Puss

Tjena! Har nyss kollat på Desperate Housewifes. Den här veckan är det inte det som är veckans höjdpunkt.. nu är det Barcelona som är det. Haha, det kommer bli ett jäkla tjat om det, men det får ni stå ut med.
Var nyss på fotbollsmöte, hemma hos Ingrid. Det var hela laget plus tränarna. Vi snackade om allt möljigt om vad som ska hända i Barca. Vi ska ha tränig typ 2 gånger om dagen, och jogga till träningen.. Hehe. Bra som fäääään för fettet! Sen fick vi veta vilka vi skulle sova med också! Jag ska sova med Louise och Julia! Va kul vi kommer ha det asså =)
Nu ska jag hoppa ner i sängen, hörs imrogon snyggon!

Ikväll börjar reklamen sändas

Just nu är jag med Louise. När hon kom så åt vi, sen så gick vi ut på en liten prommis. Bilder blev det också.
Haha, fan vad tråkig jag är nu då. Det är för jag inte har nått mer att skriva.








Mhm, its Lotta and Louise.
Pusspusspuss.

Ps. Ikväll så börjar tydligen våran reklam som vi spelade in förut, spelas. Det är för "Dove", och det är typ en tjej som står och kollar på en reklamskylt, och senare kommer det filmas lite i ett klassrum. Där kommer vi vara. Inte för att jag syns så mycket, men iallfall. Håll utkik på 3an, 4an och 5an!

Studiedag!

Hej! Sitter hemma hos Julia just nu. Somsagt så sov jag och Alice över här. Mysigt. Gårkvällen spenderades med Kasper, Alice och Julia. Vi hade riktigt kul faktiskt!
Igår gjorde vi typ ingenting när vi kom hem, eller haha Alice sminkade sig till fjortis och gjorde sitt hår enomrt stort, hahaha fan vad töntigt! XD Medans jag låg och lyssnade på Alice låtar på hennes mobil.. Vi gick och la oss vid 2 tiden typ, och vaknade vid 11 imorse. Då klädde vi på oss och dukade ut frukost på Julias altan, så satt vi ute i förmiddagssolen och åt frukost. Fyfan vad mysigt det var. Alice har såna där högtalare till sin mobil, så vi hade på sommar-2008 låtar. Ååååh. Sommarn är grymt välkommen just nu!

Alice gick för ett tag sen, hon och några kopmisar skulle upp till vällingby och typ sola solarium. Fett onödigt, hahah! xp
Och jag ska snart hem jag också, jag ska vara med Louise idag! Hon har varit och hälsat på i sin gamla skola nu på morgonen, men nu sitter hon på bussen påväg till mig. Och Julia ska typ se på bio med sin kusin idag. Så alla har fullt upp.
Jag och Louise ska förmodligen sitta ute och sola idag.. Eller jag vill det iallfall. Haha. Får tvinga henne till det eller nått.
Nej, nu måste jag gå upp och tvätta ansiktet och borsta tänderna, sen ska jag ge mig av hemmåt! Vi höres.


Alice, jag och Julia på Malins tjejmiddag i lördags!

Ciao

Haha, och nu sitter jag hemma hos Alice! Efter Kasper så gick vi hem till mig och hämtade sov grejer, sen tog vi bussen till Alice, och nu sitter K, J och A och snackar medans jag r osocial. Och nu ska vi hem till Julia för att sova där! Har ju studiedag imorgon, woho! Skriver kanske ett litet inlägg hos Julia också. HAHA. Annars får ni sova gott! <3


Alice och Julia sötnosar!

Hos Kasper

Just nu sitter jag hemma hos Kasper. Jag, Alice och Julia gick ute ett tag, sen gick vi till oxtungan och var där med Kasper ett tag. Haha vi gungade lite och satt och snacka.. Sen börja vi frysa och gick hem till Kasper. Vi ligger i hans säng och snackar och kollar på typ 2 ½ man. Skriver kanske när jag kommer hem!


Egoooe



Hej bloggen! Nu börjar det ju blir vår igen!! När jag Felicia och Fanny gick hem så luktade det lite sommar.. Nivet, det luktade att regnet låg i luften (fyfan vad gott det luktar!!) typ lite nyklippt gräs (tror inte det var det men iallfall) och fåglarna kvittrade. Och jag gick bara i väst och tröja! Härligt..

Idag skulle jag egentligen haft omprov, eller skulle göra en bokrecention som klassen ska göra på fredag, men det är ju då som vi åker till Barcelona! Och imorgon har vi studiedag, och det är på tisdagar och fredagar som vi har engelska. Så det blev rätt körigt. Då skulle jag göra den nu.. Men det var ingen, och på tisdan efter påsklovet är jag inte i skolan heller för det är dendagen vi åker hem från mitt land (efter barcelona åker jag direkt till landet) så ja.. Sjukt jobbigt. Det kommer sluta som engelska provet, att det bara skuts upp och upp.. Får snacka med Barbro.

Jaja. Om typ 10 minuter slutar Alice och Julia, dom har haft NO labb.. Vi ska ha våran gympa dans lektion på onsdag så vi måste göra färdigt det sista till det! :-)
Pusssssssss.


Tjejmiddagens bilder, del 1!


Vi kom dit vid 7.. och dansade, åt chips och godis.



FÄÄÄTT SÄXIG!!

Sen kom Felicia och Fanny och vi började äta.

Sjukt snygga




Singstar!

Haha!


Fanny blev helt plötsligt fjortis! ;O

Vid typ halv 2 gjorde vi Alice sällskap hem.


Sen gjorde vi aniskts maskar! Hahaha.. kolla min ställning!

Vi var sjukt trötta när vi vakna.

Endast Malin har skickat sina bilder, som var 150 stycken!! Ska få Julia att skicka dom vi tog med hennes kamera också..! Så fler bilder kommer.
Med det säger jag godnatt!

Matchen gick skit bra. Eller a vinsten var bra. Vårt spel var mindre bra. Vi vann med typ 7-0 mot Mälarhöjden som SÖG HÄSTBALLE. Men dom var så jävla enkla satt vi typ blev dåliga också. Jaja. Andra halvleken så började jag må så jävla illa och hade as ont i huvudet. Så jag vilade inlindad i filt och en tjockjacka. Så blev jag värmd av min bästavän Louise. Tack gumman..!
Har precis druckit en c-vitamin grej, och nu ska jag hoppa in i en varm dusch! Sen är det mat som gäller. Känner pasta carbonara lukten ända in till mitt rum. Fyfan vad gott.


Haha, en bild när min lugg var FIN!! Det här talet med att inte ha lugg längre, är för att frisören klippte min lugg dels alldeles för kort & så klippte hon bara rakt av. Jag har typ lite såhär hackit och sånt. Buhu..

Vidioklipp


ett klipp som vi spela in för nåra veckor sen.. Jag och Julia. HAHAHAH.. Är det NÅGON som fattar vad vi gör? :-D


Jag och Louise i bilen. Hahahhaha.. så jävla störda xd

Move along - The all american rejects. Så underbart bra lååååååååt. Den var med i den läskiga filmen "the hitcher" som vi såg igår.. blev kär i låten på direkten. Hör refrängen.. Äkta såhär det-är-riktigt-värt-att-leva-livet låt!! HHAHA.. Iallfall vad jag tycker. Vad tycker ni? :-)

Flyger

Jag hade glömt min mobil hos Malin.. *suck* Så jag var tvungen att cykla upp och hämta den. Skönt att komma ut, men nu mår jag JÄVLIGT ILLA! Inte bra. Jag som har match om typ 2 timmar.


På bilen; jag. Foto; Julia.
Från den dagen jag var med Julia.

Bilder kommer sen, jag lovar!!

