or och några 7or från våran skola som kollade. Och så turkarna såklart. Dom är fett jobbiga, tror att dom typ äger planen, vill inte gå av planen när matchen börjar. Haha, men på ett sett är det kul. Då blir jag iallfall mer taggad. =)

Sitter just nu och äter - IGEN. Haha, jag ses typ som värsta tjockisen som äter hela tiden ? Eller inte. AJa, pappa hade kokat makaroner och gjort köttbullar till mig. Så söööt, kolla på pastan ;


(ser kanske inte så jättegott ut)

Ser ni vad pastan föreställer? HJÄRTAN!! Hihihih.. Typ från lagerhouse. tAHA.

Kraaaaaaaaaaaaamisar.

Kommentarer
Postat av: frida

2009-05-03 @ 18:02:47
URL: http://httpfr
Postat av: frida

Haha, aa jag läser det :) och du är också bra, snyggt mål :)

2009-05-03 @ 18:04:00
URL: http://fridaroxell.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0