Här får du som kommenterade receptet på våfflorna!
Ingredienser
3 1/2 dl siktat dinkelmjöl
1 dl havrekli
1 1/2 dl rostade solroskärnor
1 dl linfrön
2 krm salt
1 tsk bakpulver
4 1/2 dl Arla Ko® mjölk
2 ägg
Tillbehör:
250 g KESO® cottage cheese
4 dl tinade eller färska blåbär
8-10 st
100 g Arla smör3 1/2 dl siktat dinkelmjöl
1 dl havrekli
1 1/2 dl rostade solroskärnor
1 dl linfrön
2 krm salt
1 tsk bakpulver
4 1/2 dl Arla Ko® mjölk
2 ägg
Tillbehör:
250 g KESO® cottage cheese
4 dl tinade eller färska blåbär
Gör så här
Smält smöret och låt det svalna. Blanda mjöl, kli, frön, salt och bakpulver. Vispa i mjölk, ägg och smör till en slät smet. Hetta upp våffeljärnet. Pensla laggen första gången med lite smör. Häll i smet och grädda våfflorna gyllenbruna.
Servera dem direkt med cottage cheese och blåbär.
Hehe kopierat direkt från arla.se. Det är sjukt värt att göra dem faktiskt
Kommentarer
Postat av: Anonym
Tack! Ska genast prova:D
Trackback