Godmorgon bloggen! Det blev rätt sent igår.. typ 5. Hehehe.. så gick vi upp vid 11 för Malin skulle på dop. Men ändå är jag rätt pigg, vilket är ovanligt! Sen jag kom hem har jag typ läst lite engelska som jag har tills imorgon, och just nu lyssnar jag på min gamla mp3. HHAHAH.. Jag vart ett STORT (läs: STORT!!) fän av Justin Timberlake när jag var yngre, så halva spellistan är av honom.. Haha. Min musiksmak har äntrats en aning. Slår vad om att jag inte ens visste vad House och skit var då. Så kan det vara!
Nu ska jag typ dammsuga och bädda rent sängen och sånt, sen ska jag troligtvis läsa min bok. Måste läsa ut den nu så jag kan läsa "14 år till salu" Är så jäkla sugen på att läsa den asså.
Senare är det match som gäller. Vid 5 tiden.
Slänger säkert in nått inlägg senare! :-) <3

Tjejmiddag

Nu ska jag vara himla oförskämd och skriva ett blogginlägg, men nu är jag ensam, för alla är och tvättar bort sin ansiktsmask som vi nyss gjorde!
Kvällen har vart sjukt kul, det börja med att vi kom och åt lite chips och godis och lyssna på bra musik, så blev det dans där också. Sen kom Fanny och Felicia typ 1 timme senare för dom har vart på tävling, och då åt vi taco! Mumsigt.
Sen så typ satt vi och snacka och dansade och massa, sen sjöng vi singstar!
Efter det satte vi på "the hitcher" samtidigt som vi åt glass. FYFAN vad läskig den var.. Vi typ skrek hela filmen ut. Rekomenderar den!
Alice var tvungen att gå hem, så vi följde henne hem vid typ halv 1 tiden.. Det var skönt att komma ut ett tag.
Nyss har vi tagit ansiksmask och tvättat bort den. Fannys hy blev GALET len. Seriöst, så jäkla underbart fin hy!!
Aja, Julia och Malin har tagit sjukt mycket bilder med sina kameror, så imorgon ska dom skicka alla bilder till mig, så lägger jag upp dom! Hoppas ni har haft en lika galen lördagkväll som jag har! Ciao.

Ps. Nu är det sommartid!! Glöm inte att ställa om klockan 1 timme. Nu är väl ändå sommaren påväg tycker man..!

Lugg vs inte lugg

 
Lotta med lugg..

    
 (första bilden; jag till höger)
Lotta utan lugg..

Så, vad tycker ni? dock är dom bilderna utan lugg gamla, eller a från i somras, så jag ser ju ut som på dom första bilderna fast utan lugg isånafall, skriv gärna en komentar och säg vad ni tycker! :-)

Shopping

Godmorgon på er! Gårdagen var sjukt kul, i stan så shoppade jag och mamma lite saker till min Barcelona resa som är om ynka 6 dagar!! Sen så mötte Kalle upp oss och vi gick och åt på Taco Bar. Första gången jag åt där faktiskt, gott var det! Och juste, jag klippte mig också! Jag klippte mig för kanske nån månad sen, men det var fortfarande så jäkla slitet så jag klippte mig igen. Nu sket jag hur kort det skulle bli, bara dom slitna topparna försvann. Så det var skönt! Och jag har typ kommit på en sak också, att jag ska spara ut min lugg, alltså inte ha lugg nått mer. Jag hade hårband i fredas, och det va så jäkla skönt att få bort håret från ansiktet! Om jag ångrar mig så kan jag ju alltid klippa lugg igen =)

Sen vid 8 tiden så gick jag och Romina hem till Jennifer. Och vi satt och snacka och fick typ skrattattacker all the time. HAHAH.. Sen satte vi på nån sjukt konstig film, som vi typ småkolla lite på. Romina somnade nångång vid 2, medans jag och Jennifer låg och snacka till 4. Hahah. Ni ska veta att det är sjukt läskigt att sova med Romina, hon såg exakt ut som The Grugde när hon låg där och sov!! (hon brukar inte göra det) Men det va det att jag såg det som att hon hade typ runda ögon och öppen mun och hennes hår låg typ ruffsigt över hela kudden. Vart lite skraj där asså. Haha.
Till frukost år vi hemmagjorde fåfflor (haha tack Niki för att du sa hur man gjorde!!), det vart sjukt gott!

Och nu sitter jag här, väntar på att våra gäster ska komma, det är mammas bästavän från mitt landställe, hon och hennes man, hennes äldsta dotter (typ 25 år) och dottersn pojkvän! Det ska bli skoj.
Och ikväll är det Malins tjejmiddag som gäller! Gud vad kul det ska bli!!
Skriver senare! Pussar.


Shopping.

"14 år till salu" är det många som har tipsat om, så mamma köpte den åt mig! Nu är det bara att läsa ut Twiligt och börja på den här hemska boken...

Den korallrosa, eller den som ser lite rödare ut (fast den är nån rosa nyans), är från Monki.
Och den ljusrosa är från Gina. Två super söta bodys till Barcelona!

Vanligt vitt linne, fast det är långt. Från Gina.

Två sjukt snygga jeansleggings, från Gina.

Snygga tygskor från Top Shop!

Stan

Sitter i datasalen igen! Vi jobbar om typ bilar på NOn, satt vi håller på att ta ut fakta och skit. Så jag passar på att slänga in ett litet inlägg nu. Idag kommer inte jag kunna skriva mycket, direkt efter skolan ska jag in tll mammas skola, och sen ska vi åka in till stan för en shopping tur! Mysigt. Senare kommer Kalle in också så ska vi äta på taco bar till middag. Fyfan vad gott. Aja, nu ska jag hjälpa Felicia, pussar!

Bilder från idag







Bild 1; Alice & jag i matsalen. (haha det är en macka i min mun för dom som undrar..)
Bild 2; Felicia & jag med våra goda klubbor på pansiot =)
Bild 3; Jag lägger mig på Felicia för att nå Alice chokladboll! HAHHAAH SE FELICIAS MIN!!!! *skratt* , Felicia kommer döda mig nu, men a, såna bilder får man bjuda på! :-)

You do it like thiiiiiis

Kom precis hem från träningen! Idag var det tydligen springning som var "temat" eller vafan man säger. Sjukt jobbigt iallfall. Vi sprang MINST 3 fjärdedelar av träningen.. Aja, bra för kondisen och fettet. Hahaha, får tänka på det sättet dåra.
Nu är det duschen som gäller för mig, sen ska jag se till att få lite mat i magen! ♥

PG barn

Jag kan inte sluta lyssna på låten jag skrev om här !! Den är så jäkla braaaaaaaaaaa. Lyssna bara på den. Vad tycker ni, bra eller dålig? Själv tycker jag den ÄÄÄGER BAALLLEEE.




- My life is a fucking competition, I can't understand why..

Hello sunshine

Och idag så välkomnar solen en hem!! FYFAN vad skönt. Förra gången jag sa att "jag skulle sitta ute och sola" så blev det snöstorm.. Men nu ska jag bannemig göra ett försök! Så det blir inte ett så långt inlägg nu.
Just nu är min maskare helt och hållet utsmetad. För på hemkunskapen gjorde vi hemmagjort potatismos & hemmagjorda köttbullar, och det ska man ju ha lök i .. Och det va ju inte så lyckat. Det sluta med att jag stod typ i ett hörn och böla i 5 minuter. Hahaha, kanske inte böla BÖLA utan tårarna flödade för att det sved så jäkla mycket av löken.. Mmm, så kan det gå!

Ikväll har jag träning, men jag tror jag hinner slänga in nått inlägg innan det också.
Gå ut och njut av solen nu folks, det ska iallfall jag göra! :-)
Kramar.


Godnatt



Avslutar onsdagen med typ min favoritlåt just nu. Lyssna på hela! Den är GRYM. Mando Diao - Dance with somebody.

Bikini

Idag är det redan onsdag! Och onsdagar betyder 3 saker.. 1. Veckans senaste dag, slutar 20 över 4!! 2. Dans, måste gå vid 6 tiden. Och en ny 3a: VOFFELDAGEN!!!!!!! *WOHOOOO*
Det är den anledningen till varför jag inte har bloggat idag. Har inte hunnit med, när jag sluta gick jag och Julia ner till typ Preem och väntade på att mamma skulle hämta upp oss. Undertiden att min mentorsgrupp hade NO labb, så hade Malin och Julia ringt den såkallade "Heta linjen" HHAHAAH heta... Julia drev och sa "aa men då kan ju jag komma över till ditt rum sen.. så kan vi ha lite kul... " killen i luren sa "ja! vi kan spela monypol!!" HAHAHAHAHAH. Diss till Julia.. Hon menade ju nått heeeelt annat. Fast hon drev ju såklart =)

Aja, när jag slutade fick jag ett sms från en, att den dära vidion som jag har snackat om .. hade spelats i deras skola.. Vet ni hur glad jag blev då eller? ELLER INTE. Jag gick typ runt och skrek i typ 5 minuter. Aaaah. Och nu har jag fått massa komentarer också att dom hade sett den i deras skola, Trollboda alltså.. Hm. Ja jag vet inte vad jag ska säga.. Kan väl tänka såhär; det va år 2005 den spelades in, alltså vad jag inte så gammal.. Och det va typ bara dom bästa vidiosarna som dom hade valt ut att spela, och den här har vart med varje gång!! Cred till mig som bra skådis! Haha, nej fyfan. Såg den idag på Kalles data, så jävla dååålig. Hahahaha, men fyfan vad jag garva. Jag ser ju ut som värsta tönt amatören :S .. Aja, får leva med det!

Har inget mer att säga. Ska ändå snart gå och lägga mig, är så jäkla trött på dagarna. Så godnatt på er gullungar!


Vart har solen tagit vägen?!






Idag kom nya bikinin!! Fast jag beställde den rosa egentligen!! Fast det va en svart som kom.. :S men den här är också snygg som fän. Har velat ha en svart bikini hur länge som helst =) .

Mr.Cool, haha det är så vidion heter..

Som vanligt är de desperata hemmafruarna alltid lika roliga att titta på. Och nu blev jag trött också. Ska gå och borsta tänderna, och sen gå och lägga mig. Godnatt snyggingar!

Ps. Det funkar inte att ladda in vidion på datan, förlåt! :-(

woho

DEEEEEESPERATE HOUSEWIFES!!! VECKANS HÖJDPUNKT =)

Goodgirl

Kom aldeles precis hem från träningen. Även fast det va snöigt och sånt på planen så var det roligt att träna. Kanske för att vi gjorde roliga övningar och sånt.. Och Louise du får fan ta och bli friskare i ditt knä så du också kan träna.. Kommer ihåg alla träingar i våras/höstas när vi hade så jäkla kul.. Buhu.. :'(

Anyway, vet ni vad som kom i brevlådan idag?! Den dära vidion när jag är liten som jag skrev om för nån vecka sen kanske. Ni vet den som hade spelats upp i Bäst i Väst? Aja, jag ringde iallfall Linda (hon som gjorde den) och frågade om jag kunde få en till kopia, eftersom jag hade tappat bort min. Och idag kom den!! Ska typ försöka ladda in den på datan så ni kan se den =) det vore väl kul? Va? Va? Va? Hhaha. Nejdå, men det ska jag försöka göra nu ikväll iallfall.

Nej, nu måste jag hoppa in i duschen. Kram.

Leif vs Lotta

Guuud vad det är konsigt väder ute!! När vi satt på lektion runt 5 i 3, så blev det VÄRSTA snökaoset och dt blåste som fan, och sen när jag gick hem, typ vid 3, alltså fem minuter senare, så va det skinande sol och ingen snö alls! Shit. Men skönt va det iallfall. Nu vill man ju bara lägga in vinterjackan och sätta på sig skinnjackan eller västen!

Aja, idag så fick vi reda på både engelska & matte provet. Fan. Jag som kände att det gick rätt så bra.. Ändå blev jag inte alls nöjd.. Var lite deppig ett tag, men sen gick det över. Sen när vi hade NO så skönk humöret igen.. Har vart sur på Leif (no läraren) ett tag nu, och senast igår så gjorde han en sak jag blev bajs (hahah som Frederick, spanska läraren, säger istället för "skit") suuuur! Ååh. Fast orkar inte skriva det här.
Aja, så idag så börjar det med att mitt "tjejgäng", fan vad töntigt det låter, well, vi är 6 stycken, och vi satte oss som vanligt vid ett 4a bord. Fast det blir rätt pratigt, haha. Så det första Leif säger är att nåra av oss måste flytta. Så jag, Felicia & Malin sätter oss vid ett annat bord. Men okej, tänker jag. Blir liiite sur. Sen så fick jag ett sms som jag kollade på lite diskret (TRODDE JAG!!) så såklaaart märker Leif det, och säger nått som "Lotta.. eh aa, jag tror nog att Lotta måste kolla om hon har lite papper som hon glömde i sitt skåp.." Med det menar han; LÄGG MOBILEN I SKÅPET FÖR 711 GÅNGEN!!!! Då sjönk humöret till 0, och jag gick ut och slängde igen dörren och gick med enomrt sura steg & min och la min kära mobil i skåpet. USCH FYFAN. Sen var jag nere resten av lektionen. Sen säger Leif senare "Vad är det Lotta? Det ser ut som att du har tappat gnistran.." Hhahhaah amen TJJJEEENNA. Vad tror det pulvret? Jag gillar Leif, tkr han är fett skön, fast nu har han blivit fett jävla dryg.

Haha, aja. När jag gick hem steg humöret till 100 igen! *bra* Eftersom jag möttes av solen så blev jag glad. När jag kom på min uppfart tyckte jag det va synd att sitta inne, så jag satte mig på bänken vid våra bilar, och solade. Gosh, vad skönt! Så det jag hade tänkt att göra nu var att sätta mig ute och läsa "Twilight" och ha det riktigt skönt.

Skriver mer efter träningen! Pussar.


Hela tjocka släkten! Inkusive Louise som var med på min typ 13 års dag =) <3 Älskar dig bebis.

Grow up förfan!!

Anonym om Jag & Romina:
gosh! she looks like a monkey :O
Denna kommentar är inte godkänd. 
23 Mars, 21:32



Men man orkar ju inte. Du som är anonym och skriver såna där komentarer kan fan dra åt helvete. Så jävla onödigt -.-
Om du är MOGEN nog kan du ju ta och säga vem du är också.

Godmorgon bloggen! Idag har jag sovmorgon till 10 över 9. Skönt! Jag vakna typ runt 10 i 7 av att jag tror jag ska gå upp, så jag sätter mig upp i sängen och kollar på klockan.. Då är det hela 1 timme kvar tills jag ska gå upp. Aah, slöseri på sovtid vafan! XD
Ska snart gå ut och möta Felicia, vi brukas möta runt 10 i på tisdagar.
Jag brukar inte ha tid att blogga på morgonen, men idag så orkade jag inte sminka mig, så nu fick jag plötsligt hur mycket tid som helst! Hihi.
Nej, nu ska jag ta på mig en tröja, sen såsmått gå ner till hallen. Hoppas ni får en bra tisdag!
Kramar.

Jag & Romina





Här är två bilder Julia lyckades skicka iväg.. Inte säkilt (hur fan stavas det?) vackra foton på mig.. Men ni får leva med det.

JUUUUULIAAA....

Just nu sitter jag och lyssnar egenom massa musik. Det är musik som pappa har laddat ner som finns på en annan data, har hittat en del bra! Och så sitter jag och tjatar jag på Julia att hon ska skicka tjej-middag bilderna, åååh det har ju gått jättelång tid!! Nu får hon ta och vakna lite. ;p

Himla massa Gran Canaria bilder..

Nu har Julia och Romina precis gått hem. Dom skulle hem för att äta och blabla..
Har nyss kollat på ett "MSN-today" klipp, nivet, när man loggar in på msn så kommer det typ MSN today upp med det senaste från skvallervärlden. Då såg jag iallfall ett "The Hills" klipp. Åååh, helvete vad The Hills är bra!! Och alla där är så himla söta, speciellt Lauren. Men ibland undrar man ju vad som försegår i deras händelserika liv, jag tror att lite är manus eller nått. Ofta det händer så jäkla mycket på typ en vecka. Hm.. någon som vet nått om det?

Ciao!


Första dagen på gran canaria 2008! <3

School

Tjaa! Sitter här i skolans fritid. Vi slutade nyss. På musiken idag så körde vinån musiklek, och vi fusade så mitt "tjejgäng" hamnade i samma grupp, så sa musiklärare en bokstav så ska man sjunga en låt som bötjar på den bokstaven osv.. Haha vi van  ialfalll och fick gå 10minuter tidigare. Nu sitter jag här iallfall men Malin  och Felicia och väntar på att Julia & Romina ska sluta. Skanämligen vara med dom idag!
Nej, nu blev det för mkt folk som ränner här, skriver när jag kommer hem! Kramar.

GODNATT

Nu ska jag vara väldigt ohyffsad mot mina gäster, jag ska ta och gå och lägga mig. Om det äns är laglit när man har främmande. Men whatever, jag är trött! Hörs imorgon sötnosar!


ÄNNU EN sommar bild! Åååh, jag plågar fan mig själv!! Men det här va sista veckan av sommaren, på kollot.. KOLLA BRÄNNAN!!! SHIT! Och det är inte redigerat eller nått, helt äkta bild.. GIVE MEEE THAT BRUNA FÄRG.




- Forgive, sounds good
Forget, I'm not sure I could
They say time heals everything
But I'm still waiting ..

Länkar

Eftersom pappa har spelat melodifestival låtarna HELA VECKAN, eller okej, torsdag, fredag, lördag & nu; söndag, så har jag säkert blivit värsta experten på det. Shit, min hjärna är typ bortdomnad tack vare det. Kul att höra samma låtar hela tiden. Fast det här årets låtar var faktiskt grymt bra. Eller några stycken iallafall. Jag tyckte verkligen inte att La vuix eller vafan operaskiten hette, skulle vunnit!! USCH OCH FY OCH BLÄ! *haha*
Det här är iallfall mina favoriter! (länkar!)
Velvet , EMD, Måns , Emilia , Sara .
Tror det va dom! Jag tycker iallafall att dom här låtarna åvan är grymt bra! Håller ni med?

Nej, nu ska jag käka efterätt, pussar!

Snöigt värre

FANFANFANFANFANFANFANFANFANFANFANFAN !!!! KOLLA UT :|
hemma hos mig snöar det, visst är det lite, men det är fortfarande snööö :'/
va det inte våren som va påväg? fan då.


Bild från gran canaria 2005.. ta mig utomlands!
Ps! Om 2 ynka veckor åker fotbollslaget till Baaarca! :-)

Myggor...?

AAAAH, jag har typ fått ett myggbett på handen!!!! Det kliar som fan & det ser ut som ett, så det måste vara det. Shit, myggor nu?!

Tralala

Hej! Hur är det med er? Själv är jag helt jävla slut. Kom hem från en match nyss, vi mötte Järfälla. Det blev förlust med 2-0 .. Första halvlek spelade vi bra, sen andra gjorde dom mål så la vi av. Inte bra, inte bra!! (felicia, inte fräääsht, inte fräsht!! HAHAHAHAHHAHHAA) Tur att det bara är träningsmatcher.
Idag ska jag bara ta det lungt, vi får typ gäster ikväll.
Nej, nu ska jag hoppa in i duschen, skriver senare. ♥


Får jag komma in?

Kom alldeles nyss hem från Felicia.
Vid 8a tiden kom Malin, Felicia och Fanny hem till mig, Fanny ville se Robinson, så vi satt och tjocka oss framför det.
När det va slut drog vi oss hem till Felicia, och såg "Låt den rätte komma in" . Jag tycker inte att den är så bra faktiskt, långtråkig.
Imorgon har jag match typ halv 11, så nu ska jag krypa ner i sängen, godnatt på er!

Slängkyss



Nu ska jag och Felicia gå ner till Åkermyntan och köpta godis och chips till kvällen. Ska ha filmtajm med Fanny och Malin.


'The Truth Will Reveal Itself'






Ps. Igår var det vårdaggämningen (dag & natt lika långa), och om en vecka ska man ställa om klockorna till sommartid!!! Värmen är påtåg! *glad*

My sweet Saturday.

Tjoho! Kom hem för träningen för ett tag sen. Det här va nog den roligaste inomhusträningen på hela sesången. Det börja med typ styrka och skit, sen så skulle tränarna ha "utvecklingssamtal" för en person åt gången. Då va det ca 40 minuter kvar, och resten skulle spela match. Dom första 5/10 minutrarna va vi vlä rätt seriösa. Sen så orkade vi inte mer, så vi typ dog och la oss ner på marken. Så hör man nån som ba "aaaaah" hahah. Då va det Karin som hade kättrat upp bakom nåra stora madrasser, så jag och Felun springer dit och gör samma sak i typ en kvart. Haha sjukt töntigt, den kul va det! Sen så hittar jag Trollbodas radioskåp. Så jag satte på 107.5, och då blev det en jävla fart på oss. Då gjorde vi vårat bästa och tog i som fan. Musiken hjälpte! Himla mysigt. Heheh.

Imorse vakna jag av att Louise ligger och typ andas SJUUUUUKT högt. Hhahaha. Fast hon va förkyld men iallfall.. DU SKA FÅ IGEN LOUISE!!! Då gick jag upp och duscha. Vid typ 11 vaknade Louise, och vi gjorde köttbullar och makaroner medans vi kollade på Scrubs. Woho. Sen åkte hon hem, och jag åkte på träning.
Det är det som har hänt idag än så länge, har ingen aning om vad jag ska göra ikväll. Hittar säkert på nått.
Har lite bilder och vidios jag lägger upp senare. Och nu ska jag försöka komma ihåg det också, haha undra hur många gånger jag har sagt att jag ska ladda upp vidios ooch bilder men aldrig gjort det ..
Jaja, skriver efter duschen. Pussss.

Thats what its like when I see a store..

Kom precis hem från bion. En shopaholics bekännelse (fan vilket krånglit namn!!) var jättebra. Jag tror alla vet vad den handlar om efter som den går 24 på tv och sånt, men den va sjukt rolig och sevärd. Det va flera gånger man satt och garva länge! Den var rätt mysig också, haha. Aja, sevärd va den iallfall!
Jag har ingen aning om vad vi ska göra nu, men vi hittar säkert på nått =) kramar! <3

Biokväll

Sitter här hemma med Louise. Vi kom nyss hem från vällingby. Eller pappa skutsade oss först till Louises mamma som bor i spånga, så hämtade hon sovgrejer, sen åkte vi till vällingby och köpte biljetter till En schopaholics bekännelse. Fan vad kul det ska bli! Den har ju gått på reklam på pa, tv & radio och massa.
Vi ska gå på 10 i 9 bion. Så kommer nog inte skriva nått mer ikväll.
Nej, nu ska Louise skriva ett inlägg! Pussar.


Rosett

Efter skolan gick jag och Julia hem till mig, och bestämde låtar till våran dans vi ska ha på gympa lektionen. Det kommer bli galet. Kul är det också =) Det lät som att nån typ bankade i väggen hela tiden, så vi fick väääärsta paniken och låste in oss själva på mitt rum. Haha, typiskt oss asså. Julia blev rädd bara jag peta på henne. *Haha*
Innan träningen började jag stor blöda näsblod. Det va sjukt skummt! Jag satt vid datan så känner jag att det börjar rinna i näsan. Kanske beror på mensen, tror att man kan blöda i näsan när man har mens. Haha, jag och Julia drev om det. Man kommer med en tampong sittandes i näsan, haha sen ba "men vadå? Jag har mens" HhahAHAHAHAH. Ingen fattar säkert, men det va sjukt kul.
Nu ska jag duscha (hundra år senare), sen ska jag nog gå ohc lägga mig. Är sjukt trött. Så godnatt på er!

 
 

Idag hade jag på mig;
Tunika från Gkås. Halsband från Glitter.
Skor från Dinsko. Halsduken & armbandet är mammas.

I skolan

Hej bloggen!
Sitter i skolans datasal med klassen. Vi har matte, fast vi har nyss avslutat "procent" kapitlet så vi tar det bara lungt.
Jag, Malin & Julia sitter och kollar på lite bloggar, annars gör vi nada. Skriver mer när jag kommer hem! Då får ni dagens outfit också.

Puss.

Vårbilder

Och somvanligt lägger vi på i 4a på dansen! ÅÅÅh, vad sur jag blir. Visst att vi ska kunna den perfekt och sånt, men vi övar ju liksom hemma! Då kan man lägga på mer. Dessutom är det bara typ 5 gånger kvar, vi kommer knappt hinna. :-(
Aja, det är kul iallfall.
Idag på so:n gick vi en promenad ner till bryggan, gud vad härligt det va! Nu har ju det fina vädret börjat komma, redan när jag gick hemifrån vid 8 sken solen! Hoppas det håller i sig.
Här kommer bilder, sen ska jag, inte göra nånting. Ciao


Jag & Alice =) <3

Malin, Hanna, Felicia och jag.

Klockan 8 på morgonen..

... och jag njöt redan då av solen!



Fast blåsigt va det! Hahah, kolla håret!

Isen har börjat smälta och man ser vattnet vid sten stranden.

BLOMMOR!! ÄKTA BLOMMOR I GRÄSET :-D

Nu måste fan våren komma ändå.

Fredrik posar. Yeeeh

Värt att läsa

JAG HAR SKÄMMT UT MIG FÖR HELA JÄVLA SKOLAN!!!! När jag va typ 10 år så spelade jag in en vidio med Kalles gamla kopmis Erik. Hans syrra Linda gick i hässelby gårds gymnasium, och dom hade ett projekt, att dom skulle spela in en liten kort film. Då frågade hon mig & Erik. Haha, det handlar om att jag står och hoppar hage, och han kommer som värsat tuffingen med hatt och skit, och hoppar över staketet, och puttar bort mig från hopphagen. Då står jag och har vääärsta sura minen som dom filmar in 24. Så står jag och ser på när Erik hoppar. När han är klar så ställer han sig på knä (han va en hel mig längre än va jag va!) framför mig, och säger "Vi får väl se vem som kommer först imorgon då." Hahahahahah. Och jag som vanligt väääärsta mödarblickar. Sen det värsta; Jag hade fått en godispåse av dom, så har jag typ hela munnen full med godis, så filmar dom in mig och jag stor ler med munnen full av godis, och gör tummen upp. Så står det Charlotta (eller Lotta) Riksberg över hela skärmen!!! Och, det finns en tävling som heter "Bäst i väst". Det är en sångtävling som Hby gymnasium har anårdnat. Idag sjöng alla som skulle vara med från min skola i åkermyntan, och SJÄLVKLART SÅ SPELAS VIDION PÅ MIG OCH ERIK UPP!!!!!!!! AAAAAAAAAH, paniik! Den kommer spelas på varje "Bäst i väst" grej. Uschuschushc. Visst var jag söt, men iallfall! Som tur va va inte hela skolan där och kolla, men rätt många söta killar från 9an! Aaah, aja, jag va liten, tur att det inte va typ förra veckan eller nått.

Lång text det där ! Men va bara tvungen att skriva av lite av min pinsamhet.
Ikväll är det dans som gäller. Och nu äter jag nudelsoppa, IGEN! Shit, jag är typ besatt av det. Hehe.
Skriver mer ikväll och då kommer lite bilder också!
Kramar

DHW



Fan att det alltid ska sluta som det gör..! Alltid när det är som mest spännande, så vill dom bara jävlas. Fast det är nog därför man längtar så mycket tills nästa tisdag. Jag hatar den killen som tände på branden! Han är fett skumm & ful, nån som håller med?
Imorgon är det matte prov, det hoppas jag kommer gå bra. Nu ska jag sova, godnatt på er! ♥

Snart kommer de ljusa tiderna

Nu har jag precis kommit hem från träningen. När man kom dit fick man en sommarkänsla, alltid på träningarna på sommrarna så är det minst 4 olika lag som tränar, bra väder, massa killar som spelar själva eller som kollar på. Exakt så va det nu. Åh, panik! Det ända som saknades var värmen och att man går i shorts och t-shirt, istället för underställ och tjocktröjor. Snart kommer det iallfall!
Nu: äta. Sen: duscha. Senare: desperate housewifes!



Det börjar ljusna! Det här är redan 6 på kvällen! :-)

Fågeljävel

Äntligen hemma! Har nyss kokat upp vattnet till nudlarna, blev så jävla hungrig.
Idag har det inte hänt nånting typ. En vanlig tisdag bara. Har det hänt nått speciellt med er?
Juste, hade redovisning på so arbetet. Eller a min grupp. Det gick kanon!
Ikväll är det träning som gäller, sen är det desperate housewifes! Veckans höjdpunkt =)
Har inte så mycket mer att säga, nu ska jag gå och slå ihjäl min fågel som har hållt på och suttit på tangääntbordet och lekt med mina fingrar medans jag skriver. *haha*

Ps! Ny design, vad tycks? :-)

Asos

Idag så kom det vi beställde på Asos.com! :) Mamma beställde ett ballt halsband, och så beställde vi en t-shirt åt Kalle. Och till mig vart det en ljusrosa magtröja. På bilderna nedan ser den mer orange ut, men den är ljusrosa!!











Idag hade jag på mig; Jeans från cheapmonday. Linne, Gina. Kortare kofta från Rut med Flera. Och en underbart god parfym ; ''Viktor & Rolf, Flowerbomb''. Den luktar verkligen ängel!

Barcelona





AAAAAAAAAAHH!! Snart bär det av till Barceloooona med fotbollslaget! På påsklovet. FYFAN vad kul vi kommer ha! Det står på våran hemsida att vi yup ska vara i Santa Susanna. Här är två bilder där ifrån! Kolla vattnet på andra bilden liksom! Hoppas verkligen att det där är det stället man ska vara på, då är jag i himmelriket .. =) Längtar som fan iallfall!

Gamla bilder

Hej bloggen! Sitter hemma hos Felicia. Vi har precis haft engelska omprov. Eller inte omprov, utan vi hade inte gjort provet för klassen hade det på den dagen vi spelade in reklamen. Och nu har det gått as lång tid, typ 1 månad efter, så det är skönt att inte det hänger över mig. Nu är det bara matteprov kvar. Jävla prov!!
Musiken som vi hade sista lektionen blev inställd, så d-klassen slutade 1 =) tur vi har! C-klassen hade no-labb kvar, haha synd för dom! :-) Jag och Felicia gick hem till Hanna, vi typ åt mellis och sen gick vi igen. Haha. Vet ni vad vi åt? Vi skar kiwi bitar och doppade det i nutella :-D Haha! Det va galet gott så det kan jag rekomendera ;-).
Nu ska jag vara lite social mot min söta Felicia, pussar!


Haha Julia i 4an! Fyhelvete vad söööt!

Jag i 4an!!! ;O lik? lite kanske.

Kasper i 4an!! Hahahah, gud vad söt :-) hoppas han inte läser min blogg, då blir jag säkert nerslagen eller nått.

HAHAHAHAHA, FJORTIS CREWET!! Början av 6an. :$ skämms!
Julia S, Jag, Romina, Agnes, Maja, Amanda & Julia C.

Jag nåra veckor innan jag klippte lugg =)

Gamla bilder jag hitta på Felicias data.

Twilight boken nr. 2

Nu ska jag gå in i badrummet och tvätta av sminket, sen ska jag ligga och läsa Twiligt boken. Btw jag har sett Twiligt på film (mina kusiner har laddat ner den, vi får låna den) 2 ½ gånger nu! Hahaha. Det kan jag skylla på Felicia. Så fort någon säger nått i skolan, så hon ba "Omg!! Det är ju som i Twiligt!!'', äääh, aa hon är besatt av den.
Never mind, godnatt på er! =)

Långt inlägg

FÖRLÅÅÅT! Igen.. Det känns som jag aldrig skriver i bloggen på helgerna, jag vet inte varför. Men jag sover ut och jag har mycket att göra och sånt. Men ska verkligen FÖRSÖKA att bli bättre!

Tjejkvällen igår vart lyckad! Vi gick dit och när alla hade kommit så började vi laga mat. Kyklingfilée med klyftpotatis och tsatziki(?). Sjukt gott verkligen! Sen så ty körde vi ''Jag har aldrig..'' med vatten. Man säger ex ''Jag har aldrig provrökt'' Om man har det så dricker man vatten. Tro mig, efter ett tack mår man fan illa av att bara se vattnet! Haha. Melodifestivalen var på medans. Men tillsist blev det så att alla satt och kolla på tvn stället för att va med i spelet, så vi satte oss i soffan och kolla.
Och.. operan vann. TOMMA ORD!!!! Fyfan asså. Vi typ satt och sörjde i 5 minuter !! Såg ni hur ledsen Måns blev? :-( tötisen! Jag tyckte typ Amalia eller vad hon hette, eller EMD skulle vunnit. Eller typ Sara Dawn Finer =) Vad tyckte ni?

Aja, sen vid 12 tiden gick vi hem till Rebecka en snabbis och hämtade sovgrejer, sen gick vi hem till mig, och såg på ''Rosa the movie'' Jag somna efter typ halva.. Den är urgullig, Ville är verkligen sjuuuuuuukt snygg!!
Sen vakna vi vid 11 tiden, vi åt lunch och sen gick alla hem. Och jag gick över till min saknade bästavän, LOUISE! Åh vad kul det va att se henne! Har saknat henne as mycket. Vi satt och snacka och sen gick vi ner till hässelbygårds ICA och köpte en liten kladdkaka var & Ben&Jerrys-strawberry/cheesecake. Galet gott! =) Sen har jag typ bara pluggat lite matte och ska göra engelska glosor, har prov imorgon.

Vi tog jättemycket bilder med Julias kamera, men hon har bara lagt upp några på sin blogg, men jag ska se till att jag får resten av dom, så ni får se! =) Kramar!


Rebecka, Romina & Amanda sötnosar! (haha Amanda där fick vi dig på bild tillslut! :D)

Jag och Julia, haha jag försöker kolla ikors..

Haha jag jagade Amanda runt Julias övervåning, hon lyckades fånga mig på bild.. Feeeeta snygg jag är. ;o


Fler bilder kommer förhoppningsvis senare! :)

Tjejkväll

Matchen gick så jävla dåååligt! Vi förlora med typ 6-1. Hheeeeeeeehe. Men sen så körde vi straffar efter (det va en träningsmatch & träningsstraffar) och då blev det lika. *woho*
Snart kommer Felicia till mig, vi ska göra oss iårdning tillsammans. Sen bär det av till Julia! Vi kommer nog inte hem förrens vid 1 någongång, så det blir ingen bloggning ikväll. Jag kommer lägga upp bilder från vad jag har på mig, och så hoppas jag att det är någon som kommer fota kvällen! :)
Nu vet ni min kväll, hur ser eran kväll ut?
Kramar!




Jag saknar dig Louise..

Outfit

Heej! Förlåt för dålig uppdatering igår. Jag var lite upptagen bara.
Hur är det med er idag då? Själv är jag jävligt seg och trött. Och snart ska jag iväg och spela match, mot vikjö. Och dom är asbra, så jag är lite nervös faktiskt. Men det går nog säkert bra =).
Ikväll ska Julia (hon som fyllde år) ha tjej middag! Jag tror inte det blir så många som kommer, kanske 5 stycken eller nått. Gud vad mysigt!! Har inte vart på tjejmiddag på 100 år känns det som! Så det ska bli himla kul.
Nej, nu ska jag gå och borsta tänderna, Karin kommer och hämtar upp mig om ett tag. Önska mig lycka till!
Puss. :-)



I går (fredag) hade jag på mig, rosa kjol från gina, skor från dinsko, bolero från h&m.

Skabb


HEEEEEHE

Blir nog ingen uppdatering kväll, kommer vara upptagen. Ha en bra fredag kväll! Pussar.

Louise & Julia

Ojojoj, vad det är jobbigt att träna nu när det är så himla mycket snö ute! Bollen studsar helt cp och den glider iväg bara man nuddar den. Sen är man rädd för att halka också, så man vill inte ta i sitt bästa. Usch, inte braaa!
Ikväll ska jag gå och lägga mig tidigt, dels för att jag börjar 8 imorgon, och för att jag inte ska bli så trött inför morgondagen. Det är ju redan fredag då! Gud vad skönt, dagarna bara rinner fram nu!
Skriver kanske senare, pussar!


Louise är i lindvallen just nu, eller har vart det ett tag. Jag saknar dig gumman! Inte samma sak här hemma utan dig.. Älskar dig!

 
Julia fyller 14 år idag! Gratta henne! :)
Grattis gumman, älskar dig.

Hanna is very klantig

Hej! Gissa när vi sluta idag?! Kvart över 12. Ja ni läste rätt, KVART ÖVER 12!! Hahaha, det har hänt två gånger nu, att våran hemkunskapslärare har vart sjuk. Så jävla najs. Snacka om att C-mentorsgruppen är sur nu! Mohaha.
Efter det så gick vi hem till mig, jag, Hanna och Felicia. Senare gick Hanna, hon skulle ta Backlura-bussen, hahah så ringer hon till mig och säger nått såhär: ''asså neej! backlura bussen går på andra sidan gatan va?'' jag: ''aa det gör den, vadåra?'' Hanna: ''ååh! jag stog ju på andra sidan, så ser jag backlura bussen åka iväg!! aaaah, paniiiik!''
Hahahah, hur klantig får man varA?

Nej, nu måste jag skynda mig att äta upp maten! Ska på träning, ciao!

D.a.n.c.e

Dansen gick helt okej. Mådde lite illa, så kunde inte ta ut rörelserna så extremt mycket. Sen la vi på lite, helvete vad svårt det va! Måste typ öva 1 timme varje dag för att kunna det.. ;o När jag kom hem så gjorde jag ett upvärmningspass till när jag, Alice och Julia ska ha dans på gympan. Så jävla grym man är asså :-)
Inga bilder nu heller :-( FÖRLÅT! Det kommer, någon gång..
Nu ska jag sova, klockan är alldeles för mycket för min del (a) godnatt!

Random

Äntligen var man hemma från längsta skoldagen! 20 över 4. Det är ingen hitt, fast det är rätt skönt ändå. Fast ändå inte. Hm ..
Idag på gympan så hade vi Fanny som går i 9an, hon tävlar i disco dans, och hon är så jävla grym satt det inte finns!! Hon gjorde a en liten dans, haha gud vad kul det va att se alla killar göra! Det va typ bara 4 stycken som försökte sitt allra bästa. Efter när alla hade gått så frågade vi om hon kunde visa sin riktiga dans, och det ville hon. Nivet låten "Dota'' med Basshunter? Den dansade hon till. Hon sa ba "asså jag är inte så uppvärmd så jag tar inte ut mig så mycket nu då'' Hahahah, jag blev fan tårögd av avundsjuka! Inte ta ut sig?? Hon va GRYM när hon visa oss, och hon tog inte ut sig, eller a sitt bästa. Undra hur grym hon är på tävlingar då..? :-S Nu är det bara att se hur det kommer gå när jag och nåra kompisar ska ha street lektion :-) haha!

Nu äntligen funkar det att ladda över bilder, så här kommer lite från dom senaste dagarna.


Jag och Julia, i måndags..?

Hhahaha, rumpcreeeew! På en NO lektion. ;-)

Hemma hos Julia Cenner.

Julia Wittrin sötnos!

Alice är ju bara för random.

Hahaha, det hjärtat ska vara ''anntennen'' till våran bil vi bygger på NOn. Everybody loves Lotta! ;-)

Sen kommer vidios och bilderna från när jag va med Julia C. Snart ska jag kila iväg på dans! *speedad* Kramar!

Julia Cenner

Hej på er! Kom hem från Julia Cenner nyss. Gick hem till henne efter skolan, och vi (eller jag dåra, haha) åt nudelsoppa och vi satt och snacka. Vi va tajta med 2 andra tjejer i 6an, men jag och Julia har glidit isär rätt mycket nu i 7an, satt det va kul att umgås lite. Sen tog vi bilder med hennes pappas kamera :-) det är en typ camon, satt det blev fina bilder. Lägger upp dom sen när Julia har skickat dom! :)
Hm, har inte så mycket mer att säga. Förutom att det kanske blir några vidios från skolan idag. Men det får vi se sen. Pussar! :-) <3

Tralala

Glöm inte denna bra sida! Bli medlem, och du kan få fler besökare. Bra va?! :D What are you waiting for cuties?

Från i fredags.


Fett annurlunda att måla en katt i ansiktet

Nu kom mamma hem med tidningen ''Elle'' eller vad det nu står. En bokstav är döljd bakom ett huvud, satt det är liite svårt att se. Och en rabatt kupong på ellos!! Då kanske jag kan passa på att klicka hem dom där skorna jag hade hittat på ellos.se. Nivet, som jag skrev om i några inlägg ner :-) I'm a happy girl noooow :)

Haha på tal om ingeitng. Julias lillebroshor hade målat deras svanslöse (haha, söt!) katt i ansiktet. Gult hade dom valt. HAHAhahahah. Den har typ nån sjukdom eller nått, så den kissar typ hela tiden säger Julia. Så först när vi såg att den va gul i ansiktet, trodde vi att den hade tyå kissat och rullat i det. Men nej, det va målarfärg. Gulligt. :-)

Halv hemstudiedag..


Felicia & jag :-)<3

Sitter här med Julia och Felicia. Vi slutade halv 12 idag, vi har halv hemstidiedag. Så jävla meningslöst egentligen! Antingen hel studiedag eller ingen alls. Fast det är skönt att sluta så jäkla tidigt. Ofta man arbetar liksom, haha. Vi gick ner till lidl och köpte våra favoritkakor. Vi har tjockat i oss dom, eller halva är kvar men aja, vi gjorde nyss nudelsoppa och åt en glass. Haha!
När vi åt så typ sa Julia nått as kul, och hon gör jämt roliga miner, haha så tog jag precis en klunk av mitt vatten, så börjar jag garva, och man kan ju inte garava med vatten i munnen,  så jag ''skuter'' (haha vafan ska man säga?) eller a vattnet typ sprutas ur min mun och hamnar i min nudelsoppa och över hela bordet. Hhahaha yack! (x
Well, nu gör Felicia en inbakad fläta på mig. Sjukt skönt när folk håller på med håret! :-D
Nej, nu ska jag vara lite social, ciao!
Ps. Omprovstiden va inställt, satt inget engelska prov idag heller... *suck*

Söndag

Tjenna! Kom precis hem från gula krogen. Himla bra ställe det där. Åt en kebab PIZZA. Haha, skitgott, fast luktar mindre gott i munnen känner jag. Vitlökssås. Yummy.
Dålig uppdatering idag, men det börja med att jag vakna vid typ 10 i 9, tog på mig fotbollskläder och drog till knallen. Vi hade nämligen match mot självaste tyresö. Det gick bra, vi vann med 2-1 :-)
Sen när jag kom hem, ringde jag Malin, hon kom hem till mig och vi typ satt och snacka. Hon har ju fått tandställning så ag sukta henne regält med allt skit man INTE kan äta dom första dagarna med tandställning, för det gör så jävla ont. Haha, sen så åt vi lite av min goda kladdkaka jag baka, och medans det kolla vi på ''Vem vill bli miljonär?'' Eller så va det miljadär.. What ever, den va GAAAAAAAALET bra!!!! Verkligen en film man måste se :) Den har tydligen fått typ 8 Oskars (det där superbra priset) och sånt. Mad :-)
Och nu sitter jag här, mätt och trött. Och nu ska jag plugga till engelska provet som jag verkligen hoppas är imorgon. Vill få det gjort. Imorgon har vi halv hem-studiedag också. Meningslöst!!! Man måste plugga hemma -.- men vem gör det liksom? Haha, aja. Puss!

Bild från i fredas.

Kläder




Vårsött från ellos.se, och asos.com ! LÖÖÖÖÖÖÖVE.

Filmtajm

Snart kommer mamma och pappa hem med en massa filmer! Dom hade fått låna tex ''låt den rätte komma in'' och ''twilight'' och 2 nya till. Gud vad kul! Satt det blir en slappkväll med film, godis och energi dryck, som jag bad dom köpa till mig (a)

Ps. Glöm inte bort denna sida! Ni får mer besökare. Skitbra.


Cp ryck



Haha, jag och Julia på no lektionen. Hahaha, fråga mig inte vad jag gör (x

Kladdkaka

Nu står kladdkakan i ugnen! Haha somsagt, så stanna jag hemma idag. Har bakat kladdkaka. NAJS! :-)

Mooooorning

Godmorgon sötnosar! Har nyss ätit lunch, blev en lång sovmorgon för min del. Skönt!
Idag vet jag inte alls vad jag ska göra, Farfar fyller typ år och mamma och pappa ska ut på restaurang med släkten. Jag fick välja vad jag ville göra, har inte bestämt mig riktigt än, vill vara hemma och kanske träffa nån, men ändå känner jag att jag får skuldkänslor för att jag inte går. Men jag orkar inte sitta på en resaurang i typ 4 timmar.. Åååh jag vet inte vad jag ska göra :-(. Kommer på nått. Vad ska ni göra idag? Puss!

Superbra

Har en supergrym hemsida som ni som har bloggar absolut borde bli medlem i! Om du blir medlem här, kan du atomaktiskt få jättemånga nya besökare! Det låter bra, visst? Det är jätteenkelt att bli medlem, bara läsa vad som står i den här länken. Så klicka där och bli medlem nu! :-D

Bilder

Kom alldeles nyss hem från ''the studio''. Nivet, man blir stylad i håret & till sminket, sen blir man fotograferad av proffs som säger vilken ställning man ska stå i osv.. Sen får man se på bilerna, och så köper man dom =) Det va verkligen jättekul! Visst, vi fick vänta typ 1 timme innan vi fick sminkning, men man blev sminkad jättefint & håret blev pörfekt! :-D
Efter skolan stack jag till mammas jobb, träffa Jennifer, Ida, Molly och nån annan tjej där, vi snacka lite =) Sen stack jag och mamma in till stan, och a fotades.

Vid 7 stack vi på en grekisk reastaurang. Och HAHAHAHAHAHAH, vet ni vad som hände? Det stod ett värmeljus på bordet, så hade jag lagt min servett under tallriken, men så hade den på något sätt smitit ut, så helt plötsligt så ser jag hur servetten brinner !!!!!!!! Hahahahahhaha!!! Jag typ skriker lite lågt ba OMG DET BRINNER!!! Så mamma typ tar upp den och ba AAAH, AAAAAAH !! Så tillsist så kollar hon typ på kocken som står bakom, och han mimar ''VATTNET!!'' Så hon stoppar den i hennes glas med vatten.. HJjahahhahaha fy helvete vad vi garva !!!! (x

Har gått i mina klackskor hela dagen, satt har jääääävligt ont i fötterna -.- . Aja, här kommer dom bilder vi valde ut :)


Mamma ;-)










Ja.. det va dom bilder vi fick med oss hem, det blev drygt 60 bilder, men man måste dock betala för dom, och rätt dyrt är det också. Satt det blev 10 stycken. Jag blev riktigt nöjd med dom :-) Även fast det ser ut som jag har typ bull-mage på dom bilderna med den lila klänningen, men det är klänningen som är så!! Vad tycks? :-D Kram!

DAMPDAMPDAMPDAMP!!!!!11

AAAAAAAAAAAAH . Kvällen har IIIIINTEEEEEEE vart bra!!!!!!!!! ALLT har gått fel. Det går inte att lägga in en konversation på bloggen, för jävla BMP filer går inte att lägga upp och BLBAAAALBAAAAAAA!!!!!!! Och först så hitta jag inte hur jag ladda ner konversationen till datan och AAAH JÄVLA SKIITITTT T!!!! Och så jävla fucking NO LÄXA som leif inte har förklarat vad man ska göra.. asså aaaaaaaaah, börjar fan snart gråta :'( FÖRLÅT MALIN FÖR JAG HDE TYP DAMP PÅ DIG (AAA) :(

jäkligt konsigt inlägg, men jag tror jag behöver sova lite nu, godnatt :/

Kindahls Dansskola

Träningen va lagom jobbig. Men det är fortfarande så jäääävla tråkigt att träna när det är kallt PLUS att det är snö på planen!!! Aaah. När jag kom hem hade pappa stekt pannkakor, så det doftade helt underbart *haha* i hela huset.



Idag hade jag på mig ett vitt linne som är lite längre från Topshop, Kindahls Dansskole tjocktröja (KÄÄÄRLEK) a från kindahls.

Mycket

Tjena. Malin och Hanna gick för ett tag sen, Malin skulle ha utveckligssamtal och Hanna ville inte gå hem själv satt hon gick med, haha vi hade jäkligt kul, vi snacka om hur vi skulle göra om jag och Malin skulle binda fast Hanna på en stol och sen typ hålla upp armarna och kittla henne och tortera (på ett kul sett) henne. Hahahha, vi va fett flummiga satt det MMMMYYCKET roligare än vad det låter! Haha, ni kanske vet hur det är när man är sån.

Fredag imorgon!!! Fyfan vad skönt. Efter skolan ska jag till min mammas skola (abrahamsbergsskolan), hehe hon är biträdande rektor där och blabla.. Aja, ska ta tunnelbanan dit efter skolan och sen typ vid 3 ska vi in till nån foto grej i stan. Dom stylar och sminkar oss så tar dom bilder och sånt! :-D Gud vad kul det kommer bli, det va typ mammas kompis som hade gratis biljetter till det, så fick vi dom.. :) Sen får man köpa bilderna, så jag kanske kommer hem med riktigt snygga bilder =) får hoppas det iallfall!
Prov idag, det va så jävla lätt. En kille i klassen blev klar efter 5 minuter. (HAHA tror han skynda sig LIIIITE efter som Daniel hade sagt att vi fick gå när vi va klara!)

Vid typ 10 i 6 ska jag på träning, åh, ge mig sommar!! Det är så mycket roligare att träna på sommaren -.- .
Aja, skriver mer senare! Puss.


Dans

Äntligen klar med pluggandet!!! Mamma har förhört mig på alla frågorna, puuuh. Tycker att jag kan dom rätt bra nu, nu får man bara hoppas att det går bra på provet också!
Idag va det dans! Åh, vad jag älskar dans. Har sagt det varje onsdag, haha. Men det är bara för härligt. Vi la på steg på våran dans idag, och Denize ändrade sig typ 0297429384 gånger på dom 5 stegen vi tog. Det va som "nej, så va det inte alls!!" "joo, eller hur va det?" "åååh, varför kommr jag inte ihåg?!?!?!" osvosv..

Och nu ska vi tydligen ha en dans lektion också, Malin Felicia och Hanna går ju på disco dans, satt dom ska ha en hel lektion när dom leder disco dans och sånt. Och jag, Alice och Julia går ju somsagt på street, så vi ska ha en lektion när vi lär ut street :-) , det ska väl bli kul, lite pinsamt kanske.. Vi planerade lite idag på gympan, vi tog bort lite rörelser för att det ska bli lättare, killarna är ju nog RÄTT så stela.. Och vi har en kille som är typ 1.80 med storlek 48 i skor?!?! Haha, det ska bli kul att se hur killarna klarar det :-) tror kanske dom klarar street bättre, eftersom disco går så jäkla fort. Jaja, vi får se hur det blir :) jag är så himla trött nu, satt jag ska hoppa in i duschen sen gå och lägga mig, hörs imorgon! Kram


DHW

Ååååh! Äntligen har desperate housewifes börjat igen. Gud vad spännande det va! Det är den ända tv serien jag följer, så jag är glad att det började :-)
Nej, nu ska jag gå och lägga mig och läsa lite So. Vi hörs imorgon gullungar!
Ps. I förrgår fick jag en canada goose väst av mamma. En beige, för 300 kr på blocket. Blocket är en klockren sida när man vil hitta saker som kostar tusenlappar. Fin är den! En stor puss till min söta mamma ;-)


Fotboll

Här sitter jag och käkar nudelsoppa. Himla bra extra mat det där. Jag ska snart iväg på träning, hoppas att pappa kommer hem och skutsar mig! Annars har jag ett problem.. Hehe.
Ungdomsmotagningen idag. Det va faktiskt kul! Alla typ förklarade dom som snacka som as tråkiga och sånt. Men dom va snälla, och man lärde sig rätt mycket. Haha och så fick man kondomer =) alla andra grupper hade typ fått 1 var och va tvugna att tjuvta kondomer, men vi tog några så hon trodde att det va slut, så kom hon och dela ut flera :) *woho* hahah nerå.
Nej, nu ska jag äta klart och sen ska jag ta på mig mina kära fotbollskläder. Puss!


En bild som mamma älskar, från typ början av sommarn eller nått (?) UTAN LUGG! :-)

Sex and the city

Imorgon är det ungdomsmotadningen som gäller! Haha, undra hur det kommer gå.. :-) skriver om hur det va imorgon! Godnatt sötnosar.


Blue eye



Besökarna stiger för varje dag! Stanna där ni är snyggingar :-)
Ps. Ni kan alltid skriva vad ni vill se mer av!

Monki


New




Jeans från Bikbok, 3kvartströja från Topshop, skor från Dinsko, jacka från Kappahl, palestina sjalen är Karros, som hon glömde hos oss nångång när hon och Kalle gjorde slut (typ för 3 år sen) så den blev min =) Jackan & skorna är nya ju!

Är ensam hemma i huset nu. Mamma, pappa och Kalle stack upp till vällingby för att se på typ "Män som hatar kvinnor". Åååh vill så gärna se den! Den verkar grym. Men tyvärr är det 15 års grens. Och stackars jag som bara är 13, (14 i september!!). Fast jag kanske fick gå på den, med vuxet sällskap :S aja, det är försent nu.
Det blev inget engelska prov för min och Felicias del idag, omprovstiden som vi skulle göra provet på, blev insällt. Inte så kul, jag ville ha det gjort. Orkar verkligen inte plugga til det, har ju SO prov på torsdag som jag har legat i sängen med boken & en kopp kaffe ända sedan jag slutade. Gaaah. Efter torsdag hoppas jag det blir slut på prov för ett LÅNGT tag.
Nej, nu börjar jag bli riktigt hungrig, ska värma spagetti och köttfärsås, mums!

Jag, Malin & Julia

Min blogg är ju redan FYLLD med bilder, enligt mig iallfall. Fast, en blogg är ju inte kul utan bilder, eller vad säger ni? ;-) Här får ni iallfall lite flera, från när jag va med Malin och Juliä.

Vi va ute ett tag. OBS: MIN NÄSA VAR INTE SÅ RÖD!! DET ÄR MALINS CCCPPPP KAMERA SOM GÖR NÄSORNA RÖDA :-(

Mobiiliiiiiiiiish :) hahahah

Malin hade kul med sin nya vän gungan :=

Vi dansa, jag kan inte lägga ut dom bilder som jag har satt prickar för mitt ansikte, för dom är bmp eller nått filer och dom går inte att lägga upp :( satt ni får inte titta påmitt underbart fina ansikte.

Malin är fett tuff :)

Mer dans

ÄNNU MER DANS!

Fångad av en stormvind ... tralal

MEEER DANS! HUR SKA DET SLUTA

Jag och Malin tog en bild när vi tog en dans paos

Hår snurrande

En bild där vi alla är med

Julia gjorde en super sexig fjortis toffs på mig

Ungeför såhär såg Malin ut hela tiden, asgarvandes

Jag spela en jättefin truddelutt på min svarta gitarr.

Vi hade jäklit kul med en busig grej vi gjorde... =) MEN DEN FÅR NI INTE VETA! ;O

Godnatt på er! / L

Hollywood lockar...

Nu ska jag hoppa in i duschen, och sen göra ett försök med typ carmencurlurs eller vad mamma sa. Det är typ som locktong fast det är värmespolar. Sist jag gjorde det blev håret som ett fågelbo. INTE FINT! Men ska sova med en bulle sen så får jag hoppas att det blir ett sånt där fint "hollywood-luck" som alla kallar det (x Sen lägger jag in nåra bilder från min, Malins och Julias tjejkväll.
Ps. Tack till Maja gumman som fixade satt min header sitter kvar! Älskar dig.

Dans & shopping bilder

Så! Äntligen var man hemma. Eller kom hem vid halv 6 tiden någongång, men jag var tvungen att städa åt min fågel.
Att gå till vällingby va inte så jobbigt som jag hade trott. Det va bra väder, fåglarna kvittra & jag och mamma gick och snacka. När vi kom till vällingby så va det en massa musik. Vi gick dit och såg min bardomsbästis Ida, och hennes vän Alice som tävlingsdansar för kindalhs. Dom är så jäkla grymma satt det inte finns! *avundsjuk* Aja, dom sa ialflall att dom uppträdde nu, så vi stanna och kolla. Det va allt från high school musikal danser till disco & street :) jag som tyckte jag va lite bra på street dance.. så ser man dom som tävlar i det :| aah. Aja, här får ni bilder från det & vad jag har köpt :)


Dans till high school musicals "keep yah head in the game" dom gjorde dom rörelser som dom gör i filmen.

Alice och Ida =)

Dom här två va ENORMT bra på street. Ååh, vill också!

Vad kan döljas i dom här fina påsarna..? :-)

Jo! En glittrig typ kajal, insperation från Julia Wittrin :) åhlens typ 60 :-

Var ute efter en skinn jacka.. Prövade en på JC. Kostade 1 700 :'/ vi gick in på kapphals barnavdelning och hitta den här! På rean också :) den är helt okej, förutom att det är typ ett hjärta i vänstra neder hörnet, ska sätta nåra knappar eller nått för där :) fint nu till våren!

Hemma mjuiks byxor från JCs barnavdelning. Har vart ute efter exakt såna hära! Älskar den babyrosa färgen =) 199:-

Och till sist........

MINA ÄLSKLINGS SKOR JAG SKREV OM! :D Ser inte så jättefina ut där, doms er rätt stora ut där fram osv.. Men herremingud vad dom är fina på! :D Passar till allt nästan. BIG LOVE. Din sko(haha skrev skopunkten förut, tack louise att du sa det!!!!) 399:-

Det va min shopping det.. :) Fint eller? :-D

Nej, nu ska jag plugga fram tills maten.. Ciao!

Gå.... till vällingby

Har nyss druckit en kopp varm oboy med sprutgrädde i! Gott. Idag ska jag och mamma GÅ - läs: GÅ till vällingby! Aaah, det va mammas idée ;o undra hur det kommer gå.. det tar typ 45 minuter!!!!!!!!!11 Aja, det är väl bra för hälsan och blabla..
Annars ska jag bara ta det lungt idag, plugga lite kanske. Nej, nu ska jag göra mig iårdning... för att GÅ till vällingby :| Hheeeeeeeeheeee
Ps. Har ny tecksnitt också :)

Miss you my cool homie !

Nu har jag fixat ny header & Fanny gumman har hjälp mig att fixa satt hela bakrundsfärgen blir typ beige/gul! Och somvanligt när jag har en ny header, så syns den inte ''/ får fråga någon om hjälp så får den göra satt den stannar där - föralltd!!! Hahaha nerå. Förra gången var med Maja som hjälpte mig :) hon får stå ut med det nu igen ;) mohaha .

Hm, nu är det 1 mars! Gud vad tiden går fort! Och snart är det påsklov också, då ska mitt fotbollslag på träningsläger till ..... *trummvirvel* BARCELONA! Wohooo! Jag längtar verkligen hur mycket som helst! Tänk vad skönt att kanske jogga på stranden och bli brun och fin. Ooooh .. :) Sen tror jag att jag och Romina ska åka ner till landet :) eller a hon ska följa med oss, hoppas det blir av!
Nej, nu ska jag fortsätta att skriva lite på min ''two minutes talk'' till engelskan. Har kommit på en rätt rolig idée att skriva om. Sen ska jag gå och lägga mig. Hoppas ni har haft en bra lördag kväll, pussar!


Jag fick en ny homie när jag va på gran canaria. Saknar dig kamelen :'/ hahhahahah

RSS 2.